Jautājums o Krievija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2599 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kas tagad ir nepieciešams Krievijas pilsonim, šķērsojot Ukrainas-RF robežu ar autobusu, vai ir kādi karantīnas pasākumi un vai man ir nepieciešams PCR sertifikāts no Ukrainas puses?
Kas tagad ir nepieciešams Krievijas pilsonim, šķērsojot Ukrainas-RF robežu ar autobusu, vai ir kādi karantīnas pasākumi un vai man ir nepieciešams PCR sertifikāts no Ukrainas puses?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-07-314 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Slav_na
Cik man zināms, Covid apdrošināšana tagad ir obligāta. nu un viedtālrunis karantīnas aplikācijai
аватар Dmitry_Lebedev
Papildus YaSlavnaYa atbildei. Viedtālrunim jābūt ar Ukrainas SIM karti. Sekojiet saitei, lai aprakstu darbu ar pieteikumu no valdības portāla: https://www.kmu.gov.ua/news/yak-pracyuye-zastosunok-dij-vdoma
аватар Marsyanchik
Man nav līdz galam skaidrs, par kādu robežu mēs runājam, par krievu vai ukraiņu.
аватар dima_80_
Pirmkārt, pārliecinieties, ka karantīnas ierobežojumi Krievijas Federācijas pilsoņiem ļauj ieceļot Ukrainas teritorijā. Pretējā gadījumā var sagaidīt nepatīkamus pārsteigumus.
аватар Lana58
Liels PALDIES tiem, kas atbildēja!
Sūtīšu meitai. Viņa ir Krievijas Federācijas pilsone, bet dzīvo Ukrainā (pastāvīgā dzīvesvieta), viņa gribēja atbraukt pie mums (Maskavā), lai paliktu. Diemžēl cita veida tur nokļūt nevar, tiklīdz ar autobusu no Kijevas.
Tā, starp citu, ir Marsjančika (y) atbilde. Interesē notikumi Krievijas teritorijā.
аватар Lana58
Kā es saprotu, visi padomi attiecas uz atpakaļceļu (Krievija - Ukraina), bet vienalga - paldies, jo. manai meitai joprojām būs jāatgriežas (ja vien, protams, viņai neizdosies vispirms tikt pie mums).
аватар Slav_na
lana58,
ar pastāvīgo dzīvesvietu nedaudz grūtāk: ļoti maz Krievijas apdrošinātāju piekrīt apdrošināt krievus, kuri pastāvīgi dzīvo ārzemēs. tie, kas piekrīt, dārgi jautā. tāpēc, kamēr meita Ukrainā, ļaujiet viņai uzzināt par vietējo apdrošināšanu - šķiet, ka Alfa-Bank apdrošina (bet tas nav precīzi).
par metodi - no 7.08 sola lidmašīnas caur Minsku (Mska-Minska-Kijeva un otrādi)
аватар Lana58
YaSlavnaYa — liels paldies!
аватар Slav_na
Lana58 :-)
аватар meri9755
Divu nedēļu karantīna ir obligāta. Ja GR.RF apdrošināšana nav nepieciešama. Vismaz tie, kas iebrauca no Baltkrievijas, tā darīja.Domāju, ka tādi paši noteikumi ir no Ukrainas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krievija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl