Kāpēc jābrauc uz ārzemēm, ja visapkārt ir tāds skaistums?! Atpūta un pavasaris Plyosā!

20 Maija 2021 Ceļošanas laiks: no 07 Maija 2021 ieslēgts 09 Maija 2021
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es beidzot nolē mu pavadī t savu atvaļ inā juma pē dē jo nedē ļ u ar labumu. Tā pē c kopā ar draugu diezgan spontā ni devā s improvizē tā ceļ ojumā uz daž ā m Zelta gredzena pilsē tā m. Sā kā m no Jaroslavļ as, tad devā s Plyos, Kostroma bija pē dē jā mū su marš rutā . Mē s domā jā m, ka bū sim ā tri pabeiguš i. Bet mē s pat neiedomā jā mies, ka pavadī sim vairā kas dienas mazā Plyos!

Mana draudzene ir radoš a persona, tā pē c viņ a zinā ja (es nē ), ka Plyos ir cieš i saistī ts ar Levitā nu, kurš gandrī z katrā gleznā apdziedā ja savas ainavas. Protams, vispirms nolē mā m apskatī t Plyos apskates vietas un apmeklē jā m Levitana mā ju-muzeju, kurā dzī voja un strā dā ja mā kslinieks.


Kopumā Plyos ir brī niš ķ ī ga vieta pie Volgas, kuru varat apbraukt ar kā jā m tikai vienas dienas laikā . Š ī pilsē ta ir vienkā rš i radī ta nesteidzī gā m pastaigā m: tī rs gaiss, gleznainas ainavas un ī sts krievu gars (iedomā jieties - š eit joprojā m ir saglabā juš ā s koka mā jas ar slē ģ iem un starpstā viem! ), kas padara atpū tu Plyos pē c iespē jas ē rtā ku un sirsnī gā ku.

Bet mē s iepriekš neparū pē jā mies par to, kur palikt Plyos. Jo mē s pat nedomā jā m š eit apstā ties. Viņ i izvē lē jā s Favorit Hotel tieš i uz vietas, bija ļ oti apmierinā ti: tā atrodas paš ā Plyos centrā , un tuvumā ir daudz apskates objektu. Un no manas istabas pavē rā s vienkā rš i satriecoš s skats uz Volgu! Bonuss: omulī gs restorā ns viesnī cā , kas katru dienu garš ī gi un lē ti paē dinā ja mū s, noguruš us un izsalkuš us.

Kopumā , apmeklē jot Plyos, es beidzot sapratu, kā pē c visiem tas tik ļ oti patī k!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Плес на Волге
Широка река Волга в Плесе, Ивановская область
Достопримечательность Плеса , Дачница и я =))
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums