Kruīzs pa Volgu

30 Septembris 2022 Ceļošanas laiks: no 08 Jūlija 2022 ieslēgts 11 Jūlija 2022
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pirmo reizi devā mies atpū sties uz kuģ a N. A. Nekrasov 08.07. 22-11.07. 22g un nebija vī luš ies, tikai neuzminē ju ar dienu skaitu, nā kamreiz kruī zs bū s vismaz 5-7 dienas. Vietne Infoflot mums š ķ ita visē rtā kā un informatī vā kā , liela kuģ u un kruī zu izvē le, ir ļ oti vienkā rš i paš am izvē lē ties ekskursiju, visa vietnē norā dī tā informā cija un fotogrā fijas ir patiesas. Ir daudz akciju un atlaiž u, uzņ ē muma darbinieki vienmē r sazinā s, operatī vi risina problē mas. Mē s saņ ē mā m tikai prieku no pā rē jiem un bez galvassā pē m)

Tagad vairā k: Uzturs bija restorā nā ar panorā mas logiem uz augstā kā klā ja, apkope, ē dienu kvalitā te un daudzveidī ba augstumā , trī s ē dienreizes dienā , pē c pasū tī juma gatavota ē dienkarte, brokastis “zviedru galds”, saldē jums, deserti, augļ i, aicinā tas maltī tes pē c balss uz balss paziņ otā ja. Vakariņ u laikā dzimš anas dienas ļ audī m tika pasniegts š ampanietis, un viņ i visi dziedā ja dziesmu akordeonam.


Kruī za noslē gumā notika kapteiņ a vakariņ as, kurā s kuģ a kapteinis ar glā zi dzirkstoš ā vī na svinī gi apstaigā ja katru viesi, novē lē ja laimī gu ceļ u un pateicā s par dalī bu kruī zā .

                                                                                       Un kuģ a gaitā tika veikta ekskursiju programma atbilstoš i tipam: no kreisā s puses mē s redzam, no labā borta mē s redzam. Tā kā pieturas nebija visos ciemos un pilsē tā s, tad no skaļ ruņ a saņ ē mā m daudz interesantas informā cijas, tostarp par upi un ū denskrā tuvē m. Nedaudz par rezervuā riem, mē s izgā jā m cauri 8 no tiem, katrs no tiem tika iztī rī ts, ļ oti interesants process, it ī paš i, ja esat iesā cē js, un ī paš i naktī ) Fascinē još i ...

Par katru dienu tika ziņ ots arī vietē jā informatī vajā bukletā , kas karā jā s koridorā un tika izdota atseviš ķ i katrā kaudā par katru dienu.

Reģ istratū ra vienmē r ā tri atrisinā ja visas problē mas.

Bija pieturas trī s pilsē tā s: Gorodecā , Jaroslavļ ā un Uglič ā . Burtiski 2.5-3h, viss noorganizē ts, no klā ja lī dz autobusam, ekskursija, suvenī ru pirkš ana, nedaudz brī vs laiks, gida runa pa klausuli, ļ oti ē rti, stā sta laikā var aizskriet pē c foto neizkrī tot no process.

Kuģ is diezgan ē rts, izvē lē jā mies vidē jo klā ju, komforta klases kajī ti, kajī tē tualeti un duš u, dvieļ us, fē nu, karafe ar brillē m, kosmē tikas komplekti, komplekts: diegi/adatas, kurpju rags un ķ emme - dā vanā . Kajī tē ir skapis, naktsgaldiņ š , divas gultas, kondicionieris, divi plastikā ta logi, galds, divi pufi. Biež ā kais jautā jums - nē , neslimo))) Sajū ta kā vilcienā , tikai riteņ i neklauvē un konduktors tē ju nepiedā vā.

Starp citu, uz viena no klā jiem ir titā ns ar karstu ū deni, vakaros var dzert tē ju vai kafiju, bet mē s vienmē r dabū jā m karstu ū deni, nevis verdoš u ū deni)))

Š is ir kopē jais attē ls.


Un tagad mū su personī gais viedoklis: kruī zs ir forš s, bet ar 3 dienā m nepietiek) Jums ir jā pavada vismaz 6-7 dienas, lai iesaistī tos procesā un bū tu laiks izbaudī t atvaļ inā jumu. Neizgā zā s ar deķ i - vidē jais noteikti, pasā kumos jā piedalā s - interesanti, vairā kas dienas ē st restorā nā ir lieliski, var izmazgā t tikai apakš veļ u un zeķ es, pā rē jais vienkā rš i nav kur ž ā vē t un apkā rt ir liels mitrums, bet par maksu ir veļ as mazgā tava.

Ir forš i elpot svaigu gaisu jebkurā diennakts laikā , slē gš anā s process ir labs tumsā , ainavas, kas peld aiz loga, ir aizraujoš as, var sē dē t uz klā ja pī tā s krē slos un ne par ko nedomā t, Vienmē r ir interesanti ekskursijas un š ī ir iespē ja nofotografē ties un izstaipī t kā jas, kā arī nopirkt ū deni un uzkodas vakaram) Dziedā ju un dejoju, cik vien spē ju, pie akordeona, apmeklē ju scrapbooking darbnī cu "Foto rā mis" un svinī gajā koncertā noskaitī ja dzejoli par Uhtu. Vispā r es arī š eit neklusē ju) Mū su kuģ a kontingents bija ļ oti vecs un ļ oti interesants, tā pē c nebijā m vī luš ies, tā da krievu inteliģ ence, vecmā miņ as mež ģ ī ņ os un krellē s, vectē vu kungi. Mē s iegrimā m nesteidzī go galda sarunu un estē tiskā skaistuma pasaulē . Man pat bija jā paskatā s Google par galda klā š anu un galda etiķ etes smalkumiem, bet tas ir tikai labi)))

Tomē r daudzus mirkļ us es neaptvē ru, es to nož ē loju.

                                                                                        

                                                                                  

Kopumā un kopumā - esam priecī gi) Paldies kuģ a N. A. Nekrasova komandai un kruī zu kompā nijai Infoflot!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Мастер-класс
Остановка в Угличе
Прогулки на свежем воздухе
Гала-концерт завершает круиз