Kā mēs braucām uz ciematu ... Nizhny Novgorod

15 augusts 2019 Ceļošanas laiks: no 09 Jūlija 2019 ieslēgts 10 Jūlija 2019
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kas mums ir sniegs, kas mums siltums, kas mums lī st lietus, kad. . . Nu Vorobeič ikoviem ļ oti vajag : )


Ņ iž ņ ijnovgoroda kopš bē rnī bas man ir palikusi atmiņ ā kā eleganta un skaista pilsē ta un nez kā pē c svinī ga. Pirms trim gadiem (2016. gadā ) mē s ar vī ru tur pavadī jā m divas jautras nedē ļ as nogales (piezī mes par š o ceļ ojumu - "Ņ iž ņ ijnovgoroda. Cepures iepazī š anā s nedē ļ as nogalē ", tobrī d tas bija viens no retajiem bezbē rnu lož ņ ā š anas gadī jumiem, kas, iespē jams, palielinā ja uztveres asumu : )). Nolē mā m atkā rtot reidu pa pilsē tu, kas mū s bija apbū rusi, bet jau paplaš inā tā sastā vā - ar bē rniem (meitai 9 gadi, dē lam 7.5). Par ideju un mū su mazā ģ imenes ceļ ojuma sā kumu varat lasī t iepriekš ē jā nodaļ ā - braucā m. . . Vladimirs”. Š ajā daļ ā arī nepā rpublicē š u vē sturiskā s atsauces un aprakstus, ja ir ziņ kā rī ba par minē tajiem objektiem, sekojiet norā dī tajā m saitē m. Nav arī viss uzskaitī jums, viss, ko redzē ju, koncentrē š os tikai uz mums visspilgtā kajā m vietā m. Ī ss vē sturiskais fons par Ņ iž ņ ijnovgorodu D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4# %D0%98%D1 %81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F" target="_blank">š eit.

Skati no Ņ iž ņ ijnovgorodas Kremļ a mū riem (gaiš a savrupmā ja centrā –< mazā > viesnī ca, kurā mē s apmetā mies)

NoVladimira mē s devā mies ceļ ā septiņ os no rī ta. 240 km uz Ņ iž niju pa labu ceļ u un labā maš ī nā ir sī kums. Plā noju daudz plā nu pastaigā m pa pilsē tu, tomē r, kā vienmē r. Zinu, ka pilns apjoms nekad netiek izpildī ts, bet, tā teikt, rezerve ļ auj variē t visā s neparedzē tā s situā cijā s.

Ejam mierī gi. Mā koņ ains. . . brī ž iem lī st. . . kaut kā kļ ū st skumji. . . Un tad sā k lī t, nē , lietus nav, bet kā ir ar Butusovu “Tas ir tā , it kā kā ds bū tu atvē ris visus debesu krā nus. . . ”.

Laika apstā kļ i pasliktinā jā s mū su acu priekš ā , lietusgā ze beidzā s, tad sā kā s ar jaunu sparu, tad atkal norima, bet neapstā jā s. . . Mē s ar vī ru klusē jā m, kā vē lā k izrā dī jā s, klusē jā m par tas pats: "Nekavē joties nogriezieties uz Saransku, neapstā joties uz Ņ iž niju, vai tomē r riskē jiet. . . Un kaut kā ž ē l pē kš ņ i izbeigt plā noto braucienu. . . Bet arī slapinā t negribas...”Pilsē tas nomalē mē s apstā jā mies, lai izpē tī tu nokriš ņ u karti, un š ķ iet, ka Yandex lī dz dienas vidum solī ja kā du apgaismī bu lietus apvalkā . Un mā koņ u kustī bas attē ls bija nedaudz iedroš inoš i: mā koņ i kartē dī vainā kā rtā staigā ja pa pilsē tas centru, neieejot tajā .

Tā kā viesnī cai bija atceļ ama rezervā cija lī dz pulksten 19:00, mē s tomē r nolē mā m zvanī t pilsē tā . Bet Limpopo zoodā rzs , kā dreiz nā kamreiz. Tā tas notiek vienmē r, pirmkā rt cieš bē rni, š ajā gadī jumā bē rnu programma tika než ē lī gi saī sinā ta, lai gan man paš am nebija nepatikš anas no zoodā rza apmeklē juma, man patika pē c apraksta un atsauksmē m.

Un kautrī gam slapjam sā kumam pastaigai pa Ņ iž ņ ijnovgorodu, mē s devā mies bē rniem parā dī t vanš u vagoniņ š , lietus vagoniņ am netraucē , un vē jš nav stiprs, kajī tes slē gtas - slapji nesaņ emsim. Un redzē sim.


Pats troš u vagoniņ š mū su puiš iem nav jaunums, dī vainā kā rtā viņ i joprojā m atceras par autobusu uz auklas uz Tahtali kalnu Turcijā pirms pieciem gadiem. Jā , un š ī gada aprī lī ar meitu mē s braucā m ar troš u vagoniņ u Soč u dendrā rijā . Mū su vecā ku ideja bija parā dī t Volgu, tā s spē ku un platumu, izmantojot neparastu pā rvietoš anā s veidu.

Lietus pā rbaudī ja mū su spē kus. Š ķ ita, ka viss ir beidzies. Un, kad viņ i ieradā s stacijā , tas sā kā s ar jaunu sparu. Jā , mē s neredzē jā m pastkartes skatus, kā skaidrā laikā , bet bija vē l viens...lietains š arms.

Un pat sava veida baiļ u pievilcī ba vai kaut kas tamlī dzī gs, kad no pelē kā s masas pē kš ņ i kaut kas parā dā s un virzā s uz jums...

Tikai pretimnā koš a kabī ne, bet cik iespaidī gi! Vai arī jū s gatavojaties ietriekties atbalsta stabā...

Adrenalī ns! Raugoties uz priekš u, es teikš u, ka š ī bē rnu š ķ ē rsoš ana, iespē jams, radī ja visspilgtā ko iespaidu par Ņ iž ņ ijnovgorodu. Parasti jā izvelk vismaz kā ds ī ss kopsavilkums par redzē to, bet te visas ausis č ukstē ja vecmā miņ ā m.

Kamē r mē s atgriezā mies savā krastā , lietus atkal mitē jā s. Cik ilgi? Vai varbū t tas ir slikto laikapstā kļ u solī tā beigu sā kums. . . Ak, nebija laika, iesim pā rbaudī ties uz viesnī cu, un tad domā sim, kur tā lā k saslapinā ties. . .

Pē c sā pī gas izvē les no daudzveidī gajā m Ņ iž ņ ijnovgorodas viesnī cā m tika rezervē ta neliela viesnī ca, par pieņ emamu cenu, bet paš ā Kremļ a pakā jē - Baguette Hotel 2*. Tā kā š ī s viesnī cas nav vietnes katalogā , es par to pastā stī š u š eit. Ja tas nav ī paš i interesanti, ritiniet lī dz kursī vā teksta beigā m.

Viesnī cas Baguette Hotel 2* atraš anā s vieta ir lieliska - paš ā centrā ! Un Rož destvenskas iela ar izremontē tu krastmalu blakus, Kremlis, un tur ir Lielā s Pokrovskas un Č kalovskas kā pnes. . . Bet ar autostā vvietā m ir bē das, savē jo nav, kur var atrast vietu rajonā . Un ielas ir š auras, bet ar lielu augstuma starpī bu. Savukā rt lī dz vakaram iestā ž u un biroju darbinieki dodas prom, un autostā vvietu izvē le kļ ū st milzī ga.

Neliela savrupmā ja, tī ra, sakopta. Grī dā s ir ū dens dzesē tā ji. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka ē kā nav lifta un kā pnes ir diezgan stā vas. Lai gan pē c Ņ iž ņ ijnovgorodas stā viem papildu pā ris kā pņ u kā pnes pat prā tā netiks piefiksē tas : )).


Numurs mums bija lieliski piemē rots. Pē c pā rbaudes viņ i deva atļ auju, un, kad mē s atgriezā mies, tajā bija par maz darbinieku. Bē rni apsē dā s uz dī vā na.

Vannas istabā ir š aurs. Pieejams š ampū ns un duš as ž eleja paciņ ā s, š ķ idrā s ziepes. Mani augoš ie viesnī cu cienī tā ji bija saš utuš i par zobā rstniecī bas komplektu trū kumukuriem, ja ne viņ iem, tad noteikti vajag, apnikuš as savas birstes : )). Fē ns netika atrasts, bet mums bija savs, tā pē c viņ i neinteresē jā s, varbū t pē c pieprasī juma. Vai varbū t tas atradā s skapī zem izlietnes? No cilvē ces sniegtajā m priekš rocī bā m mums bija vajadzī gs tikai televizors: kaut kā caur satelī tu, no divā m tā lvadī bas pultī m...izdomā ju, un tē jkanna. Numurā ir gaisa kondicionieris, seifs, ledusskapis un mikroviļ ņ u krā sns (vairā k foto albumā ).

Ja paliekat daž as dienas, lietas ir vajadzī gas. Skapja durvis bija nedaudz kaitinoš as aizvē rt, vajag pielietot spē ku.

Kopumā istaba ir tī ra, bet pats stā voklis ir nedaudz nobruž ā ts: traipi, skrā pē jumi uz paklā ja un sienā m, vaļ ī gas mē beles. Ir pienā cis laiks padomā t par kosmē tiku. Bet par dzī ves dā rdzī bu, ko maksā jā m, mums viss derē ja.

Jā , vē l bija mirklis, bija odi, bet ja iekoda, tad nemanā mi, vai arī mē s izrā dī jā mies neē dami : )). Bet no rī ta viņ i traucē ja gulē t...

Pa Ņ iž ņ evolž skas krastmalu navigators veda ceļ u uz mū su nakš ņ oš anas vietu. Nu, jū s nevarat vienkā rš i braukt garā m Č kalova kā pnes : ))

Lai arī debesī s ir drū ms, no tā m vē l nelī st. Un tas priecē .


Ieraugot š o grandiozo bū vi, mana meita š ausmā s jautā ja: “Vai mē s tur iesim? ". "Kā pē c ne, " mans tē vs atbildē ja, kas mani š okē ja. Man likā s, ka viņ š par mani ņ irgā jas, zinot manu ī paš o pieķ erš anos visā da veida kratī š anai un kā pš anai. Tā esmu es, kas viņ u vienmē r velku augš ā pa torņ iem un kā pnē m! Un te, redz, pagā ja pagā tne, tad mums vienkā rš i nepietika laika kā pnē m. Tā arī notiek, liekas, ka tu cilvē ku pazī sti vairā k nekā pā rdesmit gadus, un jau pē c skatiena var dzirdē t teikto, un var pat paredzē t, ko pats vē l neesi domā jis. . . Un lū k kā ds ferdibobels — uz pieminekli V. Č kalovamiet augš up , skaita soļ us, noteikti jā zina, cik ir - 560 vai 443 : )) . Mani mē ģ inā jumi pasargā t ģ imeni no š ī notikuma nenesa panā kumus, spē ki bija nevienlī dzī gi – viens pret trī s. Un mē s gā jā m, un daž i no viņ iem auļ oja! Bet kā piens nebija tik grū ts, kā es domā ju. Tas, iespē jams, ietekmē atkā rtotu apmā cī bu)). Jā , starp citu, saskaņ ā ar mū su versiju, ir 438 soļ i. Kā das ir jū su iespē jas?

Augš pusē ir standarta fotosesija uz Volgas fona un sienā m Ņ iž ņ ijnovgorodas Kremlis. Un...jauns pagrieziens no vī ra puses (š odien kaut kas aktivizē jā s): “Ejam gar Kremļ a mū ri, tā kā esam netā lu. Atcerieties, cik jautri toreiz bija. Bē rniem tam vajadzē tu patikt. " Jā , jautri. . . Tad viņ š mani apsū dzē ja tī š as sava vī ra slepkavī bas mē ģ inā jumā pā rmē rī gas fiziskas slodzes rezultā tā : )). Pirms trim gadiem izstaigā jā m marš rutu no Ivanovskas torņ a lī dz Dmitrievskajai, it kā uz augš u, pā rvarē jā m daudzus soļ us un diezgan stā vus, nu, bija grū ti. Turklā t kā piens paIvanovskajas torni bija š aurs un lī kumots, kā jau viduslaiku torņ iem pienā kas. Š eit ir daž as fotogrā fijas no pagā tnes.

Ivanovskas tornī

Siena daļ a tagad nav pieejama tū ristiem

Un tagad viss ir mainī jies: ieeja un izeja notiek tikai caur Dmitrievska, tas ir, jū s dodaties uz priekš u un atpakaļ un tikai uz Ziemeļ u torni (ja es identificē ju pareizi), interesantā kais segments ir slē gts atjaunoš anai. Jau lasī ju, ka Kremlī ir sā kusies visaptveroš a rekonstrukcija un restaurā cija, kas sakrī t ar pilsē tas 800. gadadienu 2021. gadā . Paš reizē jā marš rutā ī paš i š ķ ē rš ļ i netika atrasti. Garlaicī gi. Mū su bē rns, protams, atrada izklaidi.

Nē , nevis lietussargs rokā s, bet č ī kstē tā js : ))

Un skati no Kremļ a sienā m vienmē r ir labi! Vai varat pamanī t atš ķ irī bas starp 2016. un 2019. gadu?

Tieš i tā - skati uz Strelku, tur nebija kravas ostas, bet parā dī jā s stadions.

2016

2019

Kamē r bē rni apguva militā ro aprī kojumu. . .

. . . Es vē lreiz ieskatī jos Lielā Tē vijas kara varoņ u, Gorkijas un Gorkijas apgabala pamatiedzī votā ju sejā s. Unikā ls panelis tika atklā ts 2014. gada maijā , un darbs pie tā beidzot tika pabeigts gadu vē lā k, laicī gi pirms Lielā s uzvaras 70. gadadienas svinī bā m.

Paldies! ! !

Dzī ve turpinā s. Turpinā m. . .


Starp citu, kamē r esam Kremlī , kā tagad ir modē teikt, life hack (bē rni man iemā cī ja vā rdu) viesiem Ņ iž ņ ijnovgorod un vietē jiem iedzī votā jiem, kas staigā pie Kremļ a mū riem:

Ja vē laties garš ī gu un lē tu maltī ti, dodieties tieš i uz Ņ iž ņ ijnovgoroda, kas atrodas Ņ iž ņ ijnovgorodas Kremļ a teritorijā ir ļ oti ē rta izsalkuš iem tū ristiem)). Mē s nejauš i uzzinā jā m par š o vietu, pajautā jā m Yandex, kur paē st, ejot pa Kremli, un viņ š mums parā dī ja “Kremļ a ē damistabu” tepat Kremlī . . Bet mē s to nevarē jā m atrast uzreiz, apgabalā nebija identifikā cijas zī mju, Yandex mū s riņ ķ o ap ē ku, bet tā acī mredzami nav ē dnī ca...bet gan administrā cija : ))

Ieiet ē kā , vestibilā pa kreisi, turniketu priekš ā pa kā pnē m lejā . Un voila! (vairā k fotoattē lu albumā ar cenu zī mē m)

Pieejami, garš ī gi, jauki! Man pa ceļ am ir grū ti pabarot bē rnus, š ķ iet, ka viņ i dod priekš roku vienkā rš am ē dienam: bez mē rcē m un papildus ieslē gumiem, bet ej paņ em ē dinā š anas iestā dē s, cieti kartupeļ i un tī rradņ i : )). Ē dnī cas palī dz, bet ne visas ir tik garš ī gas. Sanā ca tā , ka tur paē dā m vai nu pusdienas, vai vakariņ as. Un visa ģ imene vienbalsī gi nolē ma, ka tā lā k pa marš rutu nedosimies, kamē r nā kamajā rī tā nebū sim brokastis"Kremļ a ē damzā lē ". Tā viņ i darī ja.

Tač u š ai kafejnī cai ir liels trū kums  — nedē ļ as nogalē s ir slē gts! Darba dienā s no pulksten 8 lī dz 17, piektdienā s lī dz pulksten 16. Bet, ja tevi darba dienā s atved uz pilsē tu, tad paturi prā tā : )).

Yandex mū s nemaldinā ja: laiks skaidrojā s, saule ar mums spē lē ja paslē pes, brī ž iem paslē pjoties, brī ž iem lū kojoties ā rā no mā koņ iem. Noskaņ ojums dabiski ieguva dzī vespriecī gu noskaņ ojumu, un mē s devā mies klī st pa pilsē tu. Vispā r mū su pastaigas nav ī paš i oriģ inā las. Bolš aja Pokrovskaja iela ar obligā tajā m zirgu skrieš anā s sacī kstē m, smieklī gā m zī mē m. . .

. . . un ziņ kā rī gi bē rnī bas novē rojumi.

Skati no Lykova dambja.

Zeļ enskis kongress no apakš as un Kremļ a Koromiš lova tornis, apzī mē ti ar leģ endā m.

Zeļ enska kongress no augš as un Nikoļ skas tornis.


Nobruž ā tie pakā pieni Poč ainas gravā . . .

. . . pa kuru navigators bruģ ē ja ī sā ko pastaigu taku uz mū su Baguette Hotel 2*.

Un stā vi pakā pieni uz Kremļ a mū riem no baznī cas Jā ņ a Kristī tā ja piedzimš ana.

Piemineklis Miņ inam un Pož arskim.

Un atkal skati, tikai jau saulains.

Ņ iž ņ as-Volž skas krastmala tika pilnī bā rekonstruē ta 2018.  gada FIFA Pasaules kausa izcī ņ ai. Mē s tur piedzē rā mies vē lu vakarā bez bē rniem. Jā , gadā s, un viņ iem pietrū kst š ķ ietami neizsmeļ ami nebeidzami spē ki, tiek izslē gts nenogurdinā mā s bē rnu enerģ ijas ģ enerators, un bē rni vienkā rš i noģ ī bst vē l pirms gaiš ā s galvas pieskaras spilveniem. Gaviļ niekiem spē ka pietika vienam š ā vienam.

No rī ta mū s apciemoja divdomī gas sajū tas: š ķ iet, ka jā brauc, mammas zvanī ja, saka, kad bū sim, bet negribē jā m tik ā tri pamest Ņ iž ņ ijnovgorodu. Mē s viņ ā iemī lē jā mies, bet vē l ir palicis daudz neizpē tī ta un neizpē tī ta. Labi, mammas sapratī s un piedos : )).

Pirms trī s gadiem mē s ar vī ru klaiņ ojā m Strelki rajonā , bet tad š ī vieta bija nepieejama parastajiem tū ristiem, tur bija kravu osta.

2016


Nejauš i vai ne tik nejauš i, bet 2016. gadā organizā cija bankrotē ja. Gatavojoties 2018. gada FIFA Pasaules kausa izcī ņ ai, teritorija tika atbrī vota un pat ostas iekā rtu demontā ž as laikā tika atklā tas vē sturiski vē rtī gas bū ves -noliktavas. Sā kotnē ji visa š ī struktū ra bija 1892.  gadā Maskavā notikuš ā s 15.  Viskrievijas rū pniecī bas izstā des paviljons, ziņ kā rī gie var skatieties š eit. Un 1896. gadā tas jau tika nogā dā ts Ņ iž ņ ijnovgorodā , kur tas kalpoja kā.16. Viskrievijas mā kslas un rū pniecī bas izstā des stikla galvenā paviljona rā mis. Š ī izstā de bija pirmā un pē dē jā , kas notika Krievijas impē rijas provinces pilsē tā . Un, pateicoties viņ ai, tika veikti lieli finanš u ieguldī jumi Ņ iž ņ ijnovgorodas infrastruktū ras uzlaboš anā un attī stī bā . Ja jū s interesē , varat uzzinā t vairā k par š o lasiet š eit. 1900. gadā metā la konstrukcijas iegā dā tas, uzmū rē tas un izmantotas kā noliktavas.

Š ajā ne tik nopietni, bet tomē r iež ogotajā teritorijā noteikti ir kā da oficiā la ieeja. Bet mē s viņ u neatradā m, cilvē ku paredzamajā zonā nebija, un mē s izrā pā mies cauri ž oga bedrei. Huligā ni! Atzī š os, ka mū su rī cī ba noveda manu meitu zinā mā apjukumā , bet dē ls bija ļ oti apmierinā ts : )). Pē c kā da laika no kaut kurienes sā ka parā dī ties cilvē ki. . . Varbū t viņ i gā ja caur mū su takā m, bet drī zā k, pa kaut kā diem vā rtiem, nu, tā nevar bū t. Godī gi sakot, par noliktavā m mū s ī paš i neinteresē ja, bija stulba vē lme apskatī t paš uOkas un Volgas sateces vietu. To joprojā m var redzē t no Kremļ a sienā m. Un tad mans “Es gribu! ".

Protams, nekas ī paš s nav. Ja vien mē s – pieauguš ie – savā starpā neprā tojā m par abu upju varenī bu, par Krievijas valsts vē sturi kopumā un jo ī paš i par Ņ iž ņ ijnovgorodas vē sturi, par seniem notikumiem un pē dē jo gadu desmitu kā pumiem un kritumiem. . . Bē rniem ir savs. redzē jums par š o jautā jumu : )). “Ne soli atpakaļ , ne soli vietā , bet tikai uz priekš u un tikai visi kopā ! ".

Paskatī simies uz Ņ iž ņ ijnovgorodas skaistumu no otras puses. Ak, un skaista Ņ iž ņ ijnovgoroda!

Dī vaini, ka š ā das zonas ir tukš as.

Bet š ķ iet, ka š ī gabala labiekā rtoš anas jomā tiek plā nots zinā ms progress, nav tā lu pilsē tas 800 gadu jubileja (2021). Un tagad, es lasu, noliktavas un pieguloš ā s teritorijas tiek izmantotas visu veidu mā kslas festivā lu rī koš anai.

Atrodoties uz Strelka, jū s nevarat vienkā rš i paiet garā m majestā tiskajam Aleksandra Ņ evska katedrā le. Templi apmeklē jā m pē dē jā vizī tē , tad apkā rt vē l bija ž ogi, slē gtas teritorijas. Tagad uz atvē rtas un cildenas telpas fona tas ir vē l svinī gā ks.

Protams, skrē jā m garā m modernai atrakcijai - < strong> Ņ iž ņ ijnovgorodas stadions, kas bū vē ts 2018.  gada FIFA Pasaules kausam


Pirms doš anā s prom no pilsē tas, mē s nolē mā m izklaidē t mū su backbiters atvases, pievienot mū su ekskursijai "bē rniš ķ ī gu" un devā mies uz Bē rnu dzelzceļ š .

Vilciena atieš anas laiki: 10.00, 11.00, 14.00, 15.00.

Biļ etes cena: lī dz 5 gadiem bezmaksas, no 5 lī dz 10 gadiem 105 rubļ i, no 10 gadiem 155 rubļ i. Mū su vizī tes laikā maksā ja tikai skaidrā naudā .

Mums un manam vī ram bija interese vē rot, kā bē rni veic pieauguš o darbu.

Jo jaunā ks bē rns, jo nopietnā ka pieeja, jo vecā ks - jo...nē , nav bezatbildī gs, bet atraisī tā ks darbonis : )). Visas darbī bas (lokomotī ves vadī ba, vagonu piekabinā š ana un atkabinā š ana, konduktora pienā kumi) puiš i veic patstā vī gi, bet vecā ko mentoru uzraudzī bā . Vilciens veic divas pieturas pa 10 minū tē m, kur notiek lokomotī vju maiņ a, š o procesu var vē rot. Tikai tas nekā dā veidā netiek izziņ ots, un lielā kā daļ a pasaž ieru paliek automaš ī nā s. Bet mū su mazuļ i, godī gi sakot, viss pasā kums ī paš i nepā rsteidza. Nē , mū su mū ž ī gā s kustī bas dē ls paziņ oja, ka viņ am neriebjas braukt ar vilcienu un, iespē jams, pat nedaudz apgū t š o biznesu. . . Bet kurš viņ u š eit vedī s, bet viņ š pats neatcerē jā s ceļ u: )).

Tā s mū su mazais ģ imenes ceļ ojums beidzā s. Pareizā k sakot, mē s devā mies tā lā k uzSaransku, bet tas ir tikai ceļ š uz mā jā m, nevis ceļ ojums. Un mē s noteikti atgriezī simiesŅ iž ņ ijnovgorodā , es nezinu, kad, bet noteikti! Saskaņ oti varoņ i : ))

Kopsavilkums. Nu ko lai saka. . . Parastais vā rdu kopums: man patika, forš i, lieliski : )). Gan pieauguš ie laimī gi, gan bē rni droš ī bā ! Protams, ar bē rniem ir grū ti, es to neslē pš u, it ī paš i, ja viņ u ir vairā k nekā viens : )). Un ko darī t. . . Tieš i tā ! Apvienot nepiecieš amī bu ar lietderī bu un patī kamī bu aizbē gt no ikdienas, izklaidē ties sev un saviem bē rniem, pa ceļ am iemā cī ties ko jaunu š ajā dzī vē , atkā rtot aizmirsto un tajā paš ā laikā nosū tī t bē rni uz ciemu brī vdienā s. Tā ds "ceļ ojums starp lietā m" sanā ca : )).

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Виды со стен Нижегородского Кремля. Светлый особнячок в центре - Багет Отель 2*, в котором мы и остановились
Хотя и мрачновато на небе, но не льет с него пока. И это радует.
Внутреннее оформление Тагет Отеля
Вид из номера
Вид из номера
в Ивановской башне
сейчас недоступный для туристов участок стены
Нет, не зонт у него в руках, а пищаль :))
2019 г.
2016 г.
Зеленский съезд
улица Почаинский Овраг
улица Почаинский Овраг
2016 г.
Array