Volna 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.010
№5 viesnīcas reitingā Ņižņijnovgoroda
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
2009. gada pavasarī viesnīca Volna kārtējo reizi izgāja sertifikāciju un apstiprināja 4* viesnīcas statusu. Viesnīcas Volna celtniecība ir Gorkijas automobiļu rūpnīcas (GAZ) un Horvātijas uzņēmuma Autocentar-Merkur Zagrebā kopprojekts.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c viena mū su partnera ieteikuma sarī kojā m seminā ru š ajā viesnī cā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Mū su pasā kums notika uz "5", neskatoties uz to, ka mums bija ļ oti saspringts laiks. Pā rklā jumu nebija! Telpas tika rezervē tas ā tri. … Tomēr ▾ Pē c viena mū su partnera ieteikuma sarī kojā m seminā ru š ajā viesnī cā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Mū su pasā kums notika uz "5", neskatoties uz to, ka mums bija ļ oti saspringts laiks. Pā rklā jumu nebija! Telpas tika rezervē tas ā tri. Visas problē mas tika nekavē joties atrisinā tas. Mū su seminā ra dalī bnieki bija ļ oti apmierinā ti ar uzņ emš anu viesnī cā . Vē lreiz liels paldies viesnī cas personā lam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар a14029
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
“Š ī bija mana otrā reize viesnī cā , un man atkal patika! Ļ oti ē rta autostā vvieta, laipns un ā trs apkalpojoš ais personā ls. Brokastu bufete izcila salī dzinot ar citiem 4*, gandrī z 5*. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. … Tomēr ▾ “Š ī bija mana otrā reize viesnī cā , un man atkal patika! Ļ oti ē rta autostā vvieta, laipns un ā trs apkalpojoš ais personā ls. Brokastu bufete izcila salī dzinot ar citiem 4*, gandrī z 5*. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Dzī voju standarta istabiņ ā , ļ oti tī rs un kā rtī gs. Istabā ir viss nepiecieš amais. Vē l man patī k tas, ka pie viesnī cas ir lieli iepirkš anā s centri, pie viesnī cas ir autobusu pietura. Netā lu no metro. Man nebija problē mu pā rvietoties pa pilsē tu. Viss ir pietiekami tuvu. Noteikti iegriezī š os š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā un viesnī cā vē l! Paldies darbiniekiem par tik draudzī gu attieksmi!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā ris nedē ļ as pirms brauciena uz Ņ iž ņ ijnovgorodu viņ a piezvanī ja viesnī cai un rezervē ja mums istabu. Mē s ceļ ojā m ar manu mā su. Ierodoties viesnī cā , bija sajū ta, ka viņ i mū s todien gaida, kas bija patī kami pā rsteigts. … Tomēr ▾ Pā ris nedē ļ as pirms brauciena uz Ņ iž ņ ijnovgorodu viņ a piezvanī ja viesnī cai un rezervē ja mums istabu. Mē s ceļ ojā m ar manu mā su. Ierodoties viesnī cā , bija sajū ta, ka viņ i mū s todien gaida, kas bija patī kami pā rsteigts. Tā da gā dī ga attieksme! Mums patika viss - ē diens, viesnī cas personā ls, draudzī gā s administratores un apkalpoš anas lī menis. Nā kamais brauciens uz š o skaisto pilsē tu plā nots septembrī , domā ju, ka noteikti paliksim tikai š ajā viesnī cā . Jau pā rbaudī ts uz sevi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Ņ iž ņ ijnovgorodu devā mies ar ekskursiju. Tagad vienkā rš i iemī lē jies š ajā pilsē tā ! Satriecoš as ainavas, atklā tas vietas, pilsē tas skaistums neatstā ja mū s vienaldzī gus. Apmetā mies viesnī cā Volna. … Tomēr ▾ Uz Ņ iž ņ ijnovgorodu devā mies ar ekskursiju. Tagad vienkā rš i iemī lē jies š ajā pilsē tā ! Satriecoš as ainavas, atklā tas vietas, pilsē tas skaistums neatstā ja mū s vienaldzī gus. Apmetā mies viesnī cā Volna. Pā rkā pjot pā ri slieksnim, uzreiz sajuta patī kamu atmosfē ru un sirsnī gu uzņ emš anu. Man ļ oti patika viesnī cas modernais interjers! Patika arī gardā virtuve restorā nā , mā jī ga atmosfē ra, brokastu laikā skan viegla mū zika! Paspē jā m pat papļ ā pā t ar viesnī cas š efpavā ru. Istaba bija tī ra un gaiš a, gulta liela un ē rta, mī ksta =) gulē ja lieliski. Un mē s lieliski atpū tā mies pē c garā ceļ ojuma. Kas ir svarī gi, no dzelzceļ a stacijas lī dz viesnī cai, mē s ieradā mies 20 minū tē s. Vē los atzī mē t labi koordinē to viesnī cas personā la un vadī tā ja darbu, kurš pē c mū su lū guma mums sniedza ekskursiju pa viesnī cu. Viss bija lieliski!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар aistova.a
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m Ņ iž ņ ijnovgorodā viesnī cā "Volna" **** Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Draudzī gs personā ls, augsts apkalpoš anas lī menis! Mani patī kami pā rsteidza viesnī cas restorā na interjers, garda virtuve un laba apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Dzī vojā m Ņ iž ņ ijnovgorodā viesnī cā "Volna" ****
Man ļ oti patika š ī viesnī ca. Draudzī gs personā ls, augsts apkalpoš anas lī menis!
Mani patī kami pā rsteidza viesnī cas restorā na interjers, garda virtuve un laba apkalpoš ana. Liels paldies viesnī cas "Volna" vadī bai un personā lam par tik sirsnī go uzņ emš anu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Весной 2009 года гостиница «Волна» в очередной раз прошла сертификацию и подтвердила статус 4* гостиницы. Строительство гостиницы «Волна» является совместным проектом Горьковского автомобильного завода (ГАЗ) и хорватской компании «Аутоцентар-Меркур», г. Загреб.

Viesnīcā

Встреча в аэропорту
Визовая поддержка
Бильярд
Оздоровительный центр
Салон красоты
Зона Wi-Fi
Фитнес центр
Экскурсии
Банкомат
Интернет
Банкетное обслуживание
Терминал оплаты сотовой связи
Заказ такси
Услуги бизнес-центра
Прачечная и химчистка
Аренда автомобиля
Охраняемая автостоянка
Аренда офисов

Telpu apraksts

198 номеров.

Istabās

Мини-бар, кондиционер, спутниковое телевидение (30 каналов), обслуживание номеров (room-service), прямой телефон с международным доступом, беспроводной интернет, ванная комната, фен, туалетные принадлежности, халат и тапочки.

FAQ