Kongress-otel Marins Park Hotel Nizhny Novgorod 4*– Atsauksmes

100
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Ņižņijnovgoroda
9.2 Numurs
9.4 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.1 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viena no lielākajām Ņižņijnovgorodas viesnīcām ar savu divu līmeņu panorāmas restorānu. Viesnīca piemērota atpūtai un nakšņošanai komandējuma laikā. Atrodas Ņižņijnovgorodas centrā Ņižņijnovgorodas gadatirgū, pastaigas attālumā no dzelzceļa stacijas.Vairāk →
аватар gordienkoi1985
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca piesaista ar savu atraš anā s vietu pilsē tā , un pati Ņ iž ņ ijnovgoroda ieņ em treš o vietu tū risma galamē rķ u ziņ ā aiz Maskavas un Sanktpē terburgas. Ja viesnī ca ir ķ ē de, tad jū s uzreiz sagaidā t augstu apkalpoš anas lī meni, ē dienu un numurus kopumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca piesaista ar savu atraš anā s vietu pilsē tā , un pati Ņ iž ņ ijnovgoroda ieņ em treš o vietu tū risma galamē rķ u ziņ ā aiz Maskavas un Sanktpē terburgas. Ja viesnī ca ir ķ ē de, tad jū s uzreiz sagaidā t augstu apkalpoš anas lī meni, ē dienu un numurus kopumā . Mū su cerī bas bija pilnī bā pamatotas. Pat neskatoties uz to, ka uzreiz iebrauca daudz cilvē ku, reģ istratū ras darbinieki nezaudē ja galvu un visus nokā rtoja daž u minū š u laikā , it kā rindas nebū tu. Mums iedeva superior numuru 3. stā vā . Istabā bija viss nepiecieš amais. Trī s dvieļ i katram iedeva, apmierinā ts. Mū su logi pavē rā s uz rosī ga ceļ a pusi, bet dī vainā kā rtā nebija trokš ņ a, naktī s bija diezgan viegli gulē t. Brokastis bija labas, atseviš ķ i atzī mē š u desertus, groziņ i ar vā rī tu iebiezinā to pienu ar kafiju ir ļ oti garš ī gi.
аватар Natali_00
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu atsauksmē m, nenož ē loju! Brī niš ķ ī ga viesnī ca, palikā m istabiņ ā ar skatu uz upi – skats neticami skaists – Kremlis, pilsē tas augš daļ a. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem un pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu atsauksmē m, nenož ē loju!
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, palikā m istabiņ ā ar skatu uz upi – skats neticami skaists – Kremlis, pilsē tas augš daļ a. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem un pieprasī jumiem.
Aizbraucot saprata, ka pazaudē juš i iPad, ļ oti uztraucā s, pirms paspē ja piezvanī t uz viesnī cu, jau zvana mums un stā sta, ka viņ u iPad ir sveiks un vesels. Viņ i paskaidroja, kā varam atgriezties, palī dzē ja visā un sarunā s ar piegā des firmu, un ar to, kā uzrakstī t pilnvaru. Palika tikai patī kamā kie iespaidi!
аватар polesova78
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m standarta istabā . No 6. stā va paveras skaists skats uz upi. Istaba maza, bet kopumā ē rta, vannas istaba tī ra. Brokastis diezgan pieklā jī gas, izvē le liela, tikai krā mu tirdziņ š bija no rī ta. Labs variants par savu naudu. … Tomēr ▾ Dzī vojā m standarta istabā . No 6. stā va paveras skaists skats uz upi. Istaba maza, bet kopumā ē rta, vannas istaba tī ra. Brokastis diezgan pieklā jī gas, izvē le liela, tikai krā mu tirdziņ š bija no rī ta. Labs variants par savu naudu.
аватар jindv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā apstā jos nejauš i, jo. brauciens uz Ņ iž niju bija neplā nots, nebija laika rezervē t istabu. Es izvē lē jos pirmo viesnī cu, ko redzē ju, kad ierados pilsē tā . Sā kumā no malas man tas likā s nenozī mī gi, bet, kad tiku iekš ā , mans viedoklis pilnī bā mainī jā s! Ļ oti ē rti, moderni un tī ri. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apstā jos nejauš i, jo. brauciens uz Ņ iž niju bija neplā nots, nebija laika rezervē t istabu. Es izvē lē jos pirmo viesnī cu, ko redzē ju, kad ierados pilsē tā . Sā kumā no malas man tas likā s nenozī mī gi, bet, kad tiku iekš ā , mans viedoklis pilnī bā mainī jā s! Ļ oti ē rti, moderni un tī ri. Personā ls ļ oti izpalī dzī gs, ā tri atrada man brī vu istabu. Starp citu, istabiņ a bija plaš a, labi aprī kota, neskatoties uz zemo cenu. Tā tad nejauš a iepazī š anā s ar viesnī cu izvē rtā s laimī ga sakritī ba)
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā nolē mu pavadī t savas dzī ves svarī gā ko un skaistā ko rī tu - lī gavas rī tu! Viesnī cas mū sdienī gais un stilī gais interjers ļ ā va veikt fotosesiju numurā . Protams, bija daž i trū kumi, darbinieki reģ istratū rā ir lē ni, reģ istrē š anā s nebija tik ā tra, kā mē s vē lē tos. … Tomēr ▾ Viesnī cā nolē mu pavadī t savas dzī ves svarī gā ko un skaistā ko rī tu - lī gavas rī tu! Viesnī cas mū sdienī gais un stilī gais interjers ļ ā va veikt fotosesiju numurā . Protams, bija daž i trū kumi, darbinieki reģ istratū rā ir lē ni, reģ istrē š anā s nebija tik ā tra, kā mē s vē lē tos. Bet kopumā viss gā ja vairā k vai mazā k labi. Patī kams bonuss bija kompliments no viesnī cas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lieliska viesnī ca gan ģ imenē m, gan viesiem, kas ierodas komandē jumā . Skats pa logu ir ī paš i iespaidī gs! Jums ļ oti paveiksies, ja paliksit ar skatu uz upi) Vē los atzī mē t arī gardā s bufetes tipa brokastis ar milzī gu ē dienu izvē li. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca gan ģ imenē m, gan viesiem, kas ierodas komandē jumā .
Skats pa logu ir ī paš i iespaidī gs! Jums ļ oti paveiksies, ja paliksit ar skatu uz upi)
Vē los atzī mē t arī gardā s bufetes tipa brokastis ar milzī gu ē dienu izvē li.
Ar prieku atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kublik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
mums derē ja parastais divvietī gais numurs, palikā m 1 dienu, no rī ta brokastojā m restorā nā . un aizgā ja. No plusiem: uzņ emš ana, personā ls labs, telpas stils, tualetes/duš as kvalitā te istabā . No mī nusiem: viesnī cas izskats, maz liftu. … Tomēr ▾ mums derē ja parastais divvietī gais numurs, palikā m 1 dienu, no rī ta brokastojā m restorā nā . un aizgā ja. No plusiem: uzņ emš ana, personā ls labs, telpas stils, tualetes/duš as kvalitā te istabā .
No mī nusiem: viesnī cas izskats, maz liftu
аватар marianna.by
lieliskas brokastis, pareizā k sakot Vī nes vafeles ar pankū kā m un iebiezinā to pienu. Katru rī tu kuņ ģ is nevarē ja pietikt. Bufete - katru dienu izvē le viena, bet nav slikta, es teiktu, ka katru dienu ir kaut kas jauns, ko izvē lē ties. istabiņ a nav liela, bija televizors (attē ls ne vienmē r skaidrs, kanā li tumš i, ir HD (tad kvalitā te izcila), bet bija parastie (kvalitā te ir tā da). … Tomēr ▾ lieliskas brokastis, pareizā k sakot Vī nes vafeles ar pankū kā m un iebiezinā to pienu. Katru rī tu kuņ ģ is nevarē ja pietikt. Bufete - katru dienu izvē le viena, bet nav slikta, es teiktu, ka katru dienu ir kaut kas jauns, ko izvē lē ties. istabiņ a nav liela, bija televizors (attē ls ne vienmē r skaidrs, kanā li tumš i, ir HD (tad kvalitā te izcila), bet bija parastie (kvalitā te ir tā da). vieta super, protams bija slinkums no stacijas iet kā jā m, braucu ar autobusu - pieturas (pē c stacijas nā kamā ir viesnī ca) Skaists skats uz Oku, skats bija brī niš ķ ī gs, reizē m paņ ē mu kafijas krū ze, sē dē ju pie loga, ieslē dzu lē nu mū ziku un pielipa pie rozā debesī m, kā flamingo. Esmu pā rliecinā ts, ka tā du mirkļ u dē ļ noteikti ir vē rts š eit atgriezties. Apskates objekti ir viegli sasniedzami (Č kalovskaja Kā pnes, Pē tera mā ja 1), bet atzī mē ju, ka upes stacija ī paš u iespaidu nerada.
аватар zhora_fomin_95
palī dzī ba grū tā dzī ves situā cijā - kaut kas par ko noteikti pieš ķ irš u viesnī cai vē rtē jumu 10 ! ! bija ne pā rā k smieklī gs stā sts, kad iegā ju duš ā laulī bas gredzens iekrita tieš i ū … Tomēr ▾ palī dzī ba grū tā dzī ves situā cijā - kaut kas par ko noteikti pieš ķ irš u viesnī cai vē rtē jumu 10 ! !
bija ne pā rā k smieklī gs stā sts, kad iegā ju duš ā laulī bas gredzens iekrita tieš i ū dens notecē ! Ak dievi! Es domā ju, viss, jū s nevarat doties mā jā s! zvana uz reģ istratū ru, Š EIT! steidzā s! sā ka demontē t kanalizā ciju un iegū t gredzenu! URRĀ ! pē c 20 minū tē m mana dzī ve vairs nekarā jā s pie mata kaula un vē los izteikt milzī gu pateicī bu par palī dzī bu! ! PALDIES! !
аватар sashuta.aliev.96
ē rta atraš anā s vieta, mikroautobusi, viss ir blakus, viss ir pastaigas attā lumā . Es atbraucu uz biznesa sarunā m, apmetos biznesa viesnī cā , un zvaigž ņ u vē rtē jums ir labs, un man patika arī apkalpoš ana un apstā kļ i. … Tomēr ▾ ē rta atraš anā s vieta, mikroautobusi, viss ir blakus, viss ir pastaigas attā lumā . Es atbraucu uz biznesa sarunā m, apmetos biznesa viesnī cā , un zvaigž ņ u vē rtē jums ir labs, un man patika arī apkalpoš ana un apstā kļ i. kas attiecas uz komandē jumu - laba izvē le, izmantoju arī viesnī cas piedā vā tā s agrā s brokastis. brokastis nav dā rgas, maksā.400 rubļ u, vakariņ as restorā nā (nevis viesnī cā ), domā ju, ka nā kamajā komandē jumā izmē ģ inā š u vakariņ as, ja brokastis ir tik bagā tī gas, tad vakariņ as man š ķ iet vē l bagā tī gā kas.
Brokastī s bija pietiekami liela izvē le:
mannas putra, auzu pā rslas, rī si, auzu pā rslas
ž ā vē ti augļ i, augļ i (apelsī ni, ā boli, banā ni un kaut kas cits)
pankū kas, pankū kas, virtuļ i, bulciņ as, pī rā gi, jogurti
sulas, tē ja, graudu kafija, ū dens, minerā lū dens
dā rzeņ u salā ti, Olivjē un citi (pat neatcerē jos nosaukumus, bet joprojā m ir kā di 4 veidi)
grieš ana (gaļ as un siera plate)
bija arī olu kultenis, zivis, desiņ as.
un tas nav viss saraksts, kas bija par 400 rubļ iem.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Один из самых крупных отелей Нижнего Новгорода с собственным двухуровневым панорамным рестораном. Отель подходит для отдыха и проживания во время командировки. Находится в центре Нижнего Новгорода на Нижегородской ярмарке, шаговой доступности от ж/д вокзала.

Atrašanās vieta В пяти минутах от ж/д вокзала «Горький Московский». Рядом с Нижегородской Ярмаркой, вид на Стрелку, Кремль.
Pludmalē
Viesnīcā

8 оборудованных конференц-залов (от 30 до 350 человек), Wi-Fi 200 Мбит/с на всей территории, охраняемая автостоянка, пользование гладильной комнатой, хранение багажа в камере хранения, пользование сейф-ячейками, мелкий ремонт одежды, услуги прачечной (стирка и утюжка одежды), вызов такси, вызов «скорой помощи», доставка корреспонденции, поднос багажа в номер, рум-сервис.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

455 номеров (от категории «Стандарт» до «Люкс Апартамент»).

Istabās

Гипоаллергенное постельное белье; кровать с ортопедическим матрасом; холодильник мини-бар; плазменный телевизор с диагональю 105 см (64 спутниковых канала), бесплатный Wi-Fi (200 Мбит\c); телефон с междугородней связью, завтрак и ужин «шведский стол»; ежедневная уборка номеров; смена постельного белья и полотенец 1 раз в 3 дня; в номерах категории «Люкс» – ежедневно; предоставление гигиенических принадлежностей согласно категории номера, утренняя побудка.

Adrese 603002, Россия, г. Нижний Новгород, ул. Советская, 12
Tālruņi: 8 800 600 88 88,
(831) 211-55-00,
(831) 211-58-58
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.