Lieliska viesnīca par saprātīgu naudu

Rakstīts: 8 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 30 — 31 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Par nakš ņ oš anas vietu Muromā tika izvē lē ta viesnī ca "Volna". Manuprā t, lielais vairums viesnī cu, viesnī cu, viesu namu atrodas pilsē tas centrā lajā vē sturiskajā daļ ā , kā saka, pastaigas attā lumā no galvenajiem apskates objektiem. Tā pē c mē s vairā k koncentrē jā mies uz izmaksā m, un vietnē s ir skaistas fotogrā fijas.
Viesnī ca atrodas piecstā vu dzī vojamā s ē kas pirmajā stā vā . Es neteikš u, kas š eit bija agrā k, bet tas darbojas kopš.2011. gada.
Zā le patī kami pā rsteidza ar savu dizainu. Koridors, protams, ir nedaudz nobruž ā ts. Un, kad vakarā kā ds mikroviļ ņ u krā snī sasildī ja ē dienu, bija spē cī ga hosteļ a sajū ta : ))

Rezervē jā m apmē ram nedē ļ u iepriekš , nebija lielas izvē les, lai gan viesnī cā ir arī divistabu un č etrvietī gi numuriņ i. Man bija jā sastā da divi standarti ar atzī mi "pē c iespē jas tuvā k". Tā tas viss notika.
Kamē r mē s ar vī ru gā jā m uz maš ī nu pē c mantā m, bē rni tika sū tī ti atvē rt istabas. Bē rni veiksmī gi tika galā ar š o uzdevumu, bet iekš ā netika. Uz manu jautā jumu: "Kā pē c jū s mī dā ties pa koridoru, vai kaut kas nav kā rtī bā ? " viņ i teica: "Jū s tagad fotografē sit, brauciet ar mums. " Š eit tas ir - trakas mā tes bē rnu smagais liktenis, kas daž reiz raksta atsauksmes))))))
Viena istabiņ a platī bas ziņ ā lielā ka, ko bē rni iemū ž inā ja, skaidrojot, ka vajag izklaidē ties, bet var vienkā rš i gulē t mazā , kur mū s sū tī ja. Bet otrais numurs, lai arī mazā ks izmē rs, ir elegantā ks vai kaut kas tamlī dzī gs.
Numuri ir aprī koti vienā di: tē jas stacija, seifs, fē ns, š ampū ni…. Ja vien mums nav nokarens matracis, bē rniem ir ē rtā k
Vispā r diezgan pieklā jī ga viesnī ca par saprā tī gu naudu. Un netā lu no Muromas interesantas vietas.

Viesnī ca nenodroš ina brokastis, bet reģ istratū rā ir norā dī tas tuvā ko restorā nu adreses. Var pasū tī t arī piegā di, sola ne ilgā k par stundu, nav mē ģ inā jusi. Vakariņ as un brokastis ieturē jā m vienā no ieteicamajā m iestā dē m - tā da paš a nosaukuma tirdzniecī bas centra Vityaz kafejnī cā , spriež ot pē c pilnas noslodzes vakarā ar ievē rojamā m platī bā m, vietē jo iedzī votā ju iecienī ts, 31. decembrī pulksten 9 bijā m vieni. tomē r. Mums patika. Bē rniem uzreiz tiek izdalī ti zī muļ i ar krā sojamā m lapā m un daž ā di uzdevumi. Ir bē rnu ē dienkarte, bet viņ i nez kā pē c aizmirsa par to pastā stī t, un uzzinā ja nejauš i: pā rš ķ irstot bē rniem iedoto lapiņ u : )). Nez kā pē c viesmī le meitene uzreiz uzbļ ā va mums, kad tika skaidrī bā par ē dienkarti (toreiz jau bijā m pasū tī juš i), protams, nebija nekā du lielu problē mu, bet. . . Daudzi vecā ki, protams, saskā rā s ar Ē dienu izvē le bē rnam apmē ram š ā di: "Var bū t piedeva, bet bez mē rces, lū dzu, neaizmirstiet" vai "Tikai keč upu nepievienojiet desiņ ā m, lū dzu. " Un bē rnu ē dienkartē viss ir bez mē rces un vienkā rš i, un daž u preč u izmaksas ir mazā kas. Nu, tie ir sī kumi. Un ja jau pieauguš ā veidā , tad ē dienkarte ir daudzveidī ga, porcijas nav sī ciņ as, cena pieņ emama, ē diens garš ī gs. Mani vī rieš i bija apmierinā ti - un tas ir galvenais : ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар