Usadba 4*– Atsauksmes

Jātnieku sporta bāze "USADBA" piedāvā atpūtu "Krievu ciemata" stilā. Aizraujoši izjādes ar zirgiem mežā, laukos, ezeros.Vairāk →
аватар aransoft
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Viesnī cas komplekss "USADBA" piedā vā ģ imenes, korporatī vā s, individuā lā s brī vdienas "Krievu ciemata" stilā . Jū su rī cī bā ir mā jī gas bū diņ as un telpa dzī voš anai ar krā sns apkuri. Ekskluzī vas atpū tas cienī tā jiem ir siena novietne un cietums. … Tomēr ▾ Viesnī cas komplekss "USADBA" piedā vā ģ imenes, korporatī vā s, individuā lā s brī vdienas "Krievu ciemata" stilā .
Jū su rī cī bā ir mā jī gas bū diņ as un telpa dzī voš anai ar krā sns apkuri. Ekskluzī vas atpū tas cienī tā jiem ir siena novietne un cietums. Krievu malkas pirtis ar akas ū deni. Ar katru vannu dī ķ is, ziemā ledus bedre. Pludmale ar slidkalniņ u, tramplī nu, gumiju. Ziemā ir satriecoš s slidkalniņ š , slidotava, sniega motocikli, ragavas. Blakus ir mež i, lauki, ezeri. Virtuve ar krievu krā sni un kamī nu. Š iks ē dnī ca (55 vietā m) ar kamī nu un deju grī du (vasarā verandā lī dz 150 cilvē kiem), muzejs. Paš u saimniecī ba: govis, vistas, aitas, cū kas, tī tari, kazas, zosis. Arī mū su "Ī PAŠ UMĀ " ir zirgi, poniji bē rniem, kamieļ i, jaki, lapsa un divi mī ļ i jenoti. Teritorijā ir liela arē na 150x60 metri zirgu nomai. Organizē jam izjā des ar zirgiem mež os un laukos. Vasaras lapenē ir katls, cepeš krā sns, iesms, krā sns. Jū s varat gatavot pats.
Labā kā s kā zas un citas svinī bas visā apkā rtnē . Krievu tradī cijas, dziesmu un deju kolektī vi, interesanta jautrī ba un animā cija. Nakts diskotē kas ugunskuru gaismā . Dzirkstoš a neaizmirstama programma. Organizē jam piknikus ar izbraucienu uz mež u, ekskursijas pa Muromu (gida pavadī bā ). Ir apsargā ta autostā vvieta.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Конно-спортивная база "УСАДЬБА" предлагает отдых в стиле "Русская деревня". Увлекательные конные прогулки в лес, поля, озера.

Viesnīcā

Трапезная на 35-40 мест.

  • restorāns
Izklaide un sports Русская баня с прудом (бочки, шайки, веники, колодезная вода). Ледяная горка для детей и взрослых, сеновал (настольгия по деревне). Танцпол, караоке. Экскурсии: по древнему Мурому, фольклорные, танцевальные и песенные коллективы, река Ока со стерлядкой, озера, рыбалка.
  • sauna/vanna/hammam
  • izjādes centrs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

55 номеров - уютные избы и терема для проживания

Adrese 602200, г.Муром, Владимирская область.
Tālruņi: Телефон администратора: +7-905-616-28-90
Телефон для бронирования: +7-905-619-38-04
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.