Uninn Hotel Vnukovo 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.010
2.0 Numurs
2.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
0.5 Uzturs
0.5 Infrastruktūra
Viesnīca Uninn Vnukovo atrodas klusā vietā, tikai 5 minūšu brauciena attālumā no Vnukovas Starptautiskās lidostas. Tā piedāvā bezmaksas transporta pakalpojumus no un uz lidostu, kā arī diennakts reģistratūru. Viesnīcas gaišie, elegantie numuri ir iekārtoti siltās krāsās, un tajos ir privāta vannas istaba. Tajos ir plakanā ekrāna televizori un ledusskapji. Viesnīcas kafejnīcā tiek piedāvāti uz vietas gatavoti ēdieni.Vairāk →
аватар Laria_O
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki. Rezervē ts pie jums nakš ņ oš anai divvietī gs numurs ar 2 gultā m no 04.01. 2019 lī dz 05.01. 2019 nakš ņ oš anai (starp izbraukumiem). Mū su reiss kavē jā s, un mē s ieradā mies vē lā k nekā plā nots, noguruš i. … Tomēr ▾ Sveiki. Rezervē ts pie jums nakš ņ oš anai divvietī gs numurs ar 2 gultā m no 04.01. 2019 lī dz 05.01. 2019 nakš ņ oš anai (starp izbraukumiem). Mū su reiss kavē jā s, un mē s ieradā mies vē lā k nekā plā nots, noguruš i. Pā rsū tī š ana tika veikta ā tri (paldies operatorei, kas visu koordinē ja, un š oferim, kurš ā tri ieradā s). Viesnī cā mū s sagaidī ja nepatī kams pā rsteigums. Istaba bija ar 1. gultu (pusotra), diviem tur nebija iespē jams ietilpt! Ņ emot vē rā , ka tika pasū tī ta 2-vietī ga istaba ar 2 gultā m! Un attiecī gi samaksā ja. Kad to atklā ju (mamma palika istabā ar koferi un mantā m, kuras paspē jā m pacelt uz 2. stā vu), nogā ju lejā , laiks jau bija krietni pā ri 0:00 naktī , reģ istratore piezvanī ja kā dam tur, lai precizē tu. rezervā cijas apstā kļ us un visu noskaidrojusi, viņ a paziņ oja, ka ē kā , kurā š obrī d atrodamies, nav nevienas brī vas telpas, kuru rezervē jā m ! ! ! Un mē s varam vai nu palikt tajā , kas mums jau ir nodroš inā ts. Vai arī š oferis mū s aizvedī s uz citu ē ku, kas atrodas 10 minū š u attā lumā . Tā kā diviem gulta bija par mazu, nolē mā m doties. Lai gan viņ i bija noguruš i ((( un ļ oti sarū gtinā ts, ka tas notika! Izrā dā s. Mū su istaba tika pā rdota kā dam citam ! ! ! lifts ! ! ! Un mē s naktī devā mies augš ā pa trepē m ar koferi un mantā m!! ! ((((Istaba bija diezgan mā jī ga un tī ra, bet tiklī dz atvē rā m durvis uz vannas istabu....... ). , visi aksesuā ri-viss kā nā kas, bet smarž a!! ! Tikai kad durvis uz vannasistabu bija ciet, istabā nebija ne smakas. Protams, es tā dā telpā nepaliktu ne minū ti , jo zinu, ka kanalizā cijas smaka var izraisī t saindē š anos, bet ar mani bija mamma, kura bija ļ oti nogurusi un vairs negribē ju viņ u vilkt. viss bija savā s vietā s. Mana turpmā kā savā rgums dienas laikā bija saistī ts tieš i ar fakts, ka ak, bet elpo tur, kamē r viņ a sakopā s. Par laimi, ierodoties Itā lijā , kur uzņ emš ana dienas laikā bija visaugstā kajā lī menī , jutos labā k. Ž ē l, ka Krievijā pakalpojums ir tik klibs (((tas ir kauns par Dzimteni! )
аватар ztyqokc3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Februā rī tika rezervē ti divi numuri š ajā viesnī cā ā rvalstu pilsoņ iem, kuri uzturas Krievijā ar savienojumu Vnukovā . Sakarā ar to, ka vē stniecī ba viņ iem laikus neizsniedza vī zu, nā cā s mainī t ielidoš anas datumu Krievijā un pā rcelt to 2 dienas vē lā k. … Tomēr ▾ Februā rī tika rezervē ti divi numuri š ajā viesnī cā ā rvalstu pilsoņ iem, kuri uzturas Krievijā ar savienojumu Vnukovā . Sakarā ar to, ka vē stniecī ba viņ iem laikus neizsniedza vī zu, nā cā s mainī t ielidoš anas datumu Krievijā un pā rcelt to 2 dienas vē lā k. . . Aviokompā nija bez problē mā m mainī ja mū su ieraš anā s datumus, piezvanot š ai viesnī cai un runā jā m ar menedž eri, mums arī paziņ oja, ka nekā du problē mu nav, nekā du maksu neiekasē sim. Rezultā tā viesi ieradā s, viesnī cā samaksā ja skaidrā naudā par diviem numuriņ iem par vienu nakti, droš i nakš ņ oja no 12. lī dz 13. februā rim un lidoja tā lā k. Un viesnī ca.... pē c 2 mē neš u gaidī š anas!!!!!!!...bez redzama iemesla atkal no bankas kartes atskaitī ja samaksu par š iem numuriņ iem !!! ! ! Viņ i kategoriski atsakā s atdot samaksu, to skaidrojot ar naudas sodu par neiebraukš anu, lai gan cilvē ki tur iekļ uva un droš i nakš ņ oja. Nekā dā gadī jumā neiesaku sazinā ties ar š o viesnī cu, ī paš i, lai rezervē tu numurus, ievadot bankas kartes datus.


iemiesojums Dmitri210383
Vai ģimenei ar zīdaini ir iespēja 4 stundas pirms lidojuma no Vnukovas izmantot divvietīgu istabu ar bērnu gultiņu? Cik tas maksās?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Blagoveščenskas katedrāle
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Arhitektūra, Reliģija, Stats
lielais teātris
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Stats, Teātri un mūzika
Valsts Tretjakova galerija
Novērtējums 10.0
Krievija, Maskava
Muzeji, Stats

Гостиница Uninn Vnukovo расположена в тихом районе, всего в 5 минутах езды от Международного аэропорта Внуково. К вашим услугам бесплатный трансфер до аэропорта и круглосуточная стойка регистрации.

Светлые элегантные номера гостиницы оформлены в теплых тонах и оборудованы собственными ванными комнатами. В них установлены телевизоры с плоским экраном и холодильники.

В кафе гостиницы подают домашние блюда.

Telpu apraksts

Типы номеров:

Люкс комфорт

Двухместный номер

Adrese Адрес: 142784, Москва, Внуково. д. Рассказовка, д.1Г
Tālruņi: +7 495 223-13-07
Tīmekļa vietne: Uninn Hotel Vnukovo
FAQ