Uiut 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
9.3 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Uyut" ir biznesa klases viesnīca, kas atrodas Krasnodaras centrā, rajonā, ko sauc par "zelta trīsstūri".Vairāk →
аватар kr.demon308
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Milzī gs pluss ir tas, ka jū s varat bez maksas atdot veļ ai lī dz 3 lietā m dienā . Numura kategorija tika uzlabota bez maksas, savukā rt cenas / kvalitā tes attiecī ba nepā rprotami ir par labu kvalitā tei. Pati telpa ir plaš a, uz grī das ir ū dens dzesē tā js. … Tomēr ▾ Milzī gs pluss ir tas, ka jū s varat bez maksas atdot veļ ai lī dz 3 lietā m dienā . Numura kategorija tika uzlabota bez maksas, savukā rt cenas / kvalitā tes attiecī ba nepā rprotami ir par labu kvalitā tei. Pati telpa ir plaš a, uz grī das ir ū dens dzesē tā js. Personā ls ir draudzī gs. Gultā lieliski gulē ja! Viesnī cas atraš anā s vieta ir netā lu no sarkanā s. Taksometrs: 100 rubļ i +/-
аватар zagorujkoalenka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca! ! ! Skaisti, ē rti, kā mā jā s, personā ls draudzī gs un pieklā jī gs, Wi-Fi lielisks, istabā viss labai atpū tai nodroš inā ts! Un brokastis ir vienkā rš i fantastiskas! Es noteikti š eit braukš … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! ! ! Skaisti, ē rti, kā mā jā s, personā ls draudzī gs un pieklā jī gs, Wi-Fi lielisks, istabā viss labai atpū tai nodroš inā ts! Un brokastis ir vienkā rš i fantastiskas! Es noteikti š eit braukš u vē l! ! !
аватар zagorujkoalenka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vairā kas reizes apstā jā s ceļ ojuma laikā . Kopumā ļ oti labi iespaidi. Viss no uzņ emš anas lī dz brokastī m atstā j Eiropas viesnī cas sajū tu - diskrē tu viesmī lī bu, ir viss nepiecieš amais biznesa ceļ otā ja atpū tai un darbam. … Tomēr ▾ Vairā kas reizes apstā jā s ceļ ojuma laikā . Kopumā ļ oti labi iespaidi. Viss no uzņ emš anas lī dz brokastī m atstā j Eiropas viesnī cas sajū tu - diskrē tu viesmī lī bu, ir viss nepiecieš amais biznesa ceļ otā ja atpū tai un darbam. Kvalitatī vs ē diens brokastī s, kas ir iekļ auts cenā , laba virtuve, ja vē laties pusdienot. Istabā s ir wi-fi, numuriņ i ē rti, lielisks interjers. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Paldies! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница "Уют" - отель бизнес-класса, расположенный в центре Краснодара, в районе, который называется "золотым треугольником".

Viesnīcā

Ресторан, банкетный зал, конференц-зал, автостоянка.

Telpu apraksts

60 номеров, девять категорий: President Apartments, Deluxe, Deluxe Twin, Suite Moderate, Suite Deluxe, Comfort, Classic, Standard, Standard Twin.

Istabās

Телевизор, холодильник, кондиционер, видеомагнитофон, DVD, музыкальный центр, высокоскоростной доступ в Интернет, кабельное TV (ночной канал). В ванной комнате: халат, тапочки, зубная щетка, бритвенный станок, шампунь, губка для тела.

FAQ