Gorki Gorod Apartamenty 1*– Atsauksmes

19
Novērtējums 9.010
№1 viesnīcas reitingā Krasnaja Poļana
9.1 Numurs
8.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.2 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Apartamenti "Gorki Gorod +540" ir dažādu kategoriju mūsdienīgu dzīvokļu komplekss, kas atrodas netālu no centrālā laukuma un "Gorki Gorod" galvenās infrastruktūras, kas nodrošina komfortablu uzturēšanos kūrortā, kā arī ļauj viesiem apbrīnot. brīnišķīgās ainavas un kalnu grēdu nogāzes visu gadu. Dzīvokļi ir piemēroti tiem, kas ceļo kopā ar visu ģimeni.Vairāk →
аватар 9052215518
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta! Dzī voklī atpū ties, kā rtī gs, tī rs, istabā viss nepiecieš amais, arī gludeklis un gludinā mais dē lis. Santehnika ir pareiza. Ir wi-fi. Dzī ves noteikumi un apstā kļ i ir glī ti savā kti mapē , kas atrodas istabā un viss ir pieejams. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta! Dzī voklī atpū ties, kā rtī gs, tī rs, istabā viss nepiecieš amais, arī gludeklis un gludinā mais dē lis. Santehnika ir pareiza. Ir wi-fi. Dzī ves noteikumi un apstā kļ i ir glī ti savā kti mapē , kas atrodas istabā un viss ir pieejams. Apkalpoš ana reģ istratū rā ir ā tra, neskatoties uz lielo cilvē ku plū smu. Infrastruktū ra ir ļ oti labi sakā rtota, kas man kā lielas pilsē tas iedzī votā jam ir ļ oti svarī gi)) Iesaku!
Вид с балкона
аватар viki.smirnova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad daudzi cilvē ki dod priekš roku atpū tai dzī vokļ os. Mē s arī nolē mā m pamē ģ inā t. Mē s rezervē jā m Apartments Gorki Gorod caur Biblio Globus 540. lī menī . Bet, kas meklē mieru un klusumu, vienotī bu ar dabu, ņ emiet to augstā k, t. … Tomēr ▾ Tagad daudzi cilvē ki dod priekš roku atpū tai dzī vokļ os. Mē s arī nolē mā m pamē ģ inā t. Mē s rezervē jā m Apartments Gorki Gorod caur Biblio Globus 540. lī menī . Bet, kas meklē mieru un klusumu, vienotī bu ar dabu, ņ emiet to augstā k, t. i. , 960.
Naktsmī tnē ieradā mies tuvā k 13.00. Administratore Svetlana sā ka mū s reģ istrē t, tač u brī dinā ja, ka nakš ņ oš ana iepriekš noteiktajā laikā.15. 00 (kas principā bija rakstī ts vauč erā ) iespē jama tikai tad, ja ir gatavas istabiņ as. Mums ļ oti paveicā s, Svetlana paņ ē ma mums skaistu istabiņ u ar balkonu un skaistu skatu uz kalniem un centrā lo aleju un uzreiz mū s apmetinā ja. Paldies š ai draudzī gajai un gaiš ajai meitenei : )
Reģ istrē joties tiek ņ emts depozī ts 5000 rubļ u, pē c atsauksmē m visi iesaka maksā t skaidrā naudā , bet aizmirsā m izņ emt un maksā jā m ar karti. Nauda tika atgriezta nā kamajā dienā pē c izbraukš anas, lai gan pē c nosacī jumiem - atkausē š ana 1 mē nesi. Maksā jot depozī tu ar karti, nav jā dodas uz Reģ istratū ru ar mantā m, kas ir ļ oti ē rti ar mū su bagā ž u - soma, slē pes. . . Tikko zvanī jā m Administratorei, teica, ka braucam un aizbraucam ar taksi .
Istaba attaisnoja cerī bas, fotogrā fija sakrita ar realitā ti.
Istabā ir viss nepiecieš amais: virtuve ar elektrisko plī ti, trauki, trauku mazgā jamā maš ī na, viesistaba ar televizoru, vienvietī gas gultas, bet pā rvietotas kopā , skapis, gludeklis ar gludinā mo dē li, seifs, fē ns ( jaudī gs), ī si sakot, nepiecieš amā kā s lietas ir pieejamas.
Secinā jums, mā jī ga, tī ra istaba, draudzī gs un uzmanī gs personā ls, pieklā jī gas brokastis restorā nā Pech (uzreiz paņ ē mā m izmitinā š anu + brokastu paketi).
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem! Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti! Mē s iesakā m visiem!
аватар miva756
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir pilsē ta, kurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai un aktivitā tē m brī vā dabā . Teritorijā ir rotaļ u laukumi, iepirkš anā s un izklaides centrs, kurā atrodas akvaparks ar smilš u pludmali, daudzas kafejnī cas un restorā ni katrai gaumei, pā rtikas veikali, ar to nav problē mu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilsē ta, kurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai un aktivitā tē m brī vā dabā . Teritorijā ir rotaļ u laukumi, iepirkš anā s un izklaides centrs, kurā atrodas akvaparks ar smilš u pludmali, daudzas kafejnī cas un restorā ni katrai gaumei, pā rtikas veikali, ar to nav problē mu. Mū su numurs bija ap +540. Dzī voklis ir ē rts un sakopts dzī voklis ar minimā lu visu nepiecieš amo. Dzī vojā m divvietī gā istabā . Katrā guļ amistabā ir divas atseviš ķ as vannas istabas. Telpa ir nedaudz nobruž ā ta, bet kopumā tas netraucē ja, lai gan lauztos stū rus labot nesā pē ja. Wi-Fi nedarbojā s ī paš i labi - tač u arī š is fakts ne mazā kajā mē rā neaizē noja mū su brī vdienas, jo atbraucā m izbaudī t slē poš anu. Trases teicamā stā voklī , arī sniega bija pietiekami. Skrē ja no sirds. Vieta man ļ oti patika, jau sen plā nojā m š eit ierasties un nemaz nenož ē lojam.
аватар WeRoNichka_5050
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ekskursija tika iegā dā ta ar Biblioglobus operatora starpniecī bu. Reģ istrē joties viesnī cā , jums ir jā atstā j depozī ts 5000 rubļ u apmē rā . Ē rtā k ir atstā t to kartē , jo. tad varat izmantot ā trā s izrakstī š anā s pakalpojumu, vienkā rš i piezvanot un atstā jot atslē gas istabā , lai ietaupī tu savu laiku un nestā vē tu reģ istratū rā , lai izrakstī tu. … Tomēr ▾ Ekskursija tika iegā dā ta ar Biblioglobus operatora starpniecī bu. Reģ istrē joties viesnī cā , jums ir jā atstā j depozī ts 5000 rubļ u apmē rā . Ē rtā k ir atstā t to kartē , jo. tad varat izmantot ā trā s izrakstī š anā s pakalpojumu, vienkā rš i piezvanot un atstā jot atslē gas istabā , lai ietaupī tu savu laiku un nestā vē tu reģ istratū rā , lai izrakstī tu.
Mū s uzreiz iekā rtoja 7. korpusā . Mū su istabas logi pavē rā s uz centrā lo aleju, 6. korpusu. Manuprā t, pa logu ir labs skats. Vakarā bija patī kami dzert š ampanieti uz balkona un klausī ties vā cu dziesmas no restorā na Frau Marta. Ar aizvē rtiem logiem to nevar dzirdē t, tas netraucē ja. Kopumā skaņ as izolā cija š ķ ita laba.
Mē s rezervē jā m 1 guļ amistabas dzī vokli.
Istabā bija viss, virtuves galds ar krē sliem, ar traukiem un tehniku.
Virtuvē bija trauku komplekts 4 personā m, naž i, panna un kastrolis, krū zes, galda piederumi.
No aprī kojuma ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, trauku mazgā jamā maš ī na, plī ts, tvaika nosū cē js. Viss strā dā ja pareizi.
Dī vā ns, atzveltnes krē sls, kafijas galdiņ š , TV, wi-fi labi uztver. Dzī vojamā s istabas dī vā nu var izmantot arī gulē š anai.
Guļ amistabā ir divas vienvietī gā s gultas, skapis. Guļ amistabas skapī ir seifs. Gultas lielas, ē rtas, gultas veļ a tī ra, ir papildus gultas spilveni un segas.
Arī vannas istaba bija aprī kota ar visu nepiecieš amo. Dvieļ i bija balti.
Istabā bija viss nepiecieš amais, gludinā mais dē lis un gludeklis.
Istaba atstā ja ļ oti labu iespaidu, par istabu nav sū dzī bu.
Man ļ oti patika, ka viesnī cā apmetuš ajiem ir 20% atlaide slē poš anas kartei.
Brokastojā m istabā , nopirkā m pā rtikas preces Perekrestok lielveikalā Gorki MALL.
Pusdienas un vakariņ as reizē m istabā , reizē m gā ja uz "Sinepes" vai Gostidzi.
Vā rdu sakot, mums patika!
аватар Ansilk991
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu mums ieteica draugi. Ierodoties š eit, mē s nenož ē lojam! Mē s saņ ē mā m lielisku istabu - 7. stā vā ar skatu uz kalniem, liels paldies Irinai reģ istratū rā par to) Numurā bija viss nepiecieš amais: vannas istabas piederumi, trauki, fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica draugi. Ierodoties š eit, mē s nenož ē lojam! Mē s saņ ē mā m lielisku istabu - 7. stā vā ar skatu uz kalniem, liels paldies Irinai reģ istratū rā par to) Numurā bija viss nepiecieš amais: vannas istabas piederumi, trauki, fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis. Vakarā kū rorts pā rvē rtā s par Jaungada pasaku – ļ oti skaisti iekā rtots. Uzkopš ana notika ceturtajā uzturē š anā s dienā . Atstā jot depozī tu ar karti, varat izmantot ļ oti ē rtu pakalpojumu - ā tro izbraukš anu - zvanot un informē jot par izbraukš anu. Kopumā mums viss ļ oti patika, noteikti atgriezī simies Krasnaya Polyana kū rortā ! ! !
аватар karmanova_tanya87
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss ļ oti patika) Dzī voklis bija mā jī gs un tī rs, laipns personā ls. Par atpū tu kalnos bija tikai labi iespaidi. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika) Dzī voklis bija mā jī gs un tī rs, laipns personā ls. Par atpū tu kalnos bija tikai labi iespaidi.
аватар shatilovjurij
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gorki Gorodā ī rē jā m istabiņ u 10 personā m, dzī vojā m istabiņ ā s pa diviem. Forš i, ka istaba ir 2 stā vu. Viss it kā tī rs, dvieļ i ir, rozetes pietiek, Wi-Fi istabā pieslē dzas dī vaini, caur televizoru, bet strā dā perfekti! Netā lu no viesnī cas bija elektrisko velosipē du noma, viņ i brauca pa pilsē tu un kalnos, viņ i arī tos ī rē ja, protams, ka ir forš ā k braukt kalnos, daudz iespaidu. … Tomēr ▾ Gorki Gorodā ī rē jā m istabiņ u 10 personā m, dzī vojā m istabiņ ā s pa diviem. Forš i, ka istaba ir 2 stā vu. Viss it kā tī rs, dvieļ i ir, rozetes pietiek, Wi-Fi istabā pieslē dzas dī vaini, caur televizoru, bet strā dā perfekti! Netā lu no viesnī cas bija elektrisko velosipē du noma, viņ i brauca pa pilsē tu un kalnos, viņ i arī tos ī rē ja, protams, ka ir forš ā k braukt kalnos, daudz iespaidu. Braucā m uz pludmali, transfē rs ir bezmaksas, kas priecē .
аватар Oksana121
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies ar trī s pā ru kompā niju jū nija beigā s un jū lija sā kumā Gorki Gorodā . Rezervē ts 3 istabu dzī voklis. Dzī vokļ u komplekss atrodas +960 augstumā . Skats no logiem uz kalniem mani priecē ja katru rī tu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar trī s pā ru kompā niju jū nija beigā s un jū lija sā kumā Gorki Gorodā . Rezervē ts 3 istabu dzī voklis. Dzī vokļ u komplekss atrodas +960 augstumā . Skats no logiem uz kalniem mani priecē ja katru rī tu. Mani iepriecinā ja virtuve, kurā bija viss, lai ē rti pagatavotu brokastis, pusdienas vai vakariņ as 6 personā m. Tiesa, bū tu bijis kafijas automā ts, tad viņ iem nebū tu cenas))) bet mē s paņ ē mā m lī dzi kapuč inatoru)) tā pē c es joprojā m baudī ju kafiju no rī ta ar skatu uz Krasnaya Polyana sulī go zaļ umu) Paš i dzī vokļ i ir forš i, neviens no mū su kompā nijas nebija negatī vs. Visi bija apmierinā ti. Cena pieņ emama, mē beles, tehnika. . . viss ir labi) Man patika gulta. . . es gulē ju tajā kā mazulis) Ja plā nojat doties uz kalniem ar grupu, tad iesakā m Gorki Gorod Apartments. tev patiks)
аватар nikolayhurch
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Krasnaja Poļ anā ! Jū lija beigā s dzī vojā m uz Gorki Gorod Apartments, saņ emot dzeramnaudu no draugiem. Pirms reģ istrē š anā s pā rbaudī ja istabu. Diezgan plaš s, tī rs, no logiem paveras skats uz kalniem. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Krasnaja Poļ anā ! Jū lija beigā s dzī vojā m uz Gorki Gorod Apartments, saņ emot dzeramnaudu no draugiem. Pirms reģ istrē š anā s pā rbaudī ja istabu. Diezgan plaš s, tī rs, no logiem paveras skats uz kalniem. Mē s paņ ē mā m vienas guļ amistabas dzī vokli. Trī s cilvē ku ģ imenei pietiek. Skolnieka dē ls gulē ja viesistabā uz dī vā ngultas, viņ am bija ē rti)) Katru dienu viņ i gatavoja virtuvē . Tur viss ir. No mikroviļ ņ u krā sns uz trauku mazgā jamo maš ī nu. Mums nebija sū dzī bu par santehniku ​ ​ vai mē belē m. Dzī vokļ u ē rtā atraš anā s vieta arī ir to pluss. Blakus atrodas lielveikals, aptieka un tirdzniecī bas centrs. Kā arī pacē lā js uz kalniem), tā pē c ar atpū tu kalnos problē mu nebija. Izgā ju no mā jas, nedaudz pastaigā jos un devos pastaigā ties uz kalniem. No rī ta devā mies transfē rā atpū sties pie jū ras. Dzī vokļ u viesiem ir pieejama pludmale. Skaista pludmale, skaista jū ra) Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti.
аватар VictoryaAndreeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī voklī ar mazuli ieradā mies agri no rī ta. Reģ istratū rā uzreiz brī dinā ja, lai neaizmirstam ielikt istabā gultiņ u bē rnam, visu ā tri atnesa. Virtuvē ir ē rti pagatavot ē st gan mums, gan bē rnam, ir plī ts, ledusskapis un trauku mazgā jamā maš ī na. … Tomēr ▾ Dzī voklī ar mazuli ieradā mies agri no rī ta. Reģ istratū rā uzreiz brī dinā ja, lai neaizmirstam ielikt istabā gultiņ u bē rnam, visu ā tri atnesa. Virtuvē ir ē rti pagatavot ē st gan mums, gan bē rnam, ir plī ts, ledusskapis un trauku mazgā jamā maš ī na. Istabā ir viesistaba, guļ amistaba un vannas istaba. Labi, ka ir 2 istabas. Ir lifts, ar ratiem ē rti nokā pt, ir rampas. No aktivitā tē m izvē lē jā mies haskiju centru, ar suņ iem var papļ ā pā t, viņ i ir tik mī ļ i. Netā lu atrodas arī ū dens atrakciju parks ar peldbaseinu. Vakarā var ē rti pastaigā ties pa pilsē tas ielā m pat ar ratiņ iem. Jū s varat doties uz iepirkš anā s centru, tas ir diezgan liels. Tā tad viss ir pieejams ē rtai atpū tai.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Апартаменты «Горки Город +540» – это комплекс современных апартаментов различной категории, расположенный в непосредственной близости к центральной площади и основным объектам инфраструктуры «Горки Город», что обеспечивает комфортное пребывание на курорте, а также позволяет гостям круглогодично любоваться потрясающими пейзажами и склонами горных хребтов. Апартаменты подойдут для тех, кто путешествует всей семьей.

Atrašanās vieta 1 км от горнолыжного склона «Лаура»/ 10 минут ходьбы от горнолыжного подъемника «Горная карусель».
Viesnīcā
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Современные апарт-отели с общим номерным фондом 1368 апартаментов различной категории. Выполнены в элегантном демократичном стиле, с планировкой от 1 до 5 спален.

Istabās

Бесплатный высокоскоростной Wi-Fi, LCD телевизор, спутниковое телевидение, французский (открытый/закрытый) балкон, либо терраса, гостиная с зоной отдыха, электронный сейф, полностью оборудованная кухня (чайник, микроволновая печь, холодильник, посудомоечная машина, необходимая посуда), прямая телефонная линия, утюг и гладильная доска.

Adrese Набережная "Времена Года", д.3, Горки Город, уровень +540м, с.Эсто-Садок, Красная Поляна, г. Сочи, Россия, 354392
Tālruņi: 8 800 550 20 20
Tīmekļa vietne: Gorki Gorod Apartamenty
FAQ