Solnechnyi 4*– Atsauksmes

56
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Kislovodska
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
2007. gada augustā Kislovodskā tika izveidots jauns ērts veselības kūrorts - sanatorija "Solnechny", kas atrodas Kislovodskas administratīvajā un kultūras "sirdī". Sanatorija piedāvā saviem viesiem profilu un specializētu spa ārstēšanu, veselības programmas un atpūtu Kislovodskā. Saskaņā ar Kislovodskas kūrorta tradīcijām un iespējām profila medicīnas virzieni ir: sirds un asinsvadu sistēmas slimības; elpceļu slimības; nervu sistēmas funkcionālie traucējumi.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s divreiz atpū tā mies Solņ eč nijā un vienmē r dodamies ekskursijā s bez ā rstē š anas. Mums ir nepiecieš ama tikai masā ž a no visas procedū ras, mē s to saņ emam par maksu. Gadu no gada nā kam pie viena un tā paš a ā rsta un izsakā m viņ am pateicī bu par attieksmi pret pacientiem un pareizi veikto masā ž u. … Tomēr ▾ Mē s divreiz atpū tā mies Solņ eč nijā un vienmē r dodamies ekskursijā s bez ā rstē š anas. Mums ir nepiecieš ama tikai masā ž a no visas procedū ras, mē s to saņ emam par maksu. Gadu no gada nā kam pie viena un tā paš a ā rsta un izsakā m viņ am pateicī bu par attieksmi pret pacientiem un pareizi veikto masā ž u. Viņ a darba guru ir masieris Dorjalovs Sergejs Valerijevič s. Veselī bu jums, mū su mī ļ ais Sergej Valerievich, daudzu gadu darbs š ajā brī niš ķ ī gajā sanatorijā un jums pateicī gie pacienti. Un tiekamies nā kamajā semestrī !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no brī niš ķ ī gā s sanatorijas "Solnechny". Nolē mu uzreiz uzrakstī t atsauksmi, pirms aizmirsu. Š ī ir vieta, kur jū s varat atpū sties ķ ermeni un dvē seli. Ar sievu izvē lē jā mies no vairā kā m sanatorijā m, bet tur apstā jā mies, jo. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no brī niš ķ ī gā s sanatorijas "Solnechny". Nolē mu uzreiz uzrakstī t atsauksmi, pirms aizmirsu. Š ī ir vieta, kur jū s varat atpū sties ķ ermeni un dvē seli. Ar sievu izvē lē jā mies no vairā kā m sanatorijā m, bet tur apstā jā mies, jo. vidē jais vē rtē jums bija labā ks. Patieš ā m, vē rtē jums sevi attaisnoja. Mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, ā tri ievietojā m mū su iepriekš rezervē tajā "Suite" numurā . Istaba ir vienkā rš i jauka, gaiš a un tī ra. Istabā bija viss nepiecieš amais, ieskaitot sniegbaltu peldmē teli. Personā ls vienmē r priecā jas jū s redzē t. Viņ i ļ oti labi izturas pret viesiem, viņ i vienmē r palī dzē s. Ē diens bija garš ī gs, gardumu, protams, nebija, bet vienmē r visa kā pietika, bija daž ā dī ba. Ļ oti patī kams iespaids, vasarā sū tī š u uz š ejieni savus vecā kus!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos Solņ eč noje ar vī ru un bē rniem, atvaļ inā jums izvē rtā s neaizmirstams, ieguvā m plaš u, modernu istabu, viss nepiecieš amais ir pie rokas, skats pa logu vienkā rš i pasakains. Pavasaris jau ir ienā cis ar spē ku un galvā un no aromā tiem gaisā griezā s. … Tomēr ▾ Atpū tos Solņ eč noje ar vī ru un bē rniem, atvaļ inā jums izvē rtā s neaizmirstams, ieguvā m plaš u, modernu istabu, viss nepiecieš amais ir pie rokas, skats pa logu vienkā rš i pasakains. Pavasaris jau ir ienā cis ar spē ku un galvā un no aromā tiem gaisā griezā s. Man patika sanatorijas teritorija, viss tiek darī ts radoš i un skaisti, ē diens un animā cija ir virsū , vē lamies š eit atgriezties vasarā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es pats dzī voju Kaukā zā , teikš u, ka tas nav tā lu no Kislovodskas. Mana mī ļ otā tante ieteica brī niš ķ ī go sanatoriju "Solnechny". Es nesen tur devos kopā ar savu vī ru un bē rniem, un man tas patika. Nekad agrā k tā nav atpū tusies. … Tomēr ▾ Es pats dzī voju Kaukā zā , teikš u, ka tas nav tā lu no Kislovodskas. Mana mī ļ otā tante ieteica brī niš ķ ī go sanatoriju "Solnechny". Es nesen tur devos kopā ar savu vī ru un bē rniem, un man tas patika. Nekad agrā k tā nav atpū tusies. Tika sniegti daudzi daž ā di pakalpojumi par pieņ emamā m cenā m. Bē rnus priecē ja daž ā das izklaides. Vispā r pilnī gs lidojums. Plā nojam braukt atkal vasarā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nesen paliku š ajā kū rortā , un man tas ļ oti patika. Ī paš i atceros skaistā s telpas un izcilo ē dienu. Jā , ē diens š eit ir tas, kas jums nepiecieš ams, bufete! Vē los atzī mē t, ka ā rstniecī bas kurss š eit ir visaugstā kajā lī menī , man ļ oti patika SPA pakalpojumi un masā ž a. … Tomēr ▾ Es nesen paliku š ajā kū rortā , un man tas ļ oti patika. Ī paš i atceros skaistā s telpas un izcilo ē dienu. Jā , ē diens š eit ir tas, kas jums nepiecieš ams, bufete! Vē los atzī mē t, ka ā rstniecī bas kurss š eit ir visaugstā kajā lī menī , man ļ oti patika SPA pakalpojumi un masā ž a. Arī š ajā sanatorijā ir diskotē ka un interneta kafejnī ca, kur pie kafijas tases vienmē r var pā rbaudī t savu pastu. Kopumā es izbaudī ju savu uzturē š anos un atgriezī š os.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
“Solņ eč nijā ” atpū tos 2016. gada aprī lī , braucienu ieplā noju tā , lai tas sakristu ar manu dzimš anas dienu. Pā rē jais izdevā s pasakains, numuriņ i tī ri, moderni un ē rti, teritorija ļ oti skaista, apmeklē ju akva un spa centru, izcils serviss Eiropas lī menī , atpū ta patī kami pā rsteigta un iepriecinā ta, ļ oti patika naktsklubs, Es domā ju, ka vasarā š eit atkal atbraukš u, lai pilnī bā izbaudī tu dabas skaistumu. … Tomēr ▾ “Solņ eč nijā ” atpū tos 2016. gada aprī lī , braucienu ieplā noju tā , lai tas sakristu ar manu dzimš anas dienu. Pā rē jais izdevā s pasakains, numuriņ i tī ri, moderni un ē rti, teritorija ļ oti skaista, apmeklē ju akva un spa centru, izcils serviss Eiropas lī menī , atpū ta patī kami pā rsteigta un iepriecinā ta, ļ oti patika naktsklubs, Es domā ju, ka vasarā š eit atkal atbraukš u, lai pilnī bā izbaudī tu dabas skaistumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos sanatorijā "Solnechny" 2016. gada aprī lī , vī rs uzdā vinā ja dzimš anas dienā , ko lai saka, sanatorija ir brī niš ķ ī ga, mā jī gas un tī ras telpas, sakopta teritorija, pirts un spa kompleksa apmeklē jums ir tī ra svē tlaime, virtuve ir virsū , viss bija ļ oti garš ī gi, daž ā das brī vā laika pavadī š anas iespē jas katrai gaumei, patika š iks naktsklubs. … Tomēr ▾ Atpū tos sanatorijā "Solnechny" 2016. gada aprī lī , vī rs uzdā vinā ja dzimš anas dienā , ko lai saka, sanatorija ir brī niš ķ ī ga, mā jī gas un tī ras telpas, sakopta teritorija, pirts un spa kompleksa apmeklē jums ir tī ra svē tlaime, virtuve ir virsū , viss bija ļ oti garš ī gi, daž ā das brī vā laika pavadī š anas iespē jas katrai gaumei, patika š iks naktsklubs. Un, protams, satriecoš ā Kislovodskas daba un kristā ldzidrais gaiss. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Š ogad devos uz sanatoriju Solnechny, un man viss ļ oti patika. Uzreiz atzī mē ju pieklā jī go un draudzī go personā lu, kā arī garš ī gu un veselī gu ē dienu. Man patika arī istaba, kurā dzī voju, tā vienmē r bija tī ra un ē rta. … Tomēr ▾ Labdien! Š ogad devos uz sanatoriju Solnechny, un man viss ļ oti patika. Uzreiz atzī mē ju pieklā jī go un draudzī go personā lu, kā arī garš ī gu un veselī gu ē dienu. Man patika arī istaba, kurā dzī voju, tā vienmē r bija tī ra un ē rta. Turklā t kū rorts piedā vā daž ā dus izklaides pakalpojumus, tā pē c man nebija garlaicī gi)) Iesaku š o kū rortu ikvienam!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Darbā bija atvaļ inā jums, un mē s nolē mā m braukt ar bē rnu uz Solņ eč nija sanatoriju, lai nedaudz atpū stos un vienlaikus dziedinā tu savu veselī bu. Pirmkā rt, man ļ oti patika istabiņ a, kurā bijā m izmitinā ti, ī paš i tā pē c, ka meitai bija 50% atlaide naktsmī tnei, tad izcilas trī s ē dienreizes dienā bufetes stilā bija ļ oti garš ī gas un veselī gas. … Tomēr ▾ Darbā bija atvaļ inā jums, un mē s nolē mā m braukt ar bē rnu uz Solņ eč nija sanatoriju, lai nedaudz atpū stos un vienlaikus dziedinā tu savu veselī bu. Pirmkā rt, man ļ oti patika istabiņ a, kurā bijā m izmitinā ti, ī paš i tā pē c, ka meitai bija 50% atlaide naktsmī tnei, tad izcilas trī s ē dienreizes dienā bufetes stilā bija ļ oti garš ī gas un veselī gas. Un vispā r laiks paskrē ja nemanot, ir daudz izklaides un procedū ru ne tikai pieauguš ajiem, bet arī bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar mammu š ajā kū rortā palikā m trī s reizes. Ar katru gadu mē s š o vietu izbaudā m arvien vairā k. Personā ls jauks, ļ oti uzmanī gs, numuriņ i tī ri un ē rti. Teritorijā ir parks, kur mums ī paš i patī k pastaigā ties vakaros. … Tomēr ▾ Mē s ar mammu š ajā kū rortā palikā m trī s reizes. Ar katru gadu mē s š o vietu izbaudā m arvien vairā k. Personā ls jauks, ļ oti uzmanī gs, numuriņ i tī ri un ē rti. Teritorijā ir parks, kur mums ī paš i patī k pastaigā ties vakaros. Ē diens tur ļ oti garš ī gs, bufete 5+. Varat arī apmeklē t ekskursijas, ir pieejami spa un ū dens centri. Kopumā vienkā rš i lieliska vieta, kur palikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums katya_selyukova
‹ Viesnīca Solnechnyi 4*
Līdzīgas viesnīcas

В августе 2007 в г.Кисловодске новая комфортабельная здравница - Санаторий «Солнечный» - расположенная в административном и культурном «сердце» Кисловодска. Санаторий предлагает свои гостям профильное и специализированное санаторно-курортное лечение, оздоровительные программы и отдых в Кисловодске. В соответствии с традициями и возможностями курорта Кисловодск профильными лечебными направлениями являются: заболевания сердечно-сосудистой системы; болезни органов дыхания; функциональные расстройства нервной системы.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Номерной фонд: 493 номера / 986 мест.

Istabās

В каждом номере: спутниковое ТВ, телефон, холодильник, ванная комната, фен, гигиенические средства и туалетные принадлежности, электронный дверной замок.

Tīmekļa vietne: Solnechnyi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.