Alean Family Resort & Spa Biarritz 4*– Atsauksmes

68
Novērtējums 6.610
№3 viesnīcas reitingā Gelendžiks
6.9 Numurs
7.1 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Alean Family Resort & SPA Biarritz 4 * ir vienīgā viesnīca Gelendžikā, kas darbojas Ultra All Inclusive sistēmā. Ir visi apstākļi mājīgai un bezrūpīgai atpūtai ar visu ģimeni. Kūrorts atrodas 1,5 km attālumā no Gelendžikas centra.Vairāk →
аватар ars777ars123
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmetos kopā ar ģ imeni š ajā lieliskajā viesnī cā ! Ž ē l, ka rezervē jā m tikai uz 3 dienā m (domā jam braukt vē lreiz atpū sties vismaz uz nedē ļ u))) Nā kamreiz rezervē sim vismaz uz 7 dienā m. Viss bija vienkā rš i lieliski! Ē diens vienmē r ir svaigs, un ē dienkarte ir daudzveidī ga. … Tomēr ▾ Apmetos kopā ar ģ imeni š ajā lieliskajā viesnī cā ! Ž ē l, ka rezervē jā m tikai uz 3 dienā m (domā jam braukt vē lreiz atpū sties vismaz uz nedē ļ u))) Nā kamreiz rezervē sim vismaz uz 7 dienā m. Viss bija vienkā rš i lieliski! Ē diens vienmē r ir svaigs, un ē dienkarte ir daudzveidī ga. Viss ir ļ oti garš ī gs un apmierinoš s))) Lieliska bē rnu ē dienkarte, bē rnu klubs, kur viņ i mierī gi atstā ja bē rnu, kamē r viņ i bija SPA. Baseini tī ri, dē ls negribē ja kā pt laukā no ū dens! ! ! Ļ oti draudzī gs un smaidī gs personā ls, vienmē r ā tri un atbild uz jautā jumiem. Numuri ir skaisti un tī ri. Teritorija ir plaš a un skaista. Visi apmierinā ti un laimī gi))) Ideā la ģ imenes viesnī ca! ! !
аватар Elena-2018
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rezervē jot numuriņ u viesnī cas mā jaslapā , nebija informā cijas par Reboot programmu. Sī kā ka informā cija parā dī jā s tikai 2. oktobrī . Rezultā ts bija milzī ga vilš anā s. Gribē jā m izklaidē ties ultra viss iekļ auts viesnī cā ar animā ciju, koncertiem, spē lē m, bet nonā cā m tukš ā viesnī cā bez izklaidē m, ar bada devā m. … Tomēr ▾ Rezervē jot numuriņ u viesnī cas mā jaslapā , nebija informā cijas par Reboot programmu. Sī kā ka informā cija parā dī jā s tikai 2. oktobrī . Rezultā ts bija milzī ga vilš anā s. Gribē jā m izklaidē ties ultra viss iekļ auts viesnī cā ar animā ciju, koncertiem, spē lē m, bet nonā cā m tukš ā viesnī cā bez izklaidē m, ar bada devā m. Izbraucā m pē c pirmajā m brokastī m, par kafiju pat jā maksā ! Numuros nav tē jas stacijas vai ū dens pudelē s.
Š ajā viesnī cā ir labi atpū sties vasarā ar bē rniem, viņ iem ir daudz interesantu rotaļ u laukumu, š ū poles, akvaparks. Skaists rajons.
Un rudenī tev ir garlaicī gi!
аватар djsergio
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau labu laiku esam "uzlikuš i acis" uz Alean family resort & SPA Biarritz, atpū š oties blakus esoš ajā "Talk" un vienmē r apbrī nojuš i tā s teritoriju. Un š eit ir urā ! no 11. lī dz 21. augustam bijā m viņ a viesos. Ja vē laties klusu atpū tu, relaksā ciju, ilgas nesteidzī gas pastaigas pa zaļ o zonu, tad noteikti nā ciet š eit. … Tomēr ▾ Jau labu laiku esam "uzlikuš i acis" uz Alean family resort & SPA Biarritz, atpū š oties blakus esoš ajā "Talk" un vienmē r apbrī nojuš i tā s teritoriju. Un š eit ir urā ! no 11. lī dz 21. augustam bijā m viņ a viesos. Ja vē laties klusu atpū tu, relaksā ciju, ilgas nesteidzī gas pastaigas pa zaļ o zonu, tad noteikti nā ciet š eit. Ja vē laties forš us vakara pasā kumus un aizkustinoš u dienas animā ciju, arī jū s esat š eit. Katrs atradī s to, uz ko viņ š dodas. Š ī viesnī ca liek iemī lē ties no pirmā acu uzmetiena un uz ilgu laiku. Bet vispirms vispirms.
Gelendž ikā ieradā mies no rī ta. Viesnī cā nokļ uvā m divdesmit minū tē s - iepriekš tika pasū tī ts transfē rs, ļ oti patika gan maš ī na, gan š oferis. Visas mū su vē lmes tika ņ emtas vē rā .
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12. Pirms reģ istrē š anā s bija laiks apskatī t vestibilu, izdzert glā zi sulas)))) pē c ieraš anā s (vestibilā stū rī tis ar sulā m un cepumiem. ), izstaigā t teritorija. Un 13.10 bijā m iekā rtojuš ies. Numurs 4112 Bayonne ē kā ar skaistu skatu uz priedē m un jū ru. Par skatu nevienam papildus nemaksā jā m.
Vannas istabā ir visi nepiecieš amie aksesuā ri, fē ns, č ī bas. Halā tu nebija. Bet mums nevajadzē ja. Istabas uzkopš ana ir laba, mū su istabene mainī ja palagus ik pē c 3 dienā m un katru reizi tī rī ja ļ oti tī ri. Nav padomu. Ļ oti smaidī ga, patī kama sieviete.
Kopumā viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Meitenes reģ istratū rā darbam ar viesiem vienmē r ir atvē rtas saziņ ai un gatavas atbildē t uz visiem jautā jumiem. Piemē ram, sievai bija agri jā ceļ as – viņ i pasū tī ja modinā tā ju. Tieš i norunā tajā laikā mums piezvanī ja, novē lē ja labrī t. Ekskursijai vajadzē ja precizē t brauciena laiku, sazvanī ja viesnī cas gides numuru, lai ar viņ u varē tu atrisinā t izbraukš anas jautā jumu. Un tā it visā . Bija skaidra sajū ta, ka esmu š eit patieš ā m gaidī ts.
Ē diens. To ir daudz, viss ļ oti garš ī gi pagatavots, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija zupas, dā rzeņ i, salā ti, uzkodas, kā rtī gs diē tiskais galds, iepriecinā ja zivju ē dienu daž ā dī ba. Man ļ oti patika gaļ as cepetis, visa gaļ a ir pagatavota perfekti, kū st mutē . Saldumi ir pā rsteidzoš i. Un tā da daž ā dī ba! Augļ i: persiki, plū mes, divu š ķ irņ u vī nogas, ā boli, arbū zs. Bē rniem redzē ju pā rtiku burciņ ā s, bē rniem biezpienu. Restorā nos skan skaista mū zika, atbilstoš i dienas tē mai. Viesmī ļ i ļ oti gudri, smaidī gi, traukus iztī ra ļ oti ā tri. Ne reizi vien esmu pamanī jusi aizspriedumus pret mani vai to, ka pret mani izturas savā dā k, sliktā k nekā pret citiem viesiem. Pusdienā s, protams, restorā nā ir trokš ņ aini, jo. visi viesnī cas viesi pusdieno, un brokastis un vakariņ as ir klusā kas, jo cilvē ku parasti ir mazā k.
Animā cija. Katru vakaru ir kaut kas interesants. Dzī vā mū zika, konkursi, cirka izrā des, tematiskā s ballī tes. Man ļ oti patika viss, ko redzē ju. Dienas laikā pie baseina vienmē r notiek kā da jautra aktivitā te. Vingroš ana, joga, pilates, zumba, ū dens aerobika. Bē rnu animā cija katru vakaru.
Viesnī cā ir a la carte restorā ns, kurā tiek pasniegti starptautiskā s virtuves ē dieni. Viss ir ļ oti garš ī gs. Bijā m, mums patika. Bā rā uz mola ir uzkodu bā ra restorā ns, mē s nekad neko nemē ģ inā jā m, bet tur vienmē r bija cilvē ki, tur tiek ceptas turku kū kas un garš ī gas Vī nes vafeles un saldē jums pie bē rnu baseina.
Kopumā atpū ta bija veiksmī ga un viesnī ca bija ļ oti patī kama. Es labprā t pie tā atgrieztos. Š ī ir vieta, kur var izklaidē ties un patiesi atpū sties. Kur jū s patieš ā m esat laipni gaidī ti. Kur viss ir vē rsts uz ī stas viss iekļ auts atmosfē ras radī š anu. Novē lu viesnī cai neatdot savas pozī cijas, turpmā ku labklā jī bu un pateicī gus viesus. Un mē s noteikti atgriezī simies!
Pirms aizbraukš anas palasī ju daž ā das atsauksmes, pē c daž ā m radā s š aubas par izvē les pareizī bu, jo viesnī ca nemaz nav lē ta un pat ar laicī gu rezervā ciju maksā milzu naudu, bet atbraucot sapratu, ka esmu uztraucies par velti. Viesnī ca ir lieliska! Un visi š eit ir ļ oti, ļ oti forš i!
вход сам отель
аватар 9161435336
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā ar bē rniem bijā m jau ceturto reizi! 4 hektā ri labiekā rtotas telpas ar ainavu dizainu, 7 baseini (katrai gaumei - silts un auksts, sekls, dziļ š , bē rnu, pilnī gi mazulis) un iecienī tā kā bē rnu izklaide - akvaparks. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar bē rniem bijā m jau ceturto reizi! 4 hektā ri labiekā rtotas telpas ar ainavu dizainu, 7 baseini (katrai gaumei - silts un auksts, sekls, dziļ š , bē rnu, pilnī gi mazulis) un iecienī tā kā bē rnu izklaide - akvaparks. Daudz prieka pieauguš ajiem un bē rniem! Bē rni no rī ta lī dz vakaram rosā s bē rnu pulciņ os, viņ iem ir daudzveidī gas programmas, var izvē lē ties atbilstoš i savā m interesē m! Vakarā vietē jo animatoru un viesmā kslinieku izklaides priekš nesumi. Un bē rnu reportā ž as koncerti raisa tik daudz emociju, ka koncertos reti kad sanā k izcilas popzvaigznes! Virtuve ir lieliska, ir vairā ki bā ri, notiek tematiskā s vakariņ as lielā restorā nā . Nā kamgad sola pilnī bā pā rbū vē t liela restorā na ē ku – tas ir vienī gais, ko varē tu uzlabot. Lieliska animā cija, uzmanī gs personā ls. Viss atstā j ļ oti patī kamu iespaidu. Jā , viesnī ca atrodas lī č a vidū - lī dz centrā lā s administrā cijas ē kai 15 minū tes gā jienā , lī dz krastmalai 5 minū tes. Pludmale ir milzī ga un pilnī gi sava - tikai atpū tniekiem viesnī cā . Gribu š eit atgriezties vē l un vē l, ļ oti interesants variants ģ imenē m ar daž ā da vecuma bē rniem!
аватар zagumenov.e
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ceļ oju kopš.2010. gada. Gelendž ikā pirmo reizi - pirms tam pā rsvarā ā rzemē s. Lasī ju atsauksmes par viesnī cu. Vai nu ne objektī vi, vai viesnī ca ieklausā s un trū kumus novē rš . Manuprā t - izcils negaidī ts viss iekļ auts serviss, skaista teritorija, izcils (labā ks par Turciju un Tunisiju) alkohols. … Tomēr ▾ Es ceļ oju kopš.2010. gada. Gelendž ikā pirmo reizi - pirms tam pā rsvarā ā rzemē s. Lasī ju atsauksmes par viesnī cu. Vai nu ne objektī vi, vai viesnī ca ieklausā s un trū kumus novē rš . Manuprā t - izcils negaidī ts viss iekļ auts serviss, skaista teritorija, izcils (labā ks par Turciju un Tunisiju) alkohols. Mū s ā tri sasē dinā ja un laipni sagaidī ja. Viesnī ca bija pā rpildī ta. Viesmī ļ i ļ oti centā s ā tri notī rī t galdus. Jā , jū ra ir netī ra, bet tā nav viesnī cas vaina. Ja jums ir kā das problē mas, lū dzu, informē jiet reģ istratū ru, un viņ i visu novē rsī s. Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m.
Отель
аватар Maknaf
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augustā apmetā mies viesnī cā Biarritz. Man viss ļ oti patika. Meitu nevarē tu izvilkt no akvaparka, ja ne pusdienu pauze, tad no slī dkalniņ iem bū tu grū ti paņ emt. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, administratori draudzī gi. Viņ i to ā tri izsniedza, lai gan mē s ieradā mies pē c 16:00 un lielā kā daļ a cilvē ku jau bija reģ istrē juš ies, domā ju. … Tomēr ▾ Augustā apmetā mies viesnī cā Biarritz. Man viss ļ oti patika. Meitu nevarē tu izvilkt no akvaparka, ja ne pusdienu pauze, tad no slī dkalniņ iem bū tu grū ti paņ emt. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, administratori draudzī gi. Viņ i to ā tri izsniedza, lai gan mē s ieradā mies pē c 16:00 un lielā kā daļ a cilvē ku jau bija reģ istrē juš ies, domā ju. Istaba maza, bet tī ra un ē rta. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Manai meitai ļ oti patī k mazas pudelī tes ar š ampū nu un ž eleju, viņ a tā s iztukš oja neticamā ā trumā , lai paņ emtu rotaļ ā m ar lellē m)) Mē s nesē dē jā m istabā , jo bija daudz visā du izklaides. Televizoru istabā skatī jā s tikai no rī ta (vakarā viņ am nebija spē ka). Ē diens restorā nā (lai gan ā rē ji tas izskatā s pē c ē damistabas) ir daudzveidī gs. Visvairā k man patika bē rnu zviedrs vilciena piekabju veidolā , bē rniem ir ē rti dabū t ē dienu no zemiem galdiem un viņ i jū tas kā pieauguš i un neatkarī gi. Sieva sliecā s uz salā tiem (izvē le ir liela), es vairā k uz gaļ u. Ja godī gi, ē dieni katrai gaumei un krā sai, un konditorejas izstrā dā jumi kopumā ir neslavē jami (pieņ ē mā s par pā ris kilogramiem). Vegā niem un diē tas ievē rotā jiem ir pat viegla ē diena zā le. Bet iet uz ultra all inclusive un ierobež ot sevi ir kaut kā stulbi. Mē s sev neko neliedzā m, dzē rā m un ē dā m. Bē rns bija sajū smā par Karameli, kur mana meita izmē ģ inā ja visu! Viņ a vilka mū s uz sauļ oš anā s krē sliem popkornu un vafeles. Apmeklē ju baseina bā ru, izmē ģ inā ju arī visus tur esoš os dzē rienus. Labi ir tas, ka katru dienu baseinā notiek animā cija, tad vingrinā jumi, tad sacensī bas, tad ū densbumba. Starp citu, glā bē ji pie baseiniem strā dā labi. Kopā ar mani dziļ ā baseinā tika izglā bts bē rns. Mana meita katru dienu gā ja spē lē ties uz bē rnu klubu un vienmē r ņ ē ma lī dzi vā veri, kuru viņ ai uzdā vinā ja reģ istratū rā , kad mē s reģ istrē jā mies. Lieliski ir arī tas, ka bē rniem tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba. Man ļ oti patika vannas, š is ir vesels komplekss ar daž ā dā m vannā m. Hamam ir tik skaists, zili balts un viss spī d. Un somu pirtī ir stikla siena un tu ej tvaika pirtī un redzi pagalmu. Kņ adam nepietika kaut kā salda, tē jas ar medu vai kā du saldumu, lai izklaidē tos atpū tas istabā . Bet, no otras puses, tad cilvē kus no turienes neizdzī sit))) Pirts komplekss ir neliels, maksimā li 30 cilvē kiem, tač u tas padara to ē rtā ku. Un forš ā kā ideja ir parks ekoparka stilā un tagad modī gā s virvju pilsē tiņ as. Ir gan gumija, gan batuts, gan daž ā das š ū poles ar š ū puļ tī kliem, baļ ķ i un virves kā pš anai, tī kli, smilš u kastes, kolonna ar ū deni, ko bē rni sū knē , lai veidotu no smiltī m. Cauri parkam tek strauts, dī ķ is ar ū densrozē m....Skaistums. Mana sieva tur iekā rtoja foto zonu, fotografē ja katru stū ri.
Vakarā uz deju grī das priekš nesumi un spē les bē rniem un pieauguš ajiem. Mana meita mī l minionus, kā dreiz bija ballī te par minioniem un ir tā da aizdedzinoš a dziesma “Es esmu banā ns”, tā pē c mē s joprojā m dziedam š o dziesmu ar visu ģ imeni. Animatori ir jautri un prot atrast pieeju bē rniem, arī paš i kautrī gā kie tomē r iznā k dejot. Uzkodu bā rā ir ļ oti garš ī gi frī kartupeļ i un pica. Alus ir tikai viegls, bet garš ī gs. Vī nu nedzē ru, sieva saka, ka vī ns ir diezgan labs. Pludmale ir amatieru, bet mē s izrā dī jā s amatieri))) Nav ne smilš u, kas kā pj peldbiksē s, ne akmeņ u zem kā jā m. Jū s staigā jat pa lī dzenu grī du. Pludmales kafejnī cā tiek gatavoti garš ī gi pastē tes un turku kū kas. Saldē jums - cik grib (plombī rs un augļ u ledus), kvass ir garš ī gs. Sastrē gumstundā ne visiem izdodas atrast vietu ē nā zem nojumes, bet pusdienlaikā visi izklī st un var auļ ot uz mola. Ir pieejams rotaļ u laukums no koka un lapene galda spē ļ u spē lē š anai. Kopumā , ja jū s aprakstā t visas pā rē jā s detaļ as, jū s iegū stat visu grā matu. Un labā k š o grā matu nelasī t, bet izdzī vot paš am. Ja kā ds vē l nav izlē mis un domā braukt uz Biaricu vai nebraukt, teikš u tā : noteikti brauc!
аватар ivan.m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kas man patika: daudz daž ā du izklaides bē rniem, tajā skaitā ar animatoru un instruktoru piedalī š anos. Manuprā t - ja iet uz turieni, tad tikai mazo bē rnu atpū tai - viņ i tur atradī s daž ā das aktivitā tes un izklaides - ar to vajadzē tu pietikt nedē ļ ai. … Tomēr ▾ Kas man patika: daudz daž ā du izklaides bē rniem, tajā skaitā ar animatoru un instruktoru piedalī š anos. Manuprā t - ja iet uz turieni, tad tikai mazo bē rnu atpū tai - viņ i tur atradī s daž ā das aktivitā tes un izklaides - ar to vajadzē tu pietikt nedē ļ ai.
Kas man nepatika: stingri laika ierobež ojumi un drū zmē š anā s. Baseini tiek slē gti agri — tas ir atkarī gs no jums, vai vakarā doties vakariņ ā s vai apmeklē t baseinu, no kuriem vē lā kais ir atvē rts tikai lī dz pulksten 20:00. Lai gan vakarā , pirms gulē tieš anas, kad karstums rimā s, pelde baseinā ir lieta. Bet nē - pē c 20:00 vai nu skā bs alus ar frī kartupeļ iem, vai skatī ties animatoru uzstā š anos uz skatuves. Un tad pasakas.
Bē rnu kafejnī cas un baseini parasti ir atvē rti lī dz pulksten 18:00. Turklā t dienas laikā baseinos ir arī pā rtraukums (kurā viņ i ar tiem neko nedara - vienkā rš i nelaiž iekš ā ). Turklā t - ja pē kš ņ i uzdroš inā sies pā rtraukumā ieiet baseinā - ar skaļ u svilpi tiksi izsists laukā (ja pieauguš ais ir mež onī gi saš utis, tad bē rns vienkā rš i nobiedē - jū ties kā staigā t "zonā "! ) .
Faktiski katra diena laika ierobež ojumu dē ļ pā rvē rš as par pionieru nometnes ikdienu. Starp citu, jā - arī tur ņ emiet vē rā "viss iekļ auts" - brokastis, pusdienas, vakariņ as, miegs, pā rtraukumos ir atļ auts peldē ties pū lī uzraudzī bā un svilpe gatavī bā .
Ar ē dienu. Es gaidī ju no dienvidiem sezonā pā rpilnī bā nogatavojuš os dā rzeņ us un augļ us. Dā rzeņ i bija labi un svaigi. Bet augļ i ir pilnī ga katastrofa. Nav daudzveidī bas. Cieti negatavi ā boli un plū mes, par kurā m pat Sanktpē terburgas klimatā bū tu kauns. Daž reiz vī nogas (bet tikai ē damistabā ), kas nekavē joties izkliedē jas. Arbū zi - negatavi un tie paš i - ē damistabā , un kam bija laiks. Ā rpus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m pē c grafika - augļ us kopumā negaidiet, izņ emot negatavā s plū mes un ā bolus! Tas tieš ā m bija š okē još i. Bē rnu kafejnī cā jū s sagaida pastā vī gas rindas, ē dienkartes, kas beidzas pirmajā s stundā s, un darbinieks, kas steidzas pie sadales, dzenot bē rnus prom no loga.
Tie. š ķ iet, ka viss, kas deklarē ts "viss iekļ auts", ir - bet ne vienmē r, pē c stingra grafika, ar rindā m.
Pludmale arī ir pilnī ga katastrofa. Augsts pjedestā ls ar sauļ oš anā s krē sliem un ieeju pa kā pnē m jū rā ar dziļ umu, sā kot no 2 metriem uzreiz. Tie. nestā vi jū rā un neguļ krastā . Un bē rniem tas vispā r neder - viņ iem tur neinteresē un vienkā rš i bī stami.
Kopā . Atpū ta bē rniem ir lieliska. Pieauguš ajiem – viduvē ji. Precī zā k, pat tā - nav atpū tas, bet nemitī ga darbī ba, mē ģ inā jumi iekļ auties rutī nā un drū zmē š anā s visā s vietā s. Vairā k piemē rots tiem, kuri ir noguruš i no klusuma, miera un krā š ņ uma un vē las nometnē atkal justies kā skolnieks. Nu, es domā ju, noteikti ne par š o naudu. Ar tā du apgrozī jumu un cilvē ku skaitu tas tieš ā m ir kaut kas, bet izdevā s vismaz sakā rtot augļ u piegā di un dot iespē ju izmantot kafejnī cas un baseinus ne lī dz 18:00, bez pā rtraukumiem, rindā m un svilpieniem. Nu, vai vismaz uz pusi samazinā t vietu skaitu, lai bū tu brī vā ks.
аватар Krasnodar8781
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Daudzviet mū su piekrastē atpū tā mies, bet tik klaju rupjī bu sastapā m pirmo reizi. Ierodoties pā rsteidz liela zā le ar lielu skaitu darbinieku reģ istratū rā , š veicariem un netī rā m flī zē m uz grī das, lai gan mē beles ir jauns. … Tomēr ▾ Daudzviet mū su piekrastē atpū tā mies, bet tik klaju rupjī bu sastapā m pirmo reizi. Ierodoties pā rsteidz liela zā le ar lielu skaitu darbinieku reģ istratū rā , š veicariem un netī rā m flī zē m uz grī das, lai gan mē beles ir jauns.
Pē c pilnas rezervā cijas apmaksas un ieieš anas teritorijā Jū s sagaidī s putekļ i, dzirnaviņ as un strā dnieki no Vidusā zijas netī rā s darba drē bē s, kuru skati pavadī s visu pā rē jo (foto pievienots), tomē r kā kā arī perforatora skaņ as no pulksten 8 lī dz 22.
Visa jautrī ba sā kā s treš ajā atvaļ inā juma dienā . No istabas tika nozagts pulkstenis. Pē c zaudē juma atklā š anas nekavē joties ziņ oja reģ istratū rā , bet 12 stundas nekā das darbī bas nebija. Visi mī ļ i smaida un izliekas, ka nekas nav noticis. Pē c tam bija pieņ emts rakstī t galvai adresē tu iesniegumu (pievienoju foto), bet pē c tam vairs nebija nekā das darbī bas, tikai smī nē š ana, nevis dumji attaisnojumi, un pā rmetumi, ka patiesī bā nav stundu un es izdomā ju tas viss.
Pē c policijas izsaukš anas, paziņ ojuma uzrakstī š anas un nepiecieš amo procedū ru veikš anas policijas darbiniekiem (izsaku lielu pateicī bu un cieņ u policistiem, viņ i ir vienī gie cilvē ki, kas strā dā un ciena atpū tniekus visā Gelendž ikā ), darbinieki. 4 zvaigž ņ u Alean Family Resort & SPA Biarritz viesnī ca turpinā ja izlikties, ka nekas nav noticis.
Pē dē jā atpū tas dienā atnā ca zvans no policijas, pateica, ka pulkstenis ir atrasts, aizgā ju uz reģ istratū ru un jautā ju, kur ir mans pulkstenis, un viessakarī bas darbinieks izlikā s ne zinis, ka pulkstenis ir atrasts. Izsaukta policija un pulkstenis nodots.
Tajā paš ā laikā bijuš ā s Priež u birzs priekš nieks nodeva pulksteni ar vā rdiem - Priecā jies, ka esi atrasts.
Man radā s iespaids, ka š ī s "iestā des" vadī tā js pieļ auj zagš anu, rupjī bas, vienaldzī bu un necieņ u.
Заявление
аватар Susan_a88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los dalī ties ar visiem saviem iespaidiem par mū su atpū tu Pine Grove. Septembra beigā s atpū tā mies, tā pē c peldē jā mies tikai baseinos. Jū ras smarž a bija jū tama, bet joprojā m bija auksts, kā jau man. Laba viesnī ca ģ imenē m. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties ar visiem saviem iespaidiem par mū su atpū tu Pine Grove. Septembra beigā s atpū tā mies, tā pē c peldē jā mies tikai baseinos. Jū ras smarž a bija jū tama, bet joprojā m bija auksts, kā jau man. Laba viesnī ca ģ imenē m. Š eit ir daudz izklaides, liels rotaļ u laukums, bē rnu klubi, daudz izklaides pieauguš ajiem. Mē s tur spē lē jā m visā das galda spē les. Atklā ja jaunu snū kbola spē li. Ē diens labs, ļ oti daudzveidī gs, bet nemainī gi garš ī gs. Bufete izskatī jā s ļ oti labi. Tajā paš ā laikā , pateicoties All Inclusive, papildus pastā vī gajā m trī s ē dienreizē m dienā sakā rtojā m sev uzkodas bā rā Terasa un bē rnu kafejnī cā . Tur mē s ar vī ru mī lē jā m vī nu un auksto alu, un bē rnu kafejnī cā saldumi ir garš ī gi, ī paš i Vī nes vafeles. Istabas pieklā jī gas, nekas pretenciozs, manā ms, ka labs svaigs remonts. Daž iem tikai 10 kanā li televī zijā kļ uva par trū kumu. Mē s to uztvē rā m tikai kā stimulu vairā k atpū sties. Galu galā viņ am pietiek mā jā s. Ļ oti iespaidī ga animā cija. Vakari bija jautri, pastā vī gi piedalī jā s daž ā dos konkursos, spē lē ja mafiju. Animatore Ariana patieš ā m ir sava amata meistare, vienkā rš i gudra meitene. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l.
аватар milenik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su ģ imene jau sen plā no atvaļ inā jumu viesnī cā Pine Grove. Mums ir liela ģ imene, č etri pieauguš ie un divi bē rni (5 un 2 gadi). Ierodoties viesnī cā , bē rniem tika uzdā vinā tas divu vā veru rotaļ lietas, kas viņ us iepriecinā ja. … Tomēr ▾ Mū su ģ imene jau sen plā no atvaļ inā jumu viesnī cā Pine Grove. Mums ir liela ģ imene, č etri pieauguš ie un divi bē rni (5 un 2 gadi). Ierodoties viesnī cā , bē rniem tika uzdā vinā tas divu vā veru rotaļ lietas, kas viņ us iepriecinā ja. Viesnī cas numuriņ i, lai arī mazi, ir ļ oti, ļ oti ē rti. Apkalpoš ana numurā ir laba, dvieļ i tiek mainī ti laikā un arī iztī rī ti. Ē diens viesnī cā ir vienkā rš i izcils, liels paldies š efpavā ram. Ē dienu var baudī t gan pieauguš ie, gan bē rni. Ir bē rnu pā rtika, t. biezpiens un graudaugi. Esam jau paauguš ies, bet vē l paņ ē mā m uz vakaru biezpienu. Animā cija viesnī cā - augstā kā klase! Tā di gudrinieki! Vakara priekš nesums bē rniem vienmē r ir savā dā ks un interesants. Mani bē rni bija sajū smā , viņ i dejoja, dziedā ja un vienmē r piedalī jā s. Mē s, pieauguš ie, pat nevarē jā m viņ us pierunā t doties pastaigā pa jū ru. Vakara bē rnu priekš nesums viņ iem bija kā svē ts notikums, kuru nedrī kst palaist garā m. Un mana meita tikko iemī lē ja animatorus Daš u Kudrjaš u un Arianu. Peldē ties no mola, lai arī specifiska lieta, mums patika, ī paš i pieauguš ajiem. Nevaru teikt, ka ū dens ir supertī rs, bet, apmeklē jot citu Gelendž ikas pludmali, varu godī gi teikt, ka tā ir daudz tī rā ka nekā tur. Jā , ieeja pie ū dens bē rniem nav aprī kota, bet problē mu atrisinā jā m iegā dā joties speciā las č ī bas. Turklā t jā noiet mazā k par metru, un tad ir liels akmens, pa kuru mani bē rni viegli iegā ja dziļ ā k ū denī un uz tā jutā s lieliski. Tas ir lieliski, ka var dzert un ē st pie jū ras. Ļ oti palī dzē ja, kad mē s ar bē rniem ilgu laiku braucā m pie jū ras. Viesnī cas personā ls ir atsaucī gs.
Liels paldies viesnī cai par mū su lieliskajā m brī vdienā m!
Jeļ ena!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Karaeva
cik tas maksās? Jūs varat ievietot viņu tikai kopā ar vienu pieaugušo vienā istabā, savukārt viņai tiks ieskaitīta zemāka cena kā papildu ieeja ES istabā. Cik viņai maksās ēdiens? (mazi bērni joprojām ēd mazāk)
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gelendžikas krastmala
Novērtējums 10.0
Krievija, Gelendžiks
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti
Olimpa parks
Novērtējums 10.0
Krievija, Gelendžiks
Atpūta, Daba, Izklaide
Safari parks Gelendžikā
Novērtējums 9.0
Krievija, Gelendžiks
Atpūta, Daba, Izklaide

Alean Family Resort & SPA Biarritz 4* – единственный отель Геленджика, работающий по системе «Ультра все включено». Здесь созданы все условия для проведения уютного и беззаботного отпуска всей семьёй.

Курорт находится в 1,5 км от центра Геленджика.

Atrašanās vieta 100 км от аэропорта г. Анапа. 180 км от аэропорта г. Краснодар. 35 км от ж/д вокзала г. Новороссийск. 2 км от центра г. Геленджик.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м. Собственный пляж, оборудованный шезлонгами, зонтами, туалетами, душевыми, раздевалками.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Без дополнительной оплаты:

Прокат детского инвентаря: детская кроватка, детские коляски.

Утюг и гладильная доска в комплектации каждого номера.

Подарок детям до 12 лет при заезде.

Комната для хранения багажа.

Доставка почтовой корреспонденции в номер.

Круглосуточный сервис (вызов горничной).

WI-FI в номерах, гостевых зонах и на пляже.

Круглосуточный заказ такси.

За доп. плату:

Гастрономическое кафе «Café de Paris»: французская и европейская кухня, винная карта.

Бары: снек-бар «La Terrasse», снек-бар на пляже «Le Paradis», pool bar - алкогольные / безалкогольные коктейли, крепкий алкоголь, винная карта, чайная / кофейная карта.

Центр красоты и здоровья: грязе- и водолечение, лечебные души и ванны, массажи, Spa-процедуры: пилинги, обертывания, Spa для двоих - проведение совместных процедур по массажу, Spa-ритуалов, косметология - уход за лицом: массажи, чистки, комплексные программы, микротоковая терапия, биоревитализация, аппаратная косметология по уходу за телом, Spa-программы для взрослых; прием врачей-специалистов, физиотерапевтические процедуры, тренажер Эсма (ЕMS-тренажёр, миостимуляция), водная терапия - душ Шарко, восходящий, циркулярный, общая магнитотерапия (Алма),спелеокамера, сухая углекислая ванна, бутик профессиональной косметики.

Банный комплекс: процедуры пенного массажа, восточные ритуалы, массаж камнями, этно-массаж.

Конгресс-услуги: проведение конференций, корпоративных мероприятий, торжеств. Банкеты, фуршеты, кофе-брейк, анимация, трансферы, экскурсии.

Консьерж-сервис: аренда яхт, катеров, джипинг, дайвинг, заказ цветов, аренда авто, прочие услуги по просьбе гостей.

Экскурсионные услуги, фотосессии, мастер-классы на территории курорта, магазины, аптека.

Парковка на 130 мест.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское питание. В ресторане имеется детский зал с адаптированной для малышей мебелью. Мини-клуб «ВикиЧики». Для детей старше 8 лет предусмотрен развлекательно-игровой комплекс. TEEN club. Аттракционы – снукбол, Аngry birds. Игровой лабиринт для детей от 4 до 7 лет. Игровые площадки. Игровой комплекс из надувных батутов. Мини-футбольное поле, детский городок.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая терраса. Настольный теннис, аэрохоккей, бильярд (американский, русский), настольный футбол. Для детей: детский аэрохоккей, детский бильярд. Настольные игры: нарды настольные, домино, шашки, шахматы, монополия, мафия и т.д. Спортивный инвентарь: мячи, теннисные ракетки, ракетки для бадминтона. Спортивная площадка с песчаным покрытием: футбол, волейбол, бочче, пионербол. Велосипеды для детей и взрослых, самокаты. Организованные велотуры с командой анимации; Тематические зарядки, уроки танцев, творческие мастерские, мастер-классы по изготовлению коктейлей, квесты, флеш-мобы, настольные игры. Спортивные эстафеты, турниры по настольным играм, соревнования с гостями других отелей, волейбол и футбол, мастер-классы, фитнес занятия, аквааэробика, водные виды спорта и игры на воде. Тематические вечеринки, шоу-программы, дискотеки, спектакли, игры в мафию, концерты живой музыки. Выступление кавер-групп, химическое шоу, танцевальное шоу, цирковые шоу, иллюзион, фокусник. Вокально-танцевальное шоу, театрализованные постановки. Уличные тренажеры, тренажер TRX. Возрастная категория: 18+. Лазертаг. Расположен на территории курорта. Возрастная категория: 13+.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

330 номеров, 2 корпуса, по 7 этажей, в каждом корпусе по 2 лифта.

Adrese 353465 Краснодарский край, г. Геленджик, ул. Маячная, дом 9
Tālruņi: 8-800-200 - 90 - 98
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно). Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.