Nadezhda SPA & Morskoi rai 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 7.010
№3 viesnīcas reitingā Gelendžiks
6.4 Numurs
7.0 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Kūrortviesnīcu "Nadežda" 1996. gadā uzcēla Turcijas uzņēmums "GAMA", kam ir liela pieredze augstas klases viesnīcu būvniecībā visā pasaulē. Viesnīcas atklāšana notika 1996. gada 23. jūlijā. 2000. gadā Nadežda saņēma piecu zvaigžņu viesnīcas statusu. 2002. gada maijā darbu uzsāka Atjaunojošās medicīnas un rehabilitācijas centrs. Mūsdienās tas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu diagnostikai, vispārējai atveseļošanai un ārstēšanai, kuru līmenis ir izpelnījies balneologu atzinību un augstu atzinību, pateicoties jaunākās medicīniskās iekārtas izmantošanai un pieredzējušu speciālistu piesaistei. 2004. gada februārī nosaukums tika mainīts uz kūrorta kompleksu Nadežda. SPA un jūras paradīze . Šodien ir Cerība. SPA & Sea Paradise ir elitārs kūrorta komplekss, kas piedāvā 3 produktus: “Cerība. Medicīnas centrs” (rehabilitācijas programmas) „Cerība. Congress-Hotel” (pakalpojumu komplekss biznesam), „Nadežda. Paradīze" (atpūtas pakalpojumu komplekss)Vairāk →
аватар lyu73806155
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kū rorts tika apmeklē ts 2021.  gada septembrī . Ļ oti gaidī jā m brī vdienas, devā mies lieliska atvaļ inā juma gaidā s, jo 5 zvaigznes tač u! BET...Viesnī cā ieradā mies 16. septembrī.13. 00, mū s sagaidī ja durvju sargs skaistā sarkanā formā , meitenes reģ istratū rā mū s uzreiz piereģ istrē ja, izsniedza attiecī gus dokumentus, samaksā jā m par uzturē š anos un devā mies uz medicī nas centrā , jo reģ istrē š anā s ir plkst. … Tomēr ▾ Kū rorts tika apmeklē ts 2021.  gada septembrī . Ļ oti gaidī jā m brī vdienas, devā mies lieliska atvaļ inā juma gaidā s, jo 5 zvaigznes tač u! BET...Viesnī cā ieradā mies 16. septembrī.13. 00, mū s sagaidī ja durvju sargs skaistā sarkanā formā , meitenes reģ istratū rā mū s uzreiz piereģ istrē ja, izsniedza attiecī gus dokumentus, samaksā jā m par uzturē š anos un devā mies uz medicī nas centrā , jo reģ istrē š anā s ir plkst. 14.00. Lieliska milzī ga teritorija. Iekoptas zaļ ā s zonas, skulptū ras, dī ķ i, tilti – viss ir skaisti un acij tī kami. Divi lieli peldbaseini ar slidkalniņ iem. Sā kums ir brī niš ķ ī gs.
Pirmā vilš anā s mū s sagaidī ja medicī nas centrā . Izrā dā s, ka tā kā ieradā mies uz 10 dienā m, mums pienā kas procedū ru minimums, proti, 2 fizioterapijas procedū ras: biotrons un parafī ns. Visa ā rstē š ana. Kā teica galvenais ā rsts: elpojiet gaisu. Uz iebildumiem, ka jebkurā pansionā tā varē jā m elpot gaisu par puscenu, un tu, galu galā , sanatorija, saņ ē mi dzelž ainu atbildi: tev kompensē , kā da starpī ba, ā rstē jies vai nē ! Tā da ir galvenā ā rsta attieksme pret Gazprom darbiniekiem. Un tas nekas, ka cilvē ki ieradā s no nelabvē lī giem klimatiskajiem apstā kļ iem, lai dzī votu un strā dā tu tieš i, lai uzlabotu savu veselī bu. Un kam viņ i viņ ai kompensē , nevajadzē tu a priori uztraukties. Slikta komunikā cija. Tajā paš ā laikā izsaku lielu pateicī bu procedū ru mā sā m, dā mas strā dā cī tī gi, pieklā jī gi un uzmanī gi, cilvē ku ir daudz, viņ u ir maz, aprī kojuma arī nepietiek š ā dam apjomam, lī dz ar to rindas un nervozas situā cijas, bet tā s cenš as izpatikt visiem.
Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad 15.00 mums paziņ oja, ka telpas nav gatavas! Puiš i, viņ iem vajadzē ja bū t gataviem 14:00! Ļ audis foajē bija noguruš i, visi ielidoja no tā lienes, 15:30 bē dī gi iekā rtojā mies uz pusē m, daž i gaidī ja lī dz 18:00. Serviss visaugstā kajā lī menī ! Turklā t viņ i brī dinā ja, ka izbraukš anas dienā istabu bū s nepiecieš ams atbrī vot ne vē lā k kā.12:00, kavē š anā s par maksu, kā arī tas, ka aizkavē jā s reģ istrē š anā s, nevienu netraucē . Tā pat kā nepā rvarama vara!
Mē s ieejam istabā . Atkal 5 zvaigznes. Visā s viesnī cā s tas nozī mē bā ru, tē jkannu, tē jas komplektu utt. Bet ne š eit! Nekas no tā nav istabā ! Ne tā , ka ir pilns bā rs, nav paš a ledusskapja! Otrā s dienas beigā s tā tika uzstā dī ta, tika lū gta arī tē jkanna. Tē ja bija jā nes no ē damistabas. Starp citu, viesnī cā ir brī niš ķ ī gs SPA centrs un pē c pirts ar baseinu gribas iedzert tē ju. Tē jas komplekti nekad netika nodroš inā ti. Viņ i izmantoja brilles. Santehnika istabā veca, nobruž ā ta un nolietota. Daž ā s vannas istabas š uvē s ir pelē jums. Viss ir VECS. Jū nijā ceļ ojā m pa Zelta gredzenu, nakš ņ ojā m trī svietī gā s un č etrvietī gā s, ideā las viesnī cā s, blakus š im pieciniekam nevar likt. Es klusē ju par ā rzemju viesnī cā m. Istabas uzkopš ana ietvē ra dvieļ u un ziepju komplektu nomaiņ u. Vienu reizi nomainī ja gultas veļ u (vā ra baltu, tī ru), pat vannasistabā nemazgā ja un sū cē ja ne vienu reizi, un skaidrs kā pē c - istabenes viņ iem nepietiek, iemesls skaidrs - nemaksā darbinieki, nav kam strā dā t.
Tagad restorā ns. Skaista istaba, š ampanietis no rī ta un brī niš ķ ī gs pianists, kas lieliski spē lē klavieres. Brokastis labas, pā rslas, kastroļ i, pelmeņ i, pankū kas, standarta olas un desiņ as ar desiņ ā m, siers un aukstie gaļ as gabaliņ i, biezpiens, jogurts, ž ā vē ti augļ i. Divi kafijas automā ti, pieklā jī ga kafija. Pusdienā s pā ris zupas un noteikti ar vistas buljonu, siltie ē dieni ir daudzveidī gi, izsalcis noteikti nebū si. Pievī la zivju ē dieni - atsaldē tā skumbrija, menca un pikš a. Un tas ir Melnā s jū ras piekrastē ! Vakariņ ā s karstajiem ē dieniem bija jā bū t 100 gramiem jauna lē ta vī na (sarkanā vai baltā , pē c izvē les), papildus porcija par maksu. Jū s nevarat celt savu alkoholu pie galda. Geto. Mani iepriecinā ja augļ i: ā boli, bumbieri, nektarī ni, persiki, apelsī ni un greipfrū ti, dzintara saldā s vī nogas. Vakarā gardi arbū zi un melones. Sulas nebija vispā r - ž ā vē tu augļ u kompots, hibisks un atš ķ aidī ts UPI.
Mazliet par atpū tu. Ir animatori, viņ i strā dā ja pie baseina saulainā laikā , mā koņ ainā laikā - viņ i strā dā ja tikai ar bē rniem telpā s. Vakaros vestibilā skan dzī vā mū zika. Tā patiesī bā ir visa izklaide. Ekskursijā uz Veco parku devā mies paš i, iesaku. Skaisti un dvē seliski. Mē s devā mies uz Abrau-Dyurso, nesajū sminā ti, grupas veido vienkā rš i milzī gas, viņ i brauc kā aitu bars pa pagrabiem, viņ iem nebija laika pieiet tuvā k gidam, viņ i neko nedzird.
Kā du rī tu lija stiprs lietus, un mums nebija lietussargu procedū rā m (biļ etes netiek atjaunotas). No tiem ir tikai 25 uz 600 istabā m. Viesnī cas darbiniece stā stī ja, ka normā li cilvē ki savu lietussargu nes koferī . Jā , un arī tē jkanna ar ledusskapi. Mē s, trakie, domā jā m, ka lidojam uz piecinieku atpū sties.
Mums bija tā ds atvaļ inā jums, pilnī ga vilš anā s. Sanatorijas darbinieki stā stī ja, ka visā piekrastē ir tā da attieksme pret atpū tniekiem. Tas ir kauns Krasnodaras apgabalam un Gazprom.
аватар kiranail
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies Nadež das kompleksa darbiniekiem par laipnī bu, atsaucī bu un ā tro nokā rtoš anu pē c ieraš anā s. Atpū ta 14 dienas. Viesnī ca man iepatikā s uzreiz. Istaba pilnī bā atbilst aprakstam mā jaslapā : liela un ē rta, ar balkonu. … Tomēr ▾ Liels paldies Nadež das kompleksa darbiniekiem par laipnī bu, atsaucī bu un ā tro nokā rtoš anu pē c ieraš anā s. Atpū ta 14 dienas.
Viesnī ca man iepatikā s uzreiz. Istaba pilnī bā atbilst aprakstam mā jaslapā : liela un ē rta, ar balkonu. Mē beles labas, ir kondicionieris, internets, TV, seifs. Visapkā rt skaistums, komforts, tī rī ba. Istabas uzkopš ana ir lieliska, pateicoties istabenē m un visam personā lam.
Atseviš ķ i ir vē rts pieminē t teritoriju. Viss kopts, celiņ i izklā ti, daudz koki iestā dī ti. Vakaros ir labi staigā t
Liels paldies mū ziķ iem Poļ inai un Aleksandram par dvē selisku mū ziku, lai Dievs visiem brī niš ķ ī gu noskaņ ojumu un labsajū tu. Paldies par visu! Paldies!
аватар leya1887
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š oreiz vasaras atpū tai draugu lokā izvē lē jā mies Nadež du. Man ļ oti patika. Pludmale ir netā lu, pludmale ir laba, jū ra ir tī ra. Teritorija sakopta, ļ oti skaista. Lieliski numuriņ i, tī rī ti katru dienu. Gan zviedriski, gan restorā nos garš ī gi ē dieni un kvalitatī vi produkti. … Tomēr ▾ Š oreiz vasaras atpū tai draugu lokā izvē lē jā mies Nadež du. Man ļ oti patika. Pludmale ir netā lu, pludmale ir laba, jū ra ir tī ra. Teritorija sakopta, ļ oti skaista. Lieliski numuriņ i, tī rī ti katru dienu.
Gan zviedriski, gan restorā nos garš ī gi ē dieni un kvalitatī vi produkti. Ļ oti labi izstrā dā ta izklaide gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Animatori, mū zika, ballī tes, ū dens aerobika. Jums noteikti nebū s garlaicī gi!
Ī paš s paldies darbiniekiem. Atpū tas organizē š ana visaugstā kajā lī menī !
аватар tatauhta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2017. gada 15. jū nijs plkst. 12:15 Autors vē l nav apstiprinā ts Viesnī ca atrodas kopā , kur visi pā rē jie jau ir pā rtraukuš i darbu. Apkā rt ir tikai drupas. Viesnī cas teritorija liela, bet stulba, tikai ap galveno ē ku kaut kas apstā dī ts, bet slikti. … Tomēr ▾ 2017. gada 15. jū nijs plkst. 12:15 Autors vē l nav apstiprinā ts
Viesnī ca atrodas kopā , kur visi pā rē jie jau ir pā rtraukuš i darbu. Apkā rt ir tikai drupas. Viesnī cas teritorija liela, bet stulba, tikai ap galveno ē ku kaut kas apstā dī ts, bet slikti. Istabas uz mū ž u tikai galvenajā ē kā , visas pā rē jā s ē kas ir briesmī gas (pavadī ta viena nakts braucienā uz Bangkoku 2 stargazer viesnī cā s bija labā k). Š ausmu piemē rs ir duš as kabī ne 60/60 cm (visi neienā ks) visa vannas istaba ir 2 kvm Sony TV ar cauruli no viesnī cas uzbū vē š anas gada (kanā ls nav puiš i un ne sniegpā rslas, tikai pirmais ) gultas un matrač i, iespē jams, arī to laiku, seifs, nu, tas ir vairā k nekā no ledusskapja ļ oti smird. Wifi ir super tikai uz ielas pie istabas, ā trums ir beigts, var piemaksā t un palielinā t ā trumu, bet signā ls neietilpst istabā , var izmantot 3G, bet arī istabā tas nav tas pats. Pā rtika Ir divi restorā ni Edem un Nadezhda, kur viņ i ē d, pamatojoties uz "viss iekļ auts". Edem, esmu bijis daž ā dos restorā nos, neko tā du neesmu redzē jis, restorā ns sā kas ar kaltē m un krekeriem ar magoņ u sē klā m, tad daudz siļ ķ es ar sī poliem, tad dā rzeņ u galds, kur galvenais dā rzenis ir zaļ š tomā ts. no burciņ as un mucas gurķ us mī kstina putrā , tad groziņ i ar svaigiem gurķ iem un ķ iplokiem vispā r tikai paš am sagriezt (nazis ļ oti strupi kā nā kas) galvenie ē dieni ir kaut kas neē dams, brokastī s kā dā ne tik zvaigznā jā viesnī cā s ir olu kultenis; Dzē rieni ir atseviš ķ a dziesma labā k nekā ū dens (neriskē jiet). Ceru, ir svaigi dā rzeņ i, tomā ti, gurķ i, paprika un pat sagriezti, bet gaļ a ļ oti ierobež ota, galdi tī ri un iespē ja normā li paē st. Par augļ u ogā m aizmirstiet, kur tā s dabū t Krasnodaras apgabalā . Ā rstē š anu var raksturot ļ oti vienkā rš i ar terapeita vā rdiem: "Tu brauc pie mums atpū sties vai ā rstē jas? " Ja nenā c, mē s priecā jamies, ja neesi mums neviens. Atpū ties tuvā k Soč iem, kur vismaz kaut kas mainā s uz labo pusi.
аватар kristinakomarova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanatoriju es izvē lē jos, pirmkā rt, labam ā rstē š anas centram. Izvē le bija starp trim vietā m, no kurā m viena bija Nadezhda SPA & Sea Paradise. Es nolē mu izvē lē ties š o, jo: 1. Labas atsauksmes par Medicī nas centru. Augsti kvalificē ti ā rsti, mū sdienī gs aprī kojums 2. … Tomēr ▾ Sanatoriju es izvē lē jos, pirmkā rt, labam ā rstē š anas centram. Izvē le bija starp trim vietā m, no kurā m viena bija Nadezhda SPA & Sea Paradise. Es nolē mu izvē lē ties š o, jo:
1. Labas atsauksmes par Medicī nas centru. Augsti kvalificē ti ā rsti, mū sdienī gs aprī kojums
2. Labi dzī ves apstā kļ i
3. Liela skaista teritorija
4. Ir aptieka, pā rtikas veikali
5. Transfē rs no un uz lidostu
Sā kotnē ji "wow" emocijas no š ī s vietas negaidī ju, bet ierodoties, burtiski daž u stundu laikā š eit esot, atnā ca tieš i š is "wow".
Gribu atzī mē t augsto apkalpoš anas lī meni. Viss personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, es nesatiku burrus.
аватар vakhrushev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viena no labā kajā m vietā m, ko esmu apmeklē jis, dī vainā kā rtā , Gelendž ikā , proti, Nadež da. Komplekss platī bā diezgan liels, ir kur pastaigā ties. Infrastruktū ra š eit ir kā pilsē tā , tā da maza pilsē tiņ a ir ideā li piemē rota atpū tai. … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m vietā m, ko esmu apmeklē jis, dī vainā kā rtā , Gelendž ikā , proti, Nadež da.
Komplekss platī bā diezgan liels, ir kur pastaigā ties. Infrastruktū ra š eit ir kā pilsē tā , tā da maza pilsē tiņ a ir ideā li piemē rota atpū tai. Ir viss nepiecieš amais: veikali, aptieka, izklaides iespē jas ir pilnas. Vasarā , man š ķ iet, š eit vispā r ir daudz cilvē ku, un martā -aprī lī tas pats; un vē l ir daž i cilvē ki, un tajā paš ā laikā ā rā jau ir ļ oti silts.
Es nevē los aprakstī t numuru, jo labā k dodieties uz Nadež das vietni un apskatiet visu pats. Nav nekā das atš ķ irī bas starp fotogrā fijā m bildē un realitā tē , vismaz man tā nav gadī jies.
Papildus nakš ņ oš anai numurā , cenā ir iekļ autas brokastis, par pusdienā m un vakariņ ā m jā maksā papildus. Es nestrī dos, bufete ir laba lieta, bet ja neesi rijē js, tad izdevī gā k bū s ē st kafejnī cā .
Es satiku cilvē ku, kurš š eit ā rstē jas, viņ š teica, ka aparatū ra š eit ir laba, un ā rsti ir pirmš ķ irī gi. Es neesmu izgā jusi nekā das labsajū tas procedū ras, tā pē c par to neko nevaru teikt.
Š ī ir mana pirmā reize, kad rakstu atsauksmi, tā pē c nespriediet pā rā k bargi. Nobeigumā es piebildī š u, ka jū su pieš ķ irtā nauda ir tā vē rta. Laba atpū ta, diemž ē l, maksā labu naudu.
аватар velichko_dim
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Aprī ļ a sā kumā es atgriezī š os no Kabardinkas. Ar vecā kiem devā mies uz kū rorta kompleksu Nadezhda SPA & Sea Paradise. Ierodoties katram no mums bija konsultā cija ar ā rstu, nokā rtotas pā rbaudes, pē c kurā m tika nozī mē ta ā rstē š ana. … Tomēr ▾ Aprī ļ a sā kumā es atgriezī š os no Kabardinkas. Ar vecā kiem devā mies uz kū rorta kompleksu Nadezhda SPA & Sea Paradise. Ierodoties katram no mums bija konsultā cija ar ā rstu, nokā rtotas pā rbaudes, pē c kurā m tika nozī mē ta ā rstē š ana. Vecā ki gā ja uz masā ž ā m, inhalā cijā m, viņ iem tika nozī mē tas ī paš as ē dienreizes. Viss mani apieta, un katru otro dienu es gā ju tikai uz speleoloģ isko kameru.
Vecā ku ī paš ā uztura dē ļ domā ju, ka nevarē š u nogarš ot daž ā dus nacionā los ē dienus, jo tā dā s vietā s ī stā ē diena vienkā rš i nav. Bet nē , kafejnī cā s, kas atrodas Nadež das teritorijā , ir ē dieni tieš i tā diem cilvē kiem kā mani vecā ki, un man, tipiskai tū ristei, kura ļ oti vē las nogarš ot visus š os vietē jos labumus.
Kompleksa teritorijā ir diezgan daudz izklaides, bet lielā kā daļ a no tā m notiek, cik es saprotu, vasarā . Ir tū risma aģ ents, man ļ oti patika Olimpa troš u vagoniņ ā . Neprā tī gi skaista daba un krā š ņ s skats uz jū ru no skatu laukuma (570 metri virs jū ras lī meņ a). Gribē jā m aizbraukt uz Golden Bay akvaparku, bet diemž ē l tas joprojā m ir slē gts.
Man patika Nadež da, bet vasarā , manuprā t, š eit ir daudz labā k.
аватар sozinova.sonya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nekad nedomā ju par atpū tu kaut kur Krievijā , man vienmē r labā k patika atpū sties kaut kur ā rzemē s. Nesen manai vecmā miņ ai bija jubileja, un vecā ki viņ ai uzdā vinā ja biļ eti uz š o pansionā tu. Skaidrs, ka viena vecmā miņ a negribē ja iet, un abi vecā ki darba dē ļ nevarē ja iet, tā pē c atsū tī ja mani. … Tomēr ▾ Es nekad nedomā ju par atpū tu kaut kur Krievijā , man vienmē r labā k patika atpū sties kaut kur ā rzemē s. Nesen manai vecmā miņ ai bija jubileja, un vecā ki viņ ai uzdā vinā ja biļ eti uz š o pansionā tu. Skaidrs, ka viena vecmā miņ a negribē ja iet, un abi vecā ki darba dē ļ nevarē ja iet, tā pē c atsū tī ja mani. Godī gi sakot, man nebija nekā das vē lē š anā s uz š ejieni braukt, bet sirdsapziņ a neļ ā va man sū tī t vecmā miņ u vienu.
Ierodoties stacijā , mū s sagaidī ja taksometrs no viesnī cas. Nokļ uvā m apmē ram 40 minū tē s. Ā tri un bez problē mā m iekā rtojā mies, š veicars pavadī ja uz istabu. Numurs liels, divistabu: guļ amistaba, viesistaba, vannas istaba un balkons. Numurā ir arī gaisa kondicionieris, liels televizors, minibā rs, seifs un, pats galvenais, labs internets. Istabas interjers ir nedaudz dī vains: gultas pā rklā js uz gultas ir svī trains, polsterē jums uz krē sliem ir svī trains, aizkari svī traini. Bet ar laiku pierod un š ķ iet, ka starp visu svī traino esi normā ls. Paš as mē beles visas ir no koka, uz tā m nebija ne skrā pē jumu, ne š ķ embu. Ir daudz lampu: pie griestiem, svece pie gultas, stā vlampa viesistabā .
Pansionā ta teritorija ir ļ oti plaš a ar piekļ uvi savai pludmalei. Visur kā rtī gi zā lieni, tī ri celiņ i un daudzas lapenes. Pludmales promenā dē , kurā ir duš as, kabī nes un divi ā ra baseini, var pasū tī t laivu braucienu ar laivu. Vecmā miņ a bija apmierinā ta ar š o pastaigu, redzē ja pat delfī nus.
Vecmā miņ a katru rī tu devā s uz daž ā dā m medicī niskā m procedū rā m, kas bija programmas "Esi vesels" ietvaros. Inhalā cijas, speleoterapija, masā ž a un citas, kuru nosaukumu, protams, neatcerē jos. Biju tikai uz zemū dens masā ž u.
Tuvā k naktij mana vecmā miņ a gribē ja gulē t, bet man, protams, bija jautri. Diemž ē l kompleksa teritorijā nav naktsklubu, ir tikai restorā ni un kafejnī cas. Turklā t paš ā Kabardinkā nav arī š ā da veida iestā ž u. Precī zā k, tie ir, bet tie darbojas tikai vasarā . Tā pē c man bija vai nu jā sē ž istabā , vai jā iet uz restorā nu vienai. Sava vecuma cilvē kus gandrī z nesatiku, kontingents bija 35+
Mā jā s atgriezā mies ar labā m atmiņ ā m par š o vietu, un tas, manuprā t, ir pats svarī gā kais.
аватар tsaritsenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pat nezinu, ar ko sā kt š ī s vietas aprakstu, jo emociju ir daudz! Es apsolu savos izteikumos bū t ī si un godī gi. 1. Teritorija. Nadež das izmē ri ir pā rsteidzoš i bez pā rspī lē jumiem. Ē kas (kā.5), villas, autostā vvietas, atseviš ķ a ē ka, kurā tiek veiktas medicī niskā s procedū ras, daž ā di sporta laukumi (volejbols, futbols), parks, atrakcijas bē rniem, un tas ir tikai tas, ko es tagad atcerē jos. … Tomēr ▾ Pat nezinu, ar ko sā kt š ī s vietas aprakstu, jo emociju ir daudz! Es apsolu savos izteikumos bū t ī si un godī gi.
1. Teritorija. Nadež das izmē ri ir pā rsteidzoš i bez pā rspī lē jumiem. Ē kas (kā.5), villas, autostā vvietas, atseviš ķ a ē ka, kurā tiek veiktas medicī niskā s procedū ras, daž ā di sporta laukumi (volejbols, futbols), parks, atrakcijas bē rniem, un tas ir tikai tas, ko es tagad atcerē jos.
2. Skaitlis. Uzturē jā s luksusa numurā . Cena, protams, augsta, bet tas bija tā vē rts. Daudz neiedziļ inā š os, tikai pievienoš u bildes. Numurā ir gaisa kondicionē tā js ar sadalī tu sistē mu, mini bā rs un seifs. Vietnē ir fotogrā fijas no istabas, godī gi sakot, es gaidī ju, ka ieraudzī š u spē cī gu atš ķ irī bu. Nu, jū s zinā t, kā tas parasti notiek, vietnē tiek augš upielā dē ts labā kais numurs, un pē c ieraš anā s jū s redzat kaut ko pavisam citu. Te nebija tā das vilš anā s.
3. Uzturs. Brokastis ir iekļ autas numura cenā , pusdienas un vakariņ as ir jā maksā papildus. Brokastis parastas, daudz pā rslu, pankū kas, siera kū kas, omletes. Š eit nav nekā maģ iska. Jā , garš ī gi, bet vairā k nav ko aprakstī t. Un no restorā niem man visvairā k patika Sanremo, patī kama atmosfē ra un garš ī gi ē dieni.
4. Visnoderī gā kais bonuss, kas ir iekļ auts ekskursijas cenā , bija bezmaksas autostā vvieta. Turklā t piekļ uve spa, peldbaseinam un saunai. Piemaksā jā m tikai par masā ž u.
Nedē ļ as laikā , uzturoties viesnī cā , nekā dus nopietnus trū kumus neatradu. Laba viesnī ca labā m brī vdienā m! Iesaki!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izsakā m dziļ u pateicī bu komandai K. K. "Cerī ba" mū su brī vā laika organizē š anai. Ī paš s paldies DJ Aleksejam un restorā na "Nadež da" darbiniekiem … Tomēr ▾ Izsakā m dziļ u pateicī bu komandai K. K. "Cerī ba" mū su brī vā laika organizē š anai. Ī paš s paldies DJ Aleksejam un restorā na "Nadež da" darbiniekiem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Yana_m_
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gelendžikas krastmala
Novērtējums 10.0
Krievija, Gelendžiks
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti
Olimpa parks
Novērtējums 10.0
Krievija, Gelendžiks
Atpūta, Daba, Izklaide
Safari parks Gelendžikā
Novērtējums 9.0
Krievija, Gelendžiks
Atpūta, Daba, Izklaide

Курортный отель «Надежда» был построен в 1996 году турецкой компанией «ГАМА», имеющей большой опыт строительства отелей высокого класса по всему миру. Открытие отеля состоялось 23 июля 1996 года.
В 2000 году «Надежда» получила статус пятизвездного отеля.
В мае 2002 г. начал работу Центр восстановительной медицины и реабилитации. Сегодня в нем предлагается широкий комплекс услуг по диагностике общему восстановлению и лечению, уровень которых заслужил признание и высокую оценку курортологов, благодаря использованию новейшего медицинского оборудования и привлечению опытных специалистов.
В феврале 2004 г. было изменено название на курортный комплекс Надежда. SPA & Морской рай .
Сегодня Надежда. SPA & Морской рай – это элитный курортный комплекс, предлагающий 3 продукта: «Надежда. Медицинский Центр» (реабилитационно-восстановительные программы) «Надежда. Конгресс-Отель» (комплекс услуг для бизнеса), «Надежда. Райский уголок» (комплекс услуг для отдыха)

Atrašanās vieta Курортный комплекс «Надежда. SPA & Морской рай» в с.Кабардинка, в 18 км от центра г.Геленджик, в 20 км от г.Новороссийск. Территория курортного комплекса «Надежда. SPA & Морской рай» 20 га, протяженность собственного галечного пляжа 285 метров.
Pludmales apraksts собственный галечный пляж в 100 метрах от главного корпуса.
Лежаки, навесы, зонтики, шезлонги, пляжные полотенца - бесплатно;
Viesnīcā

уникальный конгресс-центр на 1000 мест. Конференц-зал на 1000 мест с возможностью разделения: на 3 автономные зоны: два зала по 306 мест, 1 зал - 272 места или на 2 автономные зоны: на 578 и 306 мест, киноконцертный зал, выставочный зал, бальный зал с возможностью организации банкетов, фуршетов, обслуживание номеров, проживание, парковка автомобиля, аттракционы на пляже: моторная яхта, катер «Паракрафт», полет над акваторией бухты, виндсерфинг, водные лыжи, «таблетка «Дубль», «Банан», лодка весельная, катамаран, дайвинг, морская рыбалка, батут «Ямайка» и водная горка «Пирамида», дискобот «Юнга», два открытых бассейна с водными горками на территории курортного комплекса, спортивные площадки для игры в волейбол, баскетбол, бадминтон, теннисные корты, настольный теннис, поле для мини-футбола, тренажерный зал (В СПА-центре «АФРОДИТА»), СПА-Центр, бассейн с каскадом и вихревыми потоками, сауна, тренажерный зал, кедровая мини-сауна, солярий, SPA-капсула, SPA-кушетка, SPA-ванна, различные виды массажа, салон красоты, детские комнаты, парк детских аттракционов

Telpu apraksts

Уютные комфортабельные номера примечательны своим видом из окна – на море или на горы. В отеле «Надежда» 165 номеров из них:

- 51 стандартный номер с видом на горы (32 номера - с двумя раздельными кроватями; 19 номеров - с большой кроватью);

- 102 стандартных номера в с видом на море (40 номеров - с двумя раздельными кроватями; 62 номера - с большой кроватью).

- 9 номеров люкс с видом на море

- 2 номера апартаментов

- 1 номер президентский

- имеются 32 номера для некурящих.

- на территории курортного комплекса «Надежда. SPA & Морской рай» 12 отдельно стоящих двухэтажных вилл.

Tīmekļa vietne: Nadezhda SPA & Morskoi rai
FAQ