Atjaunotie Čeboksaru parki laipni gaida viesus

27 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūnijs 2017 ieslēgts 25 Jūnijs 2017
Reputācija: +34
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Lī dz ar vasaras sā kumu Č eboksaras pilsē tas parki kļ ū st par iecienī tu iedzī votā ju un tū ristu atpū tas vietu. Ņ emot vē rā pieredzi š ā du telpu organizē š anā un apmeklē tā ju vē lmes, Č eboksaras pilsē tas administrā cijas vadī tā ja Alekseja Ladikova vā rdā Č uvaš ijas galvaspilsē tā tika pā rskatī ti visu pilsē tas parku darbī bas principi: viņ i tikā s. š ī vasaras sezona atjauninā ta, pilna ar interesantiem priekš likumiem.


Galvenajam pilsē tas parkam "Lacreevsky Forest" ir izstrā dā ti vienoti standarti kafejnī cu un atrakciju darba organizē š anai. Darbojas velosipē du, skrituļ slidu, bē rnu skrejriteņ u nomas punkti. Parka animatoru dizaina un darba vadoš o tē mu ierosina Lū isa Kerola pasakas par Alisi un viņ as piedzī vojumiem cauri skatienam un brī numzemei. Pie ieejas viesus sagaida slavenais Č eš ī ras kaķ is un baltais trusis, parku alejā s apskatā mas sniegbaltas zirgu un stirnu skulptū ras, zem daudzgadī go liepu paē nā ē rti izvietoti soliņ i, kas stilizē ti kā maģ iski putni. . Vienā no parka zonā m ikviens var spē lē t milzu š ahu ar Alisi, trako cepurnieci un sarkano karalieni. Projektā Alise Brī numzemē ietilpst 25 teatrā las un konkursa spē ļ u programmas un koncerti ar oriģ inā lā ž anra mā kslinieku priekš nesumiem, burvju triku meistarklases, saldumu festivā ls, uguns š ovs. Parka viesiem tiek dekorē tas tematiskā s foto zonas, tiek rī kotas interaktī vas sacensī bu un spē ļ u programmas.

Maijā tika pilnī bā rekonstruē ti bē rnu iemī ļ otie braucieni "Jung", "Zvans" un "Saule". Atjauninā tais Whirlwind tika atvē rts pagā juš ajā nedē ļ ā . Bija daž i jauninā jumi, pilsē tas iedzī votā ji jau ir novē rtē juš i apbrī nojamo vikingu atrakciju.

Š eit nepacietī gi tiek gaidī ta arī jaunu iemī tnieku parā dī š anā s - parka zaļ ajos plaš umos drī zumā apmetī sies 10 Altaja vā veres.

Turpmā k centrā lā aleja izskatā s pavisam savā dā k: iestā dī tas puķ u dobes ar ziemcietē m, rotaļ u laukumā ierī kots ziedu labirints, ieklā ts jauns asfalts. Programmas Droš a pilsē ta ietvaros parkā uzstā dī tas 10 jaunas videonovē roš anas kameras.

Apmeklē tā ju ē rtī bā m ir ieviesta moderna automatizē ta maksā jumu un piekļ uves sistē ma. No 3. jū nija apmeklē tā jiem ir iespē ja iegā dā ties elektroniskā s norē ķ inu kartes, kas ļ auj piekļ ū t 10 pilsē tas apskates objektiem, kas pilnī bā likvidē ja rindas pie kasē m un baž as par iegā dā to biļ eš u droš ī bu. Ieeja parkā , protams, ir bez maksas.

Parka pasā kumu vidū ī paš u vietu ieņ ems parka 60. gadadienas svinī bas. Galvenā s svinī bas notiks 26. un 27. augustā . Tač u iedzī votā ji jau tagad var baudī t atjaunoto ē rto un droš o pilsē tas parku.


Viens no populā rā kajiem jauninā jumiem A. N. Nikolajeva vā rdā nosauktajā parkā ir buksuss skulptū ras. Topiary lā č i un truš i iemī lē ja gan pieauguš os, gan mazos parka apmeklē tā jus. Tie ir acij tī kami, piesaista uzmanī bu un kalpo kā lielisks fons fotogrā fijā m. Lī dz Pilsē tas dienai, kas notiks augustā , tiks ī stenots grandiozs ainavu projekts: dizaineri sola radikā li mainī t parka ziedu dizainu. Zoodā rza stū rī tis "Ark" vienmē r piesaista pieauguš o un bē rnu uzmanī bu. Tajā mī t 20 dzī vnieku sugas – aptuveni 150 ī patņ u. Pavisam nesen parkā piedzima jenots, papildinā juš ā s jaunas cā ļ u un truš u š ķ irnes. Lī dz vasaras sezonas atklā š anai zoodā rza teritorijā tika uzstā dī ts ī paš s ģ eokupelis lekcijā m un meistarklasē m. Pateicoties jaunajam, interesantajam dizainam, pat lietains laiks apmeklē tā jus nebiedē s. Drī zumā Š ķ irstā sā ks darboties kontaktzona.

Parkā ir pā rskatī ta pieeja svē tku un izklaides pasā kumu organizē š anai. Pē rnā gada nogalē sertificē tā autobusu ekskursijas marš ruta ietvaros pilsē tas bē rnudā rzu audzē kņ i jau apmeklē zoodā rzu un piedalā s bezmaksas meistarklasē s. Š eit var nodarboties arī ar brī vdabas vingroš anu, mā cī ties zī mē t netradicionā lā s tehnikā s, izš ū t un pat dejot. Festivā la vietā labos laikapstā kļ os ikvienam tiek rī kotas atklā tā s angļ u valodas stundas.

Kopš jū nija parkā tiek ī stenots Kinoleto Retro FM projekts. Visas vasaras garumā katru sestdienu varat bez maksas skatī ties savas iecienī tā kā s filmas no Mosfilm. Filmu seansi sā kas 21:00.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums