Pēterburgā nedēļas nogalē

08 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 21 Jūlija 2017 ieslēgts 23 Jūlija 2017
Reputācija: +350
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Bijā m Sanktpē terburgā.21. -23.07. 2017. Atradu internetā pē c ekskursijas apraksta - patika programma - Pē terhofa, aptauja, Ermitā ž a un pē dē jā dienā - Katrī nas pils (dzintara istaba). Es uzdā vinā ju savam pusaugu dē lam dzimš anas dienas dā vanu. Tikai visi galvenie apskates objekti tika iekļ auti ekskursijā . Reģ istrā cija un apmaksa aģ entū rā ir ē rta, pie viņ iem pirku arī biļ etes uz Sapsanu. Par cenu paka nemaz nebija dā rga - 8300 no cilvē ka + atseviš ķ a biļ ete. Tiesa, operatore ar mani runā ja sausi, nevē lē jā s sniegt daudz informā cijas utt. Izmitinā š ana bija patī kams pā rsteigums - viesnī ca Oktyabrskaya 4 * - pretī stacijai - atraš anā s vieta ir lieliska. Maksa par standarta divvietī gu numuru. Bija 2 istabas, č ī bas, dvieļ i - 7gab, el. tē jkanna tē ja + kafija, brokastis ar arbū zu. Klusa istaba, labi izgulē jā s. Uz logiem ir moskī tu tī kli. Viss skaidrs. Tur bija papildu sega un spilvens. Ir bagā ž as nodalī jums, lietas var ā tri atstā t glabā š anai un pē c vajadzī bas paņ emt. Mē s tā arī darī jā m - no rī ta pē c ieraš anā s viss tika nodots un pē dē jā dienā pē c izrakstī š anas no istabas tika atstā ti lī dz izbraukš anai.


Brokastī s ir daudz cilvē ku, jo grupu ir daudz - bet vietas pietika visiem. Paē dinā jā m cienī gi - bufete, sieri, graudaugi, pupiņ as, desiņ as/desiņ as, sulas, arbū zs, pankū kas, klimpas. Ciets 4*. Ieteikt.

Plusi: atraš anā s vieta, kluss, ē rts, tī rs numurs.

Mī nusi: Vestibils lejā smarž oja pē c ē dnī cas/ē diena).

Ar autobusiem, sanā ksmē m, gidiem - nebija nekā du jautā jumu - viss bija skaidri organizē ts, bez pā rklā š anā s. Gidi ir lieliski. Informā cija tika pasniegta interesantā veidā , bez garlaicī giem datiem. Pusaudzim tas bija mega svarī gi – lai nezaudē tu uzmanī bu sausiem faktiem. Saimnieks Sanktpē terburgā ir Caprice. Lieliska organizā cija. Apskates ekskursija - 3 stundas, izgā ja bildē ties, ar pieturā m. Ermitā ž a ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Visas biļ etes utt. , viss iepriekš sarunā ts, nekā du nepatī kamu gaidu un kavē š anos.

T. Tā kā izbraucā m agri - 19.00 pē dē jais Sapsans, tad Katrī nas pils (Dzintara istaba) nebija iekļ auta ekskursijas programmā , kuru iegā dā jā mies Maskavā . Bet, mē s iegā dā jā mies Ņ evska prospektā - š ī ekskursija vienkā rš i nebija roka, un viņ i jau zinā ja, ka atvedī s mū s uz Sanktpē terburgu 17-18 vakarā . Un atkal - viss noritē ja labi! Lieliska ielu aģ entū ra ar biroju tajā paš ā Maskavas dzelzceļ a stacijā , blakus viesnī cai. Atkal - viss skaidrs un autobuss un š ika ekskursija uz Carskoje Selo. Labi paveikts gids - jauns puisis un zina materiā lus un visu skaidri noorganizē ja. Kamē r mē s stā vē jā m rindā pie ieejas pilī (2.5 stundas), viņ š mū s veda cauri parkam un grotā uz vī ru kora koncertu, uzminē ja laiku un ieteica kā du dzē rienu/maltī ti. Tā tad jū s varat droš i iegā dā ties ekskursijas no ielu aģ entū rā m. Galu galā ceļ ojums bija pā rsteidzoš s. Un mums paveicā s ar viesnī cu, ar gidiem/autobusiem un ielu aģ entū ru.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums