Samsonov Otel na Moskovskom, 36 2*– Atsauksmes

27
Novērtējums 7.910
№5 viesnīcas reitingā Pēterburga
7.9 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
3.3 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca Samsonov on Moskovsky atrodas Sanktpēterburgas centrā, 200 metru attālumā no metro stacijas Tekhnologicheskiy Institut. Netālu atrodas: Vitebskas dzelzceļa stacija, Olimpijas dārzs un Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas katedrāle. Netālu no viesnīcas atrodas restorāni un kafejnīcas, kur viesi var pasūtīt tradicionālos vietējos un Eiropas virtuves ēdienus. Viesnīca ir lieliski piemērota ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар Posnyakov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apmetā mies pie drauga š ajā viesnī cā , kad braucā m cauri Maskavai. Personā ls strā dā skaidri un neuzkrī toš i, reģ istrē š anā s notika ā tri. Man patika istaba - tī ra un sakopta, nekas vairā k. Mē s ar draugu nesmē ķ ē jam un ļ oti novē rtē jā m, ka istabā bija svaigs gaiss, nevis dū mi, kā tas notiek citā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Apmetā mies pie drauga š ajā viesnī cā , kad braucā m cauri Maskavai. Personā ls strā dā skaidri un neuzkrī toš i, reģ istrē š anā s notika ā tri. Man patika istaba - tī ra un sakopta, nekas vairā k. Mē s ar draugu nesmē ķ ē jam un ļ oti novē rtē jā m, ka istabā bija svaigs gaiss, nevis dū mi, kā tas notiek citā s viesnī cā s. Visi paš taisī ti, bija patī kami pā rsteigti.
аватар Posnyakov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti mā jī ga, tī ra, klusa viesnī ca pilsē tas centrā ar kvalitatī vu apkalpoš anu. Iesaku tū rismam un atpū tai. No mī nusiem varu atzī mē t dzesē tā ja trū kumu. Lieliska atraš anā s vieta - viss ir viegli sasniedzams ar kā jā m. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga, tī ra, klusa viesnī ca pilsē tas centrā ar kvalitatī vu apkalpoš anu. Iesaku tū rismam un atpū tai. No mī nusiem varu atzī mē t dzesē tā ja trū kumu.
Lieliska atraš anā s vieta - viss ir viegli sasniedzams ar kā jā m. Tī rs, viss, ko vajag ē st. Personā ls ir draudzī gs un atvē rts. Nav skaļ š . Nedē ļ as nogalei Sanktpē terburgā ir lieliska iespē ja.
аватар Posnyakov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par viesnī cu uzzinā ju no interneta. Nekad iepriekš nebiju apmetusies viesnī cā , tač u man patika tā s atraš anā s vieta un saprā tī gā cena, un es nolē mu tajā palikt. Man patika draudzī gais personā ls, tī ras istabas un ē rta gulta, uz kuras labi izgulē jos. … Tomēr ▾ Par viesnī cu uzzinā ju no interneta. Nekad iepriekš nebiju apmetusies viesnī cā , tač u man patika tā s atraš anā s vieta un saprā tī gā cena, un es nolē mu tajā palikt. Man patika draudzī gais personā ls, tī ras istabas un ē rta gulta, uz kuras labi izgulē jos.
Ļ oti kompetents personā ls, ā tri satikā s un ievietoja, ar rezervā ciju jautā jumu nebija, viss tika izstā stī ts un parā dī ts. Ē rti numuriņ i, laba atraš anā s vieta. Cenas ir brī niš ķ ī gas. Jā , š ī nav luksusa viesnī ca, bet ļ oti labs savas klases pā rstā vis. Pievienoju saviem favorī tiem, palikš u vē lreiz.
номер где проживали с мужем
аватар antonio1991
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nolē mā m pirms maija brī vdienā m aizbraukt uz Pē terburgu. Internetā viņ i atrada salī dzinoš i lē tu viesnī cu vai drī zā k viesnī cu ķ ē di (Samsonov). Man patika atraš anā s vieta Majakovska 10. un dienas izmaksas bija 1500 rubļ u. … Tomēr ▾ Nolē mā m pirms maija brī vdienā m aizbraukt uz Pē terburgu.
Internetā viņ i atrada salī dzinoš i lē tu viesnī cu vai drī zā k viesnī cu ķ ē di (Samsonov). Man patika atraš anā s vieta Majakovska 10. un dienas izmaksas bija 1500 rubļ u. kas ir salī dzinoš i lē ti.
Mē s rezervē jā m istabu pa pastu, veicot priekš apmaksu (1500 rubļ u).
Ierodoties ā tri atradā m viesnī cu un iekā rtojā mies.
Ko es varu teikt par viesnī cu kopumā :
1. Lielā kais mī nuss ir plā nā kā s sienas telpā . Tie. dzirdat pilnī gi VISU, par ko kaimiņ i runā , pat č ukstus vakarā aizmigt no trokš ņ a vienkā rš i nav iespē jams.
2. Š ī s viesnī cas administratores sliktā attieksme pret iedzī votā jiem, viesnī cā dzī voja apkopē ja, kura arī kā du vakaru ar draudzenē m sarī koja skaļ u vakaru ar alkoholu. Turklā t viņ a nekā di nereaģ ē ja uz atkā rtotiem komentā riem, un tas viss turpinā jā s, lī dz viņ i sā ka sū dzē ties augstā kajai vadī bai.
3. Kā arī administratora ļ aunticī ba: Par 29.04. 2017. dzī ves dā rdzī ba bija 2000 rubļ u, tas tika apstiprinā ts pa tā lruņ iem, kas norā dī ti viesnī cu tī kla vietnē . Tač u, kad samaksā jā m 2000 rubļ u un devā mies pilsē tas ekskursijā s, mums piezvanī ja tas pats administrators un prasī ja piemaksā t 1000 rubļ us. jo numuru cenas ir paaugstinā juš ā s. Arī š is jautā jums tika nokā rtots ar augstā kā s vadī bas starpniecī bu un cena palika nemainī ga - 2000 rubļ u. Mē s neesam saņ ē muš i atvainoš anos par š o maldinā š anu.
4. Viesnī cā atkritumi netiek izvesti, tā pē c visu iztī ra ar savā m rokā m.
5. Nu kam patī k spilveni istabā : plā ni, neē rti, jū s noliekat zem galvas 2 spilvenus, kas sarullē ti 2 reizes.
Kopumā es neiesaku palikt š ajā viesnī cā un meklē t kaut ko piemē rotā ku.
аватар olgapetro9292
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s Valentī na dienā atpū tā mies viesnī cā Maskavas prospektā )) Es biju pā rsteigts, ka tikai par 1500 rubļ iem mums tika nodroš inā ts lielisks numurs ar ē rtī bā m. Istabā bija televizors, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, pat č ī bas un kosmē tikas piederumi. … Tomēr ▾ Mē s Valentī na dienā atpū tā mies viesnī cā Maskavas prospektā )) Es biju pā rsteigts, ka tikai par 1500 rubļ iem mums tika nodroš inā ts lielisks numurs ar ē rtī bā m. Istabā bija televizors, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, pat č ī bas un kosmē tikas piederumi. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga dā ma, kas mū s reģ istrē ja un aizveda uz mū su istabu. Pē c tam arī personā ls bija ļ oti laipns, nekavē joties atbildē ja uz visiem lū gumiem. Liels paldies par patī kamo uzturē š anos, mē s atgriezī simies pie jums vē lreiz.
аватар ruchkina.1977
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā s neatpū š os biež i, bet š ī konkrē tā viesnī ca man ļ oti patika, un tas viss dē ļ patī kamā s personā la attieksmes pret klientiem un diezgan labā m istabā m, kas bija ļ oti tī ras un skaistas. Vē los atzī mē t patī kamo viesnī cas atraš anā s vietu un labā s cenas, kas iepriecinā s ikvienu. … Tomēr ▾ Viesnī cā s neatpū š os biež i, bet š ī konkrē tā viesnī ca man ļ oti patika, un tas viss dē ļ patī kamā s personā la attieksmes pret klientiem un diezgan labā m istabā m, kas bija ļ oti tī ras un skaistas. Vē los atzī mē t patī kamo viesnī cas atraš anā s vietu un labā s cenas, kas iepriecinā s ikvienu. Tā pē c es personī gi ieteiktu apmeklē t š o viesnī cu.
аватар sveta_malinina87
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā man tā ir diezgan laba viesnī ca, ī paš i ņ emot vē rā tā s zemā s izmaksas) Kopumā man ļ oti patika tā s atraš anā s vieta un interjers, patī kams visos aspektos, un personā ls, kas man palī dzē ja visos jautā jumos un kopumā bija pieklā jī gs ) Istabas arī nav sliktas un tur var ē rti atpū sties. … Tomēr ▾ Kopumā man tā ir diezgan laba viesnī ca, ī paš i ņ emot vē rā tā s zemā s izmaksas) Kopumā man ļ oti patika tā s atraš anā s vieta un interjers, patī kams visos aspektos, un personā ls, kas man palī dzē ja visos jautā jumos un kopumā bija pieklā jī gs ) Istabas arī nav sliktas un tur var ē rti atpū sties. Kopumā es neesmu vī lies š ajā vietā .
аватар Svetik64
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir klusa ar ē rtiem numuriem, un milzī gs pluss ir tas, ka tā atrodas pastaigas attā lumā no metro. Ja tuvumā ir metro, tad viss ir blakus. Paliek tikai labi iespaidi! Labas cenas un draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir klusa ar ē rtiem numuriem, un milzī gs pluss ir tas, ka tā atrodas pastaigas attā lumā no metro. Ja tuvumā ir metro, tad viss ir blakus. Paliek tikai labi iespaidi! Labas cenas un draudzī gs personā ls.
аватар grebenchikova_87
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju kopā ar ģ imeni, es, vī ru un diviem bē rniem. Mums iedeva istabu ar divguļ amo gultu un dī vā nu. Č etriem - tikai santī mi, savukā rt istaba ar ē rtī bā m un visu nepiecieš amo aprī kojumu. Internets ir ā trs, TV rā da, par tehnoloģ ijā m nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Biju kopā ar ģ imeni, es, vī ru un diviem bē rniem. Mums iedeva istabu ar divguļ amo gultu un dī vā nu. Č etriem - tikai santī mi, savukā rt istaba ar ē rtī bā m un visu nepiecieš amo aprī kojumu. Internets ir ā trs, TV rā da, par tehnoloģ ijā m nav sū dzī bu. Arī sanitā rija kā rtī bā .
аватар goga.serov.1983
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies Sanktpē terburgā , lai apmeklē tu pilsē tu. Viesnī ca tika izvē lē ta tuvā k centram, metro un ar atbilstoš u dzī ves dā rdzī bu. Man patika viss, visa nepiecieš amā klā tbū tne viesnī cā . Draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Ieradā mies Sanktpē terburgā , lai apmeklē tu pilsē tu. Viesnī ca tika izvē lē ta tuvā k centram, metro un ar atbilstoš u dzī ves dā rdzī bu. Man patika viss, visa nepiecieš amā klā tbū tne viesnī cā . Draudzī gs personā ls. Mē s nā ksim vē lreiz.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Valsts Ermitāža
Novērtējums 9.8
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Svētā Īzaka katedrāle
Novērtējums 9.3
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Vasiļjevska sala
Novērtējums 10.0
Krievija, Sanktpēterburga
Arhitektūra, Daba, Stats

Отель «Самсонов на Московском» находится в центре Санкт-Петербурга, в 200 метрах от станции метро «Технологический институт». Поблизости расположены: Витебский вокзал, сад Олимпия и собор Успения Пресвятой Девы Марии. Недалеко от гостиницы находятся рестораны и кафе, где гости могут заказать традиционные местные и европейские блюда. Отель прекрасно подойдет для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до центра города составляет 2,3 км, до ближайшего аэропорта – 13,3 км, а до железнодорожного вокзала – 2 км.
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. По запросу гостям предоставляется фен. В отеле гостям помогут забронировать билеты. К услугам постояльцев услуга «Будильник». Гости могут воспользоваться общей кухней для приготовления пищи.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает для размещения 10 комфортабельных номеров.

Istabās

Отопление, кровать, прикроватные тумбочки, стол, стулья, телевизор, холодильник, микроволновая печь, чайник, вентилятор, бесплатный Wi-Fi, ванная комната.

Adrese пр. Московский 36, г. Санкт-Петербург, Россия
Tālruņi: +7-905-269-74-18
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.