Pirmā ziemas diena

02 Decembris 2018 Ceļošanas laiks: no 01 Decembris 2018 ieslēgts 01 Decembris 2018
Reputācija: +917.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Urengas kalnu grē da ir garā kā Č eļ abinskas apgabalā - tā s garums ir 65 km. Kore sā kas no Zlatoust pilsē tas, kas nosaukta svē tā Jā ņ a Hrizostoma vā rdā .

Uzkā pš ana augstā kajā no 14 virsotnē m - Gola Sopka ziemas pirmajā dienā bija paredzē ta vienkā rš ai pastaigai, tā bū tu bijis, ja sniega vē tra mū s nebū tu pā rņ ē musi pē c rā mas kā pš anas uz pā reju starp Pirmo un Otro (Gola). ) pakalni un tā lā k kā piens starp salnu un apmestu sniegotiem kokiem un kupenu mež iem kalna nogā zē . Vietā m sniega kupenas bija vairā k nekā metra augstumā .


Paveicā s, ka pirms mums taciņ u cauri sniega kupenā m ielika cita grupa, kas ar divā m automaš ī nā m bija ieradusies agrā k no Č eļ abinskas. Viņ i nokā pa mums pretī un brī dinā ja par sniega vē tru, kas sā kā s ceļ ā uz klints augš pusē , kas bija atvē rta visiem vē jiem. Mē s sagatavojā mies, cik labi varē jā m, pirms devā mies atklā tā vē ja kurumnik - akmeņ u š ķ embu kaudze, bet es patieš ā m nož ē loju, ka man nebija uzkrā ti kaž okā das cimdi - cimdi mani neglā ba no caururbjoš ā vē ja. Pū ta lejā vē jš , bija bail kā pt pā ri, paliekot tajā brī dī uz vienas kā jas. Č etri cilvē ki uzkā pa klintī.1198 m augsta kalna galā .

Lielā kā daļ a, tā pat kā es, apstā jā s uz plato klints pakā jē - tur vē l bija pā rdesmit metru augš ā . - Rokas jau zaudē ja jutī bu.

Mū su pē das pirms desmit minū tē m bija vietā m aizsegtas, bet bija jau agrā k, š ķ ietami vasarā , gā dī gie priekš teč i uzstā dī ti orientieri. Vē jš , lai arī ne tik stiprs, mū s pavadī ja arī pē c nolaiš anā s no pā rejas.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (16) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums