Jautājums o Belgoroda

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Jābrauc pie mammas ar dēlu (viņam 27 gadi, Ukrainas pilsonis) ar mašīnu no Ukrainas. Es esmu gr. Krievija, Ukraina izsniedza uzturēšanās atļauju. Kādi dokumenti nepieciešami, PCR tests?
Jābrauc pie mammas ar dēlu (viņam 27 gadi, Ukrainas pilsonis) ar mašīnu no Ukrainas. Es esmu gr. Krievija, Ukraina izsniedza uzturēšanās atļauju. Kādi dokumenti nepieciešami, PCR tests?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2021-06-053 gadā atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар ollennka
Pirms atgriešanās pilsonības valstī krieviem neko nevajag. PCR jau tiek nodots pēc ierašanās.
аватар Apyatka
Vai jūs dodaties uz Krieviju un jūsu māte ir Krievijas pilsone? Nav gluži skaidrs.
Ja tā, tad:
Jums ir jāaizpilda veidlapa, lai saņemtu sabiedriskos pakalpojumus. Ja jums tur nav biroja, varat reģistrēties, izmantojot vienkāršotu versiju. Uz robežas šīs anketas tiek pārbaudītas, tāpēc labāk tās izdrukāt. Ierodoties mājās, jūs veicat testu 3 dienu laikā, pēc tam otro pārbaudi 5 dienu laikā, bet ne agrāk kā dienu pēc pirmās. Un augšupielādējiet tos sabiedriskajos pakalpojumos.
Dēlam nepieciešams radniecības apliecinājums ar vecmāmiņu un Krievijas Federācijas pilsoņa pases kopija.
Pierādījums par radniecību ir viņa dzimšanas apliecība un jūsu dzimšanas apliecības kopija. Jums ir nepieciešamas arī jūsu vai jūsu mātes laulības apliecību kopijas, ja dzimšanas apliecībās ir atšķirīgi vārdi.
Tas ir, ir jābūt izsekojamai ķēdei - Ivanova dzemdēja Ivanovu, un viņa apprecējās un kļuva par Petrovu, dzemdēja dēlu Petrovu.
Dokumentu kopijas nav jāapliecina notariāli vai jātulko krievu valodā.
Pārbaude Ukrainas pilsonim, šķērsojot sauszemes robežu, nav nepieciešama.
Auto arī vajag
аватар Apyatka
Mašīnai vajag arī dokumentus, bet es to nesaprotu.
аватар Apyatka
Pretējā virzienā, tas ir, Ukrainā jums ir nepieciešams PCR tests, kas nav vecāks par 72 stundām, un jūsu dēlam vai nu ir tāds pats tests, vai arī ielieciet Vdoma aplikāciju savā telefonā un veiciet testu mājās.
Krievijā testi ir lētāki)
аватар Apyatka
Proi ieceļošana Krievijā sāka pieprasīt pārbaudes. Paturiet to prātā vai meklējiet informāciju tuvāk ceļojumam. Viss mainās ļoti ātri
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Belgoroda
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl