Zhemchuzhina Belokurikhi 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Belokurikhas pērle ir sanatorijas-kūrorta komplekss, kas uzbūvēts atbilstoši visiem mūsdienu kvalitātes standartiem. Draudzīgs augsti profesionāls kolektīvs, ērta atrašanās vieta, jaunbūve - celta un atvērta 2017. gadā, 4 zvaigžņu viesnīcu komplekss, jaunākās medicīnas un diagnostikas iespējas, restorāns un burvīgs skats uz kalniem un kūrorta apskates objektiem.Vairāk →
аватар ksycha9191
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija brauciens uz š o sanatoriju, un es visu nemieros, nu kā mans Barsiks te bū s bez manis. Gan jau kaimiņ š solī ja pieskatī t, bet tas nav tas. Cik es biju priecī gs, kad uzzinā ju, ka mā jdzī vnieki š ajā kū rortā ir atļ auti. … Tomēr ▾ Bija brauciens uz š o sanatoriju, un es visu nemieros, nu kā mans Barsiks te bū s bez manis. Gan jau kaimiņ š solī ja pieskatī t, bet tas nav tas. Cik es biju priecī gs, kad uzzinā ju, ka mā jdzī vnieki š ajā kū rortā ir atļ auti. Mans Barsiks ir laipns un tī rs kaķ is, paņ ē mu lī dzi nepiecieš amā s apliecī bas, tā pē c sanatorijā no viņ a nebija nekā du problē mu, un man un viņ am bija mierī gi un labi, ka bijā m kopā . Paldies, ka rū pē jaties par mū su un mū su mā jdzī vnieku veselī bu.
аватар id434106452
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es š eit labi pavadī ju laiku un saņ ē mu labu ā rstē š anu. Man ir problē mas ar kuņ ģ a-zarnu traktu, tā pē c esmu biež s sanatoriju apmeklē tā js. Es devos uz Belokurikhas pē rli pē c nejauš ī bas principa, un tagad es zinu, ka jū s varat nā kt š eit, atpū sties un ā rstē ties. … Tomēr ▾ Es š eit labi pavadī ju laiku un saņ ē mu labu ā rstē š anu. Man ir problē mas ar kuņ ģ a-zarnu traktu, tā pē c esmu biež s sanatoriju apmeklē tā js. Es devos uz Belokurikhas pē rli pē c nejauš ī bas principa, un tagad es zinu, ka jū s varat nā kt š eit, atpū sties un ā rstē ties. Cenas ir normā las. Numurā ir gaisa kondicionē tā js, moderns plakanā ekrā na televizors ar satelī ta kanā liem, ledusskapis, tē jkanna, drē bju skapis, rakstā mgalds un privā ta vannas istaba ar duš u. Vispā r gluž i kā forš ā viesnī cā . Turklā t ļ oti efektī va ir arī ā rstē š ana ar jaunā kajā m medicī nas iekā rtā m.
аватар id341537071
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju kopā ar bē rnu uz elpoš anas sistē mas programmu, viņ am ir astma. Gaiss tur tikai dziedina! Pē c mū su smacī gā s Maskavas - neelpojiet. Un viņ a pati atpū tā s, un bē rns jutā s labā k. Bijā m pā ris ekskursijā s - kā da daba! Pati sanatorija ir jauna, darbinieki pieklā jī gi, cieņ pilni, ar prieku atpū tā s. … Tomēr ▾ Biju kopā ar bē rnu uz elpoš anas sistē mas programmu, viņ am ir astma. Gaiss tur tikai dziedina! Pē c mū su smacī gā s Maskavas - neelpojiet. Un viņ a pati atpū tā s, un bē rns jutā s labā k. Bijā m pā ris ekskursijā s - kā da daba! Pati sanatorija ir jauna, darbinieki pieklā jī gi, cieņ pilni, ar prieku atpū tā s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums belokurihi
‹ Viesnīca Zhemchuzhina Belokurikhi 4*
Atrakcijas
Kireevo ezers
Novērtējums 10.0
Krievija, Altaja
Daba

Жемчужина Белокурихи – это санаторно-курортный комплекс, построенный с учетом всех современных стандартов качества. Дружный высокопрофессиональный коллектив, удобное месторасположение, новое здание – 2017 года постройки и открытия, гостиничный комплекс 4 звезды, новейшая лечебно-диагностическая база, ресторан и зачаровывающий вид на горы и достопримечательности курорта.

Atrašanās vieta 60 км от аэропорта Горно-Алтайск.
Viesnīcā

На территории комплекса работает ресторан «Жемчужина Белокурихи» с авторским меню. Гостей ждут и в Лобби-баре/

Есть современный конференц-зал и комната для переговоров.

Парковка. WI-FI на всей территории комплекса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Новая и современная лечебная- диагностическая база для оздоровления гостей. Spa-капсула, грязевые аппликации, минеральные ванны, тренажерный зал.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В санатории 40 комфортных номеров.

Istabās

ЖК ТВ, WI-FI, холодильник, вода, посуда, чайник, сейф, телефон, фен, гипоаллергенные матрацы, туалетные принадлежности.

Adrese Белокуриха, Славского 49
Tālruņi: 8-800-250-37-33
Tīmekļa vietne: Zhemchuzhina Belokurikhi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.