Jautājums o Belgrada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Jautājums par iepirkšanos Serbijā (Belgradā) un Melnkalnē
Sveiki! Lūdzu, pastāstiet man, kur ir labākā vieta, kur iepirkties Melnkalnē un Serbijā (Belgradā)? Kādas ir cenas lietām? Kādus iepirkšanās centrus jūs ieteiktu? Un kā viņiem ir ar beznodokļu reģistrāciju?Vai Kijevā ir būtiska cenu atšķirība ar līdzīgām lietām?
Paldies)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2010-06-2714 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар elenako
Pirms pāris gadiem Melnkalnē taksometru nebija.
Belgradā iela, uz kuras atrodas veikali 8 km garumā.
аватар Stanka
Belgradā, Kneza Mihajlova ielā, tur ir pārstāvēti gandrīz visi pasaules zīmoli, kā jau jebkurā pasaules galvaspilsētā, cenas ir tādas pašas kā visur citur, ir vietējie ražotāji, tie ir interesantāki un lētāki.
Iesaku paskatīties uz apaviem, "Dienvidslāvi" jau kopš VUGD laikiem ir slaveni ar labu un lētu apavu ražošanu. Beznodokļu ir, bet tikai lielajos tirdzniecības centros.
Melnkalnē iepirkties ir grūtāk, ja runa nav par suvenīriem, taču var atrast itāļu zemo cenu veikalus, kur par smieklīgām cenām tiek pārdoti dizaineru apģērbi no pagātnes kolekcijām (tas ir Bārā un Kotorā). Budvā un Herceg Novi ir tikai suvenīri, pārējais ir ķīniešu-turku apģērbs.
Beznodokļu .. diez vai kāds Melnkalnē dzirdēja, kas tas ir! )))
аватар matilda.68
Belgradā ir daudz indiešu drēbju... Tīra kokvilna.. Piemēram, kleita maksā 2000 dināru (20 eiro), ir dārgāki.. Kurpes no 1000 līdz 5000 dināriem (ļoti pieklājīgi) ... A daudz čehu lietu ... nopirku kārtīgu peldkostīmu par 1000 dināriem (10 eiro) .... Ir arī peldkostīmi (tikai super par 5000 dināriem) .. Suvenīrus labāk ņemt līdzi Savas upes krastmalā (lētāk ) .. Bet Kalemadganā izvēle liela (bet dārgāk) ... Ēdiens kafejnīcās (restorānos ) lēti...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Belgrada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl