Jautājums o Rumānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
84 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai Slanic-Moldova raktuvēs ir iespējams atgūties no alerģijas pret ziedēšanu?
Vai Slanic-Moldova raktuvēs ir iespējams atgūties no alerģijas pret ziedēšanu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2015-07-279 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар lazy_person
Es nedomāju, ka to var izārstēt. Jaunākajos gados, no 18 līdz 50 gadiem, viņš cieta no alerģijām (šķaudīja 10 reizes, niezēja acis, ausis utt.). Tas vienmēr sākas maijā un beidzas jūlijā. Mēģināja dažādus līdzekļus, viss bez rezultātiem. Tuvāk 55 gadu vecumam alerģija sāka vājināties, un līdz 60 gadu vecumam tā pazuda ...
аватар lazy_person
Esmu pārliecināts, ka, atrodoties pašā šahtā, jūs jutīsities lieliski. Jūs nejutīsit nekādas alerģijas pazīmes. Bet, nonākot virspusē, viss tiks atjaunots, tāpat kā pirms raktuves. Pēc darbības rakstura lidoju ar lidmašīnu...gaisā, augstumā, jutos lieliski, pēc nolaišanās pēc pusstundas jau atkal bija alerģija. Tāpēc es domāju, ka ar mīnām tā ir krāpniecība!
аватар Pachok
Ko saka ārsts?
Savā dzīvē esmu redzējis tikai divas efektīvas metodes, kā tikt galā ar alerģiju pret sezonālo ziedēšanu - lietot antihistamīna līdzekļus (bet tas nav izārstēt) un badošanos 2-3 dienas, tiklīdz alerģija sākas. Manu kolēģi izglāba bads, bet tas atkārtojās gadu no gada. Tie. Arī par dziedināšanu nebija ne miņas.
Lasīju, ka šobrīd labus rezultātus uzrāda specifiskā imūnterapija – ārstēšana ar nelielām alergēna devām. jau pilnībā izmantots ārzemēs.
Un raktuves... Šahtā būs labi. Nav ziedu!
аватар sent2008
Mans radinieks un darba kolēģis cieš no šīs slimības. Pēc viņu domām, jāveic alerģiskie testi, labāk tos veikt rudenī, būs precīzi zināms, kas izraisa alerģiju. Tad ārsts, pamatojoties uz pārbaužu rezultātiem, izrakstīs zāļu grupu, kas jālieto pēc noteiktas shēmas no februāra līdz martam, pirmajā zāļu lietošanas sezonā alerģija noritēs vieglā formā, pēc gada tās izpausmes var vairs nebūt, bet apmeklēt alergologu, un viņš , ja nepieciešams, izrakstīs, atcels zāles, mainīs to ievadīšanas shēmu būs nepieciešams katru gadu.
аватар Apyatka
Alerģiju, tāpat kā daudzas hroniskas slimības, nevar izārstēt. Jūs varat doties uz remisiju. Remisija ir simptomu trūkums. Tas ir, cilvēks nejūt slimību, lai gan predispozīcija saglabājas.
Mīnas ir lielisks līdzeklis, bet tas jādara regulāri, tad tas ļoti palīdz.
Tagad Ukrainā plaši tiek izmantota specifiska imūnterapija, kas pāris gadu laikā alerģiju pārvērš stabilā remisijā. Tās var būt injekcijas, pilieni vai dražejas.
Alerģijas var būt pārtika, ziedputekšņi (zāļu un koku ziedēšanas laikā) un mājsaimniecība (putekļi, vilna, spalvas, pelējums, veļas pulveri utt.) SIT tiek veikta tikai uz ziedputekšņiem un mājsaimniecības. Spriežot pēc mīnu jautājuma, jums ir tieši tā.
Pārtikas alerģijas neārstē - izvairās no alergēniem + simptomātiska ārstēšana.
Alerģijas veidu var noteikt ar ādas testu (aukstajā sezonā) vai analīžu (visu gadu) palīdzību.
To visu, gan izmeklēšanu, gan ārstēšanu, var veikt Alergologa medicīnas centrā Kijevā. 56 Kharkivskoe Shosse St. Tālruņi: 567-34-97, 593-34-95, 095-456-96-99
аватар lazy_person
Blēdis! Jebkuras injekcijas un zāles ietekmē ķermeni vēl sliktāk nekā pati alerģija. Tātad jūs vienkārši šķaudījāt un skrāpējāt, jūs pat sākat izjust baudu no tā, kad esat pieraduši pie tā, bet pēc zāļu lietošanas jūs kļūstat miegains, letarģisks ... nevis pats.
аватар sent2008
“Pats šķaudīju un skrāpēju” varbūt prieka pēc – kā savādāk domā kāds, kurš piedzīvojis, teiksim, Kvinkes tūsku, bet ar anafilaktisku šoku joki ir slikti. Miegainību izraisa ķēniņa zirņu laika antihistamīni, mūsdienu zālēm nav tādas blakusparādības. Ar veselību nevar cerēt, ka tā pāries pati no sevis, jādodas pie ārstiem, svarīgi ir atrast augsti profesionālu speciālistu un ievērot visus viņa norādījumus.
аватар kolyan_cat
Sāls raktuves neārstē alerģiju. Tikai desensibilizācija (specifiska imūnterapija). Bet atkal 20% cilvēku tas nedod rezultātu, jo. Lai nostiprinātu efektu, jūsu alergēna ziedēšanas periodā ir jāatstāj uz vietām, kur tā nav.
аватар Apyatka
Šķaudīšana un skrāpēšana ir ļoti apšaubāms prieks)
Miegainību izraisa pirmās paaudzes antihistamīna līdzekļi. Tos lieto alerģiju ārstēšanā tagad, bet akūtos apstākļos.
Un pateikt "krāpnieks", nemaz nenojaušot, par ko jūs runājat, tas ir tāpat kā teikt: "Es nelasīju, bet es nosodu")
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rumānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl