Escalade 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
2.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Pansionāts Escalade atrodas netālu no Kansel funikuliera, blakus viesnīcai Miruna 4 * un piedāvā ļoti labus apmešanās apstākļus. Attālums līdz pacēlājiem: 80 mVairāk →
аватар Larin1234
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es vē los jums, dā rgie lasī tā ji, pastā stī t savu pā rskatu par Escalade viesnī cu Poiana Brasov (Rumā nija). No 2011. gada 4. janvā ra lī dz 14. janvā rim atpū tā s kopā ar ģ imeni un draugiem viesnī cā Escalade Hotel Poiana Brasov, Rumā nijā , ar interneta starpniecī bu atrada viesnī cu, uzrakstī ja viņ iem vē stuli, ka man vajag istabu ar divā m istabā m, internetu, ar baseinu un sauna, brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Es vē los jums, dā rgie lasī tā ji, pastā stī t savu pā rskatu par Escalade viesnī cu Poiana Brasov (Rumā nija).
No 2011. gada 4. janvā ra lī dz 14. janvā rim atpū tā s kopā ar ģ imeni un draugiem viesnī cā Escalade Hotel Poiana Brasov, Rumā nijā , ar interneta starpniecī bu atrada viesnī cu, uzrakstī ja viņ iem vē stuli, ka man vajag istabu ar divā m istabā m, internetu, ar baseinu un sauna, brokastis un vakariņ as. Viņ i atbildē ja, ka viņ iem viss ir. Pē c tam samaksā ju viņ iem priekš apmaksu un rezervē ju istabiņ u.
Viesnī ca faktiski ir 3 *, nevis 4 *, kā saka daž ā s ceļ ojumu aģ entū ru vietnē s.
Viesnī cā ieradā mies 2011. gada 4. janvā rī , izrā dī jā s, ka patiesī bā viesnī cā nav baseina un pirts, ir internets, nav vakariņ u (ja gribi uz restorā nu). 7. janvā rī mū su bē rni atklā ja, ka elektroniskā istabas atslē ga (karte) der visiem viesnī cas numuriņ iem, t. i. mū su draugu istabas atslē ga atvē ra durvis uz mū su istabu un viena mū su drauga istabu, un attiecī gi mū su karte atver un aizver visas durvis no mū su draugu istabā m. Uzreiz pē c tam viņ i sā ka pā rbaudī t somas ar naudu, izrā dī jā s, ka mū su draugi no somā m pazaudē ja 150 eiro, t. i. somā bija vairā k naudas, bet pietrū ka tikai 150 eiro, no kā secinā jā m, ka kā ds no darbiniekiem naudu nozadzis.
Mū su stā vā tieš i pretī telpas durvī m, kurā tika nozagta nauda, ​ ​ bija droš ī bas kamera. Bet, kā izrā dī jā s, neviena no kamerā m nedarbojas.
Vispā r jau no 7. janvā ra atpū ta š ajā viesnī cā bija sabojā ta.
Lū dzā m reģ istratū rā izsaukt policiju, mums atbildē ja, ka policija atrodas 200 metrus no mums un ja gribam turp doties, protams saprot, ka mē s neprotam rumā ņ u valodu, un bū s grū ti sazinā ties ar policija.
Varam secinā t: rumā ņ i nekautrē jas melot, ja nepiecieš ams piesaistī t klientus (pats viesnī cas ī paš nieks rakstī ja, ka viesnī cā ir baseins, bet patiesī bā izrā dī jā s, ka baseina nav), viens no darbiniekiem viesnī ca zog no numuriem, numuri tieš ā m nav pasargā ti no sveš u cilvē ku iekļ ū š anas, pat naktī tavā istabā var ienā kt jebkurš viesnī cas apmeklē tā js, kuram ir sava numura karte (atslē ga). Istabas durvis nemaz nevar aizvē rt, jo. tas ir bezjē dzī gi, ikviens, kas uzturas viesnī cā , var iekļ ū t jū su numurā , izmantojot savu karti.
Padomi visiem krieviski runā još ajiem apiet Escalade viesnī cu Poiana Brasov ir pilna ar citā m viesnī cā m.


iemiesojums VIKULIA2013
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат Эскаладе расположен недалеко от фуникулера Канзель, по соседству с отелем Мируна 4* и предлагает очень хорошие условия для размещения. Расстояние до подъемников: 80 м

Viesnīcā

ресторан, сауна, детская игровая площадка, конференц-зал, автостоянка, Интернет.

Telpu apraksts

21 двухместных номеров, 8 апартаментов.

Istabās

душевая кабина, телефон, кабельное телевидение, мини-бар.

FAQ