Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Olgaolga153
Mēs ar vīru iesakņojāmies Sputnik-V. Manam vīram 7 dienas pēc otrās devas bija milzīgi zilumi uz kājām. Draugam bija līdzīga situācija, tāpēc nav šaubu, ka "atzīmes" ir tieši saistītas ar vakcināciju. Jūtos viss kārtībā.
Pazīstamam pārim (40+) gandrīz pirms gada bija Covid. Vīram ir viegla forma, sievai ir mērena smaguma pakāpe. Pēc sešiem mēnešiem viņi pilnībā iesakņojās. Un nesen atkal saslimu. Slimība pāriet viens pret vienu tāpat kā pirmo reizi.
Apkārt ir daudz slimu cilvēku: gan vakcinēti, gan nevakcinēti. Oktobrī vien paziņu lokā gājuši bojā 2 cilvēki. Vai viņi bija vakcinēti, es nezinu.
аватар Iren48
Paldies visiem par informāciju.
TC klusē :(
аватар Olgaolga153
"Un TS klusē :("
Tātad viņš droši vien iesakņojās otrajā kārtā.
аватар dusik1981
Tiem, kuri nav vakcinēti, bet ceļo uz ārzemēm Ukrainas valdība ir grozījusi Rezolūciju №1236, lai parādītu, ka robežsargs aktivizējis aplikāciju "Mājas" Pretējā gadījumā Ukrainas pilsoņi tiks nosūtīti uz 14 dienu novērošanu, un ārzemniekiem tiks liegta ieceļošana uz Ukrainas teritoriju.
Lai reģistrētos lietojumprogrammā "Sākums" vai oficiālajā portālā, jums ir jānorāda šāda informācija:
personas uzvārds, vārds, uzvārds (ja tāds ir);
sērijas un/vai pases numurs;
noteikta ar īpašu pašizolācijas vietu;
saziņas līdzekļi (tālruņa numurs);
72 stundu laikā līdz iepriekš minētajiem datiem, papildus PCR vai antigēna testa rezultāts, kas veikts pārbaudītajās Ukrainas Veselības ministrijas laboratorijās. Ja kāds no testiem uzrāda negatīvu rezultātu, "Home" lietošanu var noņemt. Pozitīva rezultāta gadījumā jārīkojas
аватар dusik1981
atbilstoši izstrādātajiem ieteikumiem, proti, zvaniet savam ģimenes ārstam.
Tajā pašā laikā, ja kāda iemesla dēļ persona pēc robežas šķērsošanas neizturēja pārbaudi, pēc 72 stundām aplikācija tiek deaktivizēta un informācija tiek automātiski nosūtīta tiesībsargājošajām iestādēm, kuras turpinās veikt izlases veida pašpārbaudi. izolācija.
Noteiktās izmaiņas stājas spēkā no lēmuma oficiālās publicēšanas brīža. "
аватар dusik1981
Kas attiecas uz Grieķiju, un atsauces, vai drīzāk "Darbības ". Grieķi oficiāli neatzīst, savukārt pieteikumu "Action ", es domāju, ka iemesls nav jāpaskaidro, kāpēc (kurš ir ļoti ieinteresēts rakstīt privāti). Kas attiecas uz papīra sertifikātiem, tas viss ir atkarīgs no maiņas vadītāja.
Nu vēl mazliet jaunumi, 22.10.21 CMU jāizvērtē un jāapstiprina, kam vajadzīga trešā potes deva, tad kādas ir kontrindikācijas pret vakcināciju (tad katrs ārsts nevarēs noteikt kontrindikācijas).
Un gaidām izmaiņas no Veselības ministrijas attiecībā uz izmaiņām vakcinācijas kalendārā (es arī domāju, ka nav jāpaskaidro kāpēc)
аватар Apyatka
Interesanti, kā ar tiem, kas nāk no Krievijas un Indijas? Pagaidām viņiem nav atļauts noņemt 14 dienu izolāciju ar jebkādiem testiem.
аватар dusik1981
Krievijas Federācijai vēl neņemiet maiņu
аватар dusik1981
Gaidām, ko adoptēsim rīt un kad stāsies spēkā
аватар hanno4ka
Indija it kā atveras tūrismam, tur ir ļoti augsts vakcinācijas procents un iekļuva to valstu sarakstā, kuras drīkst uz Bali, kopā ar Ķīnu (mūs tur negaida :(((
аватар dusik1981
Indija čarteriem atvērta 15. oktobrī tūres vīzām, ja nekas nemainīsies "individuāli " varēs apmeklēt no 15. novembra. Kas attiecas uz Ukrainu un Indiju, kur ir info, lai interesētos saite uz oficiālo avotu.
аватар dusik1981
https://www.eoiukraine.gov.in/resumptio-of-tourist-visa.php
Šeit ir oficiālā informācija par ceļošanu uz Indiju. Jums tikai rūpīgi jāpārdomā, vai, atgriežoties, vēlaties doties pašizolācijā
аватар Apyatka
Vakcinētajiem nav nekādas pašizolācijas, lai no kurienes viņi nāktu.
Es pieņēmu mikroshēmu un mierīgi guļu) Izplatiet Wi-Fi)
аватар dusik1981
tāpēc, protams, galvenais ir izsaukt kaimiņu, lai viņš ir labākais wifi)))
аватар Sergey_7979
Varbūt kādu interesē:
Malta ir aizliegusi ieceļot Ukrainas pilsoņiem neatkarīgi no tā, vai viņiem ir vakcinācijas sertifikāts vai negatīvs tests.
Tas ir vēl viens apstiprinājums tam, ka vakcinācija bezmaksas ceļošanai pa pasauli ir ilūzija.
Galvenais, kam ir kāda krāsu zona, kurš kārto statistiku
аватар Sergey_7979
Varbūt kādu interesē:
paziņas atgriežoties no Turcijas nolēma testu nekārtot, bet doties pašizolācijā (ir ārštata darbinieki, joprojām strādā no mājām attālināti).
Tātad mūsdienu pašizolācijas noteikumos ir paredzēts viens jauninājums, kuru dusik1981 neuzskatīja:
Tagad persona drīkst atstāt pašizolācijas vietu ne vairāk kā 2 stundas dienā (ieskaitot atbilstošo taimeri VDOMA aplikācijā), bet ne tālāk kā 1 km.
Tas ir, no tā izriet, ka, ja cilvēks ir inficēts un slēpj simptomus, tad katru dienu 2 stundas cilvēks var droši doties ārā (uz veikaliem, citām iestādēm) un inficēt citus.
Tā nav pašizolācija, tā ir rupjības!
аватар klichko
Es arī ziņošu. Visi vakcinēti, neviens nesaslima TTT!
Interesanta statistika par slimiem darbiniekiem pie piegādātāja. Vairāk nekā 30 cilvēki saslima. Daļēji vakcinēts, viss vieglā formā. Nevakcinēts smagi, 4 cilvēki slimnīcā. Tas jau sāka šaubīties par vakcināciju, bet fakts ir uz sejas
аватар klichko
Un, starp citu, sertifikātus pērk daudzi, kas ir iepazinušies ar vakcinācijas prasībām darbā. Viņi to atved uz Dia, viss ir tīrs. Mūsu skarbā realitāte
аватар Slav_na
Izlasīju apmēram 2 stundas "staigājot" - es smuki, cienījamie redaktori!
draudzene, 2 pilsonības, Moldova un Izraēla, lidoja uz Telavivu ar visām pārbaudēm - piedodiet, bet FSU. 14 dienas vienatnē istabā, ēdiens uz galda, kas aizsprosto durvis, tur tukša paplāte. Ir WiFi un TV. viss, lai oroche, pieaugušā veidā
аватар nataha33
Norma par iziešanu ārā pašizolācijas laikā uz noteiktu laiku bija agrāk. Cilvēkiem kaut kā jāiegādājas pārtika, medikamenti, ne visi var atļauties pasūtīt internetā. Bet šajā gadījumā runa ir par "iespējams inficētajiem", kuri atgriezušies no ārzemēm. Vai jūs nebaidāties no patiešām inficētajiem, kuri nav spiesti instalēt aplikāciju un nekontrolē savu uzturēšanos pārpildītās vietās? Ir labi, ja slims cilvēks uzliek masku un ātri aizbrauca uz tuvāko aptieku vai veikalu. Bet ir tādi, kas ar apstiprinātu Covid...
аватар dusik1981
Shchob bulo viss pieaugušā veidā, tikai vajadzēja vadīt virs galvas nometni
аватар Andrey111
"Es arī ziņošu. Visi ir vakcinēti, neviens nav saslimis, mmm!"
Pretējs variants. Divi vakcinēti, divi nevakcinēti. Tagad visi slimo, un slimība visiem ir vienāda. Man kaut kas šķiet, ka visa šī vakcinācija ir viltojums pasaules mērogā, gūstot superpeļņu no farmācijas korporācijām.
аватар klichko
Man kaut kas šķiet, ka visa šī vakcinācija ir viltojums pasaules mērogā,
=========
Tā domā puse cilvēces. Mēs varam tikai minēt, un maz ticams, ka mēs uzzināsim patiesību. Bet slimība ir pārāk mēma, lai visu pārvērstu laupījumā
Arī mani daudz kas mulsina un es pat domāju par vakcinācijas sekām. Bet rodas jautājums, kāpēc viņi sāka ar zelta miljarda iznīcināšanu, nevis nosacītajiem melnajiem .... tā otozh)
аватар dusik1981
Kas attiecas uz kovidu un tur, man tur kādreiz bija rakstīts kaut kāds zvērests. Bet šis ... bet tīkla plašumos es sastapos ar Zaporožjes apgabala slimnīcas ārsta saziņu ar pretvasku visu, ko es necitēšu
Un ko tu saki? Vai tiešām? Es jums sniegšu vēl šokējošāku informāciju. Mēs visi mirsim. Nepiesprādzēsim mašīnā drošības jostas. Tas ir mūsu valsts tradīcijās. Galu galā sprādzes iet bojā autoavārijās. Mēs sevi vispār ne no kā nepasargāsim, jo ​​neviens nav nemirstīgs. Es nezinu, kā jums paskaidrot, ka jūsu frāze pēc tās formālās loģikas patiesībā ir mežonīgs malds, kuru jūs mēģināt attaisnot un attaisnot Ukrainas slimnīcās notiekošo. Atvainojos, ja tev nav arguments, ka vakcinācija samazinās 10 reizes
аватар dusik1981
iespēja nomirt no Covid. Uz Ukrainas varas iestāžu un gudru cilvēku ar tiesībām un brīvībām sirdsapziņas ir simtiem tūkstošu infekciju dienā un desmitiem tūkstošu nāves gadījumu, no kuriem būtu bijis iespējams izvairīties.
Brīvības cienītāji ar saviem uzskatiem un prasībām pēc nemirstības garantijas, un ja nē, tad neduršos. Jā, tu aizrijies ar savu brīvību, nepotējies, vienkārši esi laipns, paliec mājās un nebāzies slimnīcā, kad saslimsti un sāc aizrīties 2. nedēļā. Jūs lūgsiet, dakter, dodiet man vairāk skābekļa! Un viņa vairs nav. Līgumi par skābekļa piegādi tiek lauzti, jo pēdējā patēriņš valstī pēdējā mēneša laikā pieaudzis desmitiem, varbūt simtiem reižu. Skābekļa koncentratori neatrisina problēmu, tie palīdz ne pašiem smagākajiem pacientiem. Vietējā administrācija nožēloja naudu dārgajai skābekļa stacijai, tās vairāk vajadzīgas kādam citam. Slimnīcā ir tikai viens jauns augstas kvalitātes ventilators, kas piemērots kritiski slimiem pacientiem.
аватар dusik1981
Vēl viens labs, bet vecs un kuru katru brīdi apstāsies. Ir arī citi, principā var izmantot, kad pārējie ir aizņemti. Nav pietiekami daudz medmāsu, pavadoņu, un smagi slimu pacientu aprūpe ir sarežģīta. Un dziļajiem cilvēkiem, kuri ir dzirdējuši daudz homie tirgū un guru vietnē YouTube / Facebook, ir savs autoritatīvs viedoklis par vakcināciju. Un vecāki, vecāka gadagājuma cilvēki un veci cilvēki, hroniski slimi cilvēki, kuriem vispirms bija vajadzīga vakcīna, tika atrunāti. Nenāciet pats uz slimnīcu un neņemiet līdzi vecākus. Esi atbildīgs par savu idiotisko viedokli un savu rīcību. Nelūdz: dakter, glāb mani! Netaupīsim, jo ​​veselības aprūpes sistēma ir kritiski nesagatavota saslimstības maksimumam, no vārda vispār. Paldies saviem deviņdesmit pieciem ceturkšņa elkiem un sev. Gads bija izniekots. Ārsti, akūtu stāvokļu speciālisti, to saprata ilgu laiku, bet neviens viņus neklausīja. Katram savs viedoklis un brīvība. Maskas zem deguna, ballītes, pote ir ļauna. Ēd tagad.
аватар dusik1981
Un ej, pastāsti par kosmosa kuģiem un kosmosu un to, ka es esmu "dakteris un nedrīkstu rakstīt tādus vārdus", bet esmu jums parādā šo un to. Es tev neko neesmu parādā, ja tu neesi parādā sev, tuviniekiem, apkārtējiem cilvēkiem, kurus inficē no labās un kreisās puses. Un kaut kā savādi tu kļūsti pazemīgs un saproti patiesību ar skābekļa masku uz sejas. Un satraukts, neadekvāts un zils pie tvertņu pārslēgšanas ar skābekli, ja tehniķis skābeklī žāvās pāris minūtes. (UN NEVIENS nav vakcinēts starp desmitiem no skābekļa atkarīgu pacientu ar infekciju.)
Jebkurā gadījumā es pārtraucu piedalīties šajā diskusijā. Ne tikai gudrs, bet vienkārši ne idiots - pietiekami.
Kas attiecas uz mani, vīrietis sniedza labu atbildi
аватар Apyatka
Man ir viens jautājums, atvainojiet. Tagad internetā ir daudz šādu rakstu. Par smagi slimajiem, mirstošajiem, par skābekļa trūkumu slimnīcās un par "nevienu reanimācijā vakcinēto". Tātad jautājums - ja Ukrainā ir miljoniem viltotu izziņu, tad kāpēc reanimācijā nav tādu pacientu ar viltotām izziņām? Kāpēc tomēr nav neviena vakcinēta? Vai arī viņi pirms nāves atzīstas, ka sertifikāts ir nopirkts?
аватар dusik1981
Apjatka
Vispār šis nav raksts, ko es komentēju FB. Kas attiecas uz slimnīcā iegādātajiem sertifikātiem, tad šķiet, ka strādājat medicīnas jomā, un kas vainas ar 7 pacientiem ar tādiem sertifikātiem un kā viņi atzinās un kas tagad ir slimnīcā, kur tos pārdeva? Acīmredzot tev ir laba "pašizolācija" :)))
аватар mishatour
...dusik1981, pilnībā piekrītu tev. Es nezinu, par kādu vakcīnu mēs runājam, bet, neiedziļinoties detaļās ... Vakcinācija ir vienīgais veids, kā uzvarēt "koronu" Izraēla ir uzņēmusies "izmēģinājuma cūciņas" lomu fizer un rezultāti runā paši par sevi....Šodien izraēlieši tiek vakcinēti trešo reizi (pusgadu pēc otrās vakcinācijas). 60% iedzīvotāju ir vakcinējušies, un, ja pirms mēneša bija 10 tūkstoši pacientu dienā, tad šodien ir 1 tūkstotis. Bija 800 smagi slimu pacientu,šodien 300. Jā,pieredze rāda,ka pēc pusgada strauji samazinās antivielas...tā apbraucām 3.apli....Man liekas,ka ebreji nav tie stulbākie cilvēki .... Iesaku lasīt un sekot Izraēlas statistikai nevis lasīt šausmu stāstus ....
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl