Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Scurra-2
Un esam 2h no Turcijas. Ar sertifikātiem nepietiek, bet ir. Ikviens pārbauda "diy vdom" uzstādīšanu. Mums ir tikai sertifikāts. Viņi pat to neieskatījās. Tikai klātbūtne. Es nepamanīju nekādas rindas uz PCR Borispilī.
аватар lena.sult
Kas zina, pēc otrās vakcinācijas jāpaiet 14 dienām vai arī ir nozīme, kad izsniedz sertifikātu? Par ceļojumu uz Turciju. Ceļojumu aģents saka, lai katram gadījumam veic testu))
аватар Scurra-2
Izziņas saņēmām 18 dienas pēc otrās devas. Viņi veica PCR gan sev, gan "varbūt", bet viņi to neuzrādīja. Es jau rakstīju, aiz ļaunuma.
аватар Slav_na
Un kurš no mums bija pirmais, kas šeit iesakņojās?
аватар nataha33
Lena.sult, cik atceros, uz Turciju ir derīgs vakcinācijas sertifikāts, ja kopš otrās potes ir pagājušas 14 un vairāk dienas.
аватар nataha33
YaSlavnaYa,
— Un kurš no mums pirmais šeit iesakņojās?
Vai vēlaties uzraudzīt, vai visi izdzīvoja? ))))))
аватар Scurra-2
Bet es domāju, ka, ja mēs neasiņojam pēc atpūtas, kur viss ir kā šķīvji visiem, tad vakcinācija droši vien darbojas! Nav nekādu ierobežojumu, par ko runāt. Maskas tikai tirdzniecības centros.
аватар Slav_na
nataha33,
jā, pieskarieties jaunajiem ragiem)))
un ja nopietni, tad šodien Viber man teica, ka valdība ir pagarinājusi karantīnas un ārkārtas režīmu Ukrainā līdz 1.oktobrim. Tika pieņemts atbilstošs lēmums saistībā ar hospitalizāciju skaita pieaugumu ar Covid-19 valstī =
un šajā sakarā nez kā jūtas vakcinētie - piemēram, aizsargātāki?
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
Īpaši man ir "normāls lidojums", to pašu var teikt par manu komunikācijas vidi.
Un mazajās Pfizer pilsētās, piemēram, Matroskin Gutalin, ir masveidā noteiktas grupas, kas atsakās no Pfizer un pārceļas uz Koronovaku.
Par to, kā jūtas vakcinācijas, ja Moršinā ir paziņas, tur gribētu pajautāt, viņiem ir vairāk kā 60% no vakcinētajiem. Un nav neviena saslimšanas gadījuma uz 08. 08.21.
аватар Slav_na
tas mani priecē!
аватар dusik1981
lai gan saskaņā ar jaunāko aptauju Lockdown ir liela pilsēta
аватар klichko
Kāds tur pārākums? Nemelo, viss tiek kontrolēts. Parastā jau normāla režīma pagarināšana. Nu mazliet pāri tūkstotim dienā aprit, tāpēc pavasarī tas iekrita 26
Mana meita Koronavaku injicēja staigājot tīri, par ko viņa saņēma ne tikai no manis. Temps 3 dienas pāri 38, drudzis, vājums. Un Moderno izdala pa labi un pa kreisi (patstāvīgi bērni) Turpinu nodarboties ar aģitāciju, tagad pārliecināju vēl divus šaubīgos
Vakcinācijas rādītāji strauji pieaug. Kijeva un reģions ir čempioni, kas ir loģiski. Esmu egoistiski priecīgs un ceru, ka rudenī mūs neslēgs https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/vaccination/ukraine/
аватар nataha33
YaSlavnaYa,
"Interesanti, kā jūtas vakcinētie – drošāk, piemēram?"
Ja godīgi, pēc vakcinācijām man tiešām bija kaut kāda drošības sajūta no morālā viedokļa. Es kļuvu daudz mazāk uztraucies par saviem vecākiem pēc tam, kad viņi saņēma otro vakcīnas devu.
Šodien pirmo reizi kopš pandēmijas sākuma mēs devāmies uz kinoteātri un pēc tam uz restorānu. ))) Lēnām atgriežamies sabiedrībā, lai gan pie distancēšanās noteikuma jau esmu pieradusi un man patīk.
Cik ļoti būsim fiziski pasargāti ar vakcināciju, to redzēsim nākamā viļņa laikā, taču pastāvīgā nemiera sajūta ir pārgājusi.
аватар klichko
nataha33, tas viss ir īstenībā. Un patīkama relaksācija arī pēc 1. injekcijas, un sociopātei man patīk distance. Lai gan mēs esam gājuši uz restorāniem kopš to atvēršanas. Tur viss ir izdomāts savādāk nekā tajos pašos tirgos
Ja Kijevai izdosies iešpricēt pusi no tā vismaz vienu devu pirms viļņa, nebūs tādas alvas kā pavasarī un vēl jo vairāk, kā kaimiņu galvaspilsētā. Vakcinācija darbojas, un tas ir pierādīts fakts. Ir pienācis laiks iemācīties aprēķināt riskus
аватар klichko
Man ir tendence pagarināt 2. vakcinācijas datumu. Vēl neesmu izlēmis, cik daudz. Un vai viņi brauc vzashey tieši pēc 28 dienām. Kādi ir viedokļi? https://news.liga.net/world/news/sravnenie-effektivnosti-vaktsin-ot-pfizer-i-moderna-protiv-d elty-issledovanie-iz-katara
аватар nataha33
klichko, kurš tevi brauks uz otro devu? ))) Ja pats nesteigsies un neparakstīsies, tad vispār paliksi bez injekcijas.
Uz intervāla pagarināšanas rēķina starp devām - tas ir jūsu ziņā. Mans viedoklis ir tāds, ka jums ir nepieciešams laiks, lai saņemtu otro devu vismaz 2 nedēļas pirms nākamā viļņa sākuma.
аватар klichko
nataha33, to dāmu rokudzelžos nevilks. Bet viņi var atteikties no atbildības par 2. līdzīgu vakcināciju. Piemēram, ņemiet to, ko viņi dod. Moderna šim gadam pieteikumus vairs nepieņem, bet iesaka gaidīt līdz 2 mēnešiem. Boom domā)
"2 nedēļas pirms nākamā viļņa sākuma" Kas zina, kad tas aptvers. Līdz mums
laimīgs kapitālais remonts
аватар veritasana
lena.sult ... nu ģimenes ārste teica lai nāku pēc izziņas pēc 14 CD pēc 2. potes..atnācu..un printeris tur nestrādā..vēl jāiet ..
аватар Pachok
Made Koronavak piektdien, 13.
аватар moy_contakt
Pačoks ES nav atzīts par kroni (vismaz pagaidām). Lieta ir darīt to, kas nav atpazīts. Lai gan PVO iesaka atpazīt tās veidu, līdz šim šī vakcīna nav pievienojusies to sarakstam.
аватар dusik1981
Izlasiet, ko raksta EMA, un pēc tam apstipriniet. Nav nekā par atzīšanu vai neatzīšanu, ir vakcīnu saraksts un katra valsts pati izlemj, ko atpazīt. Tā pati Austrija atzīst Koronovaku par tur atpazīstamo, var lasīt šeit https://www.austria.info/ru/uslugi-cifry-if-kty/aktualnaya-informaciya-v-svyazi-s-koronavirusom /pravila-vezda -v -avstriyu
аватар dusik1981
Bet tajā redzamajā kartē var redzēt, kura valsts ar kādiem noteikumiem piedāvā ierakstu https://tripadvisor.mfa.gov.ua/?location=at
аватар Pachok
moy_contakt Jā, nevis man, lai ieietu, bet sev :) Es nopietni izpētīju visu, ko var atrast dažādās vakcīnās, un nolēmu, ka man ir jāpotējas ar Coronavak. Lai iebrauktu citās valstīs, man nav nekas pretī veikt PCR.
аватар klichko
Pačok, es saprotu un pat apstiprinu. Drošākā un paredzamākā vakcīna. Un delta slāpē vienlīdzīgi ar pārējiem. Pati aizmuguriski iepazinās ar niansēm un kļuva domīga. Bet deficīta likums un nīkuļojošo Rietumu piemērs savu darbu ir paveikuši, redzēsim, kāds būs darījums. Un jautājums par eiro uzņemšanu Sinovakam jau ir darba kārtībā
аватар klichko
nataha33, tev bija taisnība par "indiešu problēmām". SMS nenāca, un 2. šāviens pēc grafika svētdien. Es izgāju cauri visiem punktiem, Modern tikai 2. devai, un tad pie 2 punktiem, nav nekāda rekorda. Un vairāk Modern neienāca Ukrainā. Viņi zvanīja uz piezīmē norādīto tālruņa numuru, rīt gaida Saksaganskogo puskedē. Domas atlikt vairs neapmeklē, jo difsit) Lai gan šie ebreji skaitīja 27 dienas nevis 28. Varbūt tavējiem arī jābrauc augšā?
аватар klichko
Injicēja ar draugu 2. devu. Tas panāca naktī. Man ir liels pietūkums injekcijas vietā, apsārtums, stipras sāpes rokā un galvassāpes. Draugs apgūlās ar pilnu buķeti (temps, drudzis, sāpes, nespēks, pat klepus). Šodien mans draugs ir gurķis, man ir pārpalikumi. Nepatīkama blēņa, īpaši pēc neuzkrītošas ​​1. injekcijas
Nākamajā dienā var paņemt sertifikātu, arī Veselībā viss spīd. Bet pats galvenais, darbība darbojas un pat it kā ceļā. Jājaunina, izmantojot Google, nevis lietotnes apgaismojumu)
аватар veritasana
klichko, es arī nevaru redzēt sertifikātu Action (neatjaunināt), pēc brīvdienām jums jāiet pie terapeita pēc papīra.
аватар veritasana
Pachok , tas ir labi .. šķiet, ka ir 200%.. tas ir coronavac kods .. 2 čipi .. viss gāja labi....@@@@@
аватар dusik1981
Dārgie draugi, jūs esat nopietni lasījuši par sertifikātu "Darbības ", ja tā, tad jums nerastos jautājumi par to, vai redzat sertifikātu vai nē, jo līdz šim beta versija, pēc brīvdienām plāno pāriet uz normālu, bet pēc svētkiem tas tāds. .. Tātad, kamēr papīrs ir ticamāks.
аватар nataha33
klichko, prieks par tevi, ka esi jau pilnībā vakcinējies! Arī mans dēls un vīrs vakar saņēma otro Moderna devu, un manam dēlam kopš vakardienas vakara ir drudzis. Bet nekā, kamēr atšāva, un tad jau redzēs, cik efektīva būs vakcinācija. ;)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl