Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Sergey_7979
Nez kāpēc nešaubos, ka šāds likums tiks pieņemts:
https://censor.net/be/news/3253594/v_kabmine_predlagayut_osvobodit_proizvoditeleyi_vaktsin _ot_kakoyilibo_otvetstvennosti_za_posledstviya
аватар Sergey_7979
Iepriekšējo ziņu kontekstā es domāju:
Mūsdienu vakcīnas nemaz nav vakcīnas, bet gan kaut kas radīts steigā, lai mazinātu paniku visā pasaulē. Īstas vakcīnas, kas reāli iedarbojas, var izveidot aptuveni 3-5 gadu laikā, kad tiek veikta rūpīga izpēte, indikācijas un kontrindikācijas noteiktai cilvēku vecuma grupai katram konkrētajam preratam.
аватар Sergey_7979
Kurš gan vēl nav ticējis, ka karantīna Ukrainā var ilgt 10+ gadus:
https://censor.net/be/news/3254437/poroshenko_o_sryve_vaktsinatsii_ot_covid19_esli_vy_popy taetes_zaregistrirovatsya_v_d_v_luchshem_sluchae
Veiksim vienkāršus aprēķinus:
Katru dienu Ukrainā tiek vakcinēti vidēji 10 000 cilvēku, un pat tad, ja vakcinācijas centri strādā visu gadu bez brīvdienas, katru gadu tiek vakcinēti 3,6 miljoni cilvēku. Tas nozīmē, ka Ukrainā ir vajadzīgi 11 gadi, lai vakcinētu 40 miljonus cilvēku! Un šī ir tikai pirmā injekcija! Vēl viena injekcija - līdzīgi termini.
Vienīgā cerība, manuprāt, ir vakcinācija ASV. ASV prezidenta Baidena mērķis ir līdz maija beigām vakcinēt visus ASV iedzīvotājus (300+ miljonus cilvēku!) ar American Moderna vakcīnu un 4.jūlijā svinēt Neatkarības dienu bez maskām un karantīnas ierobežojumiem.
Ja šis plāns darbosies un ASV vairs nebūs vajadzīgas jaunas vakcīnas devas, ražotājs pāries uz jauniem tirgiem (ES un citām valstīm), kas palielinās Ukrainā nopērkamo vakcīnu skaitu.
аватар Slav_na
un mūsējie, mūsējie - pirks? 40 miljoni devu nav ne mārciņa rozīņu
аватар Sergey_7979
Ja neizstiepīsi naudu "lielai celtniecībai / lielai restaurācijai / 2028. gada Jaunatnes olimpiādei / lidojumam kosmosā" un līdzīgiem projektiem
аватар Sergey_7979
Kurš domā:
atgriežoties pēc īsa atvaļinājuma ārzemēs (7-10 dienas), arī Ukrainas pilsoņiem būs jāveic PCR tests ne vēlāk kā 48 stundu laikā vai jāveic šāds tests lidostā pēc ierašanās:
https://censor.net/be/news/3254984/vezjayuschie_v_stranu_grajdane_teper_obyazany_predostav it_negativnyyi_ptsrtest_stepanov/sortby/tree/order/asc/page/1#comment_75910 100

?
аватар moy_contakt
Tātad, ja jūs ierodaties no PCR sarkanās zonas, un tāpēc jums tas ir jāveic vai jāiziet uz 14 dienām. Labi, ka lidostā jau strādā laboratorijas. Tas, protams, ir papildu sitiens par naudu, bet pie velna. Kad jūlijā atgriezāmies no Ēģiptes un viņš atradās sarkanajā zonā, Kijevā veicām testu DNS laboratorijā. Bija joki ar Dia (programmu), bet kaut kā izdzīvojām un ja kas, tad atkal izdzīvosim.
аватар dusik1981
Sergejs_7979
Kabineta rezolūcijas vai pārbaude vai pašizolācija ir cilvēka izvēle. Un nav svarīgi, pie kuras zonas valsts pieder.
аватар moy_contakt
Nu, manuprāt, jūs mūs ne ar ko nepārsteigsit un neapbēdināsit ... Un es neredzu nekādu traģēdiju (izņemot papildu izmaksas). Bija daudz sarkano valstu un brūces, un pēc ierašanās bija jāveic pārbaude. Tagad šī procedūra būs obligāta. Ikviens var derēt par pašdarījumu, un nav svarīgi, vai jūs nokārtojat pārbaudi vai nē. Kad nokārto testu, tad laboratorijā saki, ka tevi vajag izņemt no diy. Un, kad laboratorijā ir gatavs rezultāts, viņi to nosūta paši, un, kad programma tiek atjaunināta, pati dia informē, ka izolācija ir beigusies. Un, ja agrāk ierodoties bija valstis, no kurām varēja iztikt bez pārbaudes, tad tagad šī procedūra būs obligāta.
аватар dusik1981
moy_contakt cilvēkam ir izvēle, vai kārtot testu vai iet uz izolāciju, un tajā pašā laikā cilvēktiesības izmantot.
аватар Sergey_7979
Un ja cilvēks (Ukrainas pilsonis) nedod izziņu par negatīvu testu un atsakās veikt PCR testu, šķērsojot robežu, atsaucoties uz Ukrainas konstitūcijas 33.pantu - ko tad?
аватар dusik1981
Sergejs_7979
personai nav aizliegts šķērsot valsts robežu, bet viņam ir izvēle vai 48 nokārtot pārbaudi, vai iestatīt "Action" un doties pašizolācijā. Jūsu minētais raksts to nepārkāpj, ir problēmas ar brīvu pārvietošanos, bet ir arī strīdīgas. lasiet 2021. gada 22. marta REZOLŪCIJU. № 230, proti, "Ukrainas pilsoņi, kuriem ir negatīvs rezultāts COVID-19 pārbaudē ar polimerāzes ķēdes reakciju, kas veikta ne vairāk kā 48 stundas pirms valsts robežas šķērsošanas " "" Ukrainas pilsonis, subjekts uz robežas pašizolāciju, Jums jāinstalē un jāaktivizē sistēmas "Mājas" mobilā aplikācija (turpmāk - mobilā aplikācija). Ja nav iespējams instalēt mobilo aplikāciju, Ukrainas pilsonis tiek pakļauts uzraudzībai. "; "
аватар dusik1981
33. pants. Ikvienam, kurš likumīgi atrodas Ukrainas teritorijā, tiek garantēta pārvietošanās brīvība, brīva dzīvesvietas izvēle, tiesības brīvi atstāt Ukrainas teritoriju, izņemot likumā noteiktos ierobežojumus.
te ir runa par konstitūciju un likumiem, un tad mēs lasām UKRAINAS LIKUMU Par iedzīvotāju aizsardzību no infekcijas slimībām.
Visi jautājumi nerodas. Pareizāk būtu Rezolūciju tulkot likumā, bet valstij patīk morālais BDSM.
аватар moy_contakt
dusik1981, es neteicu, ka cilvēkiem nav izvēles. Pirmajā reizē, kad izmantojām šo izvēli, testu veicām tikai mēs ar vīru ar bērniem (toreiz nezinājām, ka bērni var būt bez pārbaudes, nezinu kā ir tagad, bet tad ,bērni diy man bija reģistrēti,bet viņi tur netika izlikti un līdz ar to,viņiem nebija kustību ierobežojumi,atšķirībā no manis.Un ja es taisītu testu un tas būtu negatīvs,tad mani noņemtu no diy un bez bērnu ēdināšanas
Bet otro reizi jau veicām testus visiem, lai izņemtu tos no diy, lai nebūtu karantīnā uz 14 dienām. Taču ceļojumā bija tikai pieaugušie.
аватар moy_contakt
Sergejs_7979 par jūsu jautājumu. Secinājumu par negatīvo PCR nevajadzētu dot cilvēkam pašam, bet rezultātu akreditēta laboratorija pārsūta uz īpašu vietu, kur pēc datu sinhronizācijas tiek saņemti dati par izņemšanu no dia. Par sapratni. Manam vīram jau bija negatīvs PCR uz rokām, bet laboratorija pieļāva kļūdu viņa tālrunī, un viņi nevarēja to izņemt no diy, jo robots to dara, pārbaudot datus, bet tie nesakrita. Vīrs devās uz veikalu, pēc 5 minūtēm mājās jau bija policijas brigāde ar jautājumu, kur ir tāds un tāds, kā viņš pārkāpj pašizolāciju. Ierodoties, vīrs parādīja dokus kopā ar PCR, taču viņi teica, ka, kamēr programma viņu nav noņēmusi, viņi nekādā veidā nevar palīdzēt ......
аватар nataha33
moy_contakt, cik es saprotu, saskaņā ar jaunajiem noteikumiem Ukrainas pilsonis var veikt PCR testu 48 stundas pirms ierašanās Ukrainā. Un tad nevajadzēs reģistrēties Dia. Tie. Es varu veikt testu, piemēram, Turcijā un iesniegt to mūsu robežsargiem. Ir taču jautājums kādā formā - tikai izdrukātā vai var būt elektroniskā formā... Domāju, ka mūsu tūristi tuvākajā laikā atteiksies. ;)
аватар Sergey_7979
dusik1981:
tēze "Ukrainas pilsonim nevar atņemt tiesības jebkurā brīdī atgriezties Ukrainā " tas pats Ukrainas konstitūcijas 33.pants tevi nemaz netraucē?
Ņemiet vērā, ka 33.pantam nav papildu nosacījumu, ierobežojumu, pielikumu, ti, nav apstākļu, kas nevarētu atgriezties Ukrainas teritorijā Ukrainas pilsonim. Bet negatīva PCR testa klātbūtne (veikta ne vēlāk kā 48 stundas pirms robežas šķērsošanas) vai prasība veikt PCR testu lidostā pirms robežas šķērsošanas - tas ir ierobežojošs faktors ...
аватар dusik1981
Sergejs_7979
Pārlasi vēlreiz 33.pantu un paskaties frāzi "izņemot likumā noteiktos ierobežojumus". Ja kāds konstitucionālists pieteiksies šai lietai, būs interesanti redzēt efektīvo daļu. Jo atgriezties ir aizliegts. ja cilvēks nevēlas veikt PCR testu, viņš atgriezīsies valstī, bet ir spiests doties pašizolācijā, teikts dekrētā.
аватар Sergey_7979
Frāze "izņemot likumā noteiktos ierobežojumus" pieder pie 33.panta pirmās daļas, proti, "Ikvienam, kurš likumīgi atrodas Ukrainas teritorijā, tiek garantēta pārvietošanās brīvība, brīva dzīvesvietas izvēle, tiesības brīvi atstāt Ukrainas teritoriju. Ukraina."
33.panta otrajā daļā "Ukrainas pilsonim nedrīkst atņemt tiesības atgriezties Ukrainā jebkurā laikā" nav nekādu nosacījumu vai precizējumu.
аватар dusik1981
Sergejs_7979 un kārtējo reizi cilvēkam nav aizliegts atgriezties Ukrainā, valstī viņam jāievēro Rezolūcijas prasības.
Ja Jums ir juridiskā izglītība, uzrādiet pierādījumus, kur ir pārkāpts rezolūcijas ar izlīgumu 33.pants, norādot rezolūcijas punktus un punktus ar argumentiem un komentāriem.
аватар moy_contakt
nataha33 Es noteikti neliktu testu ārpus Ukrainas teritorijas, ja ir iespēja kārtot mājās. Iedomājieties PCR pozitīvu variantu, un jūs, piemēram, atrodaties Turcijā. Tas ir viss, viņi tevi nelaidīs lidmašīnā .... Kas un kā ar tevi notiks tālāk, ir daudz iespēju.
Sergej_7979 mēs varam ilgi viens otram kaut ko pierādīt, bet, kad runa ir, tad tici, kurš ko pārkāpj utt... Neviens neklausīsies, kad tu tajā visā iedziļināsies, cilvēki stāv aiz barjeras un neviens nevienu nelaiž ārā.... Tur var ilgi dusmoties mēģinot lejuplādēt tiesības (bija no mūsu lidmašīnas kas paslēpa telefonu, it kā nebija kur likt diy, nu viņi tika izņemti malā un atsevišķā aizsardzībā.Spriežot pēc tā, ka vēlāk redzējām šos cilvēkus aiz bagāžas ķeršanas, tad telefoni tika atrasti.
аватар nataha33
moy_contakt, tev taisnība, tiešām labāk testu taisīt mājās, par pozitīvu PCR variantu ārzemēs nedomāju. Es atceros, ka kādreiz rakstījāt detalizētus norādījumus par tēmu "Darbība mājās", bet tagad es to nevaru atrast. Lūdzu, atkārtojiet vismaz divus vārdus. Vai mēs varam lejupielādēt šo programmu un pieteikties pirms ceļojuma uz ārzemēm? Vai ir labāk ielādēt, ierodoties Ukrainā lidostā? Un cik daudz laika tiek dots, lai apstiprinātu ģeolokāciju dzīvesvietā? Paldies jau iepriekš!
аватар moy_contakt
nataha33 noteikti nevajag neko ielādēt iepriekš (bija diena, kad aplikācija nestrādāja un visi atbraukušie tūristi tika atbrīvoti mierīgi un bez pārbaudēm :). Pēc ierašanās pasažieri tiek savākti vienuviet un puiši militārajā formā visiem parāda un stāsta, kur un ko lejupielādēt. Viņi pārbauda aplikācijas pieejamību un nodod to pasu kontrolei, kur apzīmogo pasē un ieraksta visu atnākušo datus. Pēc tam tu izej ārā un tev ir 2 dienas, lai ierastos mājās. Visu šo laiku programma pastāvīgi atgādina, ka jums ir jāapstiprina ģeogrāfiskā atrašanās vieta, bet jūs tam nepievēršat uzmanību. Mans vīrs apstiprina ģeogrāfisko atrašanās vietu stundu pirms laika beigām, es tūlīt pēc ierašanās mājās. Šajās 2 dienās jūs joprojām varat droši doties tur, kur jums nepieciešams, veikt testu utt. Pēc tam tas jau ir problemātiski (iespējas ir, taču tikai tālruņa īpašnieks var apstiprināt savu ģeogrāfisko atrašanās vietu ar seju.)
аватар nataha33
moy_contakt, vēlreiz paldies par informāciju!
аватар Sergey_7979
Mans_kontakts,
tādi pazemojumi, pastāvīgi kontaktēties, nemitīgi fotografēties, nekāda atpūta nav vajadzīga. Es gaidīšu, kamēr PCR pēc manas atgriešanās Ukrainā tiks atcelts
аватар alla.neshcheretnaya
Sergej_7979, nu nezinu kā būtu ar lēkšanu, ja atbrauc no valsts, kas atrodas "sarkanajā zonā", tas laikam tomēr ir pamatoti.BET prasot pārbaudi ierodoties no valsts, kas nav "sarkanajā zonā" ir ĀRPRĀTS!! PRIEKŠROCĪBA!!!
аватар Sergey_7979
Interesanti, ka vakcinētajiem nav izņēmumu. Proti, par kaut kādām vakcinācijas pasēm obligātās PCR pārbaudes kontekstā, iebraucot valstī, nopietni netiek runāts.
аватар Sergey_7979
Nedaudz sirreālisma:
https://censor.net/ru/news/3255158/zelenskiyi_vvel_vremennyyyi_bezvizovyyi_rejim_dlya_turi stov_iz_kitaya
Vai tas ir, lai Ukrainā ievestu jaunus koronavīrusa celmus?
аватар moy_contakt
Sergejs_7979 gaidīt testu atcelšanu utt... Tā ir katra personīga lieta. Un uz "noniecināšanas" rēķina....Kad mani draugi un radi, kas dzīvo dažādās valstīs stāstīja, kā viņiem sokas ar karantīnu, tad ticiet man, ar mums viss ir kārtībā. Viņi ievieš karantīnu vai lokautu, un mēs mierīgi izejam pastaigāties, uz veikalu, strādāt.... Mana māsa dzīvo Berlīnē, meitas vīramāte Londonā.... Draugs Spānijā. Tur, lai tiktu uz veikalu, vajadzēja pasūtīt caurlaidi, bez tās naudas sods, arests utt. Un likumu jūs nesatricināsit. Un mēģiniet nemaksāt sodu. Visa šī morāle arī mani sanikno, bet diemžēl. Tā ir mūsu jaunā realitāte un kampaņa nākamajiem pāris gadiem....
аватар Igor_m
moy_contakt, pievienošu Itāliju (Milānu). Patiešām, tas viss rada sašutumu, taču tas nav ārprāts, bet gan skarba vajadzība liegt sev ceļot.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl