Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
nadezda2017, bet vai potes tilpumam jābūt atkarīgam no svara ??? Neesmu dzirdējis, ka citas potes tiktu ievadītas ņemot vērā svaru... Jā, un receptes .. ne visas ir piesaistītas ķermeņa svaram.
аватар nadezda2017
Lielākā daļa no mūsu lietojamajām zālēm ir paredzētas pieaugušam cilvēkam, kas sver + - 70 kg. Bet slimnīcas praksē daudzu slimību gadījumā ķermeņa svars joprojām ir svarīgs šķīdumu un zāļu dozēšanai. Nemaz nerunājot par zālēm bērniem, kur devu aprēķina uz kg bērna svara.
Es neredzu neko dīvainu, ka vakcīnas varētu pielāgot cilvēka svaram. Tomēr ķermeņa svars ir 40 kg un 120, tā ir ļoti liela atšķirība.
аватар dusik1981
nadezda2017 parādiet, kur zāļu anotācijās vairumā zāļu ir rakstīts cilvēka svara pārrēķins, katrai farmakoloģiskajai grupai. Es nezinu, kur jūs to lasījāt, bet tas, ko esmu uzzinājis par kaut ko citu, saka.
Un tie, kas neredz atšķirību vakcīnās, jūs vienkārši nezināt, kā ķermenis darbojas, ja jūs nezināt Google, kas ir T-palīgi, T-killers, T-supresori utt.
Un tad tu iznāc kā te viens vīrietis rakstīja, ka viņai vienalga kāda "nāve" tā "mirstība".
аватар nadezda2017
dusik1981, tā nav klasificēta informācija. Internets jums palīdzēs!
"The Lancet publicētajā rakstā teikts, ka, nosakot antibiotiku un citu pretmikrobu līdzekļu devas, jāņem vērā pacienta ķermeņa svars, lai palielinātu to iespējamo efektivitāti."
Šis ir tikai viens no citātiem. Jautājiet ārstiem, viņi jums to noteikti apstiprinās.
аватар mishatour
nadezda2017, man liekas, ka esi nokļuvis nevajadzīgos "mežonos". No prakses varu teikt, ka Pfizer pudeli sadala 5 porcijās, neņemot vērā svaru, augumu un dzimumu). Manā vidē (domāju, ka ne tikai maijā) svara starpība ir ap 30 kg, bet visiem izraksta 500 ml antibiotikas 3x dienā!!!! Jums nevajadzētu meklēt internetā kaut ko, kas reālajā dzīvē atrodas uz virsmas un ko ir pārbaudījuši eksperti.
аватар dusik1981
nadezda2017, "vajadzētu " tas nenozīmē, ka tā vajadzētu būt, tas ir tikai vienas personas viedoklis, nevis zāļu izstrādātāja vai īpašnieka viedoklis. Pat ja visas antibiotikas tiek skaitītas pēc ķermeņa svara, tās nav visas lauksaimniecības zāles.
Droši vien iešu parunāties ar sevi, jo "jau vairāk nekā gadu graužu zinātnes granītu ar latīņu garšu un farmakoloģijas smaržu". :)))
аватар nadezda2017
mishatour, es nebūtu uzkāpis savvaļā. Man tiešām bija un nav skaidrs, kāpēc tas pats Phizer vairs netiek dalīts piecās, bet sešās vai pat septiņās devās. Es nesāku strīdu par narkotikām. Un slimnīcu praksē patiešām zāļu devas tiek aprēķinātas ne tikai anestēzijas laikā.
dusik1981, ja sākšu rakstīt savā otrajā dzimtajā valodā, tad diez vai kaut ko sapratīsi. Tāpēc es vairs neatbildu uz jūsu komentāriem.
аватар mishatour
Mēs neesam eksperti un daudz ko nesaprotam. Lai visu saprastu, ir jāsaprot, kā vakcīna darbojas.
https://govextra.gov.il/ministery-of-health/covid19-vaccine-ru/covid19-vaccine-information-ru/
Es domāju, ka informācija ir paredzēta personai ar augstāko nemedicīnisko izglītību)). Izraēlā vienam pacientam kļūdas dēļ tika ievadīts viss flakons (5 devas). Pfizer teica, ka nekas liels nav. Kad viņi gribēja sadalīt pudeli 6 porcijās, Pfizer arī piekrita. Bet tajā pašā laikā tika paziņots, ka eksperiments tika veikts ar 1/5 pudeles un tas tiek uzskatīts par labāko variantu. Pfizer neveica eksperimentus ar grūtniecēm. Bet šodien vīruss ir "atjaunojies", ir nāves gadījumi grūtnieču vidū un Veselības ministrija iesaka grūtniecēm vakcinēties.Tā kā vakcīna ir jauna, operatīvo jautājumu rašanās ir neizbēgama. Galvenais, lai tas ir efektīvi un droši!!!
аватар Apyatka
nadezda2017, Ķermeņa svars tiek ņemts vērā tikai dažās zālēs - antibiotikas (ne visas), aktīvā ogle un vēl dažas, īpaši bērniem.. Bet pote netiek aprēķināta pēc svara.
аватар nadezda2017
Apjatka, mēs jau esam nolēmuši, ka nevajag tik dziļi iet nevajadzīgos džungļos.
Lai gan deva, pamatojoties uz ķermeņa svaru, nav tik reta.
Ķīmijterapija, hormonālā terapija, pediatrija....
Kas attiecas uz vakcīnu, man ir vairāk jautājumu nekā atbilžu. Tāpēc labprāt padalīšos ar savu devu ar tiem, kas tam bez ierunām tic!
аватар mishatour
Ir labi dalīties ar to, kas jums nav). Un, kad tā (vakcīna) parādās, tad nekopīgojiet to. Tu arī gribi atgriezties normālā dzīvē un tas tevi piespiedīs to darīt...Vai tev ir citas metodes epidēmijas pārvarēšanai??? Manā pilsētā šodien ir 17 smagi slimi pacienti, 6 ar mehānisko ventilāciju, vidējais vecums 50... Neviens no viņiem nebija vakcinēts!!!!. Ja tici, ka pēc 10-15 gadiem tev izaugs ragi un nagi....tad iesaku informācijas avotu sasmalcināt.
аватар Slav_na
šie 10-15 gadi vēl jānodzīvo...
аватар nadezda2017
Ir labi dalīties ar to, kas jums nav). Un, kad tā (vakcīna) parādās, tad nekopīgojiet to.
------------------------------
Mums ir ļoti lēns vakcinācijas temps. Taču mums ir ļoti maz cilvēku, kas to vēlas. Mani vecāki, piemēram, jau ir dalījušies. Viņi tika uzaicināti divas reizes. Mans nākamais pagrieziens. Ar prieku padalīšos!
Epidēmijas agrāk vai vēlāk beidzas. Tas pats "spānis". Cik viņa bija briesmīga, un cik dzīvību prasīja..... Tajā pašā laikā viņa pazuda vienā mirklī, bez jebkādas vakcinācijas. Pēc tam bija vairākas smagas gripas epidēmijas. Tas liecina, ka vīruss pastāvīgi mutē un ir ļoti, ļoti izturīgs.
Katru gadu daudzi cilvēki tiek vakcinēti pret gripu, pielipjot iekšā. Tāpat ir ar šo vakcīnu. Vīruss pastāvīgi mutē. Ir vajadzīga kaut kāda universāla vakcīna, varbūt kādreiz tas notiks.
аватар nadezda2017
Vai jums ir citas metodes epidēmijas pārvarēšanai???
------------------------
Noteikti viņi ir. Ķīnieši uzvarēja, diezgan ātri. Un ne tikai Ķīnā.
Patiesībā jau ir pagājis vairāk nekā gads. Varētu jau iemācīties ārstēt, nevis novest līdz nāvei.
аватар mishatour
Jā, ja visas valstis aizver uz pusgadu un pārtiku pievedīs līdz durvīm, tad vīruss pazudīs.Bet tad tā ir Ķīna, un visi pārējie nav Ķīna. Tāpēc "izmēģināsim uzvalku savai figūrai". Daudzas valstis nevar atļauties izsludināt karantīnu pat uz pāris dienām.Un Ķīnā tika pilināti grāvji un metinātas lieveņa durvis,lai cilvēki nevarētu kustēties....Kad viss sākās (pirms gada) pret maskām izturējās tāpat kā vakcīnas mūsdienās, un šeit daudzi iestājās pret masku nēsāšanu. Un šodien maska ​​ir mūsu garderobes neatņemama sastāvdaļa. Varbūt tas nav ļoti labs salīdzinājums, bet tas pats drīz notiks ar vakcīnu ... tas ir, visi ir vakcinēti. Domāju, ka par vakcīnas drošību mēs visi zinām vienādi, taču neuzticēšanās iestādēm, veselības aprūpes sistēmai un, visbeidzot, ārstam... liek cilvēkam šaubīties. Ja cilvēks atnāk no ārsta un izmet miskastē recepti ar uzrakstu .. "Jā, viņš aizgāja, es neindēšu sevi.. viņš neko nesaprot" Tāds cilvēks netiks vakcinēts priekšgalā.
аватар Sergey_7979
Šķiet, ka Eiropā kopumā un jo īpaši Ukrainā sākas koronavīrusa epidēmijas trešais vilnis. Un tas sākas, tāpat kā pirmais, ar slēpošanas kūrortiem (Vācijā, cik man zināms, šoziem tie vispār netika atvērti, un no mums strādāja visi Karpati, ieskaitot Bukovelu). Turklāt statistiku pasliktinās kārtējā garā nedēļas nogale (6.-8.marts), kad cilvēki ne tikai dosies tradicionālajos maršrutos Kijeva-Doma-Kijeva, bet arī daudzi, pievienojot dažas brīvdienas, dosies kaut kur atpūsties. . Īpaši manu paziņu lokā vairākas kompānijas brauca uz Ļvovu vai Odesu uz 3-5 dienām (Ļvovas apgabals vēl nav sarkanajā zonā). Tagad, saskaņā ar žanra likumiem, sagaidāms slimību statistikas kāpums pēc 15. marta, lai gan pat tagad skaitļi ir vairāk nekā 10 000 katru dienu (novembra sākuma līmenī - pēc rudens skolēnu brīvlaika un balsošanas pašvaldību vēlēšanās) .
Pēc tam - pakāpeniska Ukrainas reģionu pāreja pa vienam no oranžās zonas uz sarkano un kā sekas lokauna ieviešanai visā valstī
аватар Sergey_7979
Es turpinu.
Lockdown - aptur starppilsētu, starpreģionālo pasažieru apkalpošanu un pārvietošanos sabiedriskajā transportā uz caurlaidēm. Pēc maniem aprēķiniem, tas notiks marta trešajā dekādē-aprīļa pirmajā dekādē, lai gan iespējams, ka tas sakrīt ar pagājušā gada lokauta gadadienu - 19.03. Bloķēšana atkal ilgs aptuveni 1,5-2,0 mēnešus (vismaz līdz Lieldienu beigām), un pēc tam atkal, tāpat kā pagājušajā gadā, pakāpeniska pāreja uz adaptīvo karantīnu.
Vakcinācijai šeit diemžēl ir maza ietekme, jo tās cilvēku grupas, kuras tiek vakcinētas pirmajā vietā (ārsti, militārpersonas, policija, cilvēki 80+), ir mazāk mobilas, proti, pārvietojas pa Ukrainas teritoriju nelielos daudzumos un visaktīvākās. cilvēki (18-59 gadi) rindā uz vakcināciju tikai 2023.gada otrajā pusē
аватар Sergey_7979
Prātā ienāca traģiska doma.
Kāpēc visi mediji pagājušajā svētdienā vienbalsīgi kliedza, ka Dalailama ir vakcinēts, un pāvestam jāklusē par iespējamo vakcināciju, lai gan vecuma dēļ viņam vajadzētu būt pirmajam?
Atbilde slēpjas virspusē. Pāvests Francisks (hosē Marijas Bergolio pasaulē) pēc izglītības ir ķīmiķis un droši vien zina par vakcīnām, ko nezina cilvēki bez ķīmijas/farmakoloģiskās izglītības!
Turklāt pirms stāšanās Garīgajā seminārā viņš vairākus gadus strādāja pārtikas rūpniecībā ne tikai jebkur, bet gan pārtikas preču kontroles jomā, ko rada spēkā esošās sanitārās normas!
Tāpēc viņš, visticamāk, nesteidzas ar vakcināciju
аватар dusik1981
Sergejs_7979
Jūs droši vien, kā vienmēr, nedaudz aizstājat jēdzienu un nepētāt "paklājiņa daļu" (kā tas ir, rakstot par Kļičko). Arī šeit cilvēki popularizē vakcīnu un vēlas ar savu piemēru parādīt, ka Indijas vakcīna ir droša, pret "pretvakcīnām".
Kāpēc tad jūs nerakstījāt par Lielbritānijas vēstniecību, kas nodrošina līdzekļus mobilo komandu apmācībai un atbalstam utt.
Kas attiecas uz mani, vispirms ir jāizpēta "paklājiņa daļa", un tad jāraksta kaut kas ar vai bez pierādījumiem.
аватар Slav_na
Varbūt tavs tētis vienkārši ir alerģisks?
аватар dusik1981
Tas pats attiecas uz Romas bīskapu, Kristus vietnieku, apustuļu prinča pēcteci, ekumeniskās baznīcas virspriesteri, pāvestu, Itālijas primātu, Romas provinces arhibīskapu-metropolītu, Vatikāna Suverēns, Dieva kalpu kalps. , un viņa tiesības to parādīt vai ne. (vai viņš bija vakcinēts vai nē, es domāju, ka viņš bija vakcinēts, jo viņš apmeklēja Irāku)
аватар Sergey_7979
Dusik1981:
Vai jūs gribat teikt, ka Itālija un Vatikāns Irākai "Sarkanā zona", un pāvests bez vakcinācijas Itālijā vienkārši nelaidīs iekšā?
аватар Sergey_7979
* No Itālijas uz Irāku vienkārši neielaida?
аватар dusik1981
Sergejs_7979
gluži otrādi, vikāram atgriežoties bija jāiziet obligātā karantīna, bet viņš vadīja misi, ko apliecina raidījumi. Līdz ar to var secināt, ka viņš bija vakcinēts. Un reliģiskajā kopienā (katolicisms, vairāk uzticēšanās savam priesterim, konkrēti jautāja filatēlista biedram no Itālijas, viņus īpaši neinteresē, vai baznīcas galva ir vakcinēta, bet, ja vakcinēts vietējais priesteris, tas interesē visu sabiedrību )
аватар nadezda2017
38% jaunāko koronavīrusa upuru Izraēlā ir miruši pēc pilnīgas vakcinācijas.
Līdz šim no 3 387 340 izraēliešiem, kuri nedēļu pēc otrās vakcīnas devas kvalificējās zaļajām pasēm, 4 711 ir saslimuši ar koronavīrusu, no kuriem 3 804 bija asimptomātiski. 907 vakcinētie saslima ar simptomiem. No tiem 429 nonāca slimnīcās, 271 attīstījās smaga infekcijas forma, 99 pacienti nomira.
аватар mishatour
38% jaunāko koronavīrusa upuru Izraēlā nomira pēc pilnīgas vakcinācijas
Ceru, vai tu lasi, ko raksti??? No kura procenti??? No 10 cilvēkiem??? . Ja no 4 ml nomira 4 vakcinētie, tad tas ir .... 0,000000. Es jau ieteicu jums mainīt informācijas avotu. Jūs meklējat attaisnojumu savai rīcībai (nebūt vakcinētam) apšaubāmos avotos... Tās ir jūsu tiesības. Šodien varu ar pārliecību teikt, ka jūs maldāties!!! Teikšu vēl, izplatot šo nepatieso informāciju, jūs apdraudat daudzus cilvēkus.. Un lūk, kas patiesībā notiek Izraēlā.Inficēšanās līmenis (vīrusa vairošanās indekss, kas parāda, cik cilvēku vidēji ir viens inficētā persona to nodod tālāk) pašlaik ir 0,76. No 640 smagi slimiem pacientiem nav vakcinēts neviens.Pirms mēneša valstī bija 1300 smagi slimu pacientu. Valstī tiek atvērti restorāni, kinoteātri, skolas utt. Izraēlā jau ir vakcinēti ap 50% iedzīvotāju..un cilvēki atgriežas normālā dzīvē....Ir starp slimajiem un vakcinētajiem,BET šī ir viegla forma un vai nav simptomu..
аватар nadezda2017
mishatour, kāpēc tāds sašutums? Šie skaitļi ir tikai sasniegums, kas pierāda vakcīnas efektivitāti.100% efektivitāti neviens nesolīja.
Kas attiecas uz informācijas avotu, jūs, protams, zināt labāk.
Kas attiecas uz vakcināciju, katram ir tiesības uz savu viedokli. Nav brīnums, ka tas tika pasludināts par brīvprātīgu.Un tad laiks rādīs.
аватар mishatour
Viss ir kārtībā, tikai tulkojums nedaudz sagroza realitāti).
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl