Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар nadezda2017
........Jāpiebilst, ka ar Covid-19 saistītais (MVC) nav izplatīta bērnu slimība, taču dažiem bērniem pēc koronavīrusa infekcijas var parādīties Kavasaki slimībai līdzīgi klīniskie simptomi, turklāt slimība ir smaga ar sirds muskuļa iekaisuma pazīmes, koronāro artēriju aneirismu attīstība un citu orgānu un sistēmu bojājumi......
Izrādās, ka šis koronavīruss bērniem nav tik drošs.
Nav zināms, kādas sekas no tā var sagaidīt gan pieaugušajiem, gan bērniem.
аватар Sergey_7979
Pachok, disks1981:
Ar to es gribēju teikt, ka V. Kļičko savu personīgo sakaru dēļ cenšas iegūt Kijevas vakcīnas ASV.
Un tie, kas ir V. Kļičko slavenības (slavenības) - domāju, ka neviens nestrīdēsies
аватар dusik1981
Sergejs_7979,
un kas tur slikts. Cilvēks ne tikai rūpējas par savu statusu, bet arī kaut ko dara sava statusa dēļ. Kurš neļauj citām kopienām savienot "savus majestātiskos tautiešus"?
аватар Pachok
Sergejs_7979 ir atšķirība "slavenībai" un "pateicoties sakariem parastajiem cilvēkiem". Viņš visu dara pareizi, ja valdība nespēj (kur ir viņu "sakari", starp citu?), tad viņam pašam ir tiesības rūpēties par cilvēkiem, kas viņu ievēlēja par savu mēru un maksāt nodokļus pilsētas budžetā. . Intervijā izskanēja, ka domei jāpiekrīt pirkumam par pilsētas budžeta līdzekļiem. Es nesaskatu nekādas pretrunas. Tas ir kauns prezidentam un premjeram, bet ne Kļičko.
аватар mishatour
Visu cieņu Kļičko (kā sportistam) viņa teiktais ir tīrais "populisms".Pirmkārt, tāpēc, ka amerikāņu vakcīnu ražotāji neslēdz līgumus ar privātpersonām, ir nepieciešamas speciālas saldētavas uzglabāšanai (Pfeizer-70). ). Jā, un nevajadzētu pārvērtēt Kļičko autoritāti ... tas nav Kasiuss Klejs un nevis Pele. Nenopietns paziņojums, un nav jēgas to apspriest.
аватар Pachok
Netika izziņots ne vakcīnas ražotājs, ne nosaukums, tāpat kā ASV principā tur nebija minētas. Un "līgums ar privātpersonām" ir tīrā fantāzija, ja viss izdosies, pilsēta to nopirks. Vai tas ir nopietni vai nē, drīz kļūs skaidrs.
Jā, tas nav Kasijs Klejs, viņš nebija Vašingtonas mērs un viņam ir par vienu uzvaru mazāk nekā Kļičko un par 3 sakāvēm vairāk :)))
аватар mishatour
Kļičko: Kijeva iegādāsies 1 miljonu koronavīrusa vakcīnas devu no Amerikas un Eiropas uzņēmumiem
Pačo, tāds ir augšminētā raksta nosaukums. Cik saprotu, runa ir par amerikāņu kompānijām. Lai uz valsti ievestu zāles, vakcīnas ... parasti ir vajadzīga Veselības ministrijas atļauja. Lai gan tur var izmantot ... savienojumus.Līgumi ražotāji slēdz līgumus ar valstīm, kuras ir gatavas garantēt pareizu vakcīnas lietošanu un sabiedrība ir informēta par blakusparādībām. Vakcinācija visās valstīs ir valsts programma un nevajag taisīt par "glābēju" kādu, kurš par valsts naudu vēlas glābt izredzētos.
аватар Pachok
Nauda - no pilsētas budžeta, tas ir, Kijevas iedzīvotāji, lai glābtu Kijevas iedzīvotājus. Kijeva ir lielākā Ukrainas pilsēta, šeit ir visvairāk ārstu, skolotāju, ugunsdzēsēju u.c. Un lielākais cilvēku skaits no veselības riska grupām.
Ražotāji ir privāti uzņēmumi, ja jums ir informācija, ka viņiem ir tiesības pārdot vakcīnas tikai štatiem, lūdzu, norādiet uz pienācīgu avotu.
Veselības ministrijas atļauju sauc par reģistrāciju, tiek izsniegta Reģistrācijas apliecība. Tas nav īpaši grūti, domāju, ka pašreizējā situācijā neviens vienkārši neuzdrošinās aizkavēt sertifikāta izsniegšanu.
Bet, atkārtoju, pieņemt var jebko, bet laiks rādīs, vai tas bija populisms vai nē. Starp citu, vēlēšanas tikko pagājušas, Kļičko varētu atslābt par pāris, bet nez kāpēc nē.
аватар mishatour
11. janvārī Pfizer preses dienests paziņoja aģentūrai Interfax, ka 2021. gadā viņi piegādās ar BioNTech izstrādāto Covid-19 vakcīnu tikai saskaņā ar valsts līgumiem. Vienlaikus viņi norādīja, ka apsver iespēju pieteikties savas vakcīnas reģistrācijai Krievijas Federācijā.
https://www.interfax.ru/moscow/745380
аватар dusik1981
Vakcīnām ir sertifikācija, nevis reģistrācija. Ukrainā tas atbilst PVO parametriem. Un, ņemot vērā visus faktorus, visas pašreizējās vakcīnas nevarēja sertificēt līdz 26. janvārim, bet Augstākā Rada pieņēma likumu, lai vienkāršotu sertifikāciju un iekļautu Ukrainā lietojamo vakcīnu sarakstā. "Sputnik-V " ir aizliegumi iekļaut, tāpēc oficiāli, kamēr Krievijas vakcīnu Ukrainā nevar atļaut izmantot. Tas saistīts ar to, ka šobrīd Ukrainā pēc vienkāršotas kārtības var ievest Covid vakcīnas, izņemot Krievijas. Tātad, ja kādam uzņēmumam, uzņēmējam, kopienai vai vienkāršam cilvēkam ir līdzekļi, tas varēs ievest vakcīnu uz Ukrainu un, ja tā atbildīs visām prasībām, lai iegūtu sertifikātu. Tātad Kļičko var nopirkt un vairāk. Kas attiecas uz Kļičko kungu, izlasiet vienu no viņa intervijām amerikāņu medijiem, un tad kļūs skaidrs, kāpēc viņš tik ļoti uztraucas par vakcīnām.
аватар dusik1981
Nu, Šmigala kungs "valdības jautājumu dienās" teica, ka Ukrainai no COVAX februārī no Pfizer tiks nodrošinātas no 100 līdz 200 tūkstošiem devu.
аватар dusik1981
Šeit ir informācija par bezmaksas vakcināciju Ukrainā https://www.kmu.gov.ua/news/vakcinuvannya-lyudej-vid-covid-19-povinne-rozpochatis-u-lyutomu-pre myer-ministr
аватар Slav_na
mirklis humora...
аватар nadezda2017
Un es mīlu Singapūru! Ar aptuveni 6 miljoniem iedzīvotāju ir inficēti 59,5 tūkstoši. Nāves gadījumi 29.! Kopš augusta nav neviena nāves. Viņi ārstē un izvelk visus, un ir pietiekami daudz gultas, un ārsti, un ventilatori, un pareizie medikamenti un individuālie aizsardzības līdzekļi. Šāda spēcīga veselības aprūpe nebaidās no neviena vīrusa.
аватар nadezda2017
Varbūt es kaut ko nesaprotu, bet
1) Ir pagājis pārāk maz laika, lai runātu par vakcīnas efektivitāti.
2) 98,2% efektivitāte nāves novēršanā - kā tas ir?
Šobrīd Izraēlā mirstība no koronavīrusa (saskaņā ar statistiku) ir mazāka par 1%, aptuveni 0,8%.
Vakcinācija pieļauj 1,8% nāves gadījumu. Tie. vairāk nekā divas reizes.
3) un es vispār nesaprotu, kāpēc viņi vakcinē tos, kas jau ir slimi. Viņi, protams, viņiem izdara izņēmumu. Divu devu vietā pagatavojiet vienu. Cilvēki jau ir slimi, organisms ir novājināts, un ir antivielas.
Un visbeidzot, cik brīvprātīga ir jūsu vakcinācija?
аватар turkoloff
Viņi iegādāsies vakcīnas veidu, bet kur tās glabās? Kā tās tiks transportētas?
Tur nav nekā. Tā nebūs vakcīna, bet gan inde.
аватар dusik1981
turkoloff, un redzējāt temperatūras režīmu konkrētai vakcīnai? tikai vienam ražotājam temperatūra ir -70 C, citiem + 2 + 8 - un šis ir parasts ledusskapis, jebkurš medicīniskais termofurgons, ar tādām vakcīnām nebūs problēmu, un -70, līdz 60 tūkstošiem devu, nekādu problēmu uzglabāt Ukrainā , un tāda pote solās ne tik daudz izturēt aukstuma ķēdi, nekādu problēmu.
аватар turkoloff
Citu dienu es devos uz slimnīcu slimības dēļ. Tātad tur neviens netika uzņemts. Viņiem visu dienu nebija gaismas. Par ko tu runā? Nekāda režīma nebūs.
аватар mishatour
Pirmkārt, paldies, ka pievērsāt uzmanību "sausajai" statistikai.
1 Laiks ir pagājis ne TIK maz.(apmēram 1,5-2) mēneši. Pirmās vakcinācijas devas saņēma 60+, un šodien pacientu skaits šajā vecumā ir ievērojami samazinājies, vairāk slimo jaunieši 50-. Sākām vakcināciju ar aptuveni 1300 smagi slimiem pacientiem, šodien 814. Neviens no viņiem nav vakcinēts!!!
2. Vidējais mirstības rādītājs visa gada garumā ir ap 1%, bet līdz ar angļu celma parādīšanos mirstība ir gandrīz dubultojusies. Vakcinācija notika angļu celma izplatīšanās laikā. Skaitļi tiešām neatspoguļo realitāti.Daži uzskata mirstības procentus no pacientu skaita,citi no smagi slimiem pacientiem,un vēl citi no mirstības valstī....Vienīgais,ko varu teikt,ka katru vakaru pa TV slimnīcu direktori ziņo par slimajiem un starp viņiem nav neviena vakcinēta. Bija atsevišķi gadījumi.
аватар nadezda2017
Un man arī patika, bija saprotams, ka ar vienu flakonu vajadzētu pietikt 5 devām. Tagad viņi dalās ar 6 un pat ar septiņiem. Un nav svarīgi, kāds ir vakcinētā svars – 40 kg vai 120. Cerība ir, ka vīruss no visām šīm nejēdzībām, kas notiek apkārt, galu galā traks un pašiznīcināsies.
аватар dusik1981
turkoloff, neesi dzirdējis par ģeneratoriem? Tās atrodas slimnīcās, bet vai tās lieto, tas ir cits jautājums.
аватар dusik1981
nadezda2017 vakcīnu nerēķina pēc svara,tas ir zāles,kas izraisa imunitāti organismā.Kaut ko neatceros nevienu vakcīnu,kur anotācijā teikts par svara aprēķiniem. Jūs droši vien esat sajaukts ar narkotikām anestēzijai, kuras vairumā gadījumu ņem vērā svaru, bet tā ir cita saruna.
аватар mishatour
Tā arī vakcinē tos, kuri ir bijuši slimi.. Daudzi ir slimojuši bez simptomiem, nezinot, ka ir slimi. Nav obligātas vakcinācijas, bet viņi dod "burkānu")
аватар turkoloff
tātad pirmajā stāvā ir aptieka, un acīmredzot ledusskapī ir medikamenti. Es tur nedzirdēju ģeneratora troksni un nekur neredzēju gaismu. Jo, ja ir ģenerators, tad tas visticamāk kaut kur garāžā krāj putekļus.
vai mājas priekšnieks))
аватар turkoloff
Varbūt jums Kijevā ir viss un tas darbojas kā nākas, es nestrīdos. Mūsu slimnīcā es noteikti neriskētu vakcinēties.
аватар dusik1981
turkoloff, un kurš liedz oficiāli sazināties ar iestādi un jautāt par vakcīnu uzglabāšanu. Jums ir tādas tiesības, un tas, vai jūs tās izmantosit, ir cits jautājums.
аватар nadezda2017
dusik1981, bet, iespējams, tomēr ir atšķirība dabūt 1/5 no burbuļa vai 1/7. Tomēr kāds šīs devas aprēķināja. Varbūt tad pietiek ar 1/10.
аватар dusik1981
nadezda2017 ir atšķirība, bet tas ir aprēķināts pēc citiem rādītājiem, epidemioloģijas un imunoloģijas gaita pārstāstīt nevienu stundu es negribu, bet īsumā tā cipars vienmēr karājas 3-4 reizes, tad var samazināt, ja nepieciešams (šī ir izplatīta mārketinga prakse, to var ļoti skaidri pārbaudīt pēc iecienītākajām dezinfekcijas līdzekļu vadlīnijām, kad parādās konkurents, parasti koncentrācija un ekspozīcijas laiks tiek samazināts), tāpēc no 1 līdz 5 ir pieņemama prakse.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl