Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар dusik1981
Speciāli apskatīja medicīnas literatūru un pieauga plašsaziņas līdzekļi, un atkal iziet "Ak " TC sajaucot tikai divus vārdus "nāve " un "mirstība "
"Ķirurgs (X) ar feldšeri (C) ienāk operāciju zālē, feldšere velk cirvi.
(X) - Slims Petrovs, viņam amputēta kreisā roka!
(C) - Ķipa!
(X) - Slims Sidorovs, labās kājas amputācija!
(C) - Ķipa!
(X) - Slims Ivanovs, kreisās kājas amputācija!
(C) - Ķipa!
(X) - Es teicu, kājas!
(C) - Ķipa!
(X) - Es teicu pa kreisi!
(C) - Ķipa!
(X) - Es teicu Ivanovs !!
(C) - Ķipa!
šī ir ass, uz kuru transportlīdzeklis saņēma informāciju no turienes. Un kas ir "atliktās nāves vai dzīves" sindroms?Ikvienam ir tiesības lasīt jebkuru medicīnas psiholoģijas biļetenu. Un tad vēlreiz sakiet "eksperti"
аватар mishatour
. Piekrītu tiem, kuri uzskata, ka esam 3. pasaules kara dalībnieki. Daži mirst, daudzi ir ievainoti (atveseļojušies no slimībām) un neviens nezina, kādas var būt sekas .... Līdz šim esam izmantojuši aizsardzības taktiku ... maskas, 2 metri, higiēna ... Šodien mums ir uzbrukuma ierocis - VAKCĪNA!!!. Bez šiem ieročiem mēs nevaram uzvarēt... Jaunā ASV prezidenta pirmais dekrēts ir dekrēts par liela mēroga vakcināciju un obligātu masku nēsāšanu. Amerika par Trampa bezatbildību maksāja ar tūkstošiem dzīvību. Pfizer krasi samazina piegādes Eiropai, pārkāpj līgumus un glabā vakcīnu mājās. Vai jūs zināt, kas man pietrūkst šajā karā???? Politiķis!!! Tas, kurš atbild par morāli un disciplīnu.. Daudzi no mums krīt panikā, lasa dažādus "šausmu stāstus" un nodod tālāk... Kāpēc pirms 2 gadiem no infarkta vai insulta nenomira veseli cilvēki ??? Cilvēki negāja gulēt ar ideālu veselību un nepamodās sirds apstāšanās dēļ???.
аватар Slav_na
man "nāve" un "mirstība" ir kaut kur tuvumā ... laikam tāpēc, ka "nāve" man, būvinženierim, dzīvē nav īpaši izplatīta. un vārds "mirstība" man ir cilvēki, nevis statistika, piedodiet...
аватар mishatour
Vienkārši pirms 2 gadiem mums nebija "grēkāza" Jā, mums ir darīšana ar vīrusu, kas strauji izplatās un nogalina cilvēkus.... Bet ir "gaisma tuneļa galā" - vakcīna. Cilvēce ik pēc simts gadiem saskaras ar epidēmiju un vienmēr to uzvar. Ar katru epidēmiju tika izstrādāta vakcīna, lai apturētu pandēmiju. Es nesaprotu, kāpēc šoreiz mēs visi kļuvām par ārstiem un mums par visu ir savs viedoklis, un tas vienmēr nesakrīt ar speciālistu viedokli ar pasaules uzskatu. Un vai jūs zināt, kurš ir vainīgs? Es domāju, ka internets!!! Jā, VIŅŠ ļauj katram skaļi izteikt savu neprasmīgo viedokli, apliecinot to ar apšaubāmiem piemēriem .. draugu un radu kaimiņi. Mēs nevaram zināt, no kā nomira blakus ieejas vīrietis, kurš pirms mēneša bija slims ar "kroni", nevar zināt, no kā nomira pirms mēneša vakcinētā darbiniece !!! Kāpēc mēs nevaram??? Jo neviens vēl nezina!
аватар Kasja23
mishatour, un jūs tomēr esat optimists. Es neesmu tik optimistisks par Covid sekām.
Un es domāju, ka tiem, kas ir slimojuši, vajadzētu rūpīgi sekot līdzi savam stāvoklim, pamanīt vismazāko
izmaiņas, īpaši tās, kas saistītas ar asins analīzi. Insults un sirdslēkmes pēc saslimšanas ar Covid – tā jau ir diezgan izplatīta parādība.
Un es neesmu tik optimistisks par vakcīnām. Pharma ir viens no augstākajiem marginālajiem uzņēmumiem pēc naftas, zelta un narkotikām. Un vai jūs domājat, ka farmācijas uzņēmumi par prioritāti piešķir jūsu un manu veselību?
Pagaidīsim un skatīsimies, bet es īsti negribu injicēt ar maz izpētītu vakcīnu, kas nedod nekādu garantiju, ka nesaslimsi pat pusgada laikā.
аватар nadezda2017
Ar katru epidēmiju tika izstrādāta vakcīna, lai apturētu pandēmiju.
---------------------------
mishatour, diemžēl tas tā nav. (Vismaz ne gluži tā.)
"Spāņu gripa" prasīja miljoniem dzīvību (saskaņā ar dažādiem avotiem, no 50-100 miljoniem). Toreiz vakcīnas pret to nebija. Bija arī citas epidēmijas, kas prasīja miljoniem dzīvību. Un vīrietis viņu priekšā bija bezspēcīgs. Vīruss galu galā mutēja un nonāca pagrīdē. Lai tad pēkšņi atkal parādās.
Es uzskatu, ka ir zinātnieki, kuri kādreiz izgudros ieroci pret visu šo infekciju. Bet ne tagad. Viss ir pārāk monetizēts un politizēts.
аватар Pachok
mishatour, mēs dzīvojam kopā ar jums dažādās valstīs. Mums ir visgodīgākā "statistika" un patiesākie piemēri - proti, personiski. Viņu radinieki, viņu draugi, "viņu" ārsti. Ja jau vairākus mēnešus visur raksta par trombozes riskiem, slimi ārsti lieto antikoagulantus, un vesels jaunietis mirst no tromba pēc covid, tad divi plus divi nav grūti saskaitīt.
Un par vakcīnām. Jums ir pavisam cita situācija, bet mums normālas potes nav un pārskatāmā nākotnē nebūs, mūsu "karš" ir savādāks - apziņā.
аватар dusik1981
YaSlavnaYa,
Kā piemēru spoku celtnieka inženierim, ja ir ķieģeļu zīmols "M 50 " un "M100 " un būvēt nesošās sienas ar "M50 " un iekšdarbus ar "M100 " būt pareizi? Es tā nedomāju.
Un medicīnā, nu, nav drošs citāts, es arī domāju, ka daudz darba nav vajadzīgs.
аватар mishatour
Kasja2, ne tik optimists....un zinu arī par saimniecību...un arī valstij kurā dzīvoju ir savas problēmas. Izraēla ir sasniegusi inficēto un smagi slimo cilvēku skaita maksimumu visā pandēmijas periodā. Pāris dienas pēc tam, kad tās sāka kristies un ar piesardzīgu optimismu eksperti to saista ar vakcīnu.Kā jūs sakāt..pagaidīsim un redzēsim. Pandēmijas uzliesmojumu veicināja angļu mutācija, kas izplatās par 40-60% ātrāk nekā ierastā "korona". Viņi neslēdza lidostu laikā un saņēma to, ko ieguva ... Veselību mums visiem un vairāk optimisma ... jo tas (optimisms) arī ir daļa no mūsu veselības)
аватар Slav_na
dusik1981,
ja vēji mani atvedīs uz medicīnas forumiem, ar pateicību ņemšu vērā jūsu padomu
аватар Apyatka
Trombozes risks nav jaunums. Bet viena lieta, kad ārsts saka - pārbaudi D-dimēru un pavisam kas cits, kad ar katru gludekli - "aaa. Mēs visi mirsim, nāve lai urinēsim "
Pirms 20 gadiem man bija sirds operācija un sirds vārstuļu protēze. Man ir aizkavētās nāves sindroms, vai jūs domājat? Līdz ar jauno vārstu man radās milzīgs trombu veidošanās risks un mūža antikoagulanti ar asins kontroli. Ja man toreiz būtu teikts - "Nu viss, kaķēnu pīpe, aizkavētās nāves sindroms kabatā", es noteikti nenodzīvotu šos 20 gadus.
Kārtība smadzenēs tagad ir ļoti svarīga.
Pirms brokastīm nelasiet padomju avīzes.
Nepakļaujieties melno ziņu plūsmai.
Neņemiet neko par pašsaprotamu.
Ievērojiet ārsta norādījumus.
"Saglabājiet mieru un iztīriet ložmetēju "
аватар Pachok
Kāpēc kliegt "mēs visi mirsim?" Pietiek saprast, ka stāsts var nebūt beidzies ar negatīvu PCR, un kādu laiku ir jāuzrauga noteikti rādītāji.
It īpaši, ja ģimenes ārsts nav zobā ar kāju.
аватар Slav_na
Apjatka,
piekrītu katram punktam.
patiesībā es nedomāju ne pati baidīties, ne arī kādu baidīt. Visu mūžu dzīvoju pēc principa "viss labi, bet būs vēl labāk!" Es tikko jautāju, ko cilvēki domā par SOS, vai tā ir tāla problēma vai jau esoša problēma - tas arī viss
аватар Sergey_7979
Šķiet, ka vakcīnu tēma pie mums būs vismaz līdz 2024. gada vidum (2024. gada prezidenta un parlamenta vēlēšanas Ukrainā). Moderni kļūs politiķu fotoattēli uz kastu / furgonu ugunskura ar zālēm.
Tempu nosaka V. V. Kļičko:
https://censor.net/ru/news/3243408/klychko_kyyiv_zakupyt_1_mln_doz_vaktsyny_vid_koronaviru su_amerykanskyh_i_yevropeyiskyh_kompaniyi
Es cienu Vitāliju Volodimiroviču gan kā sportistu, gan kā politiķi (es atbalstīju viņa kandidatūru nesenajās Kijevas mēra vēlēšanās), taču pats fakts par sertificētu vakcīnu piegādi Ukrainai caur personīgiem sakariem ir atklāti sakot kaitinošs.
Tas ir, ja neesi VIP, ne slavenība, nav sakaru ar ārzemēm - tad tev nav tiesību paļauties uz kvalitatīvām zālēm ???
аватар zolyshka111
Pačok, tāpēc nomaini ģimenes ārstu pret citu, kuram iespēra zobā. Tā nav problēma.
аватар Pachok
zolyshka111 Nevajag izvilkt pēdējo frāzi no sarunas.
аватар zolyshka111
Pačok, un tomēr kāpēc nemaina ģimenes ārstu?
аватар dusik1981
Sergejs_7979,
ja palasa saiti, tad nav teikts, ka VIPi vispirms tiks nodrošināti ar kvalitatīvām zālēm. Kas attiecas uz viena vai otra nodrošināšanu rindā biznesā vienmēr ir, es nezinu, kur jūs strādājat. Bet, ja cilvēks nav pazīstams vai, pareizāk sakot, nezina savu reputāciju (vai šo reputāciju "podmochina "), protams, līgums par jebko piegādi ar viņu tiks parakstīts pēdējais. Vai arī piedāvās samaksāt avansā un pagaidīt. Tā ir uzņēmējdarbības norma, es nekad neesmu saticis, ka pirmais labākais telefona zvans, lai nosūtītu visu noliktavā esošo kravu.
аватар Pachok
Kļičko sacīja, ka, ja viss izdosies, tad vakcīnu varēs saņemt 500 000 Kijevas iedzīvotāju, pirmkārt, visneaizsargātākās kategorijas. Tur nav pat mājienu par VIP un slavenībām
аватар Pachok
zolyshka111, izdari man pakalpojumu, nokāp no manis.
аватар zolyshka111
Pačok, es tev nepieķēros, bet parasti uzdevu jautājumu.
tā kā jūs piederat neaizsargāto personu kategorijai - vispirms saņemiet vakcīnu, neuztraucieties.
аватар Pachok
Es tev atbildēju normāli - šī ir pēdējā frāze no diskusijas. Interesanti - lasi tālāk, es neesmu papagailis, lai atkārtotos.
аватар dusik1981
Kas attiecas uz Kovidu Krievijā no filatēlista biedra
"Par Kovidu es pastāstīšu Krievijas Federācijā ...
- tie, kuri netika hospitalizēti, nav iekļauti statistikā,
- tauta mirst, daudzi Kovidu nemaz neanalizē no vārda...nāves cēloņi ir hroniski. slimības ... respektīvi, aprakti vaļējos zārkos, nu ziniet kas tālāk ... īpaši aktuāli laukiem ...
Par mirstību pētnieki izpaudīs skaitļus vēlāk, muļķīgi salīdzinās mirstības atšķirības pa gadiem... IMHO, trīs reizes vai vairāk mirstība ir augstāka nekā televīzijā saka...
- No morgiem tiek izsniegti slēgtie zārki, dažreiz (vai mēs pastāvīgi teiksim), ka tie nav parakstīti ... labi, jūs saprotat iespējamo izmeklēšanu ...
- medicīniskā aprūpe ar aizsarglīdzekļiem ārstiem, vietu dezinfekcija, ārstēšana - bieži vien jo sliktāk, jo mazāka apdzīvota vieta... ja pilsēta nav reģionāla bieži vien ir tikai 3,14 zvaigznes ... pa TV skaidri nerāda ...
- Man ir paziņas, kas nomira un tikko inficējās, citi tika hospitalizēti ...
filatēlisti, tostarp ... "
аватар camomille
Pirmie provizoriskās vakcinācijas rezultāti no Izraēlas: ar Covid saslimuši 20 cilvēki no 128 600, kuri saņēma abas vakcīnas devas.
No 20 pacientiem 50% bija blakusslimības.
Visiem 20 bija viegls Covid - neviens netika hospitalizēts.
https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN29U2AZ?__twitter_impression=true
аватар dusik1981
tātad vīrusu vakcīnas ir paredzētas nevis aizsardzībai pret vārdu "absolūti", bet gan "risku" mazināšanai.
аватар camomille
20 cilvēki no 128 600, kas cietuši vieglā formā - manā izpratnē tas ir risks, gandrīz nulle.
аватар dusik1981
Tie ir tie, kas vērsās pie ārsta, jo daudzi cilvēki nenāca pie ārsta ar saaukstēšanos, un tika konstatēts ex post facto, ka cilvēks bija slims, kad tika izmeklēti kontakti akūtā formā, viss pēc stipendiātes teiktā. filatēlists no Izraēlas.
аватар Olgaolga153
"...cilvēki mirst, daudziem no vārda vispār netiek pārbaudīts Covid ... nāves cēloņi ir hroniskas slimības ... respektīvi, viņi tiek aprakti atklātos zārkos ... "
viņi apglabā tikai slēgtos zārkos un ievērojot visus "covid " piesardzības pasākumus, bet fakts, ka nāves cēlonis nav covids, bet hroniskas slimības, ir taisnība. Mana vīra darba kolēģis tika apglabāts šādi. Attiecīgi šī persona netika iekļauta statistikā, tāpat kā daudzi citi viņam līdzīgi.
Kopumā statistika ir prasmīgi sagrozīta minimizēšanas virzienā, ne tikai Krievijā. Un kontroldarbi ilgu laiku"ieskaitīja". Un pat ātrās palīdzības ārsti jau bija ģērbušies parastajās uniformās. Mums jau "astronauti" nenāk uz izsaukumu, neatkarīgi no slimības. Pa ceļam "tērpi" palika tikai slimnīcu netīrajā zonā.
Un trakākais ir tas, ka bērni sāka slimot. Radinieks ir ārsts "ātrās palīdzības" darbā, viņš stāsta, jau paņēmis vairākus bērnus no 8 mēnešiem līdz 11 gadiem. Viņiem ir viens no galvenajiem simptomiem – ļoti apsārtušas un pietūkušas kājas.
аватар nadezda2017
...... Šī patoloģija ir postinfekciozs sindroms, kas attīstās bērniem 3-5 nedēļas pēc COVID-19.......
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl