Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Marsyanchik
In.ki jūs vienkārši uzbrūkat ļoti agresīvi un kļūstat personiski. Lai kāds būtu jūsu viedoklis, tas ir tikai viedoklis, nevis Dieva patiesība (pēdējā gadījumā). Pasaule nepavisam nav vienzilbīga lieta, tāpēc nav jāuztraucas tik ļoti. Nu aicinu cienīt foruma dalībniekus!
аватар nadezda2017
nadezda2017, šī statistika ir žonglēšana.
_______________
in.ki, to var teikt par jebkuru statistiku, arī par koronavīrusu.
Par sevi varu teikt, ka neesmu covida noliedzējs. Šis ir pirmais.
Karantīnas pasākumi mani nebiedē. Šis ir otrais.. Ir sagrozījumi, dažos gadījumos līdz ārprātam. Bet dažiem pasākumiem ir priekšrocības, un es neiebilstu, ja tie paliek arī pēc karantīnas.
аватар moy_contakt
in.ki kādas diagnozes, kas tu esi, es neesmu ārsts - es nelieku diagnozes, es neizrakstu receptes, bet ja pret mani nāk nesaprotama agresija, ar nesaprotamiem secinājumiem, manuprāt, ir vieglāk ļaujies un atlaid ar Dievu :). Piebildīšu par pārliešanas tēmu (jo saraksts bija garš, bet iemesli, kāpēc sievietes un daudzas ar to saskaras, nekad netika uzskaitīti, bet es, protams, novēlu jums ar to nesaskarties - pēcdzemdību asiņošana, nu, šī tas ir īpaši mans gadījums). Konkrēti par šo tēmu ar tevi noslēdzu, atkal veselība :)
аватар Pachok
un tie, kas dumpo Eiropā un Amerikā, vai viņi ir civilizācija?
Visi cilvēki ir vienādi neatkarīgi no dzīvesvietas. kas te, kas tur...
___________
Jā, bet "tur" valsts strādā. Sodi, aizliegumi, ierobežojumi ir reāli, nevis izrādīšanai.
Un mēs diemžēl sastapāmies ar diviem faktoriem – un valsts neko nevar darīt, un cilvēki ir paši sev ienaidnieki.
аватар Slav_na
pačok,
Tam es piekrītu. bet! - tas ir, galu galā lieta ir valstī, nevis mežonīgos cilvēkos
аватар Slav_na
Kas zina, vai tā ir patiesība vai viltota? Mani izmeta no gišpanām. no kurienes viņi to ieguva - viņi neatceras ... brīvdienas, biezzupas)))
= Eiropas Savienība ievieš savas vakcīnas Eiropas pases, stingri sasaistot ar tām Šengenas vīzu izsniegšanu. Ar vīzu uz ES varēs rēķināties tikai tie ārvalstu, tostarp Krievijas, pilsoņi, kuri uzrādīs Covid pases ar atzīmi par vakcināciju ar Eiropā sertificētām zālēm, tas ir, Moderna un Pfizer. Ne Sputnik-V, ne Vector nav iekļauti ES sertificētajā kategorijā, kas nozīmē, ka tās kļūst par iekšējas lietošanas vakcīnām, kas pēc jaunās pases un epidemioloģiskajiem noteikumiem nedod tiesības iebraukt ES valstīs =
аватар Marsyanchik
Un šodien Ukrnetā lasīju, ka Eiropas Savienība ir atlikusi obligāto apmaksāto ieceļošanas atļauju trešo valstu pilsoņiem (iepriekšēja reģistrācija sistēmā 4 dienas pirms brauciena, ar anketas aizpildīšanu ar saviem datiem, 7 eiro) līdz 2022. gadam.
Vai tas nozīmē, ka līdz 2022. gadam trešās valstis vispār nav plānots ielaist ES?
аватар Sergey_7979
YaSlavnaYa,
ļoti ticami
аватар Pachok
Kaut kas ir labāks par neko. Jūs nedomājāt, ka Pfaser vai Modern tagad uzkritīs mums uz galvas?
аватар Marsyanchik
Man šķiet, ka Modernais ir mūsu viss. Jūs nevarat paļauties uz Pfizer, jo summa ir nepietiekama pašai ES.
аватар Sergey_7979
pačok,
jau ir nokritis, bet ne visi, protams.
Baltajiem cilvēkiem - Pfizer, kalpiem - Sputnik:
https://censor.net/ru/news/3240521/v_ukrainu_tayino_zavezli_vaktsinu_pfizer_eyu_vaktsiniro valis_predstaviteli_vlasti_brodskiyi/sortby/tree/order/asc/page/1#comment_7 538150
Interesanti, kā viņi to pārvadāja savā bagāžā? Par portatīvajiem (portatīvajiem) ledusskapjiem pie -70 C nav īstas informācijas, tur vajag nopietnu kompresoru, un tas sver tālu no 20 kg
аватар Sergey_7979
Man ir tendence uz Modern arī zemākas uzglabāšanas temperatūras dēļ.
Domāju, ka līdz martam būs vairāk importa kanālu, piedāvājumu arī, un privātajos veikalos cena noslīdēs līdz 100-300 eiro. Protams, oficiāli būs pieejams tikai Sputnik un, ja paveiksies, ķīniešu Sinovak (iepriekšējās paaudzes vakcīna, kas tika izstrādāta ilgi pirms koronavīrusa parādīšanās un ar to varēja cīnīties tikai teorētiski)
аватар Pachok
Brodskis sajauca visu kopā - Izraēla, antivielas, nelegāla harta... Nē, protams, es saprotu, ka nekas nav neiespējams, bet šķiet, ka viņš ir maldījies. Tiem, kuri ir slimojuši, antivielas, piemēram, ir, savukārt vakcinētajiem tās pilnībā būs tikai pēc 40 dienām, t.i. 10 gadus pēc otrās devas, ko viņš grasījās meklēt Šmihala asinīs? No kurienes radās harta, kas viņiem pārdeva vakcīnu, kas nekur nav brīvi pieejama?
аватар Sergey_7979
Interesanta informācija "Sputnik" faniem. Nez kāpēc viņš nav pārsteigts, ka nāk no slepenajiem dienestiem:
https://censor.net/be/news/3240514/rf_skryvaet_uchastie_podsanktsionnogo_instituta_mo_rf_v _sozdanii_vaktsiny_sputnik_v_smi
Ja tas nav bioloģiskais ierocis, tad kas tas ir?
аватар Marsyanchik
Un ko jūs dzirdat par Modern? Kāpēc viņi nepārdod savu vakcīnu Eiropai? Visi runā par Pfizer.
аватар Slav_na
tas ir, tā vairs nav Ķīna, bet Krievija?
viss ir brīnišķīgāk un brīnišķīgāk ... (c)
аватар tsyriksv
FU-ZHARA attaisno savu nosaukumu!!!
Vērsos pie šīs firmas, jo cita kompānija nevarēja atrast tūri ar izbraukšanu no Zaporožjes. Šeit viņi ir, diemžēl! Rezervējot biļeti, mums netika sniegtas skaidras atbildes uz daudziem jautājumiem. Pirmkārt, mēs paši noskaidrojām galveno - tā ir apdrošināšana un KO tā sedz. Irina mums paskaidroja, ka ir bijis gadījums, kad vīrietim tika veikts PCR tests, kas uzrādīja pozitīvu rezultātu un viņam pilnībā atmaksāja ekskursijas izmaksas. Nepārbaudot situācijas patiesumu, bet ticot "pieredzējušā" vadītāja vārdam, viņi samaksāja.
Man par visdziļāko nožēlu, mans tests izrādījās pozitīvs, lai gan es neizjutu nekādus simptomus vai kaites. Tūlīt, pulksten 8:00, es atzvanīju Irinai un lūdzu palīdzību turpmākajos soļos. Atbilde "Es tev neko neesmu parādā un ar tevi nesanāks, jo nav droši" mani (maigi izsakoties) apmulsu!!! Šis ir profesionālis, kura pienākums bija noskaidrot, KAS jums jādara tālāk. Bet, ak vai!!! Tālāk mēs devāmies pie direktora
аватар tsyriksv
Tad devāmies pie tūrisma aģentūras direktora. Viņš ieradās pie mums tikai 13.00! Mēs neesam stulbi cilvēki, visas savas darbības izdarījām paši. Arī tā saucamais "režisors" Berezovskis mums paskaidroja, ka viņi nav neviens, un mēs iedevām savu naudu tūroperatoram ANEX Tour. Atgādinot viņam, ka laiks iet uz minūtēm un ka mums ir pēc iespējas ātrāk jāizliek kuponi "degoši", lai varētu atdot savus līdzekļus, mēs dzirdējām spožos grābēja vārdus: "Vaučeri ir apmaksāti, un neviens to nedarīs. dari jebko!Cilvēciskais faktors ir viens,bet bizness savādāks! Mēs arī lūdzām pārcelt ceļojumu uz nedēļu (daudzas kompānijas to darīja, jo bija nepārvarama vara un mūsu draugi atpūtās citā laikā), taču viņi arī to negribēja! Tagad, divas nedēļas pēc tūres beigām, ANEX Tour ir ziņojis, ka mums ir nepareiza apdrošināšana! Lai gan tajā ir uzrakstīta arī programma AntiCOVID + NonDepartureSTANDARD. Tagad priekšā ir ilga juridiska cīņa! Tāpēc, ja vēlaties, sazinieties ar šiem "biznesmeņiem"!
аватар dusik1981
Marsyanchik, dodieties uz EMA vietni lasīt, šodien viņi oficiāli deva "labi " lietošanai Modern.
"Censor", "Vector" faniem visas stundas, kas nodarbojas ar ieroču un tanku narkotiku izstrādi. Kas attiecas uz Brodska kungu, tad viņam labāk ir spēlēt basketbolu nekā būt medicīnas "Ekspertam", ir jābūt priekšstatam par to, kas ir portatīvais ledusskapis, un tur kompresors neglābs, jo normāls auto ledusskapis līdz temperatūrai Mīnusi parasti ir divi kompresori, jautājiet tajās slimnīcās kur ir ledusskapji, kā strādā un kas ir vajadzīgs.
Es tikai domāju, kad valdība sniegs atbildi "Biolek", ja būs labs. Tāpat pēc dažiem gadiem pret kādu varēs sākt 50 lietas, un tās netiks uzlauztas. Bet kaut kas tāds...
аватар Marsyanchik
dusik1981, paldies par labajām ziņām!
аватар Sergey_7979
Pēdējais akords par tūristu ceļojumu iespējām koronavīrusa laikmetā:
https://censor.net/be/news/3241227/svidetelstva_o_vaktsinatsii_ot_koronavirusa_mogut_vydav at_tolko_posle_privivki_pfizer_lyashko
аватар dusik1981
Sergejs_7979 tāpēc jums "Amerika nav atklāta", jo PVO vakcīnu pāraudzināšana, un mūsu medicīnas likumdošanā ir rakstīts. Ja, piemēram, cilvēks tiek vakcinēts ar zālēm, kuras nav "PVO apstiprinātas ", ārstam nav tiesību pacienta kartītē ievadīt visus datus par vakcīnu. Tagad ķīnieši ir pēdējā stadijā ar savu vakcīnu, un mēs to redzēsim. Rakstā rakstītais medicīnas speciālistiem visiem ir zināms kopš 20. gadsimta 70. gadiem.
аватар Apyatka
Tagad jūs varat iegādāties negatīvu testu ar sertifikātu ceļojumam. Nedaudz pagaidīsim un būs iespēja iegādāties apliecību par vakcināciju.
Mēs dzīvojam labākajā valstī pasaulē
аватар mishatour
Apyatka, bet es domāju, ka pote ir, lai nesaslimtu. Un izrādās, lai to iegādātos). Padomāju par sekām un salīdzināju tās ar autovadītāja apliecības iegādi.Atradu daudz kopīga, un tur un tur ir briesmas pašam sev. Cik lēni cilvēki apkārt...
аватар mishatour
Sev un citiem*
аватар nadezda2017
Lai nesaslimtu, pote jāveic regulāri. Imunitāte no tā ir pietiekama 3-6 mēnešiem. Un neviens negarantē, ka pēc tam nesaslimsi. Un nav garantijas, ka nākamgad kāda jauna infekcija mums neuzkritīs. Kaut kā izredzes būt atkarīgam no vakcīnas nemaz nav iepriecinošas.
аватар mishatour
nadezda2017 oficiāli, neviens no uzņēmumiem, kas ražo vakcīnu, nav paziņojis tās derīguma laiku !!!! Paredzams 1-2 gadi. Ja jums ir cits problēmas risinājums... Nobela prēmija jūs gaida.
аватар nadezda2017
Neviens uzņēmums nav paziņojis par šīs vakcīnas ietekmi ne īstermiņā, ne ilgtermiņā. Daži minējumi....
аватар dusik1981
Cienījamie lasītāji, lasiet specializēto medicīnisko literatūru un speciālistu un ražošanas uzņēmumu īpašnieku intervijas. Tad jautājumu nebūs. Pirmās divas pašreizējās vakcīnas dod imunitāti vismaz uz 3 mēnešiem, pēc vakcinācijas neviens nesolīja, ka neviens nedos, vakcīna dos vieglu slimības gaitu, tāpēc lielākajā daļā valstu un vakcinēta pirmajā vietā, jūs zināt kontingentu . Kas attiecas uz nodrošinājumu ar vakcīnām, šobrīd divi ražotāji varēs saražot ne vairāk kā 1,3 miljardus devu gadā. Nav vēlams būvēt papildu augus. To visu intervijā franču medijiem sacīja Modern direktors.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl