Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Pachok
"Un, iespējams, pašreizējais vīruss būs mazāks ļaunums salīdzinājumā ar to, kas ir priekšā."
_____________
Jā, Ķīna pēdējās nedēļas laikā jau ir nākusi klajā ar pāris paziņojumiem tādā garā, ka "mūsu pelēm joprojām ir daudz vīrusu, ko var pārnest uz cilvēkiem". Man tas ir nepārprotami draudi.
Un nav skaidrs, kāpēc pasaules vadošie spēlētāji vēl nav sagrāvuši Ķīnu ar tiesas prāvām un naudas sodiem. Tramps tikko izmēģināja kaut ko tādu, taču viņu ātri vien nogrūda malā un pasniedza kā traku.
аватар moy_contakt
in.ki tev ir daudz variantu nelasīt manu ķecerību) aizej un būsi laimīgs. Tagad, saskaņā ar savu ķecerību, jūs tur kaut kā kontrolējat... Es jūs apbēdināšu, ne visi un ne vienmēr. Vienkāršs piemērs, inficēšanās ar AIDS un C hepatītu ir iespējama arī ar asins pārliešanu. Ļoti bieži ir situācijas, kad vienkārši nav asiņu vai ir par maz (es zinu par ko es runāju, man tika pārlietas trīs reizes un pēdējo reizi bija tiešā pārliešana, ārsts kļuva par manu donoru. Tas ir labi ka ārsti tiek regulāri pārbaudīti un tas nav garantija.Es tad gada laikā nodevu katram gadījumam hepatīta un AIDS analīzi, lai izslēgtu infekciju). Bet tajā brīdī, kad viņi meklēja donoru, man neviens nejautāja, vienkārši izglāba manu dzīvību. Kontrolēt? Nu jā:)
аватар Apyatka
Atkal viss ir vienā kaudzē)
Ir daudz briesmīgu, nāvējošu slimību, bet varbūt tās nav tik lipīgas?
Ir daudz lipīgu slimību, bet varbūt tās nav tik nāvējošas?
Bet covidā sanāca – lipīgums augsta, mirstība augsta. Jūs sakāt – ne pārāk augstu. ES pateikšu -
Visi valdības mēģinājumi ir vērsti uz vienu mērķi - nodrošināt veselības aprūpes sistēmas pieejamību pandēmijas apstākļos.
Medicīnas sistēma vairs nav pieejama. Cilvēki mirst. Daži mirst no Covid (nu, teiksim, Covid noliedzēji, viņi bija slimi, veci, nepietiekami izmeklēti...), citi mirst no nespējas saņemt medicīnisko aprūpi (nu, teiksim, Covid noliegumi, viņi bija slimi, veci, nepietiekami pārbaudīti...) .)
Jebkuras karantīnas vīrusu neapturēs, taču apturēs viļņveidīgu izplatību, kas nozīmē, ka tie, kuriem palīdzība būs nepieciešama, izdzīvos un to saņems laikā.
Tas ir tāpat kā teikt - "cilvēki slīkst jūrā, tas ir normāli" un neevakuējiet piekrastes iedzīvotājus ar tuvojošos cunami.
аватар Apyatka
Kamēr jūs salīdzināsit privāto un vispārējo, vienprātības nebūs)
1 845 000 nāves gadījumu gadā ir daudz.
85 miljoni inficēto ir daudz
25 miljoni slimu cilvēku ir daudz.
Tāpēc nav jēgas salīdzināt ar citām slimībām, tās neskar tik lielu cilvēku skaitu.
аватар Andrey111
Kopumā 2019. gadā no TB nomira 1,4 miljoni cilvēku (tostarp 208 000 cilvēku, kas dzīvoja ar HIV). Visā pasaulē tuberkuloze ir viens no 10 biežākajiem nāves cēloņiem un galvenais nāves cēlonis jebkura atsevišķa infekcijas izraisītāja dēļ (apsteidzot HIV/AIDS).
Aptuveni 10 miljoni cilvēku visā pasaulē 2019. gadā saslima ar tuberkulozi, tostarp 5,6 miljoni vīriešu, 3,2 miljoni sieviešu un 1,2 miljoni bērnu. Tuberkuloze ir izplatīta visās valstīs un vecuma grupās. Tuberkuloze ir ārstējama un novēršama.
2019. gadā pasaulē ar TB saslima 1,2 miljoni bērnu. TB diagnosticēšana un ārstēšana bērniem un pusaudžiem var būt sarežģīta, un veselības aprūpes darbinieki šajā vecumā slimību bieži neatpazīst......... (PVO dati).
Tas arī nešķiet daudz. Bet par tuberkulozi nez kāpēc tagad neviens nerunā......
аватар Slav_na
droši vien tāpēc, ka zinām, kā ar to sadzīvot. un ārstēt. un tas tiek pārraidīts ne tik nepastāvīgi ...
jā, viņi nesaka, bet viņi nebeidz ārstēt pacientus
аватар Apyatka
Andrejs111, viņi runā par tuberkulozi, pat ja jūs to nedzirdat. Ar tuberkulozi un citām slimībām joprojām cīnās sabiedrības veselība. Bet iedomājieties – notiek karš, daudzus ievainotos ved uz slimnīcu, ceļ teltis, jo ievainotos nav kur likt. Vai ārstiem būs laiks ārstēt sirdis un operēt aklās zarnas?
Tātad, vai COVID noliegšana uzlabo situāciju attiecībā uz citām slimībām, par kurām viņiem patīk runāt? Nē, tie neuzlabojas, jo, noliedzot piesardzības pasākumus, veicina "ievainoto" pieaugumu, kas, savukārt, pievērš medicīnas uzmanību.
аватар nadezda2017
Tāpēc nav jēgas salīdzināt ar citām slimībām, tās neskar tik lielu cilvēku skaitu.
__________________
Šeit tas kļūst ļoti pretrunīgs. Skaties statistiku!
Vienkārši šis vīruss ir parādījis, ka medicīna kļūst bezspēcīga pret jebkuru šādu infekciju. Antibiotikas vairs nedarbojas efektīvi, jo tās ir pildītas ar pārtiku, un mūsu ķermenis pie tām jau ir pieradis. Arī cilvēka imunitāte ir zema. Pastāvīgs stress, nepietiekama ārstēšana, nepietiekama pārbaude utt.
Un statistika ir tāda lieta, viss ir relatīvs. Es atceros, cik smagi slimi ar gripu, veselas ģimenes. Pārbaudes netika veiktas, un daudzi nebija vērsušies pie ārsta. Tajā pašā laikā ar gripu pat nebija iespējams aizsniegt tualeti, nebraukt kaut kur veikt pārbaudi. Kā tas notiek tagad. Un viņi nomira, un slimnīcas bija pārpildītas. Gaiteņos bija cilvēki.
Šobrīd notiekošais ir ļoti neskaidrs. Kāds, protams, par to zina. Bet ne mēs, lai kā mēs te strīdētos.
аватар Pachok
Antibiotikas darbojas efektīvi. Bet ne vīrusiem. Un parastās antibiotikas, nevis krīts no mūsu aptiekām.
Cilvēki ar normālu, labu imunitāti ļoti smagi slimo ar Covid!
Mēs bijām starp tiem, kuriem pirms 11 gadiem bija cūku gripa, pneimonija, mēneša miegs utt. Tātad - tie ir ziedi salīdzinājumā ar Covid!
аватар Apyatka
nadezda2017
"Paskaties uz statistiku" ir kā "mācīties vēsturi")
Ja tev ir kas sakāms - parādi skaitļus.
Gripa tiek diagnosticēta bez pārbaudes. Tiek izsludināta epidēmija, un visi SARS kļūst par gripu.
Statistika nekad neņem vērā visus saslimšanas gadījumus gan attiecībā uz gripu, gan Covid. Tas ir vienkārši nereāli. Pēc epidēmijas beigām tiek parādīts skaitlis, kurā ņemta vērā statistiskā kļūda.
Kad Covid pandēmija beigsies un tiks publiskota galīgā statistika, būs skaidrs, ka šodienas statistika ir ievērojami samazināta.
аватар Apyatka
Pačok, tev vienkārši ir paveicies)
аватар Pachok
"Tātad, vai Covid-noliedzēji uzlabo situāciju citām slimībām, par kurām viņiem patīk runāt? Nē, tie neuzlabojas, jo, noliedzot piesardzības pasākumus, tie veicina" ievainoto" pieaugumu, kas savukārt pievelk. medicīnas uzmanību."
________
Pilnīgi piekrītu. Piebildīšu tikai to, ka viņus patiesībā maz interesē citas slimības, viņi vienkārši vēlas beigt runāt par koronu.
аватар camomille
Es atceros, cik smagi slimi ar gripu, veselas ģimenes. Pārbaudes netika veiktas, un daudzi nebija vērsušies pie ārsta. Tajā pašā laikā ar gripu pat nebija iespējams aizsniegt tualeti, nebraukt kaut kur veikt pārbaudi. Kā tas notiek tagad. Un viņi nomira, un slimnīcas bija pārpildītas. Gaiteņos bija cilvēki.
====
O_o
Kad tas bija? Spānijas gripas epidēmijas laikā?
аватар camomille
Mans brālēns tika vakcinēts ar krievu vakcīnu. Paskatīsimies, kas notiks. Baidos, ka nekas labs nesanāks.
аватар Pachok
Kad tas bija? Spānijas gripas epidēmijas laikā?
2008.-2009.gadā. Mums bija divas vecākas konsjeržas, kas nomira no H1N1 gripas pneimonijas, un viena pusmūža, bet viņai bija Laima slimība, un tad viņa saslima ar gripu.
аватар Pachok
Starp citu, ja salīdzina ar gripu, gandrīz katru gadu uz laiku tiek slēgtas skolas un bērnudārzi noteiktos rajonos, kur saslimstība ar gripu pārsniedz epidemioloģisko slieksni, jo bērnu grupas ir viena no galvenajām inficēšanās vietām. Un nekas - neviens neprāto un nesvilpj par tiesību pārkāpumiem.
аватар Marsyanchik
"Marsjančik, vai jūs esat pret robežu slēgšanu vai par - tam nav nozīmes. Cilvēki, kas dzīvo citās valstīs, paši ir izlēmuši – izdrāž šos mežoņus, kuri nevērtē ne savu, ne citu dzīvību.
Es pilnīgi piekrītu. Šeit pat nevajag mums atņemt bezvīzu režīmu, var vienkārši aizliegt ceļot kā valstij ar “nepietiekami ticamiem datiem par inficēto skaitu” un turklāt nevakcinēto. Un mums joprojām nav ko iepotēt.
аватар Pachok
like ir beigusies, iešu labāk un uzrakstīšu atsauksmes :)))
аватар in.ki
in.ki, jums nav jāizlemj, kuru bloķēt. Esiet iecietīgs pret citiem viedokļiem. Un neesi tik negatīvs!
-----
Nadezda2017, Nē, es izlemju, kuru lasīt un kuru ne. Tu lasi, kas gribi, bet es gribu iekļaut melnajā sarakstā. Ceru, par kādu toleranci var runāt?? Varbūt tolerance pret tiem, kas šķaudīja vīrusus uz Pachoka ar visām bēdīgajām sekām un arī šķauda uz mani un tevi? Esiet pacietīgs ar viņiem, vai ne?
Tas nav viedoklis, bet neskaidrības un dezinformācijas ieviešana. Cilvēks raksta, ka viss ir kārtībā. Kāds ir šis viedoklis?
Ļaujiet cilvēkiem pašiem izlemt, vai viņiem ir nepieciešams riskēt, vai viņi ir tam gatavi fiziski un finansiāli
-----
Marsjančik, cilvēkiem ir tiesības pārvaldīt tikai savu dzīvi, nevis tiesības radīt risku kādam citam. Ļaujiet viņiem neapdomīgi dzert, smēķēt, gulēt ar jebkuru cilvēku un pēc tam ciest no tā, taču neignorējiet maskas un sociālo distanci, radot briesmas citiem.
аватар nadezda2017
Kad tas bija? Spānijas gripas epidēmijas laikā?
---------------------
kumelīte, tev ir paveicies, ka tas tev pagāja garām. Un mēs bijām slimi, smagi un ilgu laiku. Un starp paziņām bija nāves gadījumi no cūku gripas.
аватар in.ki
Citās valstīs dzīvojošie cilvēki paši izlēma – ko lai šie mežoņi, kuri nevērtē ne savu, ne citu dzīvību.
-----
Pačok, stāvovācijas. Precīzi mežoņi.
аватар Slav_na
un tie, kas dumpo Eiropā un Amerikā, vai viņi ir civilizācija?
Visi cilvēki ir vienādi neatkarīgi no dzīvesvietas. kas te, kas tur...
аватар in.ki
in.ki tev ir daudz iespēju nelasīt manu ķecerību) aizej un būsi laimīgs
---
my_contakt, jūs dosieties pensijā. Šeit mēs runājām. Daudz negatīvu piemēru ar Covid - bet citi ir ok, un tie "jauc visu Parīzi". Urīns kā Dieva rasa acīs.
Tagad, saskaņā ar savu ķecerību, jūs tur kaut kā kontrolējat... Es jūs apbēdināšu, ne visi un ne vienmēr. Vienkāršs piemērs, inficēšanās ar AIDS un C hepatītu ir iespējama arī ar asins pārliešanu
---
moy_contakt, es tev pateikšu. Ja neēdat nekādus atkritumus pirms kuņģa čūlas ar asiņošanu rašanās, nerakojieties ar oncos un nesāciet vēzi, kamēr tas nesabrūk ar asiņošanu, neskrieniet pāri automaģistrālei un tādējādi izvairieties no savainošanās ar asiņošanu, uzraugiet jūsu garīgā veselība un neķerties pie skuvekļa, lai tikšķētu vēnas, ir milzīga iespēja izvairīties no nepieciešamības pēc asins pārliešanas (potenciāli inficēts). Bet kontrolēt veselību ir nogurdinoši, daudzi cilvēki vēlas dzīvot bezrūpīgi un iet līdzi. Tāpēc vieglāk nomierināties, ka viss kārtībā.
аватар camomille
Pačok, cūku un putnu gripa atceries. Tobrīd vēl plānojām doties uz Ļvovu un aiz bailēm pēdējā brīdī atcēlām braucienu, jo. klīda baumas, ka uzliesmojums bijis Rietumukrainā. Bet vai toreiz notikušo var salīdzināt ar to, kas notiek tagad? Tās ir dažādas lieluma kārtas. Varbūt es kļūdos, bet tad vispār nebija runas par slimnīcu pārkārtošanu vai karantīnas pasākumiem visā valstī. Un problēma pazuda pati no sevis.
Tagad man ir onkulis - manas mātes brālis un viņa sieva ir slimi ar covid-pneimoniju. Abi Jauno gadu sagaidīja slimnīcā. Viņi ir smagi slimi, bet, paldies Dievam, jau ir vērojama pozitīva tendence.
аватар nadezda2017
"Paskaties uz statistiku" ir kā "mācīties vēsturi")
Ja tev ir kas sakāms - parādi skaitļus.
------------------------
Apyatka, šeit ir daži statistikas dati par ŠODIEN:
Šodien pasaulē no infekcijas slimībām miruši 27 742 cilvēki.
No koronavīrusa - 3 985,
Bērni līdz 5 gadu vecumam - 16 254,
No ātruma - 3597
No vēža 17 579...
Dati mainās katru sekundi.
аватар in.ki
nadezda2017, šī statistika ir žonglēšana.
Infekcijas slimības - daudz. Jūs nevarat salīdzināt statistiku par Covid ar statistiku par visām infekcijas slimībām kopā. Turklāt Covid ir arī infekcijas slimība, tāpēc 27742 ir iekļauti visi nāves gadījumi no Covid.
Bērni arī nomira no slimībām (+, pieļauju, no nelaimes gadījumiem) no visiem orgāniem un sistēmām.
Vēzis skar arī dažādus orgānus, zem sava ieroča – visu ķermeni. Ja 17579 nomira, teiksim, no plaušu vēža, tad jau varam secināt: jā, covid nebija pat tuvu. Un tad ir visi krabji.
Tādu salīdzinošu statistiku - a la "Viens gāja skolā, bet otrs galošos", tā nevar salīdzināt.
Korelē tikai AIDS.
аватар Apyatka
nadezda2017
Covid statistikā šodien līdz šim miruši 4146. Liela daļa valstu šodien nav iesniegušas statistiku. Francija, Spānija, Kolumbija... Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka līdz dienas beigām statistika dubultosies. Un šie cilvēki jau ir inficējuši jaunus, jo divas dienas pirms slimības izjušanas uzskatīja, ka ir veseli. Un viņus inficēja tie, kuri divas dienas pirms simptomu sajušanas uzskatīja, ka ir veseli.
Tāds cikls.
Skatieties https://www.worldometers.info/coronavirus/
Visbeidzot, saprotiet, ka lielākā daļa infekcijas slimību nav lipīgas. Man šķiet, ka esmu jau tik daudz košļājusies, ka pat pirmklasnieks saprot, ka kontakts un mirstība no covid ir ļoti, ļoti augsta. Visas slimības, kuru mirstības līmenis ir augstāks par Covid, nav tik lipīgas, un visas slimības, kas ir lipīgākas par Covid, nav tik nāvējošas.
аватар in.ki
Kad argumenti beidzas, tas arī viss sākas)) Žanra klasika. moy_contakt, troļļošana, diagnozes pielīmēšana - tā ir vienkārša lieta internetā) Nebrīnīšos, ja novilksi bikses un parādīsi pretiniekam op. Vai tiešām ir ko teikt? Vai arī es runāju ar nepilngadīgo, kuram ir vienalga, ko rakstīt?
аватар in.ki
Man šķiet, ka esmu jau tik daudz košļājusies, ka pirmklasnieks saprot
---
Apjatka, problēma ir tā, ka šodien diskusijas netiek vadītas patiesības labad, tāpēc, lai kā tās grauztu - "Sieviete turpināja kliegt" nocirta. "Cilvēki vēlas dzīvot bezrūpīgi, ne par ko neuztraukties un nedzirdēt jebkurš covids, ir noguris, noguris, tas sabojā garastāvokli.Jau gadu no katra gludekļa tiek košļāts, kāda loma maskai - bet nē, nākamajā forumā lasīju: "Nu, vai maska ​​glābs jūs, slimos, no Covid?” Mati stāv no tādas neziņas pakāpes un spītīgas nevēlēšanās klausīties un dzirdēt, cilvēkiem ir grūti elpot caur masku, seja nomirst, un uzņēmuma darbiniekam ir jābūt nošāva.Atliek tikai spļaut, malt un bēgt no tādiem elementiem, bet nevaru izvairīties, tad sist mutiski un braukt prom no sevis - pagaidām citu izeju neredzu .
Nedod Dievs (nedod Dievs), uz Ukrainu atvedīs vakcīnu - sāksies jauns sazvērestības teoriju vilnis. Sen kaut kas nav dzirdēts par cīnītājiem par samīdīto brīvību - paredzu, uz laiku.
аватар Andrey111
"Cilvēki vēlas dzīvot bezrūpīgi, ne par ko neuztraukties un nedzirdēt par kādu covidu, viņi ir noguruši, viņi ir noguruši, viņi sabojā garastāvokli ........." - tā ir elementāra cilvēka psiholoģija. Tā strīdas vairākums (tagad nerunāšu, vai tas ir pareizi vai nē), un tur neko nevar darīt.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl