Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар dusik1981
Interesantākais ir tas, ka daudzi cilvēki dodas strādāt ar COVID un tajā pašā laikā nevienam neko nesaka. Oficiāli šādu vīrieti saukt pie kriminālatbildības nav iespējams, jo nozieguma izpaušana ir noziegums, un tad izrādās, ka saslimusi puse no tirdzniecības tirgus darbiniekiem, un cik vēl apmeklētāji saslimis, neviens nezina. Tāpēc visi tika galā ar naudu.
аватар Slav_na
Kā var neiet uz darbu? Viņi neatklāj slimības lapu, viņi nemaksās...
аватар moy_contakt
Godīgi sakot, man ir grūti saprast, kā pat ar vieglu slimību (tāds vājums, ka nevarēju piecelties no gultas) kāds mēģina doties uz darbu. Es saprotu tos, kuriem, piemēram, vienkārši pazuda smarža, garša un viss. Visās citās variācijās, pat ja nav temperatūras, stāvoklis ir gulta un miegs. Un tā nedēļu. Daudzi paziņu radinieki to darīja. Visi bija mājās un ārstējās, vai mēģināja strādāt attālināti, bet nevienam nebija domas par rāpošanu uz darbu, valstij nebija taisnība...
аватар Pachok
Olgaolga153 Lūdzu, pieņemiet līdzjūtību jūsu ģimenei.
аватар mishatour
Kungi, cienījamie turpravda dalībnieki!!’ Apsveicu visus ar ATKĀŠANĀJO GADU 2020!!! Es novēlu jums visiem veselību, laimi un labklājību jaunajā gadā. Visa jauna pieredze un interesanti tūrisma maršruti. Laimīgu jauno gadu draugi!!!!
аватар Slav_na
Pievienojos apsveikumiem!
ESIET VISI VESELI UN LAIMĪGI, MĪLĒTI UN PIEĻAUMI! UN 2021. GADA MAIJU NEKRĀJIET PIEMĒRU PIEMĒRU UN ATNESIET MUMS VISUS JAUNUS CEĻOJUMU, PIEDZĪVOJUMU UN PIEDZĪVOJUMU!!!
аватар nadezda2017
es pievienojos! Laimīgu Jauno gadu!!!
Veselība visiem, miers, laipnība!
Vēlmju piepildījums, jaunas tikšanās un iespaidi!
Iedvesma, laime un mīlestība!
аватар olyajan
Olgaolga153, es jums no sirds jūtu līdzi. Arī mēs visa ģimene bijām slimojuši ar šo infekciju. Mēs baidījāmies par mammu, bet izrādījās, ka vissmagāk ar šo slimību cieta mans vīrs. Tas ir biedējoši, cilvēks mirst acu priekšā, un tu neko nevari izdarīt, es joprojām nespēju noticēt, ka viņš izdzīvoja. Bet mēs izgājām 7 elles apļus, ar medicīnas līmeni - nepatikšanas. Pagaidi, Olja, tavai māsai, protams, ir ļoti grūti ...
аватар Olgaolga153
Pačoks; olyajan
Paldies meitenes. Ļoti grūti. Vīrietis bija labs cilvēks, bija daudz nerealizētu ideju. Arī visa māsīcas ģimene bija slima. Visvieglāk šo infekciju pārcieta 89 gadus vecā (!) vecmāmiņa.
Laimīgu Jauno gadu visiem! Lai tas nes ilgi gaidīto mieru, brīvu un drošu pārvietošanos pa izvēlētajiem maršrutiem un finansiālo stabilitāti. Visa veselība; nezaudē savus mīļos!
аватар Pachok
Mēs slimojām decembrī, smagi.
Agrāk par covidu noliedzēju prāta spējām man nebija augsta viedokļa, bet tagad es pat nekautrēšos izteicienos.
аватар moy_contakt
Pačok, nav covid noliedzēju kā tādu, ir cilvēki, kuri neuzskata šo slimību par tādu, ka visa pasaule ir noslēgusies, sevi ierobežojusi un turpina baidīties.kaut kas līdzīgs parastam pušumam ar saviem momentiem, kāds ir vairāk sarežģīts un tikai viens cilvēks (ir visi priekšnosacījumi, lai uzreiz nomirtu, varbūt pilns komplekts: daļas plaušu trūkums citas slimības dēļ, alerģija pret zālēm, pārtiku utt., un citas nedaudz mazāk smagas blakusslimības) izvilkām, tagad viss čum !!! Neviens nav miris! Zinu ģimeni, kurā nomira manas draudzenes vīrs, taču viņu sirdīs bija milzīgas problēmas, ar kurām ārsti nevarēja tikt galā (pirms gada tika veiktas 3 sirds operācijas un covids beidzās). Un jā, jebkura čūla var dot jebkādu iznākumu un jebkādu smagumu, pat šķietami ne pārāk slimiem cilvēkiem vai tiem, kas šķiet veseli (bet mums nav veselu, ir arī nepietiekami izmeklēti). Tāpēc es nenoliedzu, varbūt divas reizes! Vīrs, es un bērni bijām slimi (mans dēls
аватар moy_contakt
Manam 14 gadīgajam dēlam 1 dienu bija drudzis un pazuda oža, mainījās garša un šodien (kopš novembra) nav atguvušies... Mums ar vīru viss ir kārtībā, meita cieta otro reizi tāpat kā pirmais, vieglākais no visiem. Veci cilvēki vidēji smaguma ar plaušu karsoni, bet viss ok. Arī visi kaimiņi šajā periodā bija slimi un arī viņiem palīdzēja ārsts, kurš mums konsultēja, visi atveseļojās, pat serdes novecojušas... No augusta beigām līdz decembra sākumam bija grūti, bet viss bija kārtībā. Un es neredzu iemeslu panikai, histērijai, un vēl jo vairāk es neatbalstu visu, kas notiek apkārt.
аватар in.ki
Ir par vēlu izglītot cilvēkus...
---
Vēlu? Pātagas nav par vēlu. Nē, man nav žēl. Es tikai berzēšu rokas un priecāšos. Ak, slapji sapņi.
Mani pārņēma šausmas, kad izlasīju, ka valdība atļāva iestādēm Vecgada vakarā strādāt līdz septiņiem no rīta (sākumā bija līdz vieniem naktī). Un tauta tik priecīga: "Āāā!". Jā, lai viņi nodara sev pāri, pie velna. Bet viņi nesīs vīrusu masām. Tā nav tauta, vai zini? Šī ir cilvēku grupa (maigi izsakoties), onkuļi un tantes, kuru rokas, kājas, dzimumorgāni anatomiski atbilst noteiktam bioloģiskam vecumam, bet infantilisms un nenobriedums ir visur.
Valdība ir jāpakar par maisu, izdeg ar velku par pro-pasīvu nostāju. Jūs visi esat dzirdējuši jauno triku, vai ne? "Atbildību uzņemas iestādes, kas neievēro preventīvos pasākumus... bla bla bla." Stulbi nomazgāja rokas, jo valsts līmenī TO NEDARA.
Infantilu bars noguris? Vai ārsti nav noguruši?
аватар in.ki
Ja šī [vakcinācija] ir nepieciešama ceļošanai, es labprātāk maksāju, lai no tās izvairītos. Par laimi, korupcija mūsu valstī ir neuzvarama! Mafija ir nemirstīga! :))))
---
Irēna48, par tevi bija labāks viedoklis.
аватар in.ki
Agrāk par covidu noliedzēju prāta spējām man nebija augsta viedokļa, bet tagad es pat nekautrēšos izteicienos.
---
Pačok, es paspiežu roku.
Covid noliedzēji un dziļi bezsmadzeņu... piedodiet, infantili cilvēki, kuri ar savu... piedod, vienaldzīgo uzvedību nolemj citus cilvēkus slimošanas un nāves riskam.
аватар in.ki
Olgaolga153, patiesi, dziļa līdzjūtība. Covid noliedzējiem un citiem bērnišķīgiem Covid muļķiem ir jāmetas ceļos jūsu ģimenes priekšā.
аватар Pachok
moy_contakt ja tev "viss kārtībā" - tas ir līdzvērtīgi tam, ka neviens nav nomiris, tad man nav ko teikt. Komplikācijas, aizkavētas komplikācijas, ilgstoša invaliditāte, nespēks - tas viss ir muļķības. Es jau klusēju par 14 000 mirušajiem, kuriem nekādā gadījumā nav "viss ok", un statistika nemaz nav tāda, kādu vēlētos redzēt visi "jauni un veseli".
Valstij nav cerību, bet tauta ir galīgi debīliķi. Tikai kopīgiem spēkiem mēs varam samazināt jaunu infekciju skaitu un samazināt kopējo epidēmijas ilgumu. Tā vietā - "visi uz restorāniem!", "visi uz veikaliem!", "Nopirkšu sertifikātu", "ar uzpurni nost" un "kāpēc man jāinformē skola, jo bērns acīmredzot no turienes atnesa kroni. ”.
Jā, man īsti nepatika vērot halucinācijas un vemt asinis tā vietā, lai svinētu savu jubileju un gatavotos Jaungada brīvdienām. Tāpēc visi stāsti par to, cik mīļi un viegli saslima krusttēva atslēdznieka interneta draudzenes māsas vecmāmiņa, man nav interesanti.
аватар in.ki
Pačok, ne velti saka, ka cilvēkus vajag glābt no sevis. Paši kāpj cilpā un velk citus.
Šodien biju pilsētas autobusā. Divi 37-40 gadus veci idioti brauca bez maskas - ne tikai uz zoda, bet nemaz. “Uzvelc masku” – viņi man atcirta: “Man nav” – “Izej un nopērc aptiekā, maksā 4 grivnas” – viņi pasmaida, bet saspieda galvu plecos. Izbraucām pēc pāris pieturām. Tikai kognitīvā disonanse: KĀPĒC NE ĢĒRBI? Apkārt notiek tas pats briesmīgais! Kādreiz kautrējos komentēt vai pat vienkārši baidījos no rupjībām atbildot, tagad vienalga, piezīme pēc piezīmes (šodien tā darīju trīs reizes), izvērtās par kašķīgu sievieti covidu frontē, kas arī esmu ļoti prieks par, un nu nevaru sagaidīt brīdi, kad nolauzīšu latiņu, un vienkārši izgrūdīšu idiotus no pasažieru nodalījuma (cilvēki jau ir izstumti no vieglā sliedes, bija rakstīts par precedents). Es nevaru mākslīgi radīt sev kaujiniecisku noskaņu, man jāgaida Ozvirina uzbrukums. Pretējā gadījumā jums vienkārši ir pastāvīgi narazhitsya briesmas.
аватар nadezda2017
.....Tikmēr eksperti brīdina, ka SARS Cov un jo īpaši masveida bezdarbs, sociālā izolācija un ciešanas var izraisīt garīgās veselības krīzi. ....
Ir vīrusi, saaukstēšanās, bronhīts, pneimonija arī. Un ir sezonālā gripa.Un neviens nav atcēlis citas slimības. Bet neesiet tik histēriski un panikā! Uzaiciniet kādu nomesties ceļos. Tas iznīcina ķermeni no iekšpuses, ieskaitot imūnsistēmu. Ja ticat statistikai, 80% ir asimptomātiski vai panes koronu vieglā formā.
Katru gadu visā pasaulē no pneimonijas mirst 800 000 bērnu, kas jaunāki par 5 gadiem. Ik pēc 39 sekundēm mirst kāds bērns.... Neskaitot pieaugušos iedzīvotājus, kuri katru gadu mirst no šīs slimības. Kāpēc viņi par to klusē un nesauc trauksmi???
Es novēlu jums visiem pacietību, apdomību un optimismu! Nav nepieciešams pārvērst sevi par nobiedētu un dusmīgu zombiju. Neirozi un psihozi ir grūti ārstēt.
аватар Marsyanchik
Un kā ar vakcināciju Ukrainā? Kad tas sāksies un kas tieši tiks vakcinēts?
аватар Andrey111
Nav iespējams ievietot karantīnā visus planētas iedzīvotājus (kā tam vajadzētu būt pēc medicīniskiem kritērijiem). Tāpēc valstu valdības izliekas, ka ievieš un kontrolē karantīnu, bet iedzīvotāji – ka tā tiek ievērota. Šī ir pasaules mēroga izrāde.
Atcerieties, kāda panika bija par AIDS 90. gadu sākumā, un šodien visi par to jau ir aizmirsuši, lai gan šķiet, ka tā nav pārgājusi, cilvēki gan inficējās, gan nomira, gan turpina inficēties un mirst. Netālu no manas mājas atrodas AIDS centrs. Lai gan man nav ne jausmas, ko viņš dara.
nadezda2017, jūsu vārdos ir veselais saprāts.
аватар moy_contakt
nadezda2017 pilnībā piekrītu tev. 7 gadus vecam krusttēva bērnam sāpēja kakls un sekas ir tādas, ka jau 2 gadus atrodas slimnīcās, jo radījis sarežģījumus sirds muskulim.. Ir tāda diagnoze, ka bērns bez operācijām ( divi jau ir izdarīti) nebija dzīvotspējīgs. Tas ir viss. Un tas ir mums visiem pazīstams iekaisis kakls, ar kuru slimo daudzi, bet patiesībā tas var radīt tik smagas komplikācijas. To pārnēsā arī ar gaisā esošām pilieniņām un no tā iespējama arī nāve. PVO. O viegli saslimst, kāds ir smagāks, un tad viņš nomirst. Ejam uz lokautu!!!
аватар in.ki
nadezda2017, Andrey111, nu jau gadu no visām pusēm skan šīs pašattaisnojošās pasakas par strausiem, kas bāž galvu smiltīs (vēlams betonā).
Strādāju no pasūtījuma uz pasūtījumu (oficiāli bez darba), mani apņem tie paši notikumi, sapnis par Dienvidameriku pārklāja ar vara baseinu, pavasarī pavadīju izolācijā no zvana uz zvanu. Tikmēr neesmu zaudējis ne garīgo veselību, ne apdomību, zem kājām ir kaut kāda finansiāla zeme. Neviens nevēlas uzminēt, kāpēc?
Un pietiek panikas, kā tas ir pareizā izpratnē gandrīz pilnīgas Ukrainas nekontroles apstākļos, lai pasniegtu kā kaut ko apkaunojošu. Varoņi? Gļēvi vājinieki, kuri APZINĀTI nevēlas STAIPĪT, lai atrisinātu problēmu, lai gan ir izeja, kāpj cilpā un velk citus.
аватар in.ki
Andrejs111, AIDS ir nedaudz atšķirīgs stāsts. Neviens mani neinficēs pret manu gribu.
аватар in.ki
Kurš jums pateiks, kā bloķēt my_contakt, lai nelasītu šī lietotāja ķecerību? my_contact, nekas personisks. Pretenzijas tikai uz to, ka tu raksti mums visiem šeit.
аватар Marsyanchik
Ar vai bez bloķēšanas joprojām ļoti daudz cilvēku saslimst (pat mūsu forumā varat redzēt, cik daudzi jau ir slimi). Bloķēšana neko neatrisina slimības apturēšanas ziņā, un mēs to faktiski redzam. Vīruss ir visur un tā arī ir.
Esmu kategoriski pret slēgtām robežām. Lai cilvēki paši izlemj, vai vajag riskēt, vai viņi ir tam gatavi fiziski un finansiāli, bet stulbi aizliegt visiem pārvietoties ir muļķības.
аватар Slav_na
... no paša sākuma biju PAR karantīnu. un tagad ... tagad es saprotu, ka MŪSU LAIKĀ - tas nav risinājums. no vārda VISPĀRĪGI. kur ir izeja? Nezinu...
Ar ko mēs visi atšķiramies no mūsu vecajām paaudzēm? viņi dzīvoja ar disciplīnu savās smadzenēs. visi - un Šuravi, un amerikāņi, un vācieši... un mēs dzīvojam ar brīvu vēju galvā. viņam riebjas jebkāda vardarbība pret mūsu "es gribu". mēs dumpojamies jebkāda iemesla dēļ, tiklīdz šķiet, ka mūs izspiež. visi vēlas brīvību, aizmirstot, ka mana brīvība beidzas tur, kur sākas tava...
mēs pieprasām, lai mūsu valstu valsts aparāti mūs pasargā no slimības - un nekavējoties saceļas, kad viņi to mēģina darīt ... mums nepatīk būt slēgtiem, valkāt maskas, svinēt viber ...
tas ir chesslovo - bet es ļautu visiem iet brīvi, kā mēs visi tik ļoti vēlamies. kā mans tēvs mēdza teikt manos vardarbīgajos pusaudža gados: "dari, ko gribi - tikai domā, KO dari!" .. un man pazuda vēlme celties, un es gribēju radīt ...
atvainojos par senilo kurnēšanu ... noguris no visa
аватар nadezda2017
in.ki, jums nav jāizlemj, kuru bloķēt. Esiet iecietīgs pret citiem viedokļiem. Un neesi tik negatīvs!
Visa bēda ir tajā, ka agrāk (padomju laikos) bija medicīniskā PALĪDZĪBA, un tagad ir medicīnas PAKALPOJUMI. Viss ir pārdošanā. Apbrīnojami, ka joprojām ir medicīnas darbinieki no Dieva, kuri mīl savu profesiju un cīnās par katru dzīvību. Gods un slava viņiem, zems paklanīšanās. Tagad mēs gūstam visus kapitālisma un tirgus ekonomikas jaukus. Kamēr veselības aprūpe nebūs prioritāte, nekas šajā pasaulē nemainīsies. Un, iespējams, pašreizējais vīruss būs mazāks ļaunums salīdzinājumā ar to, kas ir priekšā.
аватар Pachok
Tātad mums nav bloķēšanas, par ko jūs runājat? Gluži pretēji, tas veicina maksimālu izplatīšanu. Apģērbs, restorāni, koncerti cilvēkiem ir dārgāki par dzīvību. Un tas būtu labi ar savējiem, bet tas tā nedarbojas, viņi rada risku pieaugumu pilnīgi visiem.
Marsjančik, vai tu esi pret robežu slēgšanu vai par - tas nav svarīgi. Citās valstīs dzīvojošie cilvēki paši izlēma – ko lai šie mežoņi, kuri nevērtē ne savu, ne citu dzīvību.

Un vēl jautājums – kas notiktu, ja Ķīna slēgtu savas robežas 2020. gada janvārī?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl