Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
Ir laba anekdote par biznesu medicīnā ... Pēc veiksmīgas operācijas pacients jautā ārstam "dakter, cik es jums esmu parādā?" .... Ārsts atbild "Dodiet man pusi no tā, ko gribējāt dot pirms operācijas"
Kāpēc šovbiznesā, futbolā, basketbolā... par sniegumu pelna tik, cik gadā nopelna pasaulslavens zinātnieks???? Vai ir iespējams, ka, dodot 100 USD Verkai Serdučkai, mēs nožēlosim tos atdot zinātniekam, kurš izglāba mūsu dzīvības ???Kāpēc Galkinam un Pugačovai jādzīvo pilīs un tiem, kas glābj pasauli - dzīvokļos?? Tie, kas runā par biznesu .dzīve un dzīvība!!!
аватар nadezda2017
Vai "kronis" neliks mums pārvērtēt savas vērtības.
--------------
Nepiespiedīs. Sabiedrība ir bezcerīgi slima. Pastāvīgs stress, neziņa par nākotni, ļaunums, skaudība, pašlabuma, viendzimuma attiecību propaganda, alkoholisms, narkomānija, virtuālā pasaule, kurā dzīvo mūsu jaunatne..... kari, konflikti, bruņošanās sacensības... .. elementāras cieņas, žēlsirdības, līdzjūtības trūkums...
Var uzskaitīt vēl daudzus. Diemžēl pret to nav vakcīnas.
Noteikti piekrītu, ka zinātnieks vai ķirurgs, kurš izglābj kādam dzīvību, nedrīkst dzīvot sliktāk par māksliniekiem vai deputātiem. Bet tas atkal ir atkarīgs no sabiedrības, kas diemžēl nav veselīga.
аватар Pachok
Tas atkal ir sācies! Jā, mums ir lieliska jaunatne! Un labestība, žēlastība, līdzjūtība nav pazuduši!
Biežāk jāskatās apkārt, nevis jāvārās savā žultī un garlaicībā.
аватар Pachok
Pilnīgi piekrītu Apjatkai! Pietiek jau kaunēties. Mums ir gan labi ārsti, gan talantīgi zinātnieki. Un pat ar pašreizējo ministru vairāk paveicās nekā nē.
Un neklausiet BIJUŠO sanitāro ārstu, kurš pirms simts gadiem pameta profesiju un lielījās, ka pierunājis visus savus līdzcilvēkus pamest medicīnu, it īpaši epidēmijas sākumā. Tagad šeit māca cienījamu publiku.
аватар nadezda2017
Pačok, un tālu nav jāiet, tavs komentārs ir žulti caursīts.
Un ne tikai jūsu.
аватар dusik1981
Tā nu varēju visus savus paziņas šajā laikā pierunāt pamest medicīnu, lai cilvēki mācās novērtēt, viņi vēl nav spējuši novērtēt savu laiku, Pēdējais jeb lielākā daļa manu labo paziņu 10. janvārī dodas uz Poliju strādāt specialitāte, kur viņam būs jāmaksā 20 reizes vairāk nekā Ukrainā.
Statistika liecina, ka 2020. gadā no darba tika atlaisti 5000 ārstu un tikai 1000 bija jauni.
Kas attiecas uz vakcīnu, mans viedoklis šodien ir piepildījies, Ukrainā ir aprīkojums tikai 67 tūkstošiem vakcīnu devu, piemēram, Pfizer. . Līdz ar to tuvākajā laikā šāda vakcīna valstī oficiāli nebūs pieejama. Pat tiem, kas vēlas par to maksāt.
Un "Ekspertiem" vispirms ir jāizpēta paklājiņa daļa, pirms kaut ko sakāt.
аватар Slav_na
... brauc uz Poliju strādāt specialitātē kur viņam maksās 20x vairāk nekā Ukrainā ===
to raksta cilvēks, kurš paralēlā zarā noslīka galvenokārt patriotisma dēļ ...
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
cilvēks, kurš nebrauc uz valsti, kas sponsorēs karu.
аватар Slav_na
dusik1981,
cilvēks pamet dzimteni tās grūtajā laikā, lai saņemtu vairāk - tas arī nekad nav patriotisms.
Es nekādā veidā nenosodu strādniekus - katrs izdzīvo kā māk! un tāpēc es domāju, ka tev arī nav tiesību nosodīt tos, kas iet ārstēties tur, kur piekrīt ārstēties - lai vēlāk pelna naudu
аватар Slav_na
dusik1981,
Es ar tevi vairs nestrīdos - sapiente sat
Jūs zināt labāk par visiem un vienmēr jums ir taisnība. nu labi! galvenais - esi vesels!
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
un es ar tevi nestrīdos, tikai atklāti rakstu par to, kas es tevi nosveru.
аватар Slav_na
dusik1981,
un es tikai novēlu jums veselību ... lai jums nav sevi jānosoda.
un kas, tavuprāt, es esmu – ja godīgi, man ir vienalga
Dixi
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
visu, ko varu jums tagad pastāstīt, jau sen rakstīju personīgi.
аватар Pachok
dusik1981, tu neesi ārsts, tu vienreiz ieguvi medicīnisko izglītību, un tas nav viens un tas pats. Jūs rakstāt ar rupjām gramatiskām kļūdām abās valodās. Jūsu pārliecība ir tikai un vienīgi jūsu pašu darīšana. Nav nepieciešams izlikties par lielisku medicīnas ekspertu un runāt ar cilvēkiem.
аватар alla.neshcheretnaya
dusik1981 Tu ne tikai mēģini te tēlot patriotu, tu pat nespēj izteikt savas domas ukraiņu valodā (teksti, kurus rakstīji ir tālu no ukraiņu valodas), ne tikai tu, tēlojot ārstu, aizmirsti par Hipokrātu zvērestu, lielīties, ka tik grūtā periodā saviem tautiešiem, atstājot bez kvalitatīvas medicīniskās palīdzības, vedot ārstus uz citām valstīm, tātad arī pateiksiet cilvēkiem kur, kad, kā un galvenais no kā saņemt medicīnisko palīdzību?
аватар dusik1981
Atbildēšu jā, ir kļūdas, nekad tam nepievērsu uzmanību, jo nepabeidzu. Kas ir Hipokrāta zvērests,tie ir vienkārši vārdi,padodot vienam cilvēkam viņa izlasa tekstu,un kurš grib teikt "zvēr",un kāds nesaka,tas nav zvērests ka visi izlasa un tad zīmes. Tāpēc nevajag runāt par zvērestu. Es nekad nevienu neesmu tēlojis, tikai sen mācījos un ieguvu izglītību, pēc tam strādāju mazpilsētās un lielpilsētās, ieguvu pieredzi un vēsumu iet ar tīru sirdsapziņu. Runājot par kaut ko, jūs varat doties uz jebkuru slimnīcu un skatīties cilvēkiem acīs un pateikt viņiem, kurp jūs dodaties no dzīvības un nāves sliekšņa. Ja kādam viena dzīvība ir dārgāka par citām, tad sit krustā sevi šeit ar OBS (viena sieviete teica). un es viņam uzticos. ”
аватар alla.neshcheretnaya
dusik198, kā tajā atskaņā: paskaties uz mani, uzsēdini mani uz zirga ... Visur I.I.I ... Un Hipokrāta zvērests tiešām ir tikai vārdi jums ...
аватар dusik1981
alla.neshcheretnaya protams tikai vārdi, es to nekad nenoliedzu. Es to neparakstīju un neteicu vārdu "es zvēru".
аватар Slav_na
... un ja es būtu bijis piespiests, es būtu turējis īkšķus ...
аватар Sergey_7979
Kas bija jāpierāda:
https://censor.net/be/news/3239315/vaktsinu_ot_covid19_pri_nujnoyi_temperature_smogut_hran it_ukrainskie_chastnye_farmatsevticheskie_kompanii
Privātajām klīnikām un farmācijas uzņēmumiem ir pieejamas vakcīnas
аватар Olgaolga153
Manas māsas vīrs šodien nomira no koronavīrusa. Šī ir pirmā reize, kad Covid ir pietuvojies tik tuvu. (((Pirms tam bija kaimiņš, paziņu paziņas, darba darbinieki (man un vīram). Es nerunāju par tiem, kas ir slimojuši. Man šķiet, ka vairs nav ģimenes, kas šis vīruss tā vai citādi nav skāris.Tas ir biedējoši...
аватар nadezda2017
Olgaolga153, jūtu līdzi. Smaga forma vai palīdzība netika sniegta laikā? Kādas ir hroniskas slimības?
аватар Slav_na
Olgaolga153,
just līdzi.
Veselību jums un jūsu ģimenei!
аватар Sergey_7979
Šodienas ziņas no Eiropas – viena par otru interesantāka:
v_ispanii_sozdadut_restr_otkazavshihsya_ot_covidvaktsiny
https://censor.net/ua/news/3239567/v_vengrii_razrabotali_elektronnyyyi_covidpasport
Nebrīnīšos, ja pēc vakcinācijas beigām 2021. gada aprīlī-maijā tiks atvērtas robežas tūrismam Šengenas vidienē.
Un mēs atkal būsim aiz "dzelzs priekškara" :-(
аватар Sergey_7979
Pirmajā rakstā ievietots nepareizi
Pareiza ass:
https://censor.net/ru/news/3239573/v_ispanii_sozdadut_restr_otkazavshihsya_ot_covidvaktsin y
аватар camomille
Olgaolga153, līdzjūtība
аватар Olgaolga153
nadezda2017, YaSlavnaYa, kumelīte, paldies.
nadezda2017 “Smagā formā vai palīdzība netika sniegta laikā?” Viņi bija smagi slimi, gandrīz mēnesi kopā atradās slimnīcā. Pēdējās divas nedēļas manas māsas vīrs atradās reanimācijā, bet ne uz ventilatora, bet ar skābekļa masku. Stāvoklis novērtēts kā stabili smags. Viņi teica, ka viss noticis pēkšņi un acumirklī, naktī. Mana māsa šodien tika izrakstīta. Viņai tika diagnosticēta CT-2 plaušu iesaistīšanās (no 25 līdz 50%). Manam vīram ir CT-3. Rīt māsai dzimšanas diena, parīt arī bēres. Lūk, tāda dāvana.
аватар mishatour
Tas ir īpaši skumji, kad cilvēki mirst tieši tagad. Tajā laikā, kad bija "gaisma tuneļa galā". Jābūt nedaudz pacietīgākiem....maskas, higiēna un komunikācijas minimums. Jābūt vēl nedaudz pacietīgam .. Vakcinācija nāks visiem !!! Ļaujiet vēlāk uz pāris mēnešiem, varbūt mazāk efektīvi, bet visiem !!! Globalizācija nepieļauj citu problēmas risinājumu... https://cursorinfo.co.il/all-news/izrailtyanam-skoro-nachnut-vydavat-zelenye-pasporta-kto-smozhet -poluchit/
аватар Apyatka
Misha tūre, un tagad ir vairāk cilvēku, kuriem ir vienalga. Pacienti dodas visur – klīnikā, veikalā, autobusā. Viņi domā: "Es viegli saslimu, tāpēc viss ir muļķības"
Jā, un visa veselības aprūpes sistēma jau ir novērtējusi drošību.
Slimi - negaidi no dabas žēlastību, dodies pats uz klīniku. Un pats ej uz CT. Un pašam pārbaudēm. Temperatūra? Vai nezināt, kā pazemināt temperatūru? Vājums? Un kuram tagad ir viegli? Slimnīcā? Nav vietas, tu nemirsti. Miris? Statistika atļauj.
Kontakti vairs nav apturēti no darba. Viņi iet 7 dienas, izplata. Tad viņi veic testus. Tas ir visideālākajā pasaulē – ja tu strādā privātajā medicīnā.
Citos gadījumos kontaktiem ir vienalga. Bez grāmatvedības, bez pārbaudēm, bez slimības atvaļinājuma, bez izolācijas.
аватар mishatour
Jā, cilvēki ir noguruši. Tas viss ir ilgi un nogurdinoši...tāpēc jāsamazina komunikācija līdz minimumam un maska. Cita ceļa šodien NAV ... Ir par vēlu izglītot tautu ... Katram jādomā par sevi un saviem mīļajiem ... Lai cik patriotiski tas izklausītos, bet tāda ir realitāte ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl