Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар moy_contakt
kumelīte, es tev nepierādīšu, ka tavam hepatītam nav nekāda sakara ar tavu vakcinācijas trūkumu (šodien vienīgā hepatīta pote kalendārā ir no B grupas un tā tika ieviesta salīdzinoši nesen (pēc 2001. gada), tāpēc nevajag saistīt savu vecmāmiņa ar tavu pušumu, tā kā viņas prombūtnes laikā dzimušās pieaugušās tantes un onkuļi tika vakcinēti (acīmredzot pēc paša gribas un par saviem līdzekļiem) 18-35 gadu vecumā (nu nezin kāpēc ir tāds vecums robežās), bet te pieaugušie paši izlemj, vajag vai nevajag.Vakcinēties pret vienu un to pašu difteriju ik pēc 10 gadiem, pret stingumkrampjiem arī, pret gripu ik gadu pirms sāpīgās sezonas sākuma u.c.Ja jūsu specifika darbs neprasa vakcinācijas, tad tu pats izlem, vai tev vajag vai nevajag un kādā Bērnībā tava vecmāmiņa nolēma, ka tev nevajag, un kā tu esi nobriedusi, tu esi nolēmis citādi un tas ir tavs taisnība.
аватар camomille
Tātad, kādi ir problēmas globāla risinājuma veidi, izņemot universālo vakcināciju? Un kas ir briesmīgāks: saslimt ar nezināmu slimību, kuras sekas nav pētītas, vai vakcinēties ar jaunu medikamentu? Zāles, ja uzskatāt, ka viņi ir atraduši proteīnu, kas pilnībā iznīcina covidu un neizraisa blakusparādības, labākajā gadījumā parādīsies pēc gada. Jā, vēsturē ir bijuši daudzi gadījumi, kad zāles tika aizliegtas blakusparādību dēļ, kas atklājās vairākus gadus pēc zāļu apstiprināšanas. Tomēr šie gadījumi ir atsevišķi un, ja tos ņem procentos no kopējā saražoto zāļu skaita, ir niecīgi. Protams, ir bailes no vakcinācijas. Bet, no otras puses, es redzēju, cik briesmīgā stāvoklī no mājas tika izvests kaimiņš ar divpusēju plaušu karsoni, kurš pēc 2 dienām slimnīcā nomira. Un tas ir arī ļoti biedējoši. Turklāt sieviete nav veca, pusmūža, viņai vēl jādzīvo un jādzīvo. Inficējās darbā.
аватар camomille
Cita lieta, ka mums neviens vēl nepiedāvā vakcināciju. Un ņemot vērā, ka vakcīna jāglabā -70 grādu temperatūrā, kas rada lielas loģistikas problēmas, visticamāk, ka mēs to drīz nesaņemsim vai arī saņemsim sabojātu medikamentu.
аватар moy_contakt
kumelīte, tas, ka tava kaimiņiene nomira nenozīmē, ka viss ir tik slikti, to es tev saku kā cilvēks, kurš slimojis ar vīru un bērniem, un kopš septembra-oktobra veci cilvēki (65-85 g. veci) jau ir masveidā slimojuši manā ģimenē un jaunākais brālis un sieva, draugi, paziņas, un runa ir tikai par vienu radinieku, bet tur jebkurā scenārijā un jebkurā brļačkā viss būtu grūti, jo plaušas vienā reizē tika izgriezti daļēji slimības dēļ. Visi pārējie ir dzīvi, jau veseli (ir blakus efekts (galvenokārt neiroloģijā) un mēs to ārstējam tāpat, bet viss tfu ugh, ārsts, kurš zina savu biznesu, noteica pareizo kursu). Panākumu atslēga ir savlaicīga diagnostika un ārstēšana, nevis aizkavēšanās līdz hospitalizācijas nepieciešamībai, kā tas tagad pamatā notiek visur. Nu, tu šobrīd nevari doties uz slimnīcu. Visas mājas tiek apstrādātas, un pat skābekļa koncentratoru var lēti iznomāt vai nopirkt (mums bija jāpērk iepriekš aprakstītā iemesla dēļ). No visām čūlām jūs netiksiet izglābti, un vakcinācija, nospiežot dažas čūlas, dod zaļo gaismu jaunām.
аватар moy_contakt
Runāju ar virusoloģi un viņa izteica viedokli, ka mēs, nekontrolēti lietojot antibiotikas, saspiedām bakteriālas infekcijas un tās nomainīja vīrusi, zāles, kurām šodien nav medikamentu un ka covids ir ziedi, jo ir sliktāki varianti un ar augstu mirstību, un tagad jādomā, ko ar to darīt, varbūt, kad viņi uzkāps, tas būs patiešām slikti. Un mirstība no Covid ir tiešām zema, ja nehistērizē un neceri, ka izārstēsies par velti, ak...
аватар camomille
Jā, tas viss ir skaidrs, man ir bail par saviem vecākiem. Manam tēvam ir vēzis, manai mātei ir astma. Lai gan nav skaidrs, kurš ir slims. Draugam ir radi - visa ģimene bija slima. Sievai ar bērnu ir viegli, bet vīru knapi izvilka, iztērējis 200 tūkstošus.Turklāt vīrietis bija pilnīgi vesels, sportists un sportists. Vecums 30+.
аватар moy_contakt
Es kā savulaik sportists teikšu tā, ka visiem sportistiem ir problēmas ar sirdi un asinsvadiem, jo ​​pastāv pastāvīga slodze un dažreiz liels darbs (man 14 gadu vecumā uz ledus apstājās sirds (ja jūs atceraties pāris daiļslidotājus Jekaterinu Gordejevu un Sergeju Grinkovu un viņš nomira. Tāpēc mani izglāba mūsu ārsts, kurš nejauši gāja garām un sāka masēt, un mana māte (viņa tolaik bija trenere) aizskrēja uz viņa kabinetu. par zālēm.Visas šīs pārslodzes nepaiet bez pēdām, lai gan šajā daļā man vairs nebija problēmu un pēc tam arī neko neatklāja.Bet tas, ka neko neatklāja, nenozīmē, ka viss ir normāli.Tātad sports un zosh ir tāda lieta..... Un daži sporta veidi ir saistīti ar dažādu vielu un piedevu lietošanu un šeit vispār viss nav uz veselību bet uz ļaunu, bet kurš jums pastāstīs par šo un pats sportists izskatās vesels un izskatīgs, bet kas ir patiesībā ......
аватар nataha33
camomille, "Un ņemot vērā, ka vakcīna jāuzglabā -70 grādu temperatūrā, kas rada lielas loģistikas problēmas, visticamāk, ka mēs to drīz nesaņemsim vai arī saņemsim sabojātu medikamentu."
Mūsu valstī nav problēmu ar šķidrā slāpekļa ražošanu, kas arī ir diezgan lēts, tāpēc ir absolūti viegli ienest vakcīnu jebkurā zemā temperatūrā. Būtu ko nēsāt līdzi...)))
аватар camomille
nataha33, Nu, varbūt mums nav problēmu, bet britiem, kuri plāno vakcinēt pirmo pilsoņu partiju līdz gada beigām, ir problēmas.
аватар nataha33
Domāju, ja kāds mums piedāvā vakcīnu, tad ar transportēšanu varam tikt galā paši bez problēmām. Bet, ja mums būtu arī smadzenes vadībā, tad mēs varētu labi piegādāt Eiropu ar šķidro slāpekli, jaudas ir pietiekami daudz. )
аватар camomille
Es domāju, ka Ukraina būs pašā galā ar vakcīnas nodrošināšanu. Es būtu priecīgs kļūdīties.
аватар nataha33
camomille, zemāk ir mana darbinieka pozīcija, jo labāk es nevarētu uzrakstīt:
"Tikai ledājs neuzrakstīja, ka vakcīna no Kovid19 jāuzglabā -70 ° C un tas ir pipete-pipe-pipete tik grūti! "
Skābekļa rūpnīcu Ukrainā ir pietiekami daudz, un katra no tām rūpnieciskā mērogā ražo šķidro slāpekli.
Tas ir "ūdens ", kura temperatūra ir -196 ° C, pie kuras tas vārās. Atcerieties Terminatoru-2, kur sasala šķidrais metāla robota šķidrums no tvertnes? Tas bija šķidrais slāpeklis.
25 litru devarā tas vārās no 10 dienām līdz 2 nedēļām, un vēl lielākā devarā tas ilgst ilgāk.
Tas ir lēts - 18 UAH par litru.
Kopumā mācīt fiziku - palīdz dzīvē. "
Tas ir. ir alternatīva sausajam ledus un aerogelam. )
аватар Slav_na
un kurš tagad piekristu vakcinēties? vai ir pārdrošnieki?
аватар dusik1981
YaSlavnaYa, ja ne krieviski, tad tagad piedāvāšu kaut kur 30-40 cilvēkus, ēst gribošus un pat par saviem līdzekļiem.
аватар camomille
nataha33, kas ir šķidrais slāpeklis, es zinu))) un iesaku kriomasāžu) atvainojos par offtopiku
аватар Igor_m
Es nevēlos apbēdināt cienījamos kriogēnos tūristus un nevēlos applūst. Lai katrs pats izpēta šķidrā slāpekļa īpašības un nosaka, kā sasniegt temperatūru 70 pēc Celsija (kas atbilst 203,15 kelviniem), pie kāda spiediena tas notiks. Atgādināšu, ka kritiskais punkts = 126,2 K, aiz tā mainās slāpekļa fāzes stāvoklis. Man ir aizdomas, ka potei vajag nemainīgu temperatūru, proti - 70 (varbūt ir diapazons no un līdz?). To ir grūti un dārgi uzturēt transportēšanas laikā, un tas attaisnosies, ja šī vakcīna būs 100% efektīva.
Ar savu medicīnas līmeni, sociālo procesu organizāciju un vadīšanu mēs slimosimies ar visu, gandrīz visi uzveiks slimību, cilvēcei pēc dažiem gadiem izveidosies imunitāte arī bez potes.
Iedzīvotāju skaita samazināšanās nebūs, vīruss nav seksuāli transmisīvs! Mēs dzīvojam arvien ilgāk, rūpējamies par sevi un citiem, plānojam ceļojumus un ceļojumus.
аватар Slav_na
dusik1981,
Es saprotu jūsu domu, paldies!
аватар Olgaolga153
Lai gan man ir bail no koronavīrusa, es nepiekrītu vakcinēties ne ar Krievijas vakcīnu, ne ar kādu citu.
аватар Olgaolga153
moy_contakt : "Panākumu atslēga ir savlaicīga diagnostika un ārstēšana, nevis aizkavēšanās līdz nepieciešamībai pēc hospitalizācijas, kā tas tagad pamatā notiek visur."
Mūs tagad ārkārtējos gadījumos ved uz slimnīcu, visi ārstējas mājās, un lielākā daļa piespiedu kārtā nodarbojas ar pašārstēšanos. Jūs izsaucat ārstu mājās, un viņš atnāk pēc 4-5 dienām (!) Tātad jums ir savlaicīga diagnoze. ((
аватар moy_contakt
Olgaolga153 ja tavs ārsts atbrauc uz mājām, tad tev ir paveicies, mūsējie tagad nekur nebrauc, bet konsultējies pa telefonu. Nāk tikai algoti cilvēki, par tavu grūti nopelnīto naudu. Mēs vērsāmies pie ģimenes tikai tāpēc, ka vajadzēja dabūt slimības lapu, un visus ārstēja apmaksāts izcils ārsts.
аватар dusik1981
moy_contakt Es nezinu, kā jūsu ārsts, un mans no sākuma vienmēr "pa telefonu" un nāk. Acīmredzot viss ir atkarīgs no tā, kurš ar ko parakstījis deklarāciju, un tur kā teicienā "redzēja acis, kas ņēma, ēd, ļāva uzkāpt"
аватар moy_contakt
dusik1981 mums ir vairākas iestādes (mans tētis dzīvo priekšpilsētā), es esmu pilsētā un ārsta izvēle neietekmē staigāšanu vai nē. Neejiet pie neviena. Pediatre var atnākt (bet es neteikšu, ka viņa tā dara vienmēr, jo man ar viņu vienmēr ir tādas attiecības, ka viņa un bez zvana, kad mani bērni slimoja, varēja lēkt, lai izsekotu dinamikai). Un nav pieaugušo, tagad pa telefonu, vai pēc video (kāds brīnums tas sanāca mūsu ārstiem). Bet pat man viņu ierašanās nav vajadzīga, jo palīdzība no šiem ārstiem ir nulle. Tētis "ārstējās" nedēļu, un, ja es nebūtu atvedusi tēti pie manis un atvedusi algotu ārstu, es pat nezinu, kā viņam būtu beigusies sāpe.
аватар dusik1981
moy_contakt, un kurš tev liedz būt privātam pirmdzimtam, piemēram, saņemt 30 minūtes uz valsts apmaksātā rēķina, plus vakcinācija plus 24/7 pa telefonu un atnākt mājās pie pacienta. Tikai nevajag būt ekspertam visos jautājumos un ķerties pie uzraudzīt visus, kas noslēguši līgumu ar Veselības ministriju un izvēlēties no piedāvātā, ko vēlaties. Bet tas nebija jādara šodien, bet 2017. gadā. Man nav tādu jautājumu kā jums, jo es uzreiz aprēķināju visus iespējamos stāvokļus. Es zinu primārās aprūpes ārstu no Harkovas apgabala, kura strādā pēc šī principa, un tagad, ja neesmu vīlusies, mana piekrišana viņai, pat par jūsu stāstu bija. Bet labus ārstus 2017. gadā demontēja, jo pēc likuma viņam var būt maksimums tikai 2000 pacientu.
аватар Slav_na
Mūsu ārsts apmeklē visus, izņemot Covid. Covid-19 iesaka TF, pērc zāles pašam, dāmu saraksts. kt - paši, dāmu adrese. tas atrodas Kijevā, Ševčenkovskas rajonā.
аватар dusik1981
uz kovidnyh, vai ar aizdomām, saskaņā ar protokolu "ģimene " un nedrīkst iet, viņam ir jānosaka, kur pacientam nepieciešams un viss un tad saskaņā ar protokolu.
аватар Olgaolga153
YaSlavnaYa
Un kā terapeits var zināt, ar ko slimo pacients: ar koronavīrusu vai SARS, ja simptomi ir līdzīgi.
Starp citu, mums ir arī problēmas ar zālēm. Antibiotikas tagad nedod bez receptes, pretvīrusu zāles ķer kā karstmaizes. Ja pavasarī tika ierosināts ar jebkuru saaukstēšanās mājienu saukt ārstu mājās, tad tagad pat ar augstu temperatūru un acīmredzamu covidu cilvēki ir spiesti paši doties uz klīniku, lai veiktu pārbaudes. Neatceros tādu bardaku.
аватар dusik1981
Tātad antibiotikas nedrīkst ievadīt bez receptes, skatīt kopsavilkumu. , neredzēju neko, kur būtu rakstīts "brīvdienas: bez receptes ".
аватар Slav_na
Olgaolga153,
terapeits nevar zināt - šim nolūkam viņiem ir jāņem uztriepes.
kāpēc antibes bez receptes?
kur es šobrīd esmu, ar aizdomām par covidu zvani uz uzticības tālruni un meitenes atnāk uz DDVA, paņem uztriepi. Tad atnāk ārsts un visu izraksta. tad viņi to visu atnes. Pēc 10 dienām otrā uztriepe. un tad trešo. un tā tālāk, līdz ir divi negatīvi.
vismaz tā mēs tikām cauri
аватар oksanashewchenko
Kur ir šī utopija?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl