Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Marsyanchik
Apjatka, lūdzu, uzrakstiet atbildi Ārlietu ministrijai. Tas ir arī ļoti nepieciešams, un vispār, kā to var izdarīt ar līdzīgām ievadēm.
аватар Marsyanchik
YaSlavnaYa, kāpēc jūs nevarat atgriezties Ukrainā? Jūs esat Ukrainas pilsoņi, kā es to saprotu?
аватар Apyatka
Marsjančiks Vēl nekas. ES rakstīšu.
аватар Slav_na
Marsjančiks,
Vīrs tiek vakcinēts ik pēc divām nedēļām. RF. ja Ukrainā viņi atrodas karantīnā uz 2 nedēļām, mēs izlaidīsim nākamo procedūru. turklāt dzimtenē Maxx Royal maksā kā 3 reizes caur Tez-Tour ripināt...)))
аватар moy_contakt
YaSlavnaYa diemžēl, mūsu realitāte. Bijušā klasesbiedra tēvs smagi saslima. Vajadzēja taisīt sirds operāciju un te saskaitīja tik daudz, ka tēvs atteicās, teica, ka neļaus sabojāt ģimeni. Nu klasesbiedrene jau labu laiku dzīvo Baltkrievijā. Tur viņš apprecējās, Baltkrievijas pilsonība. Un viņi izoperēja manu tēvu Baltkrievijā. Tas bija pirms 3 gadiem, bet manējais teica, ka viss ir bez maksas. Tā ir mūsu realitāte.
аватар Slav_na
my_contact ,
lai cik tas ir apkaunojoši...
аватар dusik1981
Cienījamie kolēģi, vispirms paskatieties uz Baltkrievijas likumdošanu un pēc tam mūsējo, salīdziniet, neviens nav vainīgs, ka lielākajai daļai iedzīvotāju ir vai apgalvo, ka ir licence šaut ragainu zaķi. Un īpašs sveiciens tā saucamajiem "privātajiem uzņēmējiem", maksājot VDK no minimālās algas, lai atbild, cik ņem iztikai. Katrs, kurš vēlas izmantot kalkulatoru "valsts cena", lai redz, cik viņš dod konkrētiem mērķiem. Kopumā ir jāsaprot, kur un kad ko dari, un tad jārunā par realitāti.
аватар Slav_na
realitāte ir tāda, ka ukraiņus ārstē ārzemēs - mājās ir dārgi
аватар dusik1981
YaSlavnaYa, realitāte ir tāda, ka godīgi nemaksāt nodokļus ir norma, nekontrolēt tos, kuri ir izvēlēti par normu un gaidīt no viņiem brīnumu ir norma, bet tajā pašā laikā pats neko nedariet, bet sēdiet uz dīvāna un " raudāt" un teikt, ka varas iestādes ir g.. .., vienlaikus aizmirstot, ka pirms kāda laika viņi paši izvēlējās šo varu. Tā ir norma.
Bet pieceļoties no dīvāna un ejot tīrīt atkritumus, pie mājas, dodieties uz vietējām varas iestādēm, lai skaidri paskaidro, ko vēlaties no naudas, ko maksājat budžetā, tā nav norma. "Nav "valsts naudas", ir tikai nodokļu maksātāju nauda" - tā ir atbilde uz visām jūsu realitātēm.
аватар Slav_na
dusik1981,
labi! jūs nolēmāt vadīt izglītības programmu? paldies, noņemiet to! Esmu jau liela meitene un protu arī skaisti uzliet ūdeni
Mēs maksājam nodokļus, uzkopjam pagalmu, nesēžam uz dīvāna, sazināmies ar tautas deputātu - un, starp citu, mums, pateicoties viņam, ir viens no labākajiem pagalmiem pilsētā)))
bet ar visu šito onkoloģijas centrs nez kāpēc tomēr prasa pašam pirkt visu nepieciešamo...varbūt atnest viņiem papīru no nodokļu dienesta?
... veselību jums un nesadurties ar mūsu MOH
аватар Marsyanchik
YaSlavnaYa, jūs darāt visu pareizi! Medicīna Krievijas Federācijā ir patiešām labāka. Pats sadūrās un mani paziņas ne reizi vien sadūrās no dažādām pusēm. Meitai operēja bez maksas, ne par ko neņēma ne santīma. Un tas pat bez apdrošināšanas (ātrā palīdzība).
аватар dusik1981
Visiem, kam ir Ukrainas pase un kuri vēlas doties uz Krievijas Federāciju ārstēties, mācīties, atpūsties utt.
Dodieties uz jebkuru militāro slimnīcu, kur puiši ir no austrumiem, un sakiet, ka dodaties uz Krievijas Federāciju.
Un tad, kā saka jūsu sirdsapziņa
аватар camomille
dusik1981 ir ļoti viegli nogriezt plecu, kad viss ir kārtībā un nav savienojumu un problēmu
kad mīļotajam tiek diagnosticēta onkoloģija, jūs esat gatavs darīt visu, lai viņam palīdzētu un pagarinātu viņa mūžu
tāpēc izteikt apgalvojumus vēža slimniekiem, ka viņi ir nonākuši nepareizā ārstēšanās vietā, ir nežēlīgi
cilvēks turas pie dzīves, un šajā situācijā par galveno kļūst vēlme dzīvot
tas pats ar radiem. Es ar visām dvēseles šķiedrām ienīstu to, kas atrodas uz ziemeļiem no manas mājas, un es vēlos, lai tas beidz pastāvēt, bet es nekad neatteikšos no saviem radiniekiem, kuri dzīvo Maskavas laikā un ar kuriem man ir vienādas asinis. dzīvē galu galā ne viss ir melns vai balts, ir daudz pelēko nokrāsu... es saprotu tos, kas iet ārstēties, iet pie radiem, brauc ne velti.. tajā pašā laikā tie, kas iet tieši atvaļinājumā man ir dziļi pretīgi, staigājiet vai izklaidējieties.
аватар moy_contakt
Kumelīte tev piekrīt 100%.
аватар dusik1981
Atbilde ir "ārstē vai neārstē" Krievijas Federācijā, ja jūs vismaz nedaudz saprotat ekonomiku un zināt, ka nodokļi tiek uzlikti jebkurai precei vai pakalpojumam, un tie ne tikai tiek ārstēti no nodokļiem, bet arī atbalsta. armijas, ierēdņi utt., utt.
Un tāpēc es saku, ejiet uz militāro slimnīcu, pat pēc atgriešanās mājās un paskatieties tiem cilvēkiem acīs, un tad jūs varat saprast, ka viena glābšana ir daudzus kropļojusi.
Bet tas nav domāts tiem "kāda starpība" un "peļu brāļiem".
аватар admin
Diskusijas dalībnieki aicināti saglabāt tūrisma tēmu.
аватар moy_contakt
Acīmredzot kaut kas "ļoti labs" tika uzrakstīts, ja admins izdzēsa vairākas ziņas.
аватар Slav_na
Pelnrušķīte atkal bija kājās...
bet piekrītu adminam - ķersimies pie tēmas)))
viņi saka, ka Kijevā atkal savilkuši skrūves?
аватар moy_contakt
Un ne tikai Kijevā... Harkovā jau kopš vakardienas, tas pats.... Vakar biju šokā no rindas pie bankas (atkal viss bija uz ielas un telpās ielaida ierobežotu skaitu cilvēku) , un tad paskatījos apkārt un sapratu, ka tā ir visur....
аватар Apyatka
Kijevā nekas netika reklamēts. Mēs visu laiku pa vienam ejam uz banku. Rinda uz ielas.
аватар Slav_na
Apjatka,
bērni saka - mazmeita mājās no bērnudārza...varbūt tikai pie viņiem
аватар Apyatka
YaSlavnaYa, un, jā, bērnudārzi bija atvērti. Kamēr redzēju, ka katram pašam jāizlemj, vest vai nevest uz dārziņu, sertifikātus neprasīs. Neesmu vēl dzirdējis, ka bērnudārzi būtu slēgti, bet tādus nepazīstu.
аватар Pachok
Skola ziņoja, ka bērni mācīsies kā ierasts, līdz 18, piegāde, kā ierasts, arī ēdiens un krūzes. Tā ir Kijeva, maza privātskola, klases no 5 līdz 15 cilvēkiem, medmāsa ir normāla, nevis "par šovu".
Paskatīsimies, kā būs, joprojām ir stulbi:(((Nebūtu nekas pretī pasēdēt uz telekameras kādu laiku, ja būtu perspektīvas. Bet pie mūsējiem tādas perspektīvas nav.
аватар moy_contakt
Pachok tālmācība ir piemērota bērniem vecumā no 10 gadiem, bet pamatskolā, kad bērniem māca tikai mācīties, un materiāls tiek pasniegts pēc jaunas sistēmas (ar fizisko un matemātisko izglītību, es nevarēju saprast, kā paskaidrojiet manai pirmklasniecei problēmas risinājumu, piemēri.... Tur ir tik daudz momentu..) vecākā ir nomaļa (Vīnes universitāte, viņai patīk znots, viņam arī Oksforda) , viņa dēlam ir 13, un viņš labi tika pie tālvadības pults, bet bērns to nedarīja.
аватар moy_contakt
Vienīgā problēma ar augstskolām ir tā, ka tikai nesen ir atvērti eksāmenu centri un bērni nevarēja kārtot eksāmenus, kā rezultātā izglītība ilgs gadu ...
.
аватар dusik1981
Cienījamie, un kurā pusē izglītība, uz tūrismu.
Administrators uzrakstīja "Lūgums diskusijas dalībniekiem pieturēties pie tūrisma tēmas."
аватар Pachok
Apmēram tāda pati puse kā strīdi par balinātāju un betonu un stāsti par gudro lēmumu pamest medicīnu.
аватар Pachok
moy_contakt, man tikko ir meita, un pagājušajā mācību gadā biju pirmklasnieks. Viņi lieliski pastrādāja ar tālvadības pulti, un klasē neviens nesūdzējās, viņiem pat tika dota fiziskā audzināšana un zīmēšana ar tālummaiņu. Viss atkarīgs no skolotāju un vecāku organizācijas un savstarpējās vēlmes.
аватар moy_contakt
Jums patiešām ir paveicies ar organizāciju. Mums tas bija miskaste.... Pēc sarunām ar draugiem no citām skolām bija vēl trakāk. Daudzi guva vārtus un neviens vispār nemācījās. Mums ir maksas izglītība, un šeit vecāki nepadevās. Bet es apmeklēju visas nodarbības kopā ar mani un tad kopā mājasdarbus utt... Un dažkārt ar skolotāju pārrunāju dažas tēmas atsevišķi, jo nesapratu, kā to bērnam iedot... Mūsu sistēma nebija gatava tiešsaistes izglītībai, un vecākiem, īpaši tiem, kas strādā, nebija iespējas mācīties kopā ar bērniem.
аватар nataha33
moy_contakt, mūsu pašreizējā skolu sistēma ir paredzēta lielākajai daļai vecāku kontroles un palīdzības viņu bērniem. Ja mācību gads sāksies kā parasti, tad tev kļūs nedaudz vieglāk, bet vienalga ar meitu būs daudz jāpaveic, vismaz visa pamatskola, ja gribēsi, lai viņai būtu labs rezultāts. Tāpēc krājiet savu fizisko izglītību (man tāda pati) uz ilgu laiku, paliks tikai grūtāk. )))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl