Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Apyatka
Nezinu, cik mierinoša var būt doma, ka Covid nav bīstams veseliem cilvēkiem, ja visi saprot, ka veselu cilvēku uz planētas ir ļoti maz.
Turklāt šī ideja ir kļūdaina, kāpēc tā tiek virzīta, es nesaprotu.
Bet tas - "tu tik un tā neesi īrnieks" - tas vispār ir kaut kāds fašists. Īpaši kopā ar apsūdzībām par trauksmi. Izklausās pēc "tu nekaitēsiet"
Nav jākrīt panikā, viena kāja jau ir kapā)
аватар Pachok
moy_contakt Tavs piemērs tikai apstiprina, ka smaga gaita un letāls iznākums ir nejaušības, nevis piederības jaunu un (vai) veselu cilvēku grupai.
Apjatka, es pilnībā piekrītu formulējumam "fašisms". Turklāt tāda steiga no ārēji diezgan normāliem cilvēkiem...
аватар moy_contakt
Apyatka, kur es rakstīju par kapu???? Tas, ka jūs panikā vairojas, jā. To, ka tikai tas Kungs zina, kas, kad un no kā, kāda radiniece minējusi kā piemēru ar tiešām norādēm "atmest kājas", bet kura veiksmīgi pārcietusi sāpi. Par kādu fašismu tu runā???? Es jau sen sapratu, ka jo vairāk tu zini, jo sliktāk guli, un tavā gadījumā arī šķiet, ka tas darbojas.
аватар dusik1981
Un kāpēc gan neizlasi kaut kādu institūtu pētījumus par vīrusiem un temperatūru, tad sapratīsi, kas un kā. Īsumā, vīruss mirst pie temperatūras virs 30 grādiem nemainīgā temperatūrā, tas ir pierādīts praksē, bet es neatceros, kur lietas bija Nigērijā vai Čadā. Tātad nabadzīgos rajonos, kur nav gaisa kondicionētāju, vīrusa praktiski nav, un tur, kur ir, tas reizēm paaugstinās, kopumā, temperatūrai pazeminoties, vīruss darbojas kā visi vīrusi. Tas ir, gaida labvēlīgu Tāpēc, jo labklājīgāka valsts, jo lielāks pacientu skaits par karstām zemēm.
аватар dusik1981
Tas, ka pacients mirst, ir normāli, ārstiem, tāpat kā citām profesijām, ir sava profesionālā deformācija, bet cilvēki nez kāpēc negrib saprast, ka ārstiem cilvēks ir kā baļķis galdniekam. Tas ir viss. Un par mūsu valsti, par rādītāju veidu atveriet vēlēšanu likumu, tad pajautājiet "ģimenes locekļiem", kādu C.U viņi saņēma. ar kādiem simptomiem sūtīt uz pārbaudi un salīdzināt ar aprīlī notikušo Vitālijs Deņisjuks visu labi aprakstīja, nu ir raksts par ukraiņu patiesību. Nu "ķirsis" paskaties testa nodošanas sertifikātus (transfera rēķinus) un salīdzini sērijas. Un tad izdari secinājumus. Bet tā nav tūres foruma tēma))
аватар Pachok
piedodiet...sevišķi Ebola mirst Nigērijā...pats.
Cilvēkam 36,6 ir normāli, vīrusam "jāmirst", nenēsā puteni.
аватар dusik1981
Pamācīt mikrobioloģiju un virusoloģiju, tad apspriedīsim, pēc tam, kad valstis nokārtos šos priekšmetus, citādi "dīvāna eksperti" vakar ir politiķi, šodien ārsti, rīt kuri, ņemot vērā situāciju valstī, baņķieri? Jebkurā gadījumā turpiniet lasīt ...
аватар Apyatka
dusik1981
Kapets, cik tu esi deformējies))
аватар mishatour
Cienījamais dusik1981, varbūt jūs esat profesionālis ... attiecībā pret citiem diskusijas dalībniekiem. Bet ar pārliecību (ne neko personisku) varu teikt, ka tu neko nezini par "kroni" !!! Es to saku ar pārliecību, jo šodien neviens pasaulē par to nezina !!!. Mēs vienkārši apspriežam sasāpējušos punktus ... un visi dalās savos viedokļos ... Tas ir tad, kad viss ir beidzies ... būs daudz "zinātnieku", kas rakstīs disertācijas ... Un mēs jūs uzklausīsim, pastāstiet mums, kur viss pasaule bija nepareizi ... un kas bija nepareizi . Tikmēr cienīsim citu viedokli un neaizmirsīsim, ka šis ir ceļojumu forums, nevis zinātnisks simpozijs.
аватар mishatour
moy_contakt, mēs runājām par Ēģipti.... Un tad viņi atbildēja ar smaidu... neuztraucieties, es visu pārbaudīju. Izrādās, ne viss. Un nav iespējams visu pārbaudīt no attāluma..
аватар moy_contakt
Mishatour, atgādini man, ko tieši es nepārbaudīju? :) visu ko vajadzēja, atradu, uzzināju utt.
аватар mishatour
mishatour es ļoti labi domāju))) neuztraucieties. Nu, es atkārtoju, ka man un visai manai ģimenei bija šī infekcija, es neveicu antivielu testu ... un es, iespējams, nedarīšu.
Like moy_contakt atbildēja pirms 2 nedēļām
аватар moy_contakt
Nu un ko? Laboratorijas rezultātu paņēmu līdzi, ja tu tā domā. Bet tas nav fakts, ka viņiem tas derēs, tagad neviens nevarēja atbildēt uz šiem jautājumiem, pat mūsu drosmīgais robeždienests. Teica, ka ņem visu, kas ir, lemsim uz vietas. Ir jautājumi, uz kuriem neviens vēl nevar atbildēt.
аватар moy_contakt
Sapratnei man ir doki ar pozitīvu rezultātu, ārsta slēdziens par slimības gaitu un negatīvi rezultāti ar ārsta slēdzienu par atveseļošanos. Robeždienests nav gatavs tam, ka jau ir parādījušies cilvēki, kas var nodrošināt līdzīgu doku paketi un instrukcijas šādam gadījumam, viņiem vēl nav. Tāpēc mēs izlemsim pēc ierašanās.
аватар mishatour
my_contakt, vai tas ir tā vērts? Situācija mainās katru minūti un šī ir neizprotama situācija...iesaka...vai ir vērts likteni vilināt prom no mājām? Es redzu, ka tu pats visu saproti. Jebkurā gadījumā tā ir jūsu izvēle... Vēlreiz veiksmi un labu atpūtu!
аватар Pachok
Nē, nu te viss kārtībā, kur tu redzi problēmu, mishatour? Tie, kas saslimuši, ne ar ko neriskē un var atpūsties (vismaz uz brīdi).
аватар moy_contakt
mishatour tu te raksti muļķības. Kārtējo reizi saslimu ģimene, jo ir izmeklējumu rezultāti un ārsta izraksts. No šī viedokļa manai ģimenei nav nekādu risku. Lai jūs palasītu, tad paņemsim pauzi uz 10 gadiem, un pēkšņi tas iznāks pats no sevis.... Bet diemžēl tas tā nav. Lielākajai daļai tam ir jātiek pāri. Negribu sevi atvaļinājumā noslogot ar matemātiskiem aprēķiniem, bet, ja Ukrainā 4 mēnešu laikā oficiāli tiks deklarēti 46 700 saslimšanas gadījumi, tad tieši tik atlikušajiem 46 miljoniem Ukrainas iedzīvotāju vajadzēs karantīnā.... Pilnīga debilizma.
аватар mishatour
moy_contak, izlasi pats un savu domu secību un tad izlem ... kur ir debelisms ???
mishatour es ļoti labi domāju))) neuztraucieties. Nu, es atkārtoju, ka man un visai manai ģimenei bija šī infekcija, es neveicu antivielu testu ... un es, iespējams, nedarīšu. Tas tika publicēts pirms 10 dienām.
Nu un ko? Laboratorijas rezultātu paņēmu līdzi, ja tu tā domā. Bet tas nav fakts, ka viņiem tas derēs, tagad neviens nevarēja atbildēt uz šiem jautājumiem, pat mūsu drosmīgais robeždienests. Teica, ka ņem visu, kas ir, lemsim uz vietas. Ir jautājumi, uz kuriem neviens vēl nevar atbildēt. Tas ir tas, ko jūs šodien rakstāt. Un smaids pazuda no tavas sejas...
Tev nav jādusmojas uz mani, jādusmojas uz situāciju.... kurā jāiemācās pieņemt pareizos lēmumus.
аватар moy_contakt
mishatour, tieši tā antivielas mūsdienās nevienu neinteresē. Atbraucējiem ir skaidri norādījumi - pašizolācija uz diia uzlikšanas, vai diia uzlikšana, tiek paņemts tests un pati laboratorija nosūta rezultātu uz kura pamata saņem ziņu, ka pašizolācija negatīva testa dēļ. Beidzies. Msu plgran pakalpojumam odien nav doti citi vriani. Viņi teica, ka mēs, ierodoties, lemsim, pamatojoties uz dokiem, ka esmu slims, bet tā ir izplatīta situācija mūsu valstī, it īpaši, ja esat pirmais, kas iet šo ceļu.
аватар Apyatka
Ja cilvēks ir slims, kāds ir risks?
аватар moy_contakt
Es riskēju tikai ar savu brīvo laiku, kustību brīvību, jā, šis brīdis tas ir. Es neredzu mums šodien nekādus riskus Covid dēļ.
аватар Apyatka
mans_kontakts
Tas tāpēc, ka vēl nav skaidras izpratnes, vai cilvēks var atkal saslimt. Antivielas tiek ražotas 25% no slimajiem. Teorētiski šūnu imunitāte (kas nav saistīta ar antivielām) neļaus saslimt pat tad, ja antivielu nav, bet tas viss nav pierādīts.
Tāpēc viņi atteicās no idejas testēt antivielas. .
аватар moy_contakt
mishatour, uz smaida rēķina tu neredzi manu seju, kā tu zini vai man tāda ir un cik tā ir plata. Bet es jums aprakstīšu - es izkāpu no baseina, un es gozējos zem lietussarga uz šilona, ​​prātodama, kāpēc jūs domājat, ka ar mani tagad kaut kas nav kārtībā? :) vīrs ar bērniem akvaparkā. Jaunākā stāsta visiem, ka šodien redzējusi lauvu zivi, varbūt viņai ir cits vārds, bet paskatījās internetā foto, tā izskatās :) nu un citas zivis :) rifu salas ar dzīvām radībām uztaisīja neizdzēšams iespaids uz viņu, bet prieks, varbūt mans bērns iepazīst zemūdens pasauli un ir laimīgs :) tātad viss ir ok, ko arī tev novēlu :)
аватар moy_contakt
Apjatka, godīgi sakot, es varu atļauties pašizolāciju, man tā nav problēma. Nu es strādāšu mājās, vīrs arī. Uz Ēģipti atkal braucam 31. jūlijā, bet jau uz 11 naktīm. Mūs neapturēs visa šī pašizolācija, mums tas nav kritiski. Viss kārtībā, dzīvojam un baudām šodienu :)
аватар Apyatka
Protams, jūs jau atšāvāt) Viss izrādījās lieliski.
Vai jūs viegli saslimāt?
аватар Pachok
Sasodīts ... gribu uz jūru :) Laikam braukšu ģimeni uz IFA.
аватар Slav_na
Starp citu, par tiem, kas bija slimi: manam vīram bija atļauts neiet ar mani karantīnā un iziet uz ielas, pat dzīvojot ar mani vienā dzīvoklī, jo viņš tiek uzskatīts par ATGRIEZTU.
аватар moy_contakt
Apyatka, pietiekami viegli. Man ilgu laiku bija vājums, mans vīrs bija agrāk par mani un ilgāk par jebkuru citu, viņš ilgi klepoja un tagad slimoja vissmagāk, bet mājās. Un man, var teikt, patīk parasta gripa, bet nedaudz ilgāk. Bērniem parasti ir viegli. Viss ir kārtībā.
аватар camomille
Šodien ar savu TA runāju par to, ko labāk ņemt - Turciju vai Ēģipti. Viņš saka, ka labāk ņemt Turciju, lai gan Ēģiptē tas bija apmēram normāls piecinieks.
аватар camomille
* precizēt:
ko labāk ņemt sanitāro standartu un drošības ziņā
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl