Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар lolipoli.com.ua
Sveiki. Paldies par atbildi. Protams, nē. Es neesmu pārliecināts (
Ja saproti, ka ierodoties no Čehijas, tavam vīram nebūs jāsēž 14 dienas. Tas un pilnvara nav nepieciešama. Un viss ir tik neskaidrs. Zaļās zonas, sarkans. Čehija it kā ir zema inficēšanās valsts. Bet šķiet, ka ārzemniekus ielaidīs, un pilsoņi būs spiesti sēdēt ((
аватар Sergey_7979
Vueling atcēla lidojumus Kijeva-Barselona-Kijeva līdz 04.10.2020.
Pastāv pieņēmums, ka līdz oktobrim mūs sagaida Eiropā tikai tūrisma nolūkos... Bet tikai komandējumu nolūkos.
Citi aviopārvadātāji joprojām turas, bet, kā jau nedaudz iepriekš teica, aviokompānijām acīmredzot ir izdevīgāk veikt lidojumu bez pasažieriem nekā atcelt un atdot naudu par biļeti :-(
аватар camomille
Ukraina šodien iekļuva "sarkanā saraksta" valstīs - jau vairāk nekā 40 aktīvo gadījumu uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju ((
Spānijas rādītājs ir vēl sliktāks - 141, un tas nav fakts, ka viņi to drīz varēs samazināt. Tāpēc, ierodoties no Spānijas, visus ukraiņus gaida divu nedēļu novērošana. Tātad runa nav tikai par mums, bet arī par Spāniju.
аватар Lilu..10
Tātad tūrismam Eiropa vēl nav atvērusi savas robežas. Un, ja kādam vajag biznesu, ārstēšanu utt., tad sekojiet nosacījumiem, bet ko jūs gaidījāt? Prognoze bija uz gadu vai pat diviem
аватар Sergey_7979
Tikmēr Ryanair atsāka lidojumus Barselona-Eijeva-Barselona un Madride-Kijeva-Madride 2020.06.20. Abu biežums līdz šim ir divas reizes nedēļā, kopš 1. augusta - 3 reizes nedēļā.
Kāpēc viņi to izdarīja, joprojām nav skaidrs slēgtā tūrisma kontekstā, ceļojumu un darba migrantu pārvadāšana nav apjoms
аватар moy_contakt
Acīmredzot, lai sāktu, mana radiniece ir iestrēgusi Londonā un tagad viņa gatavojas atgriezties tieši ar reisu Londona - Borispiļa (domāju, ka no Londonas, vispār Anglija). Bet viņai noteikti būs novērojums 14 dienas. Un ticiet man, tādu kā viņa ir diezgan daudz. Martā viņa devās biznesā un tikai tagad varēs atgriezties.
аватар Pachok
Tikmēr "tas, kuru šeit nezvana" savā vietnē izplata instrukcijas, kā maldināt Eiropas valstis un iefiltrēt tajās karantīnā pat bez novērošanas. Padomi krieviem ar divām pasēm, bet tomēr...
аватар Slav_na
Pačok, kur to var redzēt?
аватар camomille
Pačok, lūdzu, iemet linku personīgā. Pati es nevaru neko atrast vietnē “tā, kuru šeit nesauc”.
аватар Pachok
Nosūtīju, bet šo uzrakstīju uz to, ka karantīna un noteikumi nav rakstīti "mūsējiem", tas nav rīcības ceļvedis :) Un tagad es ļoti negribētu sastapties ar "sarkanās" valsts pilsoņiem "tīras" Horvātijas, Melnkalnes vai Grieķijas zonas, kas tur nokļuva ar viltu un neizturēja novērojumu.
аватар Apyatka
Droši vien arī jūs saņēmāt paziņojumu, bet pēkšņi ne - ir vietne, kurā tiek atjaunināta informācija, kur ukraiņi ir atļauti. Vietne ir lēna, ceru, ka tā tiks pabeigta
https://tripadvisor.mfa.gov.ua/
аватар Pachok
Bet ukraiņiem ar auto pavērās pilnīgi legāls ceļš uz Horvātiju caur Ungāriju.
https://www.facebook.com/kristina.adriatictravel/posts/1147934482244029
аватар camomille
ak, vēl būtu dzīves hack, kā ar lidmašīnu caur Ungāriju iekļūt Itālijā))
Starp citu, Itālija jau ir zaļā zona, Ungārija arī. tagad mūs sāktu ielaist ES.
аватар Slav_na
ir tikai viena problēma: tas nav fakts, ka zaļās valstis patiešām ir zaļas. tikpat svarīgi kā jebkad par nepietiekamu izmeklēšanu ((
аватар mishatour
Es nezinu, varbūt es klausos nepareizo radio vai skatos nepareizo TV ...)). Diskusijas par relaksācijas tēmu, apmānīt Eiropu ... apšaubāmas atsauces ... Kungi ... vai tiešām 14 dienas jūrā ir tā vērtas , lai apdraudētu savu dzīvību ???
аватар Slav_na
mishatour,
daudzi tiešām nav saskārušies ar šīm šausmām cieši - rezultātā daudzi netic ne TV, ne netam.
Manā pilsētā šobrīd novēro 600 maiņu strādnieku - viņu ir ļoti daudz, kuriem ir plus pārbaude. trīs stāvi slimnīcā Covid un ir maz brīvu vietu - neskatoties uz to, ka slimnīcā jau tā ir grūti
...un harkovas iedzīvotāji, piemēram, saka, ka viņiem visas palātas ir tukšas...
аватар camomille
Tāpēc nav zināms, kur atradīsi, kur pazaudēsi... Skaidrs, ka Dievs sargā loloto, bet tajā pašā laikā: ja zinātu, kur krist, liktu salmus. Jūs varat inficēties tur, kur jūs to negaidāt. Mani vecāki bija ieslodzīti 2,5 mēnešus, un tad mamma nokļuva slimnīcā, kur bija milzīgs inficēšanās risks.
Skaidrs, ka lidot uz valsti ar sliktu epidemioloģisko situāciju ir stulbi. Bet es nedomāju, ka ES valstu statistika ļoti melos.
аватар Apyatka
Man ir saite no Ukrainas konsulārā dienesta)
Vispār es arī esmu par palikšanu mājās.
аватар camomille
YaSlavnaYa, tā nav taisnība. 22. Infektoloģijas slimnīca ir pārpildīta. Kādam ģimenes draugam apmēram pirms mēneša tur bija ģimenes draugs. Viņi saka: šausmas, šausmas. Vakar visas ziņas apceļoja nekārtības Černobiļas slimnīcā, kurās viņi sāka pieņemt Covid pacientus.
аватар camomille
Vispār es arī esmu par palikšanu mājās.
===
Apjatka, un tāpēc paņēmāt biļetes uz Vjetnamu ;)))
аватар Pachok
Nē, dzīve nav 14 dienu atpūtas vērta. Šeit neviens neaicināja uz maldināšanu, tieši otrādi - šī mežonība tikai palielina vīrusa ilgumu un provocē nepieciešamību pēc jaunām karantīnām.
No otras puses, Kijeva ir bīstama, Kijeva ir "sarkana", šeit paklāju testēšanas laikā tiek konstatēti 5% pozitīvo testu. Tie. nevis 3000 gadījumu, bet 5% no 3 miljoniem iedzīvotāju. Par. Tikko gāju pēc augļiem - zem ieejas ātrā palīdzība ar ārstiem pilnā munīcijā, kaimiņu pagalmā - vēl viena.
Izolēta māja Horvātijas vai Grieķijas krastā man šķiet daudz drošāka vieta, kur pavadīt brīvdienas kopā ar bērnu.
аватар Apyatka
"Tāpēc nav zināms, kur jūs atradīsit, kur jūs zaudēsit ..."
Kijevā māja uzsprāga. Svētdien pulksten 10. 4 vai 5 stāvi tika izpūsti tieši cauri. Cilvēki sēdēja mājās.
Bet šeit nav runa par to, kur konkrēts cilvēks atradīs infekciju, bet gan par to, ka ir pāragri pārvietoties pa pasauli. Tātad mēs nekad netiksim vaļā no pandēmijas.
Bet acīmredzot epidēmijas gaita mūsu valstī nerada bailes pilsētniekos. To, ka slimība ir un tā ir bīstama, redz tikai tie, kas apglabāti vai strādā covidu istabās.
аватар Apyatka
"Apjatka, un tāpēc tu paņēmi biļetes uz Vjetnamu ;)))"
novembra beigās
redzēsim novembrī.
Man šķiet, ka vjetnamieši mūs nelaidīs iekšā pat novembrī (
аватар camomille
varbūt, bet vēl ir cerība, ja tagad pastiprinās karantīnu.
bet acīmredzot mūsu valstī neviens to nedarīs.
acīmredzot viņi gaida situāciju, piemēram, Itālijas ziemeļos, kad sākas masveida sērga
аватар Apyatka
Ir cerība)
Contra spem spero
аватар camomille
Dum spiro spero
аватар Slav_na
kumelīte,
šeit! Bet FB saka savādāk...
аватар mishatour
Mazliet optimisma) Vakar uzgāju itāļu ārsta rakstu, kas labi saskan ar Izraēlā notiekošo. Ārsts secina, ka vīruss ir zaudējis agresivitāti un šodien uzvedas kā parasta gripa.Temperatūras un mitruma paaugstināšanās veicina vīrusa aktivitātes zudumu. Iespējams, tā ir tikai hipotēze, bet šodien Izraēlā ir straujš inficēto cilvēku lēciens (300 dienā) un nopietnu nav. Vīrusiem arī ir mūžs, cerēsim, ka viņš nenodzīvos līdz vakcīnas tapšanai). Tad, notīrot putekļus no koferiem, mēs sāksim ceļot pa pasauli)
аватар moy_contakt
Nu es nezinu. Cik cilvēku uzpludināja vietējās pludmalēs.... nav attāluma.. Bet es plānoju bērnus vest uz viesnīcu, kur viss būs saskaņā ar normām - 50% noslogojums, viesnīca ir viena no labākajām Šarm , apkalpošana un visu karantīnas pasākumu īstenošana. Tur labākajos laikos uzkopšana bija un ēdiens izcils, bet tagad ir vēl labāk. Es nemaz neuztraucos. Bet Turcija tika pamesta, jo pilnībā noņēma visus aizliegumus - viesnīcu noslogojums ir 100%, vai ir vai nav sertifikāts vairs nav svarīgi, Krievija brauc kopš augusta..... nē, es neņemšu bērnus uz tāda Turcija.
аватар Igor_m
"Kungi... vai tiešām 14 dienas jūrā ir tā vērtas, lai apdraudētu savu dzīvību???"
Vēroju sabiedrisko transportu - pārpildīts rīta un vakara stundās, puse pasažieru bez maskām. Vakar apmeklēju vairākus birojus, nevienā neredzēju maskas uz viņu sejas. Mājupceļā
Aizbraucu pēc ogām uz Saļutnaju (mazs tirgus – Kijevas iedzīvotāji zina). Kastes ar precēm ir brīvi pieejamas ikvienam, un cilvēki cītīgi, bez cimdiem aptausta katru dārzeni un augli.
Miša, es esmu pāri jūrai!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl