Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар ira.novo2000
Kas attiecas uz hloru - visam jābūt ar mēru. Kad to tīra kompetents personāls ar normālu šķīduma koncentrāciju, ar ventilāciju, tad viss ir skaidrs. Mūsu valstī morāli pazeminātas stulbas personības ieejas ar 3% balinātāju aizpilda ar logiem, kas neveras, peļķes lej tieši. Maz. ka betona spārni nāks tik ātri. Tāpat atgādinu, ka plaušās, elpojot hlora tvaikus, veidojas tā pati skābe, kas sagremo pārtiku mūsu kuņģī.
аватар ira.novo2000
Tā nebija problēma, kas apturēja tūrismu un ekonomiku visā pasaulē, bet gan vispārēja viltība un bailes. Šis vīruss nav sliktāks par parasto tikko mutējušo gripu.
аватар dusik1981
Un no kurienes tādas "gudras zināšanas" par balinātāju. Sākumā viņi saprastu, ka tiek gatavots mātes šķidrums un no tā apstrādes šķīdums, un pēc tam, kad mātes šķidrums ir nostājies, un tikai mātes šķidrums vai sausais balinātājs ar aktīvā hlora koncentrāciju 33,5% ir kaitīgs ieelpojot. , un viss pārējais un betons arī būs jaucējkrāni kā parastā mazgāšanā ar ziepēm un ūdeni. Vispār, ja tas nebija ārsts, kurš rakstīja, tad "Un - Dievs tevi - nelasi padomju avīzes pirms pusdienām" (c), un, ja ārsts, tad jums ir jādzen ar slotu no medicīnas iestādes, ar viņu VBI nebūs mēnesis vai divi, var redzēt, ka slikti māca.
аватар nataha33
Es vēlos dalīties iespaidos par manu šodienas braucienu uz Kijevas reģionālo klīniku.
Šodien tur bija jāiet. Rindā, neskatoties uz rekordu, nosēdēju pusstundu. Šajā laikā man izdevās redzēt pietiekami daudz mūsu ārstu. Gaiteņos NAV NEVIENA maskētā ārsta! Vadītājs skraidīja šurpu turpu vispār bez maskas. Pārējie ārsti un medmāsas ap kaklu nēsā maskas. Mana ģimenes ārste, viņas gods, birojā bija valkājusi masku.
Un tagad sakiet man, lūdzu, kādu masku režīma ievērošanu var prasīt no vienkāršiem cilvēkiem, ja paši ārsti par to nedomāja ?!
аватар dusik1981
Tātad maska ​​neglābj tās, kas tagad ir pieejamas, taču valstī ir problēma ar medicīniskajām maskām, tāpēc ārsti neliek “purnus”, padomājiet paši, cik medicīniskās maskas nepieciešamas vienai klīnikai, ņemot vērā darbinieku skaits un masku maiņas biežums. Tas arī viss. Visi jau zināja par šo jautājumu datumos no 19. līdz 20. martam, bet cilvēkiem patīk "video" un viņi tiem tic))
аватар ira.novo2000
dusik1981, rakstu par ieelpošanu.
Un betons ir saplaisājis no šķidruma, kas atstāts stāvēt peļķēs. Jūs nezināt, ka iekšā betonā ir dzelzs stiegrojums? Un tu zini, ka dzelzs rūsējot saplēš betonu. Un koroziju pastiprina tā pati perhlorskābe, tāpēc, saskaroties ar balinātāju, tā ir kaitīgāka par ūdeni. Un kā, jūsuprāt, balinātājs sadala vīrusa DNS un RNS? Izsakiet versijas - lasīšu ar prieku
аватар Slav_na
Kijeva. Cilvēkiem (es saukšu AH) 38.2. Zvana ģimenes ārstam. Atbilde: dzer paracetamolu, atzvani rīt.
Rīt zvana. Atbilde: šeit ir laboratorijas tālruņa numurs, zvaniet!
Zvana uz laboratoriju. Atbilde: atbrauc tavs radinieks, kurš nedzīvo pie tevis, samaksā 2tyg, mēs viņam pateiksim, kā taisīt pārbaudi, viņš paņems un atnesīs mums. Rezultāts tiks nosūtīts uz jūsu pastu 3-5 dienu laikā.
... kas tas ir????
аватар dusik1981
YaSlavnaYa ŠIS ir bēdīgi slavenais "300%", beidzot cilvēkiem saprata, ka nav labi "par velti segt nabu"
аватар Lilu..10
Šausmas!!!
аватар dusik1981
ira.novo2000 Vispirms iepazīstieties ar Ķīmiju, kas notiek, ja balinātāju apvieno ar ūdeni, tad HClO4 šķīst tajā, kas "mācās mātes daļa".
Kas attiecas uz stiegrojumu, tas ir arī pakļauts korozijai, ja tiek iznīcināts korpuss, t.i., betons un ūdens ar ziepēm un citām mazgāšanas līdzekļa īpašībām, ja vēlaties pētīt analītu. jūsu teiktā ķīmija.
Kas attiecas uz vīrusiem, vēlreiz iemāciet "mātes daļu", tas ir, mikrobioloģiju, virusoloģiju un, protams, dezdelro.
Kopumā veiksmi tīmeklī))
аватар Slav_na
dusik1981,
tas ir, ja pilsētā nav radu un 2tyg - var sākt rāpot uz lauku baznīcas pagalmu (pilsētā noteikti nelaidīs)?
аватар Minor
YaSlavnaYa, vispirms Veselības ministrijas uzticības telefonā ir jāatstāj prasība ar situācijas aprakstu. Viņi jau reaģēja – pārbaudīja.
аватар Pachok
Nē. Tikko ģimenes ārsts nolēma nopelnīt procentu no laboratorijas.
Kijevā Sinevo tīklā ELISA IgA un IgG maksā 1230 UAH, nekādas ažiotāžas nav. Ikviens var iesniegt. Jūs varat ziedot tikai vienu Ig, izmaksas ir 600 UAH. plus 30 grivna materiāla žogs.
"Dilā" viņi veic PCR par 1800 UAH, ieskaitot māsas (!) izsaukšanu uz māju.
аватар Pachok
Un kā ar MOH? Augstā temperatūra tagad, saskaņā ar visiem viņu norādījumiem, nav iemesls apmeklēt pacientu mājās un nav iemesls viņu nosūtīt uz analīzi. Ja tā nav tikai augsta temperatūra, tad ārsts joprojām neierodas, jums ir jāsazinās ar ātro palīdzību.
аватар Minor
Pačok, t.i. Tu neredzi problēmu tajā, ka "Atbildi: lai atbrauc tavs radinieks, kurš nedzīvo pie jums, samaksā 2tyg, mēs viņam pateiksim, kā taisīt pārbaudi, viņš paņems un atnesīs mums"? Bet kā ir ar Veselības ministrijas izteikumiem, ka pārbaudes jāveic tikai speciālistiem? Ja mēs neatbildēsim uz šādām laboratoriju atbildēm, mēs drīz visu darīsim paši, un viņiem maksās tikai padomu ...
аватар Pachok
Vispirms es vēlētos dzirdēt laboratorijas nosaukumu. Mums ir tikai "kāds kādam kaut ko teica". Meklējiet šādu pakalpojumu Kijevā - es rakstīju iepriekš, ko tas dod. Valstij tas būtu jādara bez maksas un atbilstoši virzienam. Neviens netiks apdedzināts, it īpaši pa telefonu.
аватар Apyatka
"Grieķija ir noteikusi īpašus noteikumus lidojumiem no "bīstamām pilsētām", kuru sarakstā ir Kijeva - pasažieriem no turienes jāveic testi, un pat ja tie būs negatīvi - būs jāiziet septiņu dienu pašizolācija. "
Vispār raksts interesants kurš nelēja
https://www.eurointegration.com.ua/articles/2020/06/9/7110847/
аватар Apyatka
Tagad Covid testu veikšana laboratorijām ir dārgāka. Nosacījumu gūzma, dokumenti un totāla pacientu neapmierinātība.
аватар ziskin
Tas jau ir nonācis infa, ka tikai tie no "sarkanās zonas" valstīm, kur situācija ar COVID ir sliktāka nekā pie mums, pēc atgriešanās tiks nosūtīta pašizolācijā, nez kur paliks Turcija?
аватар nataha33
Ukrainā ārzemniekus un tūristus, kas ierodas no ārzemēm, viņi plāno sadalīt divās grupās: no sarkanās zonas atbraukušajos un no zaļās zonas. Zaļās zonas pilsoņi varēs pārvietoties pa Ukrainu, neievērojot 14 dienu pašizolāciju vai novērošanu. To brīfingā, kas tika pārraidīts Ukrainas 112 ēterā, sacīja veselības ministrs Maksims Stepanovs.
Kā zināms, zaļā zona ir valstis, kurās ar koronavīrusu saistītā epidemioloģiskā situācija ir tāda pati kā Ukrainā vai labāka; sarkanā zona - valstis, kurās epidemioloģiskā situācija ir sliktāka nekā Ukrainā.
"Tagad apsveram variantus, kā ierasties, lai mums būtu sarkanā un zaļā zona. Kas attiecas uz sarkano zonu, mēs uzskatām, ka tām vajadzētu būt vai nu pašizolācijā, vai novērošanā 14 dienas. Cilvēkiem no zaļās zonas nevajadzēs palikt pašizolācijā. Tas viss saskaņā ar citiem mūsu noteiktajiem pretepidemioloģiskajiem pasākumiem," sacīja Maksims Stepanovs.
аватар Igor_m
Šogad es nedomāju pamest savu dzimto pilsētu, bet vakar es "izraujos" - es uz 35 dienām rezervēju divstāvu māju Polianā ar trim guļamistabām un trim vannas istabām - 1200 UAH / dienā ekskursijas - Lumshory, Voevodino, Karpaty (ciems), Chinadievo, Mukachevo, Uzhgorod, mēs paņemam biometriskās pases, lai brauktu uz Košici uz dienu vai nakti Budapeštā, kā arī kalni, upes un ielejas. Šķiet, ka viss ir kārtībā, bet pirms pāris minūtēm es atradu šo: https://www.unn.com.ua/uk/news/1874104-vidsogodni-zmineno-pravila-vyizdu-do-slovachchini, kas liek domāt laidums garām Slovākijai, un tajā pašā laikā visām pārējām valstīm (man tā šķiet), jo mans prāts neuztver ceļojuma apstākļus "tur".
аватар ira.novo2000
dusik1981, ja segums ir svaigs uz betona, tad jā, bet mums nav jaunu māju ar praktiski koptu betonu - tas viss ir mikro un makro plaisās.
Un hlors savienojas ar ogļskābo gāzi gaisā un izdalās hlora gāze - varbūt tas jāpapēta? Un jau hlora gāze reaģē ar ūdeni plaušās
Turklāt balinātājs zaudē hloru gadiem ilgi - apmēram 5% gadā, nevis ātri, kā jūs vēlētos, un tas ir aktīvās hlora gāzes veidā.
Turklāt kaļķi paši reaģē ar ūdeni lokāli uz betona un jebkuras mitras virsmas (un tas vienmēr ir mitrums, jo tas tiek dezinficēts ar šķīdumu), veidojot hipohlorskābi.
аватар Slav_na
nepilngadīga,
par padomu - paldies! tagad darīsim to
аватар Pachok
Igor_m un kur tu to pasūtīji, ja nav noslēpums? Māja ciematā vai viesnīcas komplektā? Gaisa kondicionieri? Paldies jau iepriekš!
аватар dusik1981
YaSlavnaYa, protams, lai viņš nomirst, jo nevajag cilvēku kuprīt par 4 tūkstošiem, ja viņam solīja 12 tūkstošus.Un viss pārējais neattiecas uz foruma tūri.
аватар dusik1981
ira.novo2000, jūs nolemjat sākt ar perhlorskābes vai aktīvā hlora nosacījumiem. Tad neaizmirstiet kā lietot, atcerieties, kas rakstīts metodes instrukcijā, pat ja ņemsiet 250 ml uz m2 līdz maksimumam, tad nekas nenotiks. Nu zaudējumi būs no uzglabāšanas apstākļiem, transportēšanas utt. Un par to es, iespējams, došos mācīties vēl 5 gadus vai mācīšu 5 gadus)))
Un tad Mateja evaņģēlija teksta 7. nodaļas 6. pantā.
аватар Pachok
Apyatka interesē, kā grieķi regulēs ierašanos pa sauszemi? Un kā uzzināt, kur viņi dzīvo. Un pa gaisu - ja ne reiss no Kijevas, bet, piemēram, no Ļvovas, bet ielidoja Kijevas iedzīvotāji. Pagaidām viss ir mazliet miglaini :(
аватар Igor_m
Pachok, visu dienu es "kāpju" vietnēs (high-cost, We go Sami, booking, karpaty.info, hotell.24). Meklēju kotedžu, māju bez īpašniekiem un kaimiņiem 200 m rādiusā, vēlams ne ciematā, ar piekļuvi apskates objektiem, veikaliem un tirgiem, ar kondicionētāju un citiem civilizācijas labumiem - vai nu jau aizņemtu, vai cena ir divreiz augstāka par itāļu, vai kaut kas pietrūkst "precei", ieskaitot ceļa kvalitāti. Izvēlējos Poļanu - ērti nokļūt, labs ceļš, mājā viss, ko sirds kāro, kilometrs līdz mežam. Zvanīja īpašniekiem, uzdeva jautājumus, saņēma atbildes, lasīja atsauksmes, samaksāja 25%, ierakstīja sarunu. Visa pamatā ir uzticēšanās (man patīk uzticēties cilvēkiem, tas bieži stimulē pat zagļus būt godīgiem). Kur - #braucam.
аватар Slav_na
dusik1981, paldies par vēlējumu
аватар camomille
"divstāvu māja uz 35 dienām ar trīs guļamistabām un trim vannasistabām - 1200 UAH / dienā, mēs braucam visi seši cilvēki"
==
Vakar mēģināju kaut ko vairāk vai mazāk pieklājīgu atrast kaut kur Zatokā, Kirilovkā utt. uz nedēļu augusta sākumā. Cenas/kvalitātes attiecība salīdzinājumā ar to pašu Turciju ir neadekvāta. Šāda cenu līmeņa piedāvājumi (1200 UAH par māju ar 3 guļamistabām) vispār neredzēja (varbūt meklēju nepareizā vietā). Par šo naudu var noīrēt daudzmaz normālu istabiņu uz 2, bet apkārtne ir nožēlojama.
Nolēmām izmantot iespēju un nopirkām biļetes uz Sicīliju oktobrim. Varbūt izdarīja ko stulbu un izmeta naudu, bet cerēsim uz to labāko.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl