Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар zolyshka111
Nu lamāja mājas svētkus, to slikto apstrādi utt. Es gribu runāt par antiseptiķiem. Lielākā daļa no tās burdas, ko pārdod milzīgos daudzumos, neko nedezinficē, jo tā ir izgatavota no nezin ko. Ja mēs to uztveram nopietni, tad tikai alkohols virs 75% iznīcina mikrobus un vīrusus, bet skaidrs, ka to neizmanto ne viens vien tirdzniecības centrs, veikals, degvielas uzpildes stacija utt., tāpat kā to neizmanto ne mūsu viesnīcās, ne Ēģiptes noteikti. Bet tas nav svarīgākais, svarīgākais ir cilvēciskais faktors! Visa bēda ir tāda, ka sanitārijas kvalitāti un antiseptisku līdzekli "ar aci" nekādi nevar pārbaudīt! Tīrs nenozīmē sterilu. Vai arī jūs domājat, ka kāds Mahmuds, kurš visu dienu skrubīs viesnīcu, tiešām to mazgā ar antiseptisku līdzekli ar augstu alkohola saturu, nevis vienkāršu ūdeni?)))
Nevienā pasaules kūrortā neviens jums nedos 100% garantiju, ka tur ir veikta īsta sanitārija.
аватар Lilu..10
zolyshka111, slinkais cilvēciskais faktors arī strādā pie mums
аватар dusik1981
ir jebkura slimība, vienalga, kas ir gripa vai lues, viss tiek uzskatīts par vienādu. Un, ja to ņemtu vērā, attēls būtu reālāks. Bet sliekšņa nav, jo nav reālu 10% no saslimušo kritiskās masas, tagad ir 320 tūkstoši slimo vai kuriem slimība ir bijusi vieglā formā. Problēmas sāksies vēlāk pēc 600 tūkstošiem, jo ​​mūsu slimnīcas pēc aprēķinātajiem datiem vairs nevar palaist garām, un, ja ņem vērā problēmas, tad 520-540 tūkstoši ir problēma, bet es domāju, ka tas diez vai notiks. Lai valstij dzīvot vajag, atkal teikšu ciniski, bet kas ir tie 150 tūkstoši mirušo, kas neparedz valsti, ja pagarina karantīnu, kur ņemt naudu pensijām un valsts darbinieku algām, nu tur viss stiepjas, pamatojoties viens uz otru. Tātad, ja ir mirstība, tad lielākas pirmās virsotnes nebūs, patiesībā mēs tiekam garām.
аватар dusik1981
Alkohols virs 75 grādiem nenogalina, iededz, optimālākais sastāvs ir 72,5-75 mg denaturēta etanola. uz 100 g šķīduma. Palasi dezdelo un vismaz mikrobioloģiju ar epidemioloģiju.
аватар zolyshka111
Lilu..10, slinkums un vienaldzība, un galvenais nesodāmība...
аватар dusik1981
Un antiseptiķis ir paredzēts ādas apstrādei nevis virsmām, virsmām izmanto dezinfekcijas līdzekli.
аватар Lilu..10
Un bieži vien tikai viesnīcas nedaudz seko tīrīšanai. Liels. Kur ir personāls. Un Eiropā ir ļoti daudz privātu viesnīcu un tajās, jā, cilvēciskajam faktoram ir liela loma. Mēs, šeit 19. septembrī, bijām Spānijas ziemeļos - Viviero ir tāda pilsētiņa. Bija ļoti dārgi, viena nakts 310 eiro, bet gulta netika mainīta. Ļoti dārgi apartamenti, bet tie uzkrita uz tādu sīkumu, saņēma no mums negatīvu atsauksmi un atgriež visu summu, bet tas ir Booking nopelns
аватар zolyshka111
dusik1981, tāpēc es rakstīju par antiseptiķiem. Nu, no dezinfekcijas līdzekļiem - balinātājs ir mūsu viss)))
Vai jūs nesapratāt mana ziņojuma būtību?
аватар zolyshka111
dusik1981, un ko man lasīt epidemioloģiju un mikrobioloģiju, es to mācījos medicīnas skolā. Sen, bet ar to, ko atceros, manai dzīvei pietiek.
аватар Lilu..10
dusik1981, tagad es tev daļēji piekrītu, bet joprojām ir domstarpības
аватар dusik1981
zolyshka111 "tikai alkohols nogalina mikrobus un vīrusus virs 75%" tas nenogalina, iedeg, tikai veido apvalku un vīruss gaida īsto brīdi alkohola saturu, nevis parasts ūdens? virsmas netiek mazgātas ar antiseptisku līdzekli, bet gan veselības darbinieku rokas vai operāciju zāles. un priekšmetus mazgā ar dezinfekcijas līdzekli, un tā tālāk, ticiet man, es pēdējo reizi lietoju balinātāju pirms 20 gadiem, tad bija deaktīns, hlorantoīna blanidas un citas hloru saturošas bet ir uz virsmaktīvo vielu bāzes, STUNDAS, kā arī kombinētās tādiem, jāskatās, ko lietot un kādā vidē.
аватар dusik1981
zolyshka111 Es arī vakar nemācījos šos priekšmetus, bet tā ir mana specializācija, tā teikt, mana maize, ne velti savulaik tiku iekļauts 1. pasūtījumā veselības aprūpes iestādēm.
аватар zolyshka111
dusik1981, ierakstam - pieci automāti! Tas, ka neizmantojat balinātāju, nekādā veidā nemazina tā īpašības.
Es neesmu ārsts un tik pedantiski nezināju par alkohola ietekmi uz mikroorganismiem un vīrusiem, bet pateicoties jums novērsīšu robus savās zināšanās. Bet pat ja alkohols gluži nenogalina, tad to, ka mēs pārdodam burdu, nevis antiseptiskus līdzekļus, nevar apstrīdēt nekādā veidā.
аватар zolyshka111
dusik1981, un jūs esat ārsts kādā jomā?
аватар dusik1981
Esmu profilaktiskais ārsts, man ir tāda pati nozare kā Ļaško kungam))
аватар Lilu..10
dusik1981, Šodien - ar to labāk nelielīties. (Es domāju Ļaško). Paskaidrojot, kāpēc prezidents dzēra kafiju kafejnīcā Inside un pat bez maskas, šim cilvēkam vairs nav uzticības, pat profesijām.
аватар Apyatka
Nu, kā prezidents dzertu kafiju maskā ??))
аватар Lilu..10
Apyatka, Jā, un iekštelpās visi netiek ielaisti līdz 5. jūnijam, un Ļaško izkāpa - tas bija mēģinājums, kā cilvēki jutīsies 5. jūnijā—-- nu ne atkritumi (atvainojos par manu franču valodu
аватар dusik1981
Kas lepojas, es tikko teicu, ka man ir tāda pati specializācija kā Ļaško kungam, un tad iekavas, kas apzīmē smaidu.
Un ko viņš skaidroja politikā un viņš ir zibensnovedējs, cilvēki ir izvēlējušies jaunas sejas un princips "cars ir labs, bojāri slikti" tagad tiek turēts lielā cieņā, un tāpēc viņš ir viskompetentākais no tā draņķa. , vai jums ir uzticība ministram, kurš, izņemot praksi, nebija medicīna, un viņš pārvalda nozari. Un ko, galu galā mums ir jauns Janiks valsts priekšgalā.Bet tā ir cita foruma tēma.
аватар zolyshka111
dusik1981, gribēju jautāt kā jautāt ārstam, man ir domas par šo, bet gribu zināt no jums. Cilvēkam, kurš ir asimptomātiski slims, cik ilgi viņam veidojas imunitāte? Ja viņš pēc kāda laika atkal saslims, vai viņa slimība atkal būs asimptomātiska, vieglā formā vai otrādi, smaga?
аватар dusik1981
zolyshka111 "Vai uz Marsa ir dzīvība, vai uz Marsa, tas zinātnei nav zināms" (c) precīzāk uzzināsim, kas un kā saslims rudenī ar otro vilni, kas tad arī būs redzams . Pēc pieejamajiem datiem var runāt par nestabilu imunitāti, tāpat kā ar galvenajām vīrusu slimībām, arī vakcīna nav panaceja, jo vīrusi pastāvīgi mutē. Kas mums ir tagad, tie, kas ir slimojuši, bērni vidējā formā, ir atkārtoti atklājuši slimību, Ukrainā, es zinu tikai vienu šādu gadījumu vēlreiz. Eiropā daudz, un diemžēl vīruss bērniem vēl nav izrādījies uz labo pusi, ja to atkārto. Un kā parādīsies otrais vilnis, tas ir otrais un ne tikai tas, ka mums tagad ir plato.
аватар veritasana
skaidrs, ka jebkurš brauciens kaut kur pārvēršas par "iziet cauri 9 elles lokiem, ārstējot sevi un apkārtni ar antiseptisku un dezinfekcijas šķīdumu" .. nogalini sevi ar slotu ... nekur neiešu, skatīšos... .
аватар mishatour
Vispārīgai informācijai. 20.04.11. iesniedzu iesniegumu par reisa atcelšanu (pēc savas iniciatīvas) Telaviva - Minska. Vakar saņēmu pilnu naudu no Belavio (bez soda).Nabadzība un pieklājība kā parasti "neiet roku rokā"))
Biļetes Telaviva - Toronto .... un iestrēdzis El Al (Izraēla) birojos
аватар camomille
Vispārīgai informācijai. TAP Portugal — lidojums tika atcelts aprīlī. Pieteikums par atcelšanu tika iesniegts maija sākumā. Mēnesis pagājis - par dzīvās naudas atdošanu vispār nav runas. Tikai kupons. Bet, šie **** izraksta kuponu, ar kuru var atmaksāties, pērkot jaunas biļetes ilgāk par mēnesi. Kad gaidīt šo kuponu, nav zināms. Viņi saka: parādiet sapratni, mums ir daudz atdeves. Šķiet, ka viņi šos kuponus izraksta manuāli. Nav vārdu, tikai izteicieni...
аватар Apyatka
❗️Šrilanka ir gatava uzņemt ceļotājus no visas pasaules, ievērojot drošības noteikumus un piesardzības pasākumus.
Kurš var apmeklēt?
Visas tautības un visu veidu ceļotāji, neatkarīgi no tā, vai tās ir grupas, ģimenes, indivīdi.
Kuras lidostas būs atvērtas?
Kolombo starptautiskā lidosta (BIA) un lidosta un Hambantota (MRIA) darbosies tūristiem, kas ieradīsies no 2020. gada 1. augusta
Kādas ir vīzu procedūras?
• Visiem ceļotājiem būs nepieciešama derīga vīza (ETA), kas ir derīga 30 dienas un var tikt pagarināta līdz 6 mēnešiem pēc ierašanās.
• Pašlaik tiek apsvērta iespēja pagarināt uzturēšanās atvaļinājumu, kas ļaus tūristam iegūt piecu gadu daudzkārtējās ieceļošanas vīzu ar maksimālo uzturēšanās laiku 6 mēnešus tikai par 100 ASV dolāriem.
Informācija, kas nepieciešama, lai pieteiktos vīzai:
• informācija par rezervāciju sertificētā īpašumā
• Maršruts pa Šrilanku
• Atgriešanās biļete
• Medicīniska apdrošināšana
аватар Apyatka
Kur es varu palikt un vai ir minimālais uzturēšanās laiks?
• Nepieciešama vismaz 5 naktis Šrilankā.
• Tiks veikts neatkarīgs profesionāls audits, lai sertificētu izmitināšanas pakalpojumu sniedzējus, kas tiks uzskaitīti Šrilankas Tūrisma departamenta tīmekļa vietnē. Lai pieteiktos vīzai, ir nepieciešama informācija par rezervācijām, kas veiktas pie sertificētiem izmitināšanas pakalpojumu sniedzējiem.
PCR pārbaude pirms nosūtīšanas uz Covid-19
• Negatīvs PCR tests ir nepieciešams pirms iekāpšanas lidojumā un ierodoties Šrilankā.Tests jāveic ne vairāk kā 72 stundas pirms iekāpšanas.
Pēc ierašanās Šrilankā
Lidostā tiks ieviesti stingri sanitārie pasākumi visās zonās un personālam.
• Ierodoties netiek ievērota karantīna, ja simptomi netiek novēroti.
• PCR tests tiks veikts bez maksas ierodoties lidostā.
• Pašlaik testa rezultātu saņemšana aizņem 24 stundas. Mēs veicam izmaiņas, lai rezultāti būtu 4–6 stundu laikā līdz augustam. Gadījumā, ja jums jāgaida 24 stundas, lai
аватар Apyatka
Gadījumā, ja nepieciešams 24 stundas gaidīt testa rezultātus. Viesnīcu nakšņošanai varēsiet izvēlēties kādā no sertificētajām 4 vai 5 zvaigžņu viesnīcām Kolombo vai Negombo, līdz tiks saņemti testa rezultāti.
• 4–5 dienas pēc ierašanās mobilā vienība veiks turpmāku testēšanu, saskaņojot to ar jūsu sertificēto īpašumu.
• Atpūtniekiem, kas vecāki par 10 dienām, uzturēšanās laikā būs jāveic trešā pārbaude. Lai gan tas var būt neērti, ir svarīgi aizsargāt visus un nodrošināt sev mieru.
• Pozitīva PCR rezultāta gadījumā attiecīgi tiks veikta karantīna norādītajā viesnīcā vai hospitalizācija. Ja tiek atklāti simptomi, karantīna parasti ir 14 līdz 21 diena
Pārvietošanās pa Šrilanku
• Lai nodrošinātu savu drošību, pirms ceļojuma, lūdzu, vienojieties par transporta pakalpojumiem ar savu sertificētu izmitināšanas pakalpojumu sniedzēju vai ceļojumu aģentu.
Sabiedriskais transports netiek izmantots
аватар Apyatka
Sabiedrisko transportu nevajadzētu izmantot.
• Visi tūrisma objekti būs atvērti no 1. augusta ar protokoliem un drošības pasākumiem, lai nodrošinātu mūsu ceļotāju labklājību.
• Tūristiem nebūs ierobežojumu ceļot starp reģioniem.
Kāda ir situācija Šrilankā ar COVID-19?
Kā sala, pateicoties veiktajiem pasākumiem, Šrilanka spēja tikt galā ar vīrusa izplatību. Pēdējo 30 dienu laikā valstī nav konstatēts neviens aktīvs iekšzemes saslimšanas gadījums.
Avots:
Šrilankas tūrisma veicināšanas birojs
(Cik satraucošs ir šis ierobežojums zīmēs)
аватар camomille
https://youtu.be/coCdnBe-1MY
P.S. šīm dāmām ir interesants ceļojumu kanāls, man patīk viņus skatīties
аватар ira.novo2000
Negatīvs PCR tests ir svarīgs, bet pozitīvs nenozīmē slimību vai lipīgumu. Tas nozīmē tikai to, ka šis vīruss reiz apmeklēja ķermeni un tā paliekas palika. Vīruss nav labi saprotams. Piemēram, citomegalovīruss paliek organismā visu mūžu pēc inficēšanās (pat ne slimības, bet tikai infekcijas)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl