Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Slav_na
Ar koronavīrusu visi aizmirsa, ka ir arī citi pacienti. ===
kurš aizmirsa???? mēs esam onkologi, šobrīd izejam imūnterapiju. un izbraucam laicīgi, pēc grafika mūs neviens nekur nesūta
Viens koronavīruss un ziņojumi par vienu koronavīrusu, citām slimībām un nāves gadījumiem ir izsvītroti ===
Vai mums iepriekš bija ziņojumi par tiwi citām slimībām?
karsto ziņu statistika===
Piedod man, dieva dēļ, vienreiz nepārbaudot atnesu info. dzīvie skaitļi, starp citu, rakstā tajā datumā bija pareizi - cilvēki meloja procentos.
Es nesaprotu citu lietu: kas ir vainīgi tie, kuri ir slimi ar šo vīrusu? Kāpēc pret viņiem ir tāds negatīvisms, uzbrukumi viņiem? un tie, kas viņus ārstē no koronas? vai viņiem vajadzētu atteikties no tiem un sākt tos ārstēt?
аватар Slav_na
vecmāmiņa, kas mirusi no insulta, slims bērns ar smadzeņu audzēju, ārsts, kurš saslima ar tuberkulozi no pacienta === insulta, oncos nav lipīgi. Koha zizlis ir lipīgs, bet ne tādā pašā veidā kā šie atkritumi. no tā visa tā satraukums.
pilsētā, kurā esam iestrēguši, varas iestādes atļāva režīmu, cilvēki izgāja ielās - un "sarkanajā zonā" nedēļā nav vietas... esmu par karantīnu
аватар dusik1981
Kas vainīgi tiem, kas slimo? jā, atbildēšu ar Kijevas mēra vārdiem no dēļiem "nefig shastat", neesmu pret nekur strādāšanu, bet esiet laipni nākt no pavarda sēdēt mājās kā nākas. Atcerieties "pacientu nulli" no Čerņivcu reģiona, video ar viņas piedošanu karājas internetā.
Par to, kas ārstē un kā var inficēties, tur ir skaidri un gaiši rakstīts atalgojuma mehānisms, ar COVID-19 tikai bla bla bla aptuveni 300%, es runāju par Ukrainas realitātēm.
Un ārstēt vai nē, diemžēl, nav iespējams neārstēt, jo šī ir tāda pati slimība kā pārējās ar ICD.
аватар Slav_na
dusik1981,
par nefik roam piekrītu. bet ja viņi tevi atnesa, ko tagad, uzkaisi sev pelnus uz galvas un neārstē?
аватар dusik1981
Nu ko ārstē vai nē, vai vajag un vajag un iet cauri pašizolācijai, nevis lauzt lidostas durvis
аватар Vika284
"Es esmu par karantīnu" vai jūs tiešām domājat, ka mums bija karantīna?
"Vai viņiem vajadzētu nomest tos un sākt tos ārstēt?" - ir jāārstē visi, kam nepieciešama medicīniskā aprūpe, nevis jāpadara koronavīruss par elites slimību
аватар AllOverTheWorld
YaSlavnaYa, tev ļoti paveicies ar zālēm utt.
mana drauga mamma nomira pirms 2 nedēļām, un nesagaidīja nākamo ķīmiju, jo tā ir krievijā ražota, oficiāli nav Ukrainā, neoficiāli tas aizņēma ļoti ilgu laiku koronavīrusa dēļ. Vienīgais, ko mūsu ārsti ieteica, ir pagaidīt un katru dienu līmēt pretsāpju plāksterus par 10 tūkstošiem.....
аватар Slav_na
AllOverTheWorld, Vika284
Nesaprotu, ko mainīsim, te viens otram šķēpus mētājot.
tas, ka šī ir parodija par karantīnu, ir skaidrs visiem. un to var labot tikai viens - attieksme pret viņu.. vieni tiešām izolējas, bet citi rīko ielu diskotēkas. bet ja cilvēks ir stulbs, tad to ir grūti mainīt...
Daudzi sūdzas, ka nauda beidzas un darba nav. tas ir saprotams, bet ko darīt? nospļauties uz drošību - un uz priekšu, peļņai? bet tad pirmais vilnis gludi ieplūdīs otrajā un Honkongas gripa šķitīs viegla saaukstēšanās salīdzinājumā ar šo miskasti
Visā pasaulē, es no sirds jūtu līdzi jūsu draugam...
аватар dusik1981
Pasha Kazarin visu ļoti labi pateica "Paldies, karantīna". Cilvēki vienkārši ir aizmirsuši novērtēt mazo, materiāls ir uzvarējis, un visi "steidzas" dabūt vēl astoto plazmu virtuvei. Tas ir viss.
аватар AllOverTheWorld
Paldies YaSlavnaYa
ļauni cilvēki nav radušies no labas dzīves.
Tikai tā pati karantīna to parādīja
аватар zolyshka111
dusik1981, nu, var runāt par to, ka ir labi nedaudz novērtēt, kad virtuvē jau ir septiņas plazmas)))
Cilvēki ir sarūgtināti un nenovērtē to, kas ir tiem, kam būtībā nav nekā un nav ko novērtēt, viņiem ir viens mērķis - cīņa un izdzīvošana. Un, kad tas dārd no bada vēderā, tas nav līdz secinājumiem.
аватар Slav_na
karantīna ir parādījusi, cik mēs esam vāji un atkarīgi no ārējām lietām - un tas ir vissliktākais...
un mēs arī esam pieraduši "ej uz zivi! Noņemiet makšķeri!" vienā no Krievijas Federācijas reģioniem gubernators piedāvā zemi ikvienam. visu vasaru bez maksas. pat apsola uzart. domā, ka daudzi cilvēki steidzās? sasodīts! sākās gausties: un nokļūt tur ?! kā ar instrumentiem? un sēklas? un vēl piecdesmit "a ...". un uzreiz sūdzas "nav nekā!"
Es nedomāju, ka mūsējie īpaši atšķiras.
аватар zolyshka111
YaSlavnaYa, kāpēc iet tālu, šajā forumā katrs pirmais fans, pat par trim kapeikām, jā, viņi vairāk pūta pa dupsi par šokolādes tāfelīti)))) Cilvēki, viņi ir tādi cilvēki.
аватар dusik1981
Es negribu būt pārāk offtopic. Tuvāk tēmai, ka nemākam novērtēt mazo un tuvu. Cik reizes tika apspriests, ko redzēt Nenkā - Ukrainā. vairums tutačku Spāniju zina labāk par Ukrainu, piemēram. Lai gan uz nedēļas nogali ir daudz vietu un ne tikai atpūsties, bet arī apgūt Ukrainas tradīcijas, tas pats "Mishan" Frankiv reģionā. Jā, un cena tur ir būtībā maza trim 3000 UAH robežās nedēļas nogalē, tas attiecas uz ceļu, pārtiku un izklaidi. Un ar tādiem brīžiem nepietiek 52 nedēļas nogalēm.
Un tik daudzi kaut ko dzenas steigā, skrien, atliek savus priekus, lai iegādātos jaunu viedtālruni, šeit un tagad, neskatoties uz to, ka pēc mēneša jau kritīs cits. (figurāls piemērs)
Un par to, ka dārd vai nē, es zinu cilvēku, kurš dzīvo ar pensiju 2000 UAH reizi gadā atļaujas kaut kur aizbraukt. Princips tur ir vienkāršs, par adekvātu tūrismam iztērēto summu paņem kredītu un pēc gada atdod. Jā, tajā pašā laikā cilvēks neuztur bērnus un mazbērnus, viņš apciemo viņus ar "šokolādi"
аватар Slav_na
šodien bija rezultāts. mums ir pozitīvs. izņemot veikalu un onkoloģisko slimnīcu viņi nekur nav bijuši. Vienmēr valkājam cimdus un maskas, ar papildus filtriem.
Ja interesē, es jūs informēšu
būt veselam!
аватар mishatour
YaSlavnaYa, kā tu jūties? Kāds iemesls lika jums kārtot testu?
аватар Slav_na
mishatour,
iemesls - analīžu sniegšana pirms imūnterapijas (onco). pašsajūta ir lieliska. Rīt atnāks ārsts, redzēs, ko teiks.
līdz viņiem tika atļauts atstāt māju. piepumpētas filmas un grāmatas, sēžam
аватар Minor
YaSlavnaYa, mēs turam īkšķus par jums! Nedod Dievs, viss izdosies ar vieglām bailēm.Kauns līdz asarām, kad ir gandrīz neārstējama infekcija, un te šis vīruss nopļauj tieši vājos. mēs lūdzam Dievu
аватар zolyshka111
YaSlavnaYa, tests parādīja, ka jums ir antivielas pret vīrusu vai kas tieši?
аватар Minor
YaSlavnaYa, es arī esmu par karantīnu, Un tas, ka viņi to neievēro, noved pie tā, kas mums joprojām ir. Un tā relaksācija sniegs rezultātus dažu dienu laikā. Cilvēki nolēma, ka viss ir beidzies - neviens nenēsā maskas (vismaz mūsu valstī), viņi atļāvās daudz ko, kas veicina izplatību... Bet valstī ir ļoti maz testu, statistika nav pareiza, tikai tiek pārbaudīti tie, kas piesakās. Un asimptomātiski un viegli slimi cilvēki inficējas katru dienu. Valdība pēc Rietumu standartiem ir nolēmusi, ka tomēr ir jāsaslimst vai jāsaņem vakcīna. Kamēr nav otrā, ekonomika ir jāatbalsta. Un, ja jums ir jāpielāgo rezultāti, tā ir mūsu mentalitāte, un jūs nevarat no tā izvairīties. Joprojām būs jumta filcs. Vīruss nekur nepazūd bez vakcīnas. Tikmēr ceriet tikai uz sevi un savu aizsardzību pret vīrusu.
аватар zolyshka111
Neliels, vakcīna principā nav panaceja nevienam vīrusam. Vakcīna ir izeja pret mikrobu infekcijām.
аватар Slav_na
zolyshka111,
Es vēl neko nezinu! piezvanīja un teica: tests pozitīvs, sēdi mājās, rīt pie tevis atbrauks terapeits.
te mēs sēžam
аватар Marsyanchik
YaSlavnaYa, es sūtu jums garīgu atbalstu un novēlu ātru atveseļošanos!!! Tagad ir svarīgi saglabāt mieru, taču nav jātērē laiks. Jums ir nepieciešams kompetents ārsts. Lasīju, ka ir svarīgi uzraudzīt trombozi (sākotnējās stadijās lietot antikoagulantus). Jums nepieciešama analīze un kompetents hematologs.
аватар Slav_na
nepilngadīga,
mēs visu novērojām - tikai nemazgājām produktus no veikala ar balinātāju. bet tāpēc, ka vajadzēja apmeklēt medicīnas iestādes, protams, viņi izgāja uz ielas ...
Paldies par dūrēm! mēs būsim Alaverdi par jūsu veselību)))
аватар Slav_na
Marsjančiks,
Paldies!
аватар Minor
zolyshka111, tu galīgi kļūdies. ES esmu ārsts. Kur tu ņēmi informāciju par mikrobiem??!! ((infekcijas?
аватар AllOverTheWorld
YaSlavnaYa, veselība jums un viegla vainaga forma.
аватар AllOverTheWorld
Nepilngadīgais, hmm, es neesmu ārsts, bet es saprotu, ka mēs dzīvojām ar vīrusiem, mēs dzīvojam un dzīvosim, un pote nav panaceja.
Korona, nevis mēris vai holera, mēs kaut kā sadzīvojam ar gripu.
аватар Minor
Šī korona ir sliktāka par mēri un holēru, un gripa nekad nav mirusi tik masīvi un ātri. Itālija - medicīnā ir daudz labāka par mums - un ... viņi nebija gatavi uzreiz vest uz slimnīcu 1000 cilvēkus. Dienā. Amerika nekad nav būvējusi morgus arēnās. Jo viena daļa, šodien. Gada laikā, jā, vairāk nomira, bet dienu...
аватар Minor
AllOverTheWorld, Jūsu Niks ļoti pareizi parāda šīs infekcijas izplatību. Pasaulē tas vēl nekad nav noticis. Kā ar to tikt galā, pasaule nezina. Atliek tikai tikt tam pāri. Tiem, kam paveicas, tas ir viegli, bet citiem, kā izdosies. Mēs esam ļoti slima tauta
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl