Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Pachok
Un tie, kas var - noteikti ne uz "pieblīvētajām Odesas un Nikolajevas reģionu pludmalēm" ...
Runājot par tūrisma nozares mirušajām atliekām, daudziem nenāks par ļaunu beidzot parūpēties par telpu, virtuves un teritorijas tīrību un bioloģisko drošību. Un kas nemācās, nosacīti runājot, mazgāt rokas - tur viņi ir mīļi.
аватар nataha33
Apyatka, šeit pavisam nesen, tuvējā filiālē, viņi rakstīja par atvaļinājumu ar telti. )))
Pilnīgi iespējams, ka daudzi no koronavīrusa mēreni cietušajiem tikai plāno steigties Spartas apstākļos uz mūsu jūru. Tie var būt kempingi, lēti atpūtas centri un dārgas pansijas. Bet šķiet, ka viņi pat cenšas cilvēkiem šo atpūtu atņemt.
Lai gan es arvien vairāk pārliecinos, ka cilvēki paši sevi izvedīs no karantīnas, ignorējot tā saukto "spēku". ;)
аватар Slav_na
un kam ir vietne ar statistiku procentos?
viņi saka, ka valstis ir pirmajā vietā - bet štatos un cilvēkos - ak, mammu! Indija atrodas kaut kur tālu zemāk — vai kāds tos testē?
аватар ollennka
Skatos https://coronavirus-monitor.ru/
Viņi beidzot pievienoja sleju "uz miljonu iedzīvotāju", tas kļuva nedaudz skaidrāks. Lai gan, ja nav vienotas pieejas slimo un mirušo uzskaitei, pat šī statistika nav īsti skaidra.
аватар sigur62
Vienkārši Indija nav tik dedzīgi iesaistījusies koronavīrusa projektā. Un visi, kas ir tabulā augstāk, pievienojās ar dedzību.
Līdz ar koronavīrusa parādīšanos nekur, nevienā (!) pasaules valstī kopējā mirstība nepārsniedza vidējo.
Saskaņā ar šo projektu "Koronavīruss" tagad kaut kur tālu gudri, skarbi puiši uzpērk amortizētu naudu. Un tie nav veikali un frizētavas, bet gan milzīgas aviokompānijas, sistēmiskas bankas un veselas ekonomikas nozares.
Un mums, pārbiedētajiem piesūcekņiem - šausmīgas bildes no TV un interneta par līķu kalniem, mobilajām krematorijām un masu kapiem.
Mantu pārdale un pasaules ietekme beigsies – visi vienlaikus aizmirsīs par šo "briesmīgo vīrusu".
Un tomēr - izmēģinājuma balons brīvību ierobežošanā.
Viņi uzliek maskas - nu, lai tā būtu. Viņi mūs ieslodzīja smakos dzīvokļos - tur augšā jūs labāk zināt, ko ar mums darīt, jo viņi vēlas mums tikai to labāko.
Kāpēc tik daudz primitīvu cilvēku, es vienkārši esmu izmisumā, šokā, nu, galu galā, ne visi bijušie IS biedri, joprojām ir cilvēki ar normālu izglītību, un mūsu joprojām ir daudz..
аватар Apyatka
Es te skatos. https://news.google.com/covid19/map?hl=en-US&gl=US&ceid=US:lv
аватар Apyatka
Ak, Dievs, cik noguruši no sludinātājiem.
Kurš ir gudrākais - brīvprātīgie infektoloģijas klīnikā un tur savas teorijas grūž pie pārgurušiem ārstiem un mirstošiem pacientiem. Un te jau sazvērestības teorijas ir slimas ar lasīšanu.
Tiklīdz kāds radinieks vai paziņa nokļūst slimnīcā, teorijas uzreiz mainās uz "mēs visi esam iznīcināti"
Tiešām jau slims.
аватар Slav_na
Apyatka, viņi var!
cik mūsējie vaimanā, "nema santīmi!", bet es nekad neesmu redzējis tukšu lidmašīnu...
аватар Slav_na
sigur62,
par mums, bailīgajiem piesūcekņiem: pat ja man nebūtu bail, es nevarētu atļauties nopirkt banku vai aviokompāniju. un tas vēl nav fakts, ka īpašnieka maiņa būs sliktāka.
аватар Apyatka
YaSlavnaYa, epidēmija vēl nav beigusies. Daudzi tiešām nevarēs atpūsties.
Dažiem nebūs naudas atvaļinājumiem. Dažiem nebūs laika, būs jāpieliek lielas pūles, lai atjaunotu – reanimētu biznesu. Daudzi vienkārši baidās šogad kaut kur doties. Un kāds dosies daudz tālāk par vietējiem kūrortiem.
аватар Slav_na
Starp citu, par naudas trūkumu: atceros, ka braucām pie radiem uz pēckara Moldovu. nu, es domāju, ka es tur uzkrāšu krājumus, atpūtīšos no sirds - man šķiet, ka viss ir lēts, cilvēkiem nav naudas ...
priekā! viņi no turienes atstāja tik daudz, cik viņi pat ne reizi neatstāja Ēģiptē un Turcijā. uz terasēm vakaros nevar atrast vietu - tavernās viss kā pēdējo reizi, tirgos viss ir nenormāli dārgi, it kā ar vienu bikšu pāri grib uzlabot visu valsts budžetu.. .
Īsāk sakot, mēs vairs nebraucam uz Moldovu)))
аватар Slav_na
Apyatka, Tanya, piekrītu! bet - daļēji. tas ir tikai uz tiem 50% no vietām viesnīcās un būs vajadzīgais skaits gribētāju un iespēju.
un tā - kā tajā jokā "Paskatījos uz cenām, kur var atpūsties - un nolēmu, ka šogad neesmu noguris." mēs jau divus mēnešus atpūšamies - kad mums būs laiks nogurt ?! )))
аватар Apyatka
Apmēram divi mēneši ir ļoti patiesi) Mēs atpūšamies)
аватар AllOverTheWorld
Apjatka, tu kā ar medicīnu saistīts cilvēks vismaz nedaudz apzinies, cik cilvēku gadā pasaulē mirst no vēža vai no tās pašas gripas komplikācijām? Vai arī pasaulē tikai korona ir mega nāvējoša un nav vakcīnas? kāpēc cilvēki vairs nemirst?
un ārsti pirms medicīniskās izglītības iegūšanas nav informēti par epidēmijām, pandēmijām, lipīgumu un HP mūsu valstī? Kaut kā retais uztraucās par zondu dispanseriem un tajos strādājošajiem ārstiem, un pat tagad viņiem ir vienalga (lai gan Ukraina ir priekšā Eiropai saslimstības ar tuberkulozi un HIV ziņā), vai esat kādreiz bijis onkoloģijas centros?, kur sen jau trūka gultu. Tad kāpēc pirms tam visās ziņās par medikamentu trūkumu vēža slimniekiem, par līdzekļu trūkumu utt nebija ārstu dejas? Vai arī vēzis, HIV un tuberkuloze ir tik atkritumi un jau ir potes pret visu.Starp citu Ukrainā tuberkulozes un HIV epidēmija arī ne tuvu nav beigusies.
аватар Sergey_7979
Dima_80_:
vai ir kaut kas zināms par to, vai pēc atgriešanās no atvaļinājuma no šīm valstīm būs nepieciešama 14 dienu pašizolācija?
аватар Pachok
Nu, doma, ka mirstība nepārsniedz iepriekšējos gadus, ir ļoti populāra, taču tā nav patiesa. Mirstība ir zemāka valstīs, kuras nav kavējušas nopietnas karantīnas ieviešanu, uz pat ceļu satiksmes negadījumu un sezonālās gripas samazināšanās rēķina. Pārējā daļā mirstības līmenis ir augstāks un pieklājīgs. Tagad meklēšu topus, interesējos apmēram pirms nedēļas.
аватар Apyatka
VisāPasaulē
Tas viss simts reizes pateikts – sarunāts. Citas slimības var būt bīstamākas, taču tās ir mazāk lipīgas.
Un par ārstiem, nu, viņiem būtu kauns. Kamēr tu runā par visu uzreiz un spīd ar erudīciju un statistikas zināšanām, viņi inficējas un tur mirst. Tajā pašā laikā, vai kāds vispār varēja iedomāties, ka viņam būs jāstrādā šādos apstākļos? Šajos peldošajos uzvalkos, maskās, kas neļauj elpot. Es pat nevēlos par to runāt.
Vispār man ir beigusies lojalitāte pret tiem, kas turpina ar pirkstu salīdzināt mārrutkus. Nesazinies ar mani. Pajautā kādam citam.
аватар Pachok
Un protesti pret karantīnām ir bijuši vienmēr, visu epidēmiju laikā - mēris, holēra, spāņu gripa. Bet galu galā tieši tur, kur bija karantīna, daudzkārt mazāk cilvēku tika inficēti un nomira. Tagad par pagātnes epilēmiju ir parādījusies daudz literatūras, to ir interesanti lasīt.
Un, protams, notiks pārdale, bet tas nenozīmē, ka vīrusa nav vai tas nav bīstams. Kā saka mans mīļākais sakāmvārds, tas, ka tu esi paranoisks, nenozīmē, ka tev neseko.
аватар Apyatka
Šeit ir jaunākā informācija https://www.worldometers.info/coronavirus/
аватар sigur62
Atkal.
Cilvēki saslimst un mirst ne tikai no koronavīrusa, bet visas (visas!) ziņas no visiem medijiem histēriski tikai par šo vīrusu.
Lai iepriecinātu šo tendenci, tika pilnībā atteikties no citu slimību ārstēšanas, un kopējā mirstība saglabājās tāda pati kā iepriekšējos gados tieši tāpēc, ka pieauga mirstība citu iemeslu, nevis vīrusa dēļ.
Cik cilvēku nesagaidīja sirds operācijas stulbās slimnīcu "pārprofilēšanas" dēļ zem vainaga...
Un locītavas? Vreden institūts tika slēgts, un jau plānotās operācijas tika atceltas! Un es zinu, cik tas ir sāpīgi, cik neizturami ir dzīvot, kad praktiski nav locītavas (pats pirms gada nomainīju gūžas locītavu un staigāju laimīga ar titāna))
Tas ir kolektīvs neprāts ar šo koronavīrusu, kas šobrīd notiek visur.
Un jā, es uzlikšu uz veikalu masku, bet neiešu purnā gar tuksnešaino līča krastu vai priežu mežu un neelpošu savu puņķi, nevis dziedinošos fitoncīdus.
аватар Slav_na
sigur62,
pēdējā mēneša laikā esam apmeklējuši 4 onkoloģijas centrus - viss strādā ierastajā karantīnas režīmā - bet strādā! cilvēki tiek ārstēti, tiek veiktas operācijas, tiek pilināta ķīmijterapija un imūnterapija.
ja kas, es tagad runāju par Krieviju. ja kaut kur laukā ir kinkas, tas nenozīmē, ka trako nams ir visur. tas nozīmē, ka tev kaut kur ir problēma...
аватар Vika284
Plānveida ķirurģiskās operācijas drīkstēja veikt tikai no 5.maija, tostarp operācijas, kas saistītas ar onkoloģiskām saslimšanām. Steidzamie tika izgatavoti dabiski un karantīnas laikā. Kijevā un visā Ukrainā plānotās locītavu nomaiņas neveica vienādi. Gluži tāpat ar onkoloģiskām saslimšanām un labdabīgiem audzējiem plānveida netika veiktas, tika veiktas steidzamas (vai par naudu plānveida uztaisīja steidzamas)

Ukrainas statistikas vietnē ir statistika par mirušo skaitu 2020. gada janvārī-februārī - 100738 cilvēki
Sirds un asinsvadu 68548, Onkoloģiskās slimības 13451, tuberkuloze 581, HIV 576, Ārējie cēloņi (nelaimes gadījumi, nelaimes gadījumi ..) - 4843
аватар Vika284
"Kad savulaik slēdzām parkus, kaisījām ceļus, runa bija ne tik daudz par epidēmijas procesa ietekmēšanu, cik psiholoģisku procesu. Slēgt parkus - nav sajūtas, ka viss ir droši. Cilvēki psiholoģiski gatavojās fakts, ka karantīna” – tā ir mūsu Ukrainas galvenais sanitārais ārsts
Tas nozīmē, ka tā visa bija manipulācija ar apziņu un iedzīvotāju ievešana depresijā un bailēs, tā ir visu valsts amatpersonu paranoja vai korupcijas nolūks no šīs karantīnas saņemt superpeļņu un prēmijas.
аватар sigur62
Vika284, es runāju par šo,
Paldies par sapratni!
аватар AllOverTheWorld
Vika284, bezjēdzīgi kaut ko pierādīt.. tas tāds sīkums...
galvenais ir ļaunākais koronavīruss, no kura Ukrainā miruši 425 cilvēki.
Karantīna ir pagarināta, bet šķiet, ka viss darbojas. Metro nestrādā, bet sabiedriskais transports ir aizsērējis.
Pat "karš", ar kuru arī tika manipulēts, pazuda otrajā plānā. Galu galā cilvēki bez izņēmuma inficējas un mirst no "neārstējama" vīrusa, jo vairāk nekā 85% no tiem, kas ir atveseļojušies, nav nozīmīgi.
аватар Pachok
Šeit es atradu šo tabulu par pārmērīgu mirstību. Nav skaitļu, kas "nepārsniedz vidējo mirstību" un pat ne tuvu nav. Un tieša atkarība no karantīnas pasākumiem katrā valstī.
https://www.ft.com/content/6bd88b7d-3386-4543-b2e9-0d5c6fac846c
Žēl,ka mūsu sanitāra daktere bleķa.Nākamreiz cilvēki neticēs situācijas nopietnībai un vēl būs jāsit ar nūjām,kā Indijā :)
Z.Y. Šodien es saņēmu brīnišķīgu ziņu no bijušajiem kolēģiem par Bila Geitsa sazvērestību, vakcīnu čipošanu un daudz ko citu. Un gudri cilvēki kādreiz bija ... Es viņiem ieteicu uzkrāt folijas cepures.
аватар Apyatka
Jūs nekad neiepriecināsiet cilvēkus) Karantīna ir slikta. 400 cilvēki gāja bojā – nav daudz. Ja nebūtu karantīnas un miruši 40 tūkstoši, tas būtu pareizi.
Es domāju - itāļiem, spāņiem un amerikāņiem jābūt laimīgiem? Viņiem ir laba mirstība, nevis tāda, kāda ir mums.
Kas attiecas uz sazvērestību - ja sazvērestība ir redzama pilsētniekiem, tad tā nav sazvērestība, tā ir paranoja. Īsto sazvērestību un speciālisti neatšifrēs. Bet, protams, mūsu vidū ir ļoti gudri, saprātīgi cilvēki, kuri kā riekstus plēš jebkuru sazvērestību. Es mēģinu atcerēties, vai šie cilvēki devās uz pārtikas nemieriem?
аватар AllOverTheWorld
Kāda tev vienpusīga domāšana, pirms tam ārstus neviens neaizstāvēja citu draudu gadījumā, bet tagad, kur skriet un ko darīt. Viņi dara savu darbu, pirms iestāšanās augstskolā, kur viens no lielākajiem konkursiem, bija jāsaprot, kas ir ĀRSTS un Hipokrāta zvērests. Visi zināja, kādi apstākļi un medicīnas iestādes mums ir.
Un kam ar to maz sakara, apmierināts vai nē.
štatos iedzīvotāju skaits ir nedaudz lielāks, un sociālā aizsardzība ir atšķirīga un masku režīma nav, jo tas ir bezjēdzīgi.
Itālijā un Spānijā, ja karantīna ir karantīna. Un ne tā kā mūsējie, daži tika slēgti un citiem ir superpeļņa.Citi zaudē ražu, bet citi tirgojas ar importu.
аватар Vika284
Par kādu karantīnu Ukrainā mēs runājam, laikam par to "manipulatīvo" karantīnu no paranoiķiem kleptomāņiem. Un kurš iecēla galveno sanitāro ārstu, kurš 2014. gadā vispirms likvidēja VVD, un arī bija iesaistīts tuberkulozes slimnīcu slēgšanas programmā.
Šajā pavedienā jau tika minēti strādājošie tirdzniecības centri Epicenters un Novaya Liniya, gandrīz 100% visu valsts amatpersonu darba apmeklējums, pateicoties papildu finansiālajai palīdzībai darbam "karantīnā", strādājošie restorāni/naktsklubi paranoiskiem kleptomāņiem.
Pirmdien Kļičko kliedza, ka metro neatklās ātrāk par jūliju un pagarinās karantīnu Kijevā, bet šodien, 25. maijā, nepieciešams to atvērt - kas noticis? Pieļauju, ka kādus patīkamus bonusus atnesa t/c+t/c saimnieki un vedēji
аватар Pachok
Maskas režīma "nelietderīgums":
https://medium.com/hyperbolea/masks-covid-2ce7166ca256
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl