Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Būšu pateicīga par padomu. Es nekad neesmu bijis Turcijā. Jūras un zivju cienītājs. Kuru viesnīcu izvēlēties lētāko, lai tā būtu salīdzinoši laba (skaista jūra, tuvu jūra vienkārši, labi pabarota)
Iesaka Kemeru.Gribu redzēt skaisto dabu un jūru.Un vēl:visgrūtākais:dabūt.No Kišiņevas ir lētāk lidot nekā no Polijas.Iespējams,vajadzētu būt pārsēšanās uz Kišiņevu.Cik ilgi būs ceļš ved?
Varbūt kāds jau ir tā lidojis un padalīsies iespaidos?
Un vai man tagad vispār pārcelties?Būšu pateicīga par padomu
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2022-05-262 gadā atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар 86jjj
Labdien, Kemerā neesmu bijis, bet no Kišiņevas lidoju uz Alaniju, Marmarisu, Antāliju, Turuncu un ar autobusu uz Stambulu. Es nezinu jūsu vēlmes, bet atpūta pašā pilsētā ir nedaudz dārgāka nekā tuvējos ciematos, taču tos pārdod kā "Alanya", "Bodrum" utt.
Daba, laba virtuve (zivis katru otro dienu), lēti - pilsētas viesnīca Lonicera City Alanjā, atgriezās nesen, šeit ir mans apskats šajā vietnē: https://www.turpravda.com/tr/alanja/Lonicera_City_Hotel-h39563-r486309 .html
Antālija ir brīnišķīga, daba laba, bet nedaudz dārgāka.
Marmarisa skaista, ar pilsētas viesnīcu man nepaveicās, neiesaku (Green Palm Hotel), bet labākās, interesantākās ekskursijas (Pamukale, Kleopatras sala, Egejas salas, Dalamanas un Likijas kapenes .. .. ) ir no plkst. Marmarisa, kur ir skaista promenāde un blakus pilsēta - Turunc - ar brīnišķīgu jūru. Pati pludmale Marmarisā ir C klases, labāk ar mikroautobusu braukt uz Nirvana pludmali (10 minūtes un maksā santīmu) vai uz Turunc, es tā arī darīju.
аватар 86jjj
Piebildīšu: no Kišiņevas no 3. jūnija katru nedēļu kursē autobusu tūres uz Marmarisu un Ičmeleru.
Lidmašīnas ir pastāvīgi - uz Antāliju, Bodrumu un Dalamanu.
Ir iespējams un nepieciešams viegli ceļot, ja nokļūstat Kišiņevā.
Būs jautājumi - jautājiet.
аватар monalisa29
Cik zinu, kamēr mūsu ceļojumu aģentūras nepiedāvā transfēru uz Kišiņevu, tur ir jānokļūst pašam, un šī ir robeža un vēl tālāk ar transfēriem. Jums ir jābūt pietiekami daudz laika rezerves.
аватар Olgaolga153
"Jūras ribu cienītājs"
Zivis - tas nav par Turciju, tas ir par Ēģipti, ja jūs domājat tos dzīvā formā.
Manas iecienītākās vietas Turcijā ir Fethiye (Oludeniz), Marmaris (Icmeler). Bet Egejas jūras piekraste ir dārgāka.
Var apsvērt arī Kemeru. Pludmales pārsvarā ir oļu, tāpēc jūra ir tīra un kalni ir tuvu. Tikai neizvēlies Beldibi. Tur, pludmalē un jūrā, ir milzīgi bruģakmeņi, un ārpus viesnīcām nav kur iet.
аватар Olgaolga153
Kāda fotogrāfija ar mašīnu "pielipusi" pie mana ieraksta. Es neko nepublicēju. :))
аватар 86jjj
Olgaolga153: я сразу подумала о рыбе как еде :) Люблю Турцию за вкусную еду и разнообразие.
аватар tina44
Paldies tiem, kas atbildēja un tiem, kas vēl ko ieteiks.Žēl, bet līdz Kišiņevai grūti tikt.spīd.
Es, protams, esmu dzīvu zivju cienītājs Ēģiptē.
Es ceru viņus satikt vēlreiz)
аватар Vika284
Ukrainas TO jau ir daudz piedāvājumu, kur ekskursijas uz Turciju no Ukrainas pilsētām, kur nevis gaisa autobuss
No Kijevas uz Antāliju ar autobusu 39 stundas
Kijeva - Bila Cerkva - Umaņa - Odesa - Izmail - Konstanta - Dobriha - Varna - Burgasa - Stambula - Bursa - Burdura - Antālija - 39 stundas
Jūs varat no Kijevas ar vilcienu uz Ščecinu, un ir čarterreisi uz Turcijas kūrortiem
No Ļvovas ir autobusu tūres uz Turciju
аватар Vika284
Ja skaista zivs ir Ēģipte
Ja skaista daba Turcijas kūrortā ir daudz vietu
Tie ir kalni, kas klāti ar mežu, kas nolaižas līdz krastam, viena no visvairāk Instagram vietām un bieži filmēta reklāmās ir Oludeniz netālu no Fethiye.
Guzelcamly ir tas pats mežs, kas vēl vairāk klāts ar mežiem, kas nolaižas līdz tirkīza jūrai, kas atrodas nacionālajā parkā, iepretim Grieķijas Samos salai, papildus jūrai un mežiem ir termālie avoti. No Guzelcamlas līdz Samos salai līdz Mikale jūras šaurumam ir tikai 1,6 km.
Grieķijas Efesas Neopoles Itālijas klints Nuova un visbeidzot Turcijas putnu sala - Kusadasi, skaists kūrorts, skaista gara promenāde ar salām un Baložu salu ar cietokšņa paliekām, ko uzcēlis pirāts Heiredins Barbarosa, kurš bija admirālis, kad viņas vīrs Aleksandra Anastasija Lisovska Sultāna
аватар Vika284
Senais zefīrijs un leģendārais Halikarnass - Bodruma un Bodrumas pussala, kur ir mežzaļi silti tirkīza jūras līči, ir sens izdzisis vulkāns, ir līcis, kur nokrita meteorīts, ir vietas un apgabali, kur var redzēt Grieķijas salas Kos, Pserimos, Kalymnos, Kalymnos. Un līdz Grieķijas Kosai 25 minūšu brauciens ar prāmi no Bodrumas un Turgutreisas. Saulrieti Turgutreis skaistumā neatpaliek no Santorini saulrietiem.
Apmeklējot Bodrumas reģionu, ir iespēja apmeklēt 3 no 7 pasaules brīnumiem:
Mauzolejs Halikarnasā – kura atliekas atrodas Bodrumas centrā
Efesas Artemīdas templis atrodas tuvāk Kusadasi, taču ir pieejamas ekskursijas no Bodrumas, un jūs varat tur nokļūt pats
Rodas koloss - prāmis no Bodrumas uz Rodas salu
аватар Vika284
Mersinas reģions - ar krāšņām dabas vietām
No Alanjas devāmies uz Mersinu un tālāk: devāmies uz Anamuru - apskatīt Mamuras cietoksni un seno pilsētu Anemurion - tātad nosaukums patīk tikai viena siena-siena)), pati senā pilsēta ir Bozyazy. Cietoksnis ir viens no lielākajiem un vislabāk saglabātajiem. Tieši šeit atrodas Turcijas dienvidu punkts Anamur rags, bez mākoņiem, kas ir ļoti labi redzama Kipra.
Mersīnas apgabalā ir skaista aiza, kur atradās senais Korikoss, Sātana Deresi upes aizā ir Ādams Kaljars Cilvēki klintīs izgrebuši bareljefus klintī.
Un tur ir debesu un elles alas, ko senais vēsturnieks Strabons aprakstījis kā Corikos alas, kur ir vislabākais un skaistākais safrāns.
аватар Vika284
Turcijā ir daudz krāšņu vietu ar tūkstošiem viesnīcu un tūkstošiem viesnīcu
Lai sniegtu jums vismaz kaut ko pastāstīt par viesnīcām, kurām jums ir nepieciešams jūsu budžets (bez transporta), cik cilvēku plāno atpūsties, atpūtas laiku, cik naktis / dienas un vai ar jums būs bērni
аватар tina44
Paldies par atbildēm! Ja iespējams, visās pasakainās vietās raksti lētāko viesnīcu nosaukumus, izklaide neinteresē, akvaparki arī. Lai tikai būtu ēdams ēdiens, personāls nebija rupjš un naudu neprasīja, pie jūras un neredzot krievus. Budžets: + - 20 tūkstoši diviem
аватар Vika284
Ja nosacījums "neredzēt krievus" noteikti nav Kemera, biedriem Antālijas reģions parasti patīk
Oludeniz, šie "biedri" mazāk reģionā, vidējās viesnīcas Oludeniz:
Marcan Resort 4 * Oludenizā solid 4 *, kompakta tīra viesnīca, kvalitatīvs ēdiens. Līdz promenādei Oludeniz gājiens 10 minūtes.Daba Oludeniz šiks un komfortabls klimats, viesnīca nav pirmajā rindā un tās pludmale, tikai noteikta vieta, saulessargi un sauļošanās krēsli par naudu. Kas attiecas uz mazajām 3-4 * Oludeniz viesnīcām, tas ir normāli.
Šai viesnīcai ir brāļu viesnīca netālu no Marcan Beach 3 *, šī atrodas tuvāk pludmalei un promenādei, un ēdiens un apkalpošana nav zemāka 4
Sun City Hotel & Beach Club 4 * - tai ir sava pludmale Zilajā lagūnā, bezmaksas autobuss uz pludmali un atpakaļ
viesnīca atrodas aiz Belcekiz Beach 5 *
Katre Hotel Oludeniz 4 * - atrodas 10 minūšu attālumā no pludmales, bet nav pludmales
Belcekum Beach Hotel 3 * - 3 * viesnīca, un apkalpošana un ēdināšana kā 5 * un platība vismaz maza, bet kā boutique 5 *, nav pludmales, līdz Zilajai lagūnai 15 minūšu gājiens
аватар Vika284
Guzelcamly, Cesme, Kusadasi šajā reģionā% biedru ir ļoti zems
Hotel Akbulut & Spa 4 * - zaļā zona, sava pludmale 90 metru attālumā no viesnīcas, blakus viesnīcai atrodas Zeva ala, kur atrodas termālie avoti, un netālu no ieejas nacionālajā parkā Dilekas pussala-Büyük Menderes Delta National Park
Pirmajā rindā bija arī budžeta viesnīca Fiskos Beach 3 *
Strūklakā Babaylon Hotel 4 * pirmajā līnijā un viesnīcas teritorijā atrodas tropiskais dārzs, no viesnīcas un viesnīcas pludmales paveras skats uz Grieķijas salām Chios, Inus +14 vēl salām. No Česmes uz Hiosu kursē prāmis
Kusadasi The Grand Blue Sky International 4 * - nosacīti pirmā līnija, 2 minūšu gājiena attālumā no pludmales, netālu no viesnīcas Ledies Beach (Kadinlar Beach). Netālu no promenādes. Efeza un Efesas Artemīdas templis un Jaunavas Marijas nams atrodas tikai 15 km attālumā.
No Kusadasi brauciet ar prāmi uz Samos salu
аватар Vika284
Bodruma, Turgutreis rajons. Šis apgabals nav zaļš, bet no tā paveras krāšņs skats un labākais uz Grieķijas salām Kos, Pserimos, Kalymnos, Leros un pasakaini saulrieti. Turgutreis viena no garākajām promenādēm ir vairāk nekā 7 km. Arī Turgutreisā ir atsevišķa osta, kur ar prāmi var nokļūt Kosas, Kalymnos salās
Viesnīcas pilsētā Turgutreis:
Dragut Point South Hotel 4 * un Dragut Point North 3 *, pirmā līnija, sava privātā pludmale un promenāde tuvumā. Neatkarīgi no tā, kurā no šīm 2 viesnīcām jūs apmeties, varat izmantot šo 2 viesnīcu restorānus un peldbaseinus.
Sun & Sea Beach Hotel 3 * 1 līnijā, sava pludmale
Tiana Beach Resort 3 * 1 līnijā, sava pludmale, ir pat pludmale ar Maldīvu baltajām smiltīm kā viesnīca Lujo un Titanic
аватар Vika284
Bodruma
Ļoti zaļa Bodrumas Džaličiflikas meža zona, ļoti tīra jūra, un šī teritorija atrodas netālu no Kara Adas (Melnās salas) un Orak Adası salām netālu no šīs salas nokrita meteorīts un ir tirkīza ūdens, šajā apgabalā ir viens no visvairāk populāras viesnīcas dažādām slavenībām Kempinski Hotel Barbaros Bay un ļoti labi 4 * - Latanya Park Resort 1 līnijā un tur ir ļoti brīnišķīgs ēdiens, Barbaros Bay pludmali var redzēt no Latanya pludmales. Apkārt ir mežs.
ciets 4 * Charm Beach Hotel 4 * Akjarlarā, pirmā līnija, maigs saulriets, lieliski skati uz Kosas salu, ar neapbruņotu aci var redzēt cilvēkus Kosas salā. Tagad ir mainījušies darbinieki un viss lieliski piemērots ēdināšanai un apkalpošanai, vakaros dzīvā mūzika.
Costa Bitezhan Hotel 4 * Bitezhanā, kompaktā viesnīcā pirmajā līnijā ar savu pludmali un netālu no promenādes
Ambrosia Bitezā cienīga kvalitāte 4 * pirmajā līnijā Bitez, ēdiens ir ļoti brīnišķīgs
аватар Vika284
Gumbetas Bodrumas rajonu īpaši iecienījuši viesi no Viņas Majestātes valsts. Bet pati teritorija ir ļoti specifiska naktsklubu dēļ
Populārākā viesnīca Apvienotajā Karalistē Parkim Ayaz Hotel 4 * - laba 4 * uz 1 līnijas.
Starp Gumbet un Bardakchi rajoniem atrodas nomaļā vietā Bodrum Bay Resort 4 *, 1 līnija, blakus vienam no Bodrumas veco grieķu dzirnavu simboliem un arī pa kreisi, ja ar skatu uz jūru atrodas Salmakis līcis, kur sengrieķu leģendas. dzīvoja nimfa Salmakida
аватар ziskin
Mēs tagad esam Kemerā, Beldebi neņem šeit parka un pludmales atjaunošanu. Ceļš aizņēma smagu dienu, izlidojām no kabatām 1h50min, doioga Kyiv odessa 6h, odessa pockets 5h.
аватар ziskin
Lētas viesnīcas nav labas, esam lētajā Beldebijas pludmalē
аватар tina44
Paldies Vikus 284 par tik jēgpilnām atbildēm veltīto laiku!Ļoti gribu redzēt šo skaistuli!
Uz Bulgāriju piedāvā braukt ar autobusu, bet kaut kas mani tur nevelk..gribu redzēt ko skaistu!
Lūdzam Dievu, lai šie rāpuļi atpaliek no Ukrainas, atstāj mūsu zemi!
Debesis atkal kļuva mierīgas un varējām lidot ar savām lidmašīnām!
аватар 86jjj
Tina44: kauns Bulgārijai :)
Nesebārā tagad zied liepas, smarža ir tik spēcīga, Nesebārā ir daudz liepu. Pilsēta ir ļoti skaista, vai jums patīk skaistas lietas? Vietējā virtuve ir ļoti garšīga. Nesebāras dienvidu pludmale ir laba (iesaku Southern Beach), ūdenī - rapani, krabji, galkāni, un tuvāk vietai, kur atradās kuģis Kaptan Jack - adatas-zivis, jūras zirdziņi un čūskas. Nesebra pati par sevi ir maģiska un ne sliktāka par to pašu Alanju, tā vienkārši ir savādāka. Es ļoti mīlu Nesebāru un cenšos tur atpūsties vismaz reizi gadā (braucam ar autobusu vai automašīnu). Un mēs būsim tur nākamtrešdien.
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl