Sintra Jardim 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir 150 gadus veca māja, kas kādreiz bija Lisabonas ģimenes vasaras rezidence. Atrodas sulīgi zaļā vidē, ar skaistu skatu uz mauru pili. Īpašumam ir āra peldbaseins un privāts dārzs. Tā atrodas pastaigas attālumā no vēsturiskā centra, Penas pils un mauru pils. Piemērots relaksējošām brīvdienām ar ģimeni vai pāriem.Vairāk →
аватар deppo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kad mē s pirmo reizi sā kā m domā t par to, kur palikt Sintrā , lai apskatī tu tā s apskates vietas, š ī viesnī ca-villa piesaistī ja mū su uzmanī bu. Un mē s viņ u iemī lē jā m no fotogrā fijā m. Izstrā dā jot ceļ ojuma plā nu un meklē jot atbilstoš as ​ ​ biļ etes, izrā dī jā s, ka ī stajos datumos vietu vairs nav. … Tomēr ▾ Kad mē s pirmo reizi sā kā m domā t par to, kur palikt Sintrā , lai apskatī tu tā s apskates vietas, š ī viesnī ca-villa piesaistī ja mū su uzmanī bu. Un mē s viņ u iemī lē jā m no fotogrā fijā m. Izstrā dā jot ceļ ojuma plā nu un meklē jot atbilstoš as ​ ​ biļ etes, izrā dī jā s, ka ī stajos datumos vietu vairs nav. Mē s pat negribē jā m domā t par citu variantu! Tā nu pā rcē lā m vizī tes datumu un – brī nums! – Bija vietas mū su randiņ iem. Mē s pavadī jā m neaizmirstamas trī s dienas Sintrā viesnī cā Sintra Jardin, no 2019. gada 28. lī dz 31. maijam.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā : 10 minū š u gā jiena attā lumā pa ielu. Murtas lī dz Sintras centram un Nacionā lajai pilij, 20 minū š u gā jiens lī dz Penas pilij, 15 minū tes lī dz Quinta da Rigaleira pilij, 10 minū tes lī dz vilcienam uz Lisabonu. Tieš i blakus viesnī cai ir autobusu pietura uz visā m pilī m cilvē kiem, kuriem nepatī k vai nevar staigā t. Viesnī cas priekš ā atrodas tū risma centrs.
Viesnī ca ir tik atmosfē ra, tik mā jī ga! Iekā rtots 19. gadsimta villā . Tikai divi stā vi.
Tai ir liela platī ba, savs dā rzs un skaists baseins pagalmā . Un no viesnī cas terases var redzē t mauru pili. Situā cija ļ oti draudzī ga, visi smaida, palī dz visiem, kas var. Personā ls runā angliski (nevis krieviski).
Mums bija vē lā reģ istrē š anā s: pē c 22 stundā m. Viesnī cas reģ istratū ra ir atvē rta lī dz pulksten 23:00. Bet mē s jau iepriekš rakstī jā m viesnī cai, ka mū su lidmaš ī na ierodas 20:00 Lisabonā , un mē s steigsimies, lai tiktu lī dz pulksten 23. No viesnī cas mums teica, ka, ja paliksim, atliek tikai piezvanī t un mū s sagaidī s un piereģ istrē s. Un mē s ļ oti gaidī jā m, mums uzreiz tika iedotas atslē gas, Sintras karte, kurā bija atzī mē ti apskates objekti un labā kais veids, kā tur nokļ ū t, autobusu pieturas, lē tas kafejnī cas, restorā ni un lielveikals, kā arī tū risma centrs.
Paskaidrojā m, ka baseinā varam peldē ties vismaz pa nakti, divā s mā jī gā s lielā s viesistabā s vismaz no rī tiem skatī ties televizoru un ā ra terasē ar skatu uz mauru pili pavadī t gan dienu, gan vakaru. (Starp citu, uz vakaru ir rū pī gi glabā tas segas un lampas ar svecē m iekš ā . Maigā ku un gā dī gā ku attieksmi pret ciemiņ iem neesam sastapuš i.
Istaba ir liela, 20 metri Provansas stilā . Augstie griesti, apmē ram 4 metri, augstas paneļ u durvis, senas pilis. Milzī ga divguļ amā gulta, TV, Wi-Fi rū teris tieš i istabā ! Un vannas istaba! Tas ir tikai mā kslas darbs! Liels, mā jī gs, ar vannu un bidē . Uz flī zē tas sienas izklā ts skaists ziedu puš ķ a attē ls. Vispā r jū ties kā aristokrā ts!
No rī ta tika pasniegtas brokastis. Viņ š bija pā rsteidzoš s!
Š ķ iņ ķ a š ķ ē les, desiņ as un siers, mocarella, svaigi tomā ti, olī vas, daž ā du veidu maize, karsti grauzdiņ i un kruasā ni, graudaugi, musli un jogurts. Svaigas: mandarī nu, apelsī nu un ā bolu sulas! Mē s ē dā m pē cpusdienā . Un galvenais ir attieksme! Kā ne katrā "pieciniekā ".
Tī rī š ana katru dienu un tā , lai jū s netraucē tu. Nav zinā ms, kad varē s uzkopt istabu, bet tī rī ba un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Trī s dienas paskrē ja ļ oti ā tri! Mē s vē lē tos tur palikt ilgā k! Bet mū su plā ni bija apmeklē t okeā nu. Tā nu mē s ar nož ē lu atstā jā m š o mā jī go, zaļ umos iegremdē to viesnī cu.
Liels paldies visam viesnī cas personā lam par cieņ u pret viesiem un mū su burvī go atpū tu!
Paldies!
Вид на отель от бассейна Бассейн в собственном саду Терраса общего пользования Двухместный номер Ванная комната Ресторан Внутренние интерьеры Вид из отеля на Замок Мавров


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rokas rags
Novērtējums 9.5
Portugāle, Sintra
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Quinta da Regaleira
Novērtējums 10.0
Portugāle, Sintra
Arhitektūra, Daba
Penas pils
Novērtējums 9.0
Portugāle, Sintra
Arhitektūra, Daba, Stats

Отель представляет собой 150-летний дом, который когда-то был летней резиденцией семьи из Лиссабона. Расположен в окружении пышной зелени, с красивым видом на мавританский замок. На территории есть открытый бассейн и собственный сад. Находится в пешей доступности от исторического центра, дворца Пена и мавританского замка. Подходит для спойного отдыха с семьей или парой.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Лиссабона Порте́ла имени Умберту Делгаду в 26,9 км, г. Лиссабон в 26,6 км, ж/д станция в 600 м (15 минутах ходьбы), исторический центр в 20 минутах ходьбы. Прямо возле отеля есть остановка автобуса.
Viesnīcā

Стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service, зал для завтрака и отдыха с камином и телевизором, терраса, 1 открытый бассейн с шезлонгами, полотенца для бассейна на ресепшн, сад.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека, игровая комната.
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 15 номеров.

Istabās

Центральное отопление, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), телефон, рабочий стол, ванная комната, французский балкон или окна с видом на сад. Уборка номера: ежедневно, room service.

Adrese Travessa Avelares 12, 2710 S.Pedro Sintra, Portugal
Tālruņi: Tel: +351 21 923 0738
Tīmekļa vietne: Sintra Jardim
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.