Lieliska atmosfēras viesnīca

Rakstīts: 26 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 28 — 31 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kad mē s pirmo reizi sā kā m domā t par to, kur palikt Sintrā , lai apskatī tu tā s apskates vietas, š ī viesnī ca-villa piesaistī ja mū su uzmanī bu. Un mē s viņ u iemī lē jā m no fotogrā fijā m. Izstrā dā jot ceļ ojuma plā nu un meklē jot atbilstoš as ​ ​ biļ etes, izrā dī jā s, ka ī stajos datumos vietu vairs nav. Mē s pat negribē jā m domā t par citu variantu! Tā nu pā rcē lā m vizī tes datumu un – brī nums! – Bija vietas mū su randiņ iem. Mē s pavadī jā m neaizmirstamas trī s dienas Sintrā viesnī cā Sintra Jardin, no 2019. gada 28. lī dz 31. maijam.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā : 10 minū š u gā jiena attā lumā pa ielu. Murtas lī dz Sintras centram un Nacionā lajai pilij, 20 minū š u gā jiens lī dz Penas pilij, 15 minū tes lī dz Quinta da Rigaleira pilij, 10 minū tes lī dz vilcienam uz Lisabonu. Tieš i blakus viesnī cai ir autobusu pietura uz visā m pilī m cilvē kiem, kuriem nepatī k vai nevar staigā t. Viesnī cas priekš ā atrodas tū risma centrs.
Viesnī ca ir tik atmosfē ra, tik mā jī ga! Iekā rtots 19. gadsimta villā . Tikai divi stā vi.

Tai ir liela platī ba, savs dā rzs un skaists baseins pagalmā . Un no viesnī cas terases var redzē t mauru pili. Situā cija ļ oti draudzī ga, visi smaida, palī dz visiem, kas var. Personā ls runā angliski (nevis krieviski).
Mums bija vē lā reģ istrē š anā s: pē c 22 stundā m. Viesnī cas reģ istratū ra ir atvē rta lī dz pulksten 23:00. Bet mē s jau iepriekš rakstī jā m viesnī cai, ka mū su lidmaš ī na ierodas 20:00 Lisabonā , un mē s steigsimies, lai tiktu lī dz pulksten 23. No viesnī cas mums teica, ka, ja paliksim, atliek tikai piezvanī t un mū s sagaidī s un piereģ istrē s. Un mē s ļ oti gaidī jā m, mums uzreiz tika iedotas atslē gas, Sintras karte, kurā bija atzī mē ti apskates objekti un labā kais veids, kā tur nokļ ū t, autobusu pieturas, lē tas kafejnī cas, restorā ni un lielveikals, kā arī tū risma centrs.
Paskaidrojā m, ka baseinā varam peldē ties vismaz pa nakti, divā s mā jī gā s lielā s viesistabā s vismaz no rī tiem skatī ties televizoru un ā ra terasē ar skatu uz mauru pili pavadī t gan dienu, gan vakaru. (Starp citu, uz vakaru ir rū pī gi glabā tas segas un lampas ar svecē m iekš ā . Maigā ku un gā dī gā ku attieksmi pret ciemiņ iem neesam sastapuš i.
Istaba ir liela, 20 metri Provansas stilā . Augstie griesti, apmē ram 4 metri, augstas paneļ u durvis, senas pilis. Milzī ga divguļ amā gulta, TV, Wi-Fi rū teris tieš i istabā ! Un vannas istaba! Tas ir tikai mā kslas darbs! Liels, mā jī gs, ar vannu un bidē . Uz flī zē tas sienas izklā ts skaists ziedu puš ķ a attē ls. Vispā r jū ties kā aristokrā ts!
No rī ta tika pasniegtas brokastis. Viņ š bija pā rsteidzoš s!

Š ķ iņ ķ a š ķ ē les, desiņ as un siers, mocarella, svaigi tomā ti, olī vas, daž ā du veidu maize, karsti grauzdiņ i un kruasā ni, graudaugi, musli un jogurts. Svaigas: mandarī nu, apelsī nu un ā bolu sulas! Mē s ē dā m pē cpusdienā . Un galvenais ir attieksme! Kā ne katrā "pieciniekā ".
Tī rī š ana katru dienu un tā , lai jū s netraucē tu. Nav zinā ms, kad varē s uzkopt istabu, bet tī rī ba un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Trī s dienas paskrē ja ļ oti ā tri! Mē s vē lē tos tur palikt ilgā k! Bet mū su plā ni bija apmeklē t okeā nu. Tā nu mē s ar nož ē lu atstā jā m š o mā jī go, zaļ umos iegremdē to viesnī cu.
Liels paldies visam viesnī cas personā lam par cieņ u pret viesiem un mū su burvī go atpū tu!
Paldies!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар