Jautājums o Portugāle

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
130 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Izbraukšanas pārplānošana
Situācija sekojoša: a/c TAP Portugal, izbraukšanas laiks pārcelts par vairāk kā 13 stundām. Mana shēma (3 savienojumi), kas ļāva no Harkovas lidot uz Madeiru 14-15 stundās, sabruka uzreiz. Tagad mēs ne tikai zaudējam pusi dienas atpūtas, bet arī ir nepieciešams rezervēt tranzīta viesnīcu. Izrādās, ceļš prasīs vairāk nekā dienu.
Saskaroties ar līdzīgu situāciju Wizz Air. Aviokompānija arī pārcēla izlidošanas laiku, taču tur pasažieriem tika piedāvāti varianti - pieņemt jauno izlidošanas laiku vai atteikties ar naudas atmaksu. Šeit nav - tikai paziņots, un viss. Jūs atverat savu kontu gaisa kondicionētāja vietnē un iestatāt jaunu atiešanas laiku. Kā es saprotu, a/c nav tiesību vienkārši pārcelt izbraukšanas laiku. Bet es neredzu piedāvājumus pieņemt vai atteikt.
Teorētiski es būtu apmierināts ar atgriešanos, tk. ir arī citi varianti, kas ļauj ātri lidot, un uz tiem varētu mēģināt noķert biļetes par normālu cenu.
Vai ir iespējams kaut ko izvilkt no šīs situācijas? Vai arī samierināties un sākt meklēt tranzīta viesnīcu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-12-174 gadā atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар kolyan_cat
Acīmredzot atlikšana saistīta ar lidostu streiku Francijā. Diez vai no tiem izdosies kaut ko noskrūvēt, tikai jāpiekrīt piedāvātajam variantam. Ja visus maršruta posmus izsniedz TAP Portugal, tad viņiem par saviem līdzekļiem jānodrošina tranzīta viesnīca.
Līdzīgā gadījumā man izdevās no uzņēmuma saņemt 400 eiro kompensāciju. Pie viņu rakstāmgalda sakiet, ka vēlaties pieprasīt kompensāciju, viņiem vajadzētu paskaidrot, kā to izdarīt.
аватар camomille
kolyan_cat
Mēs izlidosim vēl pēc dažiem mēnešiem, tāpēc diez vai tas ir franču streiks.
Tas nedarbosies ar tranzīta viesnīcu uz a / c rēķina - mums ir savienojums starp Vizz Air (1 maršruta segments) un TAP Portugal (2 maršruta segmenti). Atstarpe izrādījās tieši divu a / c krustojumā. Gribējām pagaidīt lidostā 4 stundas un lidot uz Portugāli, bet tagad izrādās jāgaida gandrīz 18 stundas.
аватар ollennka
Vai zvanījāt/rakstījāt pašai aviokompānijai? Tas, ka viņi jums nepiešķīra atmaksas iespēju, nenozīmē, ka neesat tiesīgs. Nu vai variants ar kompensāciju, ja tev ērtāk.
https://www.skyscanner.ru/news/chto-delat-esli-vash-reis-cancelled-ili-zaderzhali
аватар camomille
ollennka, vēl neesmu ne zvanījis, ne rakstījis. Tikko vakar atgriezāmies mājās no Itālijas un saņēmām šo "patīkamo ziņu". Tagad apsēdās, lai saprastu.
аватар ollennka
Nu, lai veicas un esiet pacietīgi. Atteikties vēlāk, pliz, par ko sirds nomierināsies.
аватар camomille
LABI))
аватар AllOverTheWorld
ir tāda sajūta, ka es lasu kāda saraksti instant messengers;))))
аватар camomille
AllOverTheWorld, bet būtībā uzdotais jautājums?
;)))
аватар mindguru
Kāds šim jautājumam sakars ar Turciju?
аватар camomille
elementāra tehniska kļūda
аватар AllOverTheWorld
Camomille, patiesībā, neapvainojies, jūs pat nesazinājāties ar a / c, bet uzreiz rakstījāt uz forumu, tāpēc man radās asociācija, ka kāds raksta draudzenei / draudzenei,
- Es tikko esmu no Itālijas, dodos uz Madeiru, bet lidojums tika pārcelts, ko man darīt?
- Vai esat sazinājies ar pārvadātāju?
- nē
- nu, labi, tu saņemsi atbildi, dod man ziņu
- LABI)
būtībā, ja ir pietiekami daudz laika un atgriešanās biļetes, nebija problēmu ar biļetes nomaiņu vai naudas atgriešanu, galvenais ir vismaz sazināties ar a/c
аватар zhdanova10
camomille, es arī neesmu pēc būtības - pastāstiet, lūdzu, par audienci pie pāvesta un par misi Katedrālē. Ļoti interesanti, kā gāja
аватар camomille
zhdanova10, pat negaidīja, ka viņiem tas tik ļoti patiks. Jūs patiešām jūtaties kā pasaules pilsonis — apkārt cilvēki no visas pasaules. Svētceļnieku grupas tautastērpos, ar mūzikas instrumentiem. Katra tauta pārstāv savu kultūru. Pie skatītājiem bija neliels cirka priekšnesums, masa bija kā koncerts. Ņemot vērā katedrāles varenību un ar pilnu jaudu ieslēgto apgaismojumu, iespaids ir visspēcīgākais. Iespaidīgā pāvesta eja ar savu svītu cauri visai katedrālei. Pie ieejas visiem tika izdalītas dziesmu grāmatas ar notīm un vārdiem. Mēs redzējām pāvestu nepilna metra attālumā.
Biļetes bez sēdvietām. Tas, kurš bija pirmais, ieguva labākās vietas. Sēdvietas.
Nolēmām, kad atkal būsim Romā, mēģināsim atkal dabūt publiku un masu.
аватар camomille
šeit var noskatīties mises video
https://www.vaticannews.va/ru/pope/news/2019-12/papa-sovershil-messu-v-prazdnik-bogorodicy-gvadelup skoj.html
аватар zhdanova10
Liels paldies!!! Brīnišķīgi!
Nekad pat par to nebiju domājis.)
Tagad, pateicoties jums, ir pavērušās jaunas iespējas!
аватар camomille
Lūdzu))
Ja plānojat, lūdzu, ierodieties agri. Skatītāju sākums pulksten 9:30. Mēs ieradāmies laukumā 7:00 un bijām pārsteigti par milzīgo cilvēku skaitu. Paveicās, ka pūlī netālu no ieejas viņi ieraudzīja (vai drīzāk dzirdēja) grupu no Ternopiļas. Viņi viņiem pievienojās.
Uz Misi viņi ieradās 2 stundas pirms starta – praktiski atradās rindas galā, kas sākās labās kolonādes sākumā un beidzās kreisās kolonādes vidū.
Pie ejas ir jāieņem vietas gan misei, gan klausītājiem. Pāvests vienmēr ienāk zālē un katedrālē pa centrālo eju un arī iziet. Jūs varat šaut bez ierobežojumiem. Nožēloju, ka nepaņēmu līdzi videokameru ar jaudīgu optiku.
аватар camomille
Ja plānojat ceļojumu, jāierodas vienu dienu pirms pasākuma, jo e-pastā nosūtītā vēstule ir jāapmaina pret biļetēm. Aploksnes ar biļetēm ir personalizētas, biļetes numurētas.
Jāseko līdzi izdotajam un nekavējoties jāpārbauda. Man vajadzēja saņemt 2 aploksnes ar ielūgumiem, bet tika izsniegta tikai viena. Man bija jāatgriežas. Un, ja otrreiz apsargi mani klusi palaiž garām, tad Šveices apsargi uzmanīgi vēro, kas ieiet un iziet un uzreiz aizšķērsoja man ceļu. Tiesa, pēc tam, kad es viņiem paskaidroju, ka ir notikusi kļūda un viņi man neiedeva biļetes, viņi mani izlaida bez problēmām. Tikai viena persona no grupas vai pāra var tikt ielaista biļetēs.
аватар AllOverTheWorld
camomille, ja nav noslēpums, tad biļešu izmaksas un vai tas ir atkarīgs no laika faktora? t.i., jo agrāk ņemsi, jo lētāk?
Atceros, kā pirms došanās uz Barcu principā daudzas garāmbraucošās biļetes tika ņemtas iepriekšpārdošanā, un tāpēc cenas atšķīrās daudzos faktoros, nedēļas diena, internetā (lētāk) arī 2 biļetes ir lētākas utt.
аватар ollennka
Noskatījos video, nu tīrais šovbizness))). Bet skaisti, neatņemt)).
аватар AllOverTheWorld
ollennka, nu jāstrādā no biļetēm.
Es esmu ļoti ambivalents attiecībā uz reliģiju.
Par Izraēlu es vispār klusēju, jo viņi mētājas ar čībām
аватар camomille
AllOverTheWorld nav noslēpums. Biļetes jāpērk iepriekš, tiklīdz tās parādās - gandrīz gadu iepriekš. Nedēļas dienām un laika faktoram nav īpašas nozīmes – atšķirība ir santīma. Par lidojumu Budapešta-Funšala-Budapešta par diviem maksāja kaut ko ap 320-330 eiro (precīzi neatceros). Šī ir minimālā cena ar rokas bagāžu (2 vienības) un ēdināšanu uz kuģa. Manuprāt, tas ir ļoti lēti. Tuvāk izbraukšanas laikam, iespējams, iegādāsimies vairāk papildus. pakalpojumus. Līdzīgs cenu līmenis biļetēm uz Azoru salām.
Viltība ir tāda, ka biļetes nevajadzētu pirkt tieši no a / c - tur ir vairāk nekā 2 reizes dārgākas, bet izmantojot biļešu pakalpojumus. Mūsu gadījumā visrentablākā iespēja bija caur TripMayDream.
аватар camomille
Starp citu, pāvests atstāj ļoti patīkamu iespaidu. Viņam ir 83 gadi un skaidrs, ka viņam jau tagad ir grūti pildīt savus pienākumus, bet pēc publikas pusotru stundu, ja ne vairāk, viņš apbrauca visus ratiņkrēslos (zāles priekšā) bija vairākas ratiņkrēslu rindas), brīvprātīgo un svētceļnieku grupas un svētīja visus.
аватар AllOverTheWorld
Camomille, es runāju par biļetēm tētim)
bet paldies arī par funšalu!
Es mīlu Portugāli
аватар camomille
nu, jums ir jāsakārto biļetes
====
biļetes bez maksas ;)
аватар camomille
Es runāju par biļetēm tētim)
===
Visas biļetes uz Misi un klausītājiem tiek nodrošinātas pilnīgi bez maksas. Neviens nevienam naudu neņem. Bet no rīta auditorijas priekšā es redzēju dažus blēžus, kas pārdeva biļetes. Cik viņi prasīja, es nezinu.
аватар zhdanova10
AllOverTheWorld, pagājušajā gadā nopirka biļetes uz Madeiru par 15 eiro/pers. no Bordo līdz Volotea. Un uz Bordo - Wizzy no Varšavas (arī 10 eiro). Jāskatās...
Bet no Madeiras uz Porto bija jāmaksā veseli 47.
аватар AllOverTheWorld
Es vienkārši neesmu ekonomiskais tūrists, runājot par to, ja ceļojums ir ilgāks par 3 dienām, bez bagāžas nevaru iztikt :( tātad sanāk, ka piemaksa par bagāžu bieži vien ir lielāka par pašas biļetes pašizmaksu. Un Kijevas iedzīvotājiem šajā ziņā ir vieglāk, un mums, harkoviešiem, jāizdomā, kā tikt ārā.
camomille, arī uz Portugāli pēdējo reizi lidojām caur Budapeštu.
аватар camomille
Caur Budapeštu tika iegūts ideāls savienojums. Vakarā izlido no Harkovas, pulksten 12 jau esi Madeirā. Bet, tagad mēs saņemsim dienu, jo pārskaitījums. Un atpakaļ ir vēl labāk - 7 no rīta izbraukšana un ap sešiem vakarā jau Harkovā. Ceru, ka vismaz šis variants turpināsies - likstas atpūtas ceļā ir vieglāk panesamas nekā mājupceļā.
аватар AllOverTheWorld
veiksmi un jaunu pieredzi!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Portugāle
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl