Jautājums o Portugāle

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
130 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Daži jautājumi par Portugāli, ja drīkst)
1. Iesakiet lētu dzīvokli vai viesnīcu Lisabonā/galvaspilsētas nomalē, bet vienmēr ar azulejo flīzēm iekšā. Man patīk, ja lietas, mēbeles ir senlaicīgas. Varbūt kāds dzīvoja tādā
2. Lisabonas un citu pilsētu krāmu tirgi (uz dienvidiem gar krastu). Pastāsti man, kur jādodas nevēlamo lietu cienītājam (protams, trauki, keramika un azulejos / azulejos).
3. Kuru pludmali izvēlēties netālu no Lisabonas, ja jums patīk mazapdzīvotas gleznainas pludmales/līči. Mums būs savs auto un neprasa infrastruktūru krastā. Paldies)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2016-07-138 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар kolyan_cat
Es nevaru jums pastāstīt par krāmu tirgu / dzīvokli ar flīzēm, bet es varu jums ieteikt pludmalē. Tieši pie Lisabonas pludmales nav, tā stāv uz upes, kas ir diezgan netīra. Narozh dodas peldēties piekrastē - Kaskaisā (Cascais), jo tālāk no Lisabonas - jo tīrākas ir pludmales. Bet, manuprāt, tas ir skumji. Burvīga pludmale, tālāk sākas īsts okeāns - brauc cauri Kaškaišai un tad brauc pa ceļu gar krastu, ir valsts rezervāts, koordinātes 38 ° 43'52.0 "N 9 ° 28'23.2" R
Skaista okeāna pludmale ar skatu uz Cape Rock, jūs varat atstāt automašīnu stāvvietā par 2 eiro / dienā. Šajā laikā tur ir diezgan daudz cilvēku, bet skaistuma/dabas ziņā šīs 2 pludmales ir par lielumu pārākas par visu, kas atrodas Lisabonas tuvumā.
Tas nav tālu no Sintras, to var apmeklēt.
Veikalu tur nav, pāris dārgas kafejnīcas un tas arī viss, tāpēc līdzi jāņem vanags/ūdens (vai pa ceļam jāiegādājas lielveikalā Kaskas), labāk arī paņemt līdzi savu lietussargu.
Pa ceļam ir lieliskas vietas, kur fotografēt.
аватар kolyan_cat
Un tomēr Lisabonā, ja braucat ar autobusu apļveida tūrei, jums tas jāved tikai no uzņēmuma ar Carris logotipu - tas ir pašvaldības transporta birojs, un tūristu autobusa biļete dod jums tiesības ceļot. visā sabiedriskajā transportā (izņemot metro). Ja ņem no citiem (tie ir ļoti līdzīgi, un blakus ir tirdzniecības vietas), tad atsevišķi iegādāsies dzelteno tramvaju, funikulieri, un tas ir no 2 līdz 3,6 eiro par 1 braucienu.
Maršruti visu firmu tūristu autobusiem ir vienādi.
аватар illusia
Lisabonā labāk pārvietoties ar sabiedrisko transportu, jo. lielas problēmas ar auto novietošanu. Nopirkām biļeti uz 24 stundām par 6 eiro un visu dienu bez ierobežojumiem braukājām ar visiem transporta veidiem (sīkāku informāciju nosūtīju personīgi).
Jo pirms Lisabona nedēļu pavadīja Algarves pludmalēs, tad galvaspilsētā pludmale vairs neinteresēja. Bet darbiniece teica, ka Lisā ir brīnišķīga pašvaldības pludmale ar tīrām smiltīm. Viņa arī devās ar automašīnu uz pussalu (no Setubalas ir prāmis) - tur ir ļoti labas pludmales.
Manuprāt, Portugālē visā piekrastē no Lisabonas līdz Sagres un tālāk pa Algarvei visi līči ir gleznaini.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Portugāle
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl