Laba viesnīca. Ārēji neuzkrītošs, iekšpusē glīts

Rakstīts: 29 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 20 — 27 novembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Par viesnī cu palika pozitī vi iespaidi. No malas tas izskatā s diezgan nepretenciozi. Betona sienas mijas ar flī zē m. Iekš pusē viss kā rtī gs, tī rs, labā stā voklī . Jā , ja sā k vē rī gi skatī ties, tad var redzē t, ka te pie stū ra ir skaida, te ap piekaramo griestu stū ri ir rū sa, te siena nedaudz nobruž ā ta. Tomē r, uzturoties istabā , jū s nepievē rš at uzmanī bu š ī m detaļ ā m.
Vannas istabā bija skuveklis, zobu birstes, roku ziepes, mazgā š anas ž eleja un matu kondicionieris. Santehnika strā dā ja nevainojami. (Nu, izņ emot to, ka tvertnē savā ktais ū dens radī ja troksni, kas bija dzirdams caur sienu telpā )
Numurā ir: tē jkanna ar 2 tasī tē m, divas stikla glā zes, tē jas un kafijas komplekti, elektroniskais seifs un neliels ledusskapis, plakanā ekrā na televizors, lā pstiņ a un sū kļ i apaviem. Balkona klā tbū tnē ar galdu un diviem krē sliem telefons zvaniem uz reģ istratū ru. Reģ istrē joties tika nodroš inā ta stikla ū dens pudele. Pē c tam ū dens netika vests.

Istabu tī rī ja katru dienu, viss izmazgā ts, sakā rtots, atkritumi iznesti, dvieļ i glī ti izkā rti, stikla starpsiena noslaucī ta. Par dvieļ u nomaiņ u gan nevaru precī zi pateikt, vienreiz tikai atzī mē ju, ka ir sauss, bet tik ā tri nož ū t nevarē ja, jo istabā atgriezā mies pusdienlaikā , nevis vakarā . Tas var bū t mainī jies citos gadī jumos. Paš i dvieļ i ir sniegbalti, tā pē c nevar saprast, vai tie ir jauni vai veci, izž uvuš i. Tas pats attiecas uz pasteļ toņ iem. Gulta istabā ar mī kstu matraci, 3 izmē ru spilveniem.
Brokastis viesnī cā ir standarta. Bekons, desiņ as, pupiņ as, sē nes, sautē ti dā rzeņ i, olas daž ā dā s variā cijā s, kartupeļ i (vai nu cepti vai kartupeļ u biezeni), grauzdiņ i, un visā di ievā rī jumi un bulciņ as. Atseviš ķ i bija augļ i: arbū zs, melone, greipfrū ts, apelsī ns, avokado, vī nogas. Divi kafijas automā ti pagatavoja kafiju (man ļ oti patika kapuč ī no) un vē l viens pagatavoja kafiju ar daž ā m piedevā m. Netā lu no viņ as ledus bļ odā katru dienu gulē ja bruta pudeles. Nā c, paņ em glā zi un ielej pats. Jū s varat sē dē t gan restorā nā , gan iziet ā rā . Starp citu, ā rā parasti dež urē ja kā ds virsnieks ar pretbalož u vanagu uz rokas.
Personā ls ir pieklā jī gs, draudzī gs un efektī vs. Tā kā visi valkā maskas, es nevaru pateikt, vai viņ i smaidī ja vai nē . Jā , maskas tiek lū gtas nē sā t visur, arī bā ros un restorā nos. Tas ir, paņ em ē dienu maskā , apsē ž as pie galda un tikai tad ņ em nost. Ja tu piecelies, sper soli, dod sev vairā k ē diena, tad viņ i tevi neaiztiek, bet, ja tu ej cauri visam restorā nam vai zā lei, viņ i lū dz saģ ē rbties.
Uz viesnī cas jumta atrodas skatu laukums ar bā ru. Ir galdi ar krē sliem un dī vā niem. Uz galdiem redzē ju vā zes ar svecē m, acī mredzot romantiķ im. Novembra beigā s tur regulā ri bija diezgan vē jains. Mē s gā jā m vairā kas reizes, vietne parasti bija tukš a. Kā du dienu, kad vē jš pierima, mē s devā mies sē dē t. Darbinieks bija tik priecī gs par mums: viņ š atnesa segas un alkoholu un saritinā ja apkures duyku (konusveida tornis ar restē m un stikla cauruli iekš ā , aizdedzinā ja gā zi un liesma sā ka sildī t restes).

Ko gan citu lai saka. Wi-Fi nozvejas visā viesnī cā . Ā trums ir pietiekams, lai noskatī tos video. Netā lu no viesnī cas ir tikš anā s vieta ekskursijā m. Nokā pjot lejā var pastaigā ties gar okeā nu. Netā lu no viesnī cas atrodas vairā ki lielveikali, bā ri un bā rs-restorā ns. Lai arī cenas š ajos lielveikalos ir uzpū stas, parasti iepirkties devā mies nedaudz tā lā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар