Jautājums o Lisabona

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
32 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kur paēst lētas un garšīgas vakariņas Lisabonā?
Kur paēst lētas un garšīgas vakariņas Lisabonā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-03-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар kolyan_cat
Nevaru ieteikt vietu, nosaukumu neatceros, bet padomi:
1. Acīmredzot ne tūristu ielās
2. Sangria - cenu līmeņa rādītājs restorānos. Atpazīt tūristu "šķiršanos" Lisabonā ir viegli - paskatieties uz Sangria cenu galvenajā tūristu ielā un ņemiet to par ceļvedi kā "tūristu" restorāna cenu. Parasti, ja virs 10 eiro ir tūristu cena. Kafejnīcā "vietējiem" - attiecīgi līdz 10 eiro, un pārējais ēdiens būs lētāks un ne uz kvalitātes rēķina.
3. Ir paraža, kad apsēdies un pasūti, tev atnes kādu mazu uzkodu, piemēram, mazu bļodiņu ar jūras velšu salātiem, ko tu nepasūtīji. Jūs domājat, ka tas ir "nasharu", bet tad šī lieta tiek iekļauta rēķinā un tās cena būs augsta.
Tāpēc bez vilcināšanās atsakies, parādi, lai aizved, ja negribi no zila gaisa par 7-15 Eiro "šķirties".
аватар alex...
paldies par atbildi
аватар AllOverTheWorld
kāds sakars sangrijai ar Lisabonu....tā nav Barca.daudzās vietējās netūristu kafejnīcās tā nemaz nav. pārsvarā vietējais vīns (ļoti garšīgs no Setubalas) Vietējās kafejnīcas, kur nebūs dārgi, bet garšīgi, atrodas starp dzīvojamajām ēkām pirmajos stāvos uz 3-5 galdiņiem, kas nestrādā visu dienu, bet gan ēdināšanai. labāk atnākt vakariņu sākumā (būs izvēle no 2-3 pamatēdieniem) viņi gatavo astoņkāju taustekļus, pīle un tuncis ļoti garšīgi, es negāju uz bakalau, lai gan mēs speciāli devāmies uz restorānu, kur viņi pagatavoju ļoti garšīgi. var arī aiziet uz lielu superveikalu, nogaršot vīnu, sieru, žāvētu gaļu un tad nopirkt pa druskai no visa sagriezta kopā ar olīvām.
Garšīgas sardīnes jebkurā formā.
Un, protams, neprātīgi garšīgi deserti, visur!
аватар kolyan_cat
Sangria, neskatoties uz to, ka mēs nerunājam par garšu, un es neieteicu to iegādāties.
Tiem, kas ir īpaši dulli, vēlreiz - Sangria ir cenu rādītājs restorānā. Sangria par 16 eiro nozīmē, ka cenas ir "tūristiem" un ir 2 reizes augstākas nekā restorāni "vietējiem".
Vai ir vēl kāds rādītājs, ko ēdienkartē ir viegli atrast arī nezinot valodu un kas atspoguļo cenu līmeni restorānā? Ieteikt.
аватар kolyan_cat
Tiek pieņemts, ka tūrists neklīdīs guļamrajonos, meklējot kafejnīcas 2-3 galdiņiem, bet tomēr atradīs vietu tūristu daļā un ar cenu tuvu vietējai. Šajā gadījumā Sangria cena ir tikai lielisks rādītājs.
аватар zhdanova10
Atbalstu iepriekšējo komentētāju!
Lisabona ir liela pilsēta. Var nosaukt uzticamo iestāžu koordinātes un nosaukumus, taču diez vai ir vērts tur braukt cauri visai pilsētai, ja kafejnīcas var atrasties tikpat labi blakus, pie sevis.
Plus pārtikas ziņā - Portugāle ir lēta valsts.
Es liktu nevis Sangriju kā "augsto izmaksu" rādītāju, bet gan zupas cenu. Lētās iestādēs - no 1,5 eiro, dārgās iestādēs - virs sešiem!
Un Pingo doce lielveikalos ir kulinārijas nodaļas, kur var arī ēst un līdzņemt. Diezgan garšīgi un salīdzinoši lēti)
аватар AllOverTheWorld
kolyan_cat, kārtējo reizi tiem, kas ir īpaši inteliģenti, sangrija ne vienmēr ir pieejama Lisabonas tūrisma zonās, tā nav Barca! Cenas rādītājam tad vajadzētu būt vietējam vīnam.
No centra līdz dažiem Lisabonas dzīvojamiem rajoniem ar kājām vismaz 10-15.
Lisabona, atšķirībā no daudziem citiem tūrisma centriem, ir ļoti lojāla cenu ziņā gastronomijai. Un cenas kafejnīcās tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem īpaši neatšķiras, bet ir atkarīgas no paša kafejnīcas līmeņa. Centrā ne reizi vien kafejnīcās pamanīju, ka daudzi vietējie biroja darbinieki pulcējās pusdienās.
аватар alex...
Paldies visiem par atbildi uz manu jautājumu, rīt es būšu Lisabonā
аватар Natalia1421
No Figueiras laukuma noteikti badā nepaliksi :) Tur arī ir viena vieta, diemžēl neatceros nosaukumu, vāra vīnā mērcētu cūkgaļu, un garšīgas zupas par 2 eiro, šķīvju pietika diviem no mums
аватар Natalia1421
Turpinājumā: skatāms viss gatavošanas process vitrīnā
аватар kolyan_cat
Tūrisma vietās vasarā VIENMĒR ir Sangria. Un paskatieties uz vietējo vīnu - nu ok, ēdienkartē būs nosaukums portugāļu valodā, kā saprast, kurš vīns kur atrodas?
Zupa ir laba ideja, bet tad, ja kafejnīca nav tūristu iecienīta, kā zināt, kur ēdienkartē ir zupa? Un viņš ir arī atšķirīgs.
Lisabonas tūrisma ceļvežos kā indikatoru ieteikts ņemt kādu vietējo sviestmaizi. Mēģināju izvēlnē atrast tās nosaukumus, bet sadusmojos un tad paveicu lielisku darbu pie Sangria. Tas ir vienāds visās valodās. Nu, ja tas nav ēdienkartē - labi, tad jums nav paveicies. Bet tas ir katra darīšana, es neuzstāju, bet tikai piedāvāju sev ideāli piemērotu risinājumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Lisabona
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl