Empire Lisbon Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Lisabonas pilsētas centra, 10 minūšu pastaigas attālumā no metro stacijas Alameda. Avenida da Liberdade augstas klases veikali un modes preču veikali atrodas 15 minūšu metro brauciena attālumā. Viesnīcas dizains ir veidots mūsdienīgā pilsētas stilā.Vairāk →
аватар Natalia1421
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Lisabonu. Izvē loties viesnī cu, ļ oti baidī jos kļ ū dī ties, lai nesabojā tu iespaidus par pirmo randiņ u ar š o pilsē tu, lai gan, iespē jams, nekas man nebū tu skā ris, tobrī d jau biju iemī lē jies. … Tomēr ▾ Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Lisabonu. Izvē loties viesnī cu, ļ oti baidī jos kļ ū dī ties, lai nesabojā tu iespaidus par pirmo randiņ u ar š o pilsē tu, lai gan, iespē jams, nekas man nebū tu skā ris, tobrī d jau biju iemī lē jies. ar š o pilsē tu neklā tienē . Tač u randiņ ā ar mani satikā s vē l viena no manā m sirsnī gajā m simpā tijā m – mans vī rs, kurš sā kotnē ji bija ļ oti skeptisks par visu manu sadarbī bu ar Portugā li kopumā un jo ī paš i ar Lisabonu. Tā tad, bija arī jā diž ojas viņ a priekš ā - jā izvē las viesnī ca, kas nebū tu š vaka, moderns dizains, labas brokastis un ne dā rgas, jā , un nevis nekurienes vidū...

Un tā , pē c nelielas vā vuļ oš anas pa Lisabonas karti, pakā peniski izdzē š ot daž ā das iespē jas no favorī tu saraksta, tika izvē lē ta Empire Lisbon Hotel 3 *.
Iespē jams, ka š is variants nav tas labā kais, bet toreiz mani pilnī bā apmierinā ja attā luma no transporta centra un pastaigas attā luma cenas attiecī ba pret viesnī cas iekš ē jo saturu.

Ļ oti jauka pilsē tas viesnī ca, kas atrodas diezgan aizņ emtajā Avenida Almirante Reis. Apkā rt ir daudz visā du ē dinā š anas iestā ž u, bet mē s nekad neapmeklē jā m nevienu, mums nebija laika. Blakus lielveikals Pingo Doce (darba laiks 8.00-21.00). Viesnī cas priekš ā ir autobusu pietura. 708. autobuss uz laukumu un metro Martim Moniz, un tur 28. tramvajs, un Figueiras laukums blakus, un vispā r viss tā saucamais tū risma centrs. Ar 706.  autobusu, spriež ot pē c shē mas, varat nokļ ū t Marques de Pombal laukumā (Marques de Pompbal), pē c tam apbraucot pilsē tas centrā lo daļ u no rietumiem pa Sv. Benedikta ielu (Rua de Sao Bento) un lī dz stacijai Cais do Sodre. Bet tur no mū su viesnī cas ā trā k, galu galā , ar metro.

Un š eit, patiesī bā , par metro. Viens no viesnī cas izvē les kritē rijiem bija tikai metro tuvums.
Es rezervē ju viesnī cu novembrī februā rim. Aprakstā bija norā dī ta tuvā kā stacija Arroios. Sē ž ot metro lidostā , redzam, ka mū su stacija visā s diagrammā s ir izsvī trota. Sasodī ts, trā pī jā m...Pirmā reakcija ir viegla panika, esam pirmo reizi š ajā pilsē tā , ar angļ u valodas minimumu (nerunā sim par portugā ļ u valodu), maz nojausmu par attā lumu utt. Protams, nekas notika š ausmī gi un liktenī gi, braucā m lī dz nā kamajai stacijai Anjos (Anjos) un vē l nedaudz pastaigā jā m lī dz viesnī cai pretē jā virzienā . Vienkā rš i, kad viņ i staigā ja, es mierī gi noklausī jos monologu par tē mu: "Nu, kā pē c mums (lasiet "sievas") vienmē r viss ir vienā vietā . Jau ar WI-FI viesnī cā lasī ju, ka Arroios metro stacija tika slē gta rekonstrukcijai 2017. gada jū lijā , jo š ī ir vienī gā stacija, kurai bija ī ss perons, un tā uzņ ē ma tik daudz vilcienu ar trim vagoniem. Un vajadzī bas aug, visur jau ir seš i.
Atklā ti sakot, par tā m trī sarpus dienā m, ko pavadī jā m Lisabonā , un mē s biež i izmantojā m metro, mē s nekad neredzē jā m 6 vagonu vilcienus. Nē , es meloju, no lidostas un viņ am tā dā braucienā pa sarkano lī niju. Zinoš i cilvē ki uzreiz dodas uz vilciena galvu, un tie, kas nezina, tad ieskrien pē dē jā (treš ajā ) vagonā : ))

Tagad patiesī bā par viesnī cu. Pē c daž iem datiem, viesnī ca celta EXPO 1998 un rekonstruē ta 2016. gadā , pē c citiem datiem, bū vniecī bas gads 2016. Jebkurā gadī jumā viss viesnī cas saturs ir jauns, mū sdienī gs dizains.
Protams, rezervē tā istaba bija lē tā kā . Protams, š aurs, bet mē s netaisī jā mies tajā dejot. Viss tī rs, kā rtī gs. Gultas ē rtas, viss nepiecieš amais pieejams: seifs, ledusskapis, TV ar vienu krievu kanā lu (nu, lai kaut nedaudz bū tu lietas kursā , kas tiek darī ts dzimtenē ), kondicionieris lieliski strā dā gan apkurei. un dzesē š ana.
Laba nenokaltē ta santehnika, un pat duš a neiztecē ja : ).
Mī lu jaunas lietas...Nu patī kami, kad flī ze spī d, nav skaidu un pelē juma, spogulis nav duļ ķ ains no vecuma. Ir arī pū kaini dvieļ i, nav mazgā ti. Jū s ne tikai ieejat duš ā , bet arī to patieš ā m izbaudā t...

Mū su istaba atradā s pirmajā (mū suprā t, otrajā ) stā vā . Viņ i jautā ja, vai tas ir augstā ks, protams, nebija, labi, labi . . Sugas ī paš ī bas nav paredzē tas visiem, bet tā m ir arī savs š arms. Un pats galvenais – esi kluss! Mē s baidī jā mies, ka visas š ī s caurules traucē s mū su dzī vei, bet nē . Ap desmitiem no rī ta kaut kas sā ka dungot, iespē jams, visu dienu, bet naktī iestā jā s pilnī gs klusums.

Pā rskatos cilvē ki sū dzas par brokastī m. Jā , brokastis ir vienmuļ as (un kā das tā s var bū t? ), tač u garš ī gas un apmierinoš as, pilnī gi pietiekamas, lai enerģ iski iesā ktu dienu. Jū s varat ieturē t brokastis. Piemē ram, man pat bija kauns par sevi (dvē seles dziļ umos), tikko brokastī s ē du š os pī rā gus - pasta de nata.
Kā saka, spē ks ir, griba ir, bet gribasspē ka nav : )) Man likā s, ka visi uz mani skatā s apsū dzoš i, bet es nevarē ju atturē ties. Starp citu, mans vī rs nepiekrī t manā m garš as vē lmē m un turpinā ja teikt: “Vai tu pā rsprā gsi, mazulī t? »

Bū tu bijusi visbrī niš ķ ī gā kā pieredze š ajā viesnī cā , ja ne kā ds neliels nepatī kams atgadī jums. Bija nepiecieš amī ba pagarinā t istabu lī dz vakaram (sā kotnē ji tas nebija plā nots), mums piedā vā ja samaksā t par istabu vē l vienu dienu (lī dz 12.00 nā kamajā dienā ), ko arī izdarī jā m (ar brokastu izmaksā m un pilsē tas nodokli). ). Nu ko, ja vajadzē s...Atgriež oties viesnī cā pē c pē dē jā s pastaigas pa pilsē tu pirms izbraukš anas, iegā jā m neiztī rī tā istabā . Labi, muļ ķ ī bas. Patiesī bā reģ istratū rā uz mū su piezī mi atbilde kaut kā nav laba, š ķ iet, ka joprojā m esam jū su ciemiņ u sarakstā , samaksā jā m naudu..."Bet jū s ejat prom, " viņ i mums atbildē ja.
"Bet mē s samaksā jā m par istabu lī dz rī tdienai un š odien nevarē jā m brē kt" - "Bet tu š odien aizej. " Kaut kas tā ds ...Pasmaidī sim un norakstī sim uz krievu un portugā ļ u komunikā cijas grū tī bā m angļ u valodā : ))

Secinā jums. Bijā m apmierinā ti ar savu izvē li palikt Lisabonā . Pat mans svarī gā kais kritiķ is - vī rs - uzslavē ja! Viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. Un pat labi, ka bija nepilnī bas un nelielas nepatikš anas, tā s kļ uva par sava veida garš vielā m, lai mū su ceļ ojuma iespaidi nebū tu pā rā k saldi.. .
Ну, здравствуй, Лиссабон Avenida Almirante Reis Avenida Almirante Reis Avenida Almirante Reis улочки Лиссабона на площади Мартим Мониз. Вид на замок Св. Георгия закат над Лиссабоном. Вид со стен замка Св. Георгия


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Jeronimo klosteris
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Arhitektūra, Reliģija
Svētā Jura pils
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Piemineklis Luisam de Kamesam
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Pieminekļi un pieminekļi

Отель расположен недалеко от центра города Лиссабон, в 10 минутах ходьбы от станции метро Alameda. До элитных магазинов и бутиков на проспекте Авенида да Либердаде — 15 минут езды на метро. Дизайн отеля оформлен в современном городском стиле.

Atrašanās vieta 4,4 км от аэропорта Лиссабона имени Умберту Делгаду.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, мини-маркет на территории.

  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 63 номера.

Istabās

Кондиционер, туалетные принадлежности, 2 бутылки воды по прибытию, душ с гидромассажем, рабочий стол, фен, мини-холодильник, сейф (бесплатно), телефон, LCD TV с кабельными каналами, бесплатный Wi-Fi, электронный ключ, утюг (запросу), балкон (не во всех номерах).

Adrese Avenida Almirante Reis, no. 130, 1150-023 Lisbon
Tālruņi: (+351) 218 100 400
Tīmekļa vietne: Empire Lisbon Hotel
FAQ