Mundial Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
6.0 Numurs
7.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Mundial atrodas Lisabonas vēsturiskajā Baixa Pombalina rajonā, 2 minūšu pastaigas attālumā no Rossio laukuma. Viesnīcas numuri tika atjaunoti 2016. gada martā. Blakus atrodas Golden Sushi restorāns, kas piedāvā japāņu svaigu zivju ēdienus mājīgā portugāļu butika viesnīcas atmosfērā. Hop-On Hop-Off apskates autobusi un slavenais tramvajs ar numuru 28 pietur pie viesnīcas.Vairāk →
аватар DegusT
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Mundial atrodas Lisabonas centrā , pā ris kvartā lu attā lumā no Rossio laukuma. Viesnī ca ir daudzstā vu, tai ir lieliska jumta terase ar lielisku skatu uz pilsē tu. Vienā no viesnī cas fasā dē m ir numuri ar satriecoš u skatu uz cietoksni, kas naktī ir pasakaini izgaismots. … Tomēr ▾ Viesnī ca Mundial atrodas Lisabonas centrā , pā ris kvartā lu attā lumā no Rossio laukuma. Viesnī ca ir daudzstā vu, tai ir lieliska jumta terase ar lielisku skatu uz pilsē tu. Vienā no viesnī cas fasā dē m ir numuri ar satriecoš u skatu uz cietoksni, kas naktī ir pasakaini izgaismots. Jū s varat baudī t skatu pa milzī gajiem logiem, vienkā rš i guļ ot uz gultas. Svarī gi, lai pilsē tas viesnī cai bū tu balkoni! Numuri ir diezgan plaš i. Viesnī cas restorā nā ir arī lieli panorā mas logi ar skatu uz laukumu. Tieš i blakus viesnī cai ir "dzeltenā tramvaja" 28 lī nija, kas kursē pa marš rutu, lieliski iepazī stinot ar Lisabonu. Jū s varat vienkā rš i apgriezt apli un iepazī t pilsē tu. ES iesaku.
в ресторане на последнем этаже отеля вид на площадь с террасы отеля вид на город с террасы отеля вид на ночной город из панорамных окон номера номер дабл ванная комната в номере джуниор номер джуниор гостинная
аватар Anele03
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istabas ir vienkā rš as, tī ras, bez liekumiem. Brokastis š ajā viesnī cā ir lieliskas: vī ra iecienī tais, cepts speķ is, pā rslas, kas man bija vajadzī gas, daž ā da veida olas, sieri, š ķ iņ ķ i un desiņ as, daž ā di augļ i un dā rzeņ i, jogurti, svaigas sulas, daudz konditorejas izstrā dā jumu, liels kafijas izvē le (kapuč ī no ir vienkā rš i lieliska) un tē ja, vispā r, nevis brokastis, bet svē tki. … Tomēr ▾ Istabas ir vienkā rš as, tī ras, bez liekumiem.
Brokastis š ajā viesnī cā ir lieliskas: vī ra iecienī tais, cepts speķ is, pā rslas, kas man bija vajadzī gas, daž ā da veida olas, sieri, š ķ iņ ķ i un desiņ as, daž ā di augļ i un dā rzeņ i, jogurti, svaigas sulas, daudz konditorejas izstrā dā jumu, liels kafijas izvē le (kapuč ī no ir vienkā rš i lieliska) un tē ja, vispā r, nevis brokastis, bet svē tki.
Viesnī ca atrodas blakus metro, netā lu no pilsē tas vē sturiskā centra un tā s priekš ā atrodas vē sturiskā tramvaja marš ruta 28 pietura - tas ir ļ oti ē rti.
Bezmaksas autostā vvieta.
Viesnī cai ir vietne krievu valodā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Jeronimo klosteris
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Arhitektūra, Reliģija
Svētā Jura pils
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Piemineklis Luisam de Kamesam
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Pieminekļi un pieminekļi

Отель Mundial расположен в историческом районе Байша-Помбалина в Лиссабоне, в 2 минутах ходьбы от площади Росиу. Номера отеля обновлены в марте 2016 года. По соседству находится ресторан Golden Sushi, где подают японские блюда из свежей рыбы в уютной атмосфере португальского бутик-отеля. Напротив отеля останавливаются экскурсионные автобусы Hop-On Hop-Off и знаменитый трамвай №28.

Atrašanās vieta 110 метров до станции метро Martim Moniz, 6,5 км до международного аэропорта Лиссабона.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ресторан Varanda de Lisboa, бар на крыше, бар-магазин с винным погребом Adega Premium Winehouse, бар Adega, хранение багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, магазины на территории, принадлежности для барбекю, 6 конференц-залов от 30 до 180 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 350 двух- и трехместных номеров, включая 5 полулюксов и 3 люкса. Есть семейные номера и люкс для новобрачных.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, мини-бар, радио, сейф, телефон, ванная комната с ванной, фен, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка.

Adrese Praça Martim Moniz 2, 1100-341 Lisboa, Португалия
Tālruņi: 351 21 884 2000
Tīmekļa vietne: Mundial Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.